גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אז ככה, ש לי את הK800i של סוני אריקסון כבר יותר מ4 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לפני הצבא. האמת שאין לי מושג בתחום, וכאופציה ראשונית, איך לא, רציתי אייפון. אמאמא, המחירים שלו בשמים והוא עדיין לא הגיע לאורנג'. אני מחפש משהו זול, אבל בסגנון של אייפון, עם מסך מגע, מצלמה טובה, והרבה מקום (במיוחד לשירים). חשבתי על הבלאקבריי של סמסונג, אבל גם הוא לא זול במיוחד. איך הC7 של נוקיה לדוגמה? האם יש לכם המלצות טובות לתת לי? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/sprint-kyocera-echo-dual-screen-android-phone/ http://www.youtube.com/watch?v=zk7nf6TNHH4
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות: .1 מכשיר סליידר או צדפה. 2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם. 3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות). 4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול. 5. פשוט לשימוש. 6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה. זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו'). המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר קריאה של מספר תגובות ושאלות של אנשים הזמנתי סוף סוף נגן חדש שאני אוכל להנות ממנו לאחר שהג'נרי שקניתי התפגר (למרות שהחזיק שנה וזה יפה) אז אחריי כל ההמלצות פה הלכתי על http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%20B19A5067606047F5A8A5EF9876 sansa clip 4gb 230 שקלים כולל משלוח נראה לי סביר ואני מקווה שאני יהיה מבסוט ממנו כמו כל שאר האנשים. תודה לכולם, עוד 14 יום תקבלו ביקורת ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי SAMUNG SGH I600 אין לי מושג מה לעשות עם הורדות שהן JAR וJAD להעביר לפלאפון להתקין איך שהוא?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ה-ZVM הטוב והזקן קצת עושה צרות.. בעיות תוכנה אני מחפש נגן שיחליף אותו לריצה ושאר ירקות בחד"כ לא חשוב שיהיה יותר מדי מקום, כן חשוב שהוא יהיה יפה (סובייקטיבי משהו, אבל תנו דעה) ומאוד חשוב שיהיה קטן יחסית (לא רוצה משהו עם מסך 3 אינצ') האופציות שנראו לי הם: 1. IRIVER E100 בגרסת 2 או 4 ג'יגה.. 2. SANSA CLIP בגרסת ה-2 או 4 3. פיוז של סנדיסק בגרסת 4 גי'גה 3. IAUDIO I7 - (הגרסה הכי זולה עדיין יקרה יחסית לשאר) חשוב לי שיהיה זול ולא ממש יותר מזה.. אני רק אוסיף שחבל לי להשקיע יותר מזה כי אני טס במאי לארה"ב לשנה ושם כבר נקנה IPHONE
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להתקין IGO על N95 8GB? אם כן אשמח להסבר איפה אפשר למצוא את התוכנה המתאימה למכשיר.
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון סאמסונג E250 והיום הוא נפל לי לחול ומאז הסליידר שלו ממש קשה, ושפותחים וסגורים יש רעש כזה של חול.. יש דרך לתקן את זה בלי ללכת לסלקום? ואם אני הולך לסלקום הם לוקחים לי על זה כסף?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-