עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Joli,

חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by David_K,

אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Fantasil,

הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אתמול מצאתי שאופיס דיפו החלו למכור את האיפון 8GB ב2998 ש"ח כולל מע"מ. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EihEL4KMqTPAzb1tbJO9Vm0:12bbi68k5?id=4036497&pr=&N=2 השאלה היא האם מותר להם למכור אותו? עד כמה שידעו לי, הוא שכדי להפעיל את הIPHONE צריך להירשם עם האחת הספקיות שיש להם הסכם עם APPLE כמו AT&T US, O2 UK, Orange FR וכו', אז כדי להפעיל אותו בישראל צריך לפרוץ אותו.. אני יודע שיש הרבה חנויות קטנות בארץ והעולם שמוכרות IPHONE פרוץ, אבל לא ציפיתי שרשת ענקית כמו אופיס דיפו תעשה זאת.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. החלפתי סוף סוף את ה2G SIM הוותיק שלי ל USIM 3G של סלקום, ולקחתי חבילת גלישה 25 ש"ח גלישה ללא הגבלת נפח. עד כאן הכל טוב ויפה אני מנסה כבר שעתיים להגדיר APN במכשיר שיאפשר לי לגלוש 3G ולא מצליח גוגל גיגלתי המון ולא משנה מה אני מגדיר internetg / sphone וכו' - החיבור תמיד נכשל. htc desire running leedroid froyo אני אשמח לכל טיפ, תודה.

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by m1ke,

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לדוגמא spore\Need For Speed Undercover לאייפון.. משחק תכלס עם גראפיקה ומגיב ב FPS מהיר בניגוד למשחקיי gameboy color ל 5800.. האם יצאו יום אחד משחקים באיכות כזאת לנוקיה? או שהמכשיר חלש מידיי להריץ משחקים מהסוג הזה? נ.ב אפילו אחד המשחקים הפשוטים והאהובים עליי שהכרתי על האייפון "Marble maze" שדוקא רץ מעולה על ה nokia והוא לא בחינם!!!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Dimka,

חג שמח לכולם, אני התעניינתי באפשרות להזמין את Desire S מפה, המחיר יוצא 320 פאונד + 24 פאונד למשלוח. לפי הטבלה של המכס, אאלץ להפרד מעוד 33.4% שזה יוצא סה"כ 427 פאונד + 24 פאונד למשלוח. סה"כ 450~ פאונד (כ-2500 ש"ח) כאשר בארץ רוצים אותו בכמה חנויות סביב 3500 ש"ח. אני מחשב נכון? יש משהו שכדאי לדעת חוץ מזה? (פעם ראשונה מזמין מוצר במחירים כאלה מחול...) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jungle-man,

הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה

16. Started by yoni_h,

לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by xxdragonxx,

כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yosside,

בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש עט סטיילוס שיהייה נוח לכתוב איתו ביד חופשית על טאבלט כך יוכל להחליף את הדפדפת לגבי המחיר נראה לי שהגיוני עט בסביבות ה 70 ש"ח אבל אם אין חייה שכזו אגיע עד 150 ש"ח (ממש עדיף שלא) אין לי בעיה להזמין מחו"ל, איביי וכדומה.. תודה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה

24. Started by com,

אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pes7,

כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.