גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים. האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני יודע שקצת חפרתי פה על דיזייר, אייפון לג'נד וכו' אבל עכשיו הגעתי להחלטה סופית שאני הולך על אנדרואיד. כומבן מה שאני הכי רוצה זה דיזייר- אבל הוא מאד מאד יקר לי, נוצרה לי הזדמנות לקנות נקסוס במחיר טוב. מה אתם אומרים עליו? איך המסך מגע? ואיך המולטי טאץ' (רשום שזה דרך עידכון גירסא. מאיזה גירסא יש מולטי טאץ'?) חשוב לי מאד מוזיקה (גם אוזניות גם רמקולים), אינטרנט ושיהיה אמין וכמעט נטול באגים... תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}. תודה מראש על העזרה, שניר.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אתמול מצאתי שאופיס דיפו החלו למכור את האיפון 8GB ב2998 ש"ח כולל מע"מ. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EihEL4KMqTPAzb1tbJO9Vm0:12bbi68k5?id=4036497&pr=&N=2 השאלה היא האם מותר להם למכור אותו? עד כמה שידעו לי, הוא שכדי להפעיל את הIPHONE צריך להירשם עם האחת הספקיות שיש להם הסכם עם APPLE כמו AT&T US, O2 UK, Orange FR וכו', אז כדי להפעיל אותו בישראל צריך לפרוץ אותו.. אני יודע שיש הרבה חנויות קטנות בארץ והעולם שמוכרות IPHONE פרוץ, אבל לא ציפיתי שרשת ענקית כמו אופיס דיפו תעשה זאת.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש חנויות פרטיות בחול ובעיקר בארה"ב שמוכרות אותו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.יש לי K800 כסוף ואני רוצה לדעת איפה משיגים פנל שחור מקורי כולל מקשים בצבע תואם. אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה ואשמח לדעת איפה יש.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הנגן ישמש בעיקר לריצה הקריטריונים הם: איכות שמיעה טובה אוזניות נוחות לריצה (מקסימום לא אז אפשר להוסיף במסגרת התקציב) ניווט קל בתפריטים (שיהיה אפשר לרוץ ועדיין יהיה אפשר להשתמש בו בנוחות) בלי שטויות כמו וידאו, תמונות, רדיו, ושאר ירקות תקציב של 500 ש"ח המון תודה על העזרה שתהיה שבת שלום
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לרבות ימים נשבר לSANSA E280 שלי המסך ואכשיו אני מחפש נגן חדש.... אני רואה בזאפ כל מיני מכשירים זולים מאוד עם הרבה מאוד דברים טובים לדוגמת http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 זה מזוייף ?זה לא טוב? לא פועל ? בבקשה תענו לי אני מתחרפן,בחברה אמרו לי שישדרגו לי לSANSA VIEW 8GB ב430 אבל אני לא יודע אם זה שווה אחרי שאני רואה את אלה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המוצר: מחר אני קונה ממישו 200 שקל שווה בקרטון...? הבעיה העיקרית האם W850I תומך במוצר חיפשתיי בגוגל וזה מה שמצאתי מזה אומר?? http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=MBS-100j%2FX2%2F
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש במסגרת השידרוג החדש שסלקום מציעה לכן, אני רוצה לדעת מאיזה רמת קרינה כבר אסור / לא מומלץ לקנות פלאפון מקווה שיענו לי מהר (לא כמו שאר האשכולות שפתחתי וענו לי אחרי שבוע...)
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-