גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ביום חמישי עברתי לגולן טלקום ומאז המכשיר שלי נמצא במצב Roaming(מדובר בS3 רום סטוק 4.1.2) באתר שלהם רשום שצריך להגיד למכשיר לאפשר Data כשהוא בRoaming אבל אני מעדיף שלא כי מספיק שאני פעם אחת מבקר בגבול מצרים\ירדן ואני מחוייב הון על גלישה ברשת זרה. בSIM TOOLKIT בחרתי גם בManual-National וגם בAutomatic ועדיין זה על Roaming. הסתכלתי בדיונים קודמים ואנשים מזכירים את זה אבל לא ראיתי אף אחד מסביר איך לפתור את זה בלי לאפשר Roaming\למה צריך את זה בכלל. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלט לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצרי האפליקציה Cerberus הפופולרית להגנה ומציאת מכשירי האנדרואיד, חוזרים בהם מהבטחתם, כל מי שקיבל רישיון לכל החיים באחד מקידומי המכירות שהם עשו יבוטל לאחר 3 שנים. http://www.androidpolice.com/2015/08/20/many-cerberus-free-lifetime-licenses-are-expiring-in-a-few-days-because-developers-gotta-eat/ לדעתי הם עושים טעות גדולה, היו צריכים להסביר שהם בבעיה ולבקש יפה מבעלי הרישיון לשלם כמה שהם חושבים לנכון או לחילופין להציע הנחה בשביל "לרכוש שוב" את הרישיון.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול. השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה? במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מן סוג של מודם, שאפשר להכניס לתוכו כרטיס סים, לחבר לחשמל, לחבר לטלפון ביתי ולהשתמש בו כאילו זה קו ביתי לכל דבר. יש חיה כזאת? איפה אפשר להשיג? וכמה זה עולה?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי כתובת מהאוניברסיטה username@postmail.bgu.ac.il שזה ג'ימייל בעצם. ויש לי שרת יוצא ונכנס והמספרי יציאות איך אני מגדיר אותם בגלקסי 2? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך לגבות את הגלקסי נוט 4 שלי לפני מסירה לתיקון חוזר אצל סוכן סמסונג אבל מערכות הגיבוי פסקו לעבוד. 1. הייתה לי מערכת גיבוי Keies 3 מתפקדת על מחשב נייד עם Windows 8.1 . הגיבוי פסק לעבוד לאחר שדרוג המחשב ל Windows 10 . 2. ניסיון להתקין Kies 3 ו Hellium על מחשב ביתי עם Windows 10 נכשל. הקושי הוא בהתקנת דריברים USB לאנדרואיד של סמסונג שאינם פועלים תחת Windows 10. סמסונג גם לא מבטיחים פעולה תחת Windows 10. הגלקסי מתקשר עם ה PC באופן נורמלי. 3. ע"פ סמסונג, Kies פועל תחת Windows Vista אבל בפועל Kies לא פועל ודורש דרישות לא ברורות בנושא הדריבר למרות שמכשיר הגלקסי כן מתקשר עם ה PC. גם Helium אינו מתפקד. 4. גיביתי את הגלקסי לענן עם Helium ואז נתברר לי שהוא מגבה רק יישומים ול…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנגן ישמש בעיקר לריצה הקריטריונים הם: איכות שמיעה טובה אוזניות נוחות לריצה (מקסימום לא אז אפשר להוסיף במסגרת התקציב) ניווט קל בתפריטים (שיהיה אפשר לרוץ ועדיין יהיה אפשר להשתמש בו בנוחות) בלי שטויות כמו וידאו, תמונות, רדיו, ושאר ירקות תקציב של 500 ש"ח המון תודה על העזרה שתהיה שבת שלום
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עומד לקבל את הנגן הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו כיסוי סיליקון טוב. לפי חיפוש וידע כללי, שמעתי שה-iSkin הוא האופציה האיכותית ביותר, אבל חיפוש באתר של אפל הניב את התוצאות הבאות: http://www.apple.com/search/store/?q=iSkin המוצר הראשון מופיע הוא "כמעט" המוצר שאני רוצה, אך נראה שהוא לא קיים יותר בחנות שלהם. בנוסף, לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. אלא אם כן זה מה שכתוב באתרים: נרתיק סיליקון ל Apple IPOD Classic 80GB שווה ל-iSkin eVo3 for iPod מישהו יכול להגיד לי מה מהבאים הוא הכי טוב? מה מהבאים הוא iSkin? ולמה יש הבדלים כ'כ גדולים אם כולם כביכול אותו מוצר http://www.shopy.co.il/groupsales/6608 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5603 http://www.nanashops.co…
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות פלאפון אנדרואיד מסין וראיתי כל מני אופציות מעניינות. כרגע האופציות שעומדות על הפרק זה ה- ZTE blade המפורסם, וה- meizu m9. ראיתי שגם ל huawei יש המון טלפונים, אבל אני דיי נאבד בתוך ים המידע (יש לכל אחת מהחברות לפחות 5-6 פלאפוני אנדרואיד), למישהו אולי יש המלצה? למישהו יש הערות על שני הדגמים שהצעתי? יש למישהו אולי דגמים אחרים שפספסתי? המחיר בגדול הוא עד 1400 שקל ככה. אולי חברות סיניות אחרות? יש לציין שאת הרכישה אני אבצע בסין עצמה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Cyanogen ממשיכה בשינוי הארגוני הגדול שלה ומודיעה כי תפסיק לפתח ולתמוך במערכת האנדרואיד הנפרדת הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-