גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

סבתי רוצה להחליף לטלפון חדש מהנקסוס 4 שיש לה כרגע והעדיפות מספר אחת היא שהמערכת תהיה כמה שיותר דומה למה שיש לה כרגע (כלומר אנדרואיד נקי ככל האפשר) ולאחר מכן דברים כמו סוללה וגודל (עדיף שיהיה דיי קטן כלומר לא מעל ל5.2 אינץ') ושהמחיר ישאר נמוך. הטלפונים שחשבתי עליהם הם- מוטו G5 או מוטו E4 או הנוקיה 5, הבעיה הגדולה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בארץ ובמשלוח מאמזון זה יוצא יקר למדי. תודה מראש על כל העזרה. - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום?? - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

כמו הכותר...... ועוד שאלונת: ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם. קיבלתי הצעה סבירה מסלקום. השאלה היא כזו: יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים. בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי), ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש. עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש. האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S). כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים). תודה - 

- 10 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים? - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי. - 

- 10 תגובות
- 978 צפיות

- 

- 

היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש! - 

- 10 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

כמו בכותרת... היכן ניתן לקנות את המכשיר? מן הסתם, היות ואני מחפש סמארטפון רובוסטי לשטח (חסין מים, אבק וכו'), אם יש מכשיר יותר טוב בשוק הזה, אשמח לשמוע עליו... - 

- 10 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני והאם סים דור שני עובד בפלא דור שלישי? מה עדיף N73 או K800I? והאם שווה לקבל אותם בחינם ולתת לאח שלי את הW800I שלי? תודה מראש על העזרה - 

- 10 תגובות
- 6.6k צפיות

- 

- 

עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE? - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני? - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

קניתי לפני איזה שנתיים בערך את X5 של IAudio ותוך פחות מחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. הסוללה הלכה מהר מאוד ותוך איזה 9 חודשים אני כבר לא יכול לשמוע בו מבלי שהוא יהיה מחובר למטען. כמה שאלות? 1. נראה לכם שזה בגלל שהוא נפל מקסימום פעמיים או שלוש(ואלו לא היו נפילות חזקות) או שזה הנגנים של IAudio שגרועים? 2. אני רוצה לקנות נגן MP4 אבל יותר חשוב לי המוזיקה. 20-30G בתקציב עד 1.5K אני מעדיף אולי ipod - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח. - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה! - 

- 10 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום לכם ברשותי מכשיר N97 הישן של נוקיה חח ואני מתכוון לקנות את אחד מהפלאפונים שרשמתי בכותרת ואני מתלבט קשות בין שלושתם ואשמח אם תעזרו לי בזה השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט בעיקר (פייסבוק וווטאפ) חשוב לי גם מערכת ההפעלה שיהיה כמה שפחות באגים ותקיעות-לצורך הדוגמא ב N97 התקיעות זה על בסיס שעתי -ושיפעל חלק וכמובן עדכונים תמידיים למשל אנדרואיד 5 עומד לצאת כמובן גם חשוב לי הGPS (שינעל על לווינים מהר) כי אני אשתמש בו הרבה וגם שיהיה באיכות בנייה טובה(סתם לצורך הדוגמא אצלי בN97 הכפתורים של הווליום ושל הכפתור צילום הצבע שלהם דהה ונמחקו הציורים של הפלוס והמינוס חח-ואפילו הכפתור נעילה נשבר כמה פעמים ומצטבר אבק במכסה של המצלמה) והפקטור הכי חשוב זה סוללה שלא יהיה מצב שהיא ת… - 

- 10 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה - 

- 10 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב. לכן התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה - 

- 10 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

סוף סוף ירד קצת הלחץ לחיפוש הזמנות, מעכשיו בכל יום שלישי אין צורך בהזמנה כדי לקנות, רק צריך להיות זמינים! הפרטים המלאים פה: https://oneplus.net/blog/?p=1016/ מפרט המכשיר: מכיוון שהם לא שולחים ישירות לארץ אני הזמנתי עם המדריך הזה, הגיע ולא עבר במכס, סה"כ 1580 שקל כולל משלוח עם ביטוח. https://elvishai.wordpress.com/2015/01/ - 

- 10 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש. - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

אני מחפש סמארטפון חדש בתקציב של כ 1500ש"ח,כרגע יש לי Motorola atrix 2 והוא מרגיש לי נורא איטי. גם כשקניתי אותו הוא לא היה הכי מהיר אחרי שהורדתי לו אפליקציות. אבל מאז ועד היום(כשנה וחצי מאז הרכישה) התווספו עוד אפליקציות כמו תכני חדשות פייסבוק תוכנות מסרים וכו'... ועכשיו הוא בקושי זז. החלטתי שאני רוצה לשדרג והדרישות/האדפות שלי הן כאלה: 1-איכות שמיעה בשיחה טובה 2-עדיפות קלה לאנדרואיד 3-מצלמה באיכות סבירה (יחסית לטלפונים אחרים) 4-מחיר 1500 +-10% 5-גודל מסך של 4.5-5.2" לא אכפת לי מעוצמת הרמקול כי אני לא שומע מוזיקה בטלפון, אבל כמו שציינתי בסעיף 1 מאוד חשובה לי איכות השמיעה בזמן השיחה. אפשר למצוא חיה כזאת במחיר כזה? או שהגזמתי עם הדרישות למחיר? - 

- 10 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע? - 

- 10 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות. - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

כל הזמן מדברים על זה שאין תמיכה למכשירי דור 2 בהוט מובייל. אבל הרשת הזאת מבוססת על הרשת של מירס, שהייתה ברובה גם דור 2. אם כך, מדוע אין תמיכה בהוט מובייל במכשירי דור 2? האם לא תהיה קליטה בכלל? או מה? - 

- 10 תגובות
- 5.8k צפיות

- 

- 

ערב טוב לכולם, ויום אשה שמח למי שזה רלבנטי אליו במשך משהו כמו 8 או תשע שנים הייתי באורנג', חתכתי מהם בגלל שירות נוראי להוט מובייל. פתאום הכל היה מהיר יותר ואני ממש מרוצה. עשיתי את הטעות של לחזור לאורנג' בגלל מחיר, ופתאום הכל איטי יותר (פייסבוק, יוטיוב, הודעות בוואטסאפ). למי שתוהה - אני מסתובב עם Nexus IV של LG, כך שאני לא חושב שמדובר בבעיית מכשיר. חזרתי להוט מובייל (שגם נתנו מחיר זול יותר, על הדרך), פתאום הכל שוב יותר מהיר, אבל אז מרפי נכנס לפעולה ומסתבר שהם עברו לרכב על אורנג' בגלל הדור הרביעי. פתאום גם בהוט מובייל הכל איטי יותר - פתאום לוייז לוקח המון זמן למצוא את המקום שאני מחפש, פתאום פייסבוק לא מראה תמונות, פתאום יוטיוב נתקע באמצע - הדברים המעצבנים. השאלה היא - איז… - 

- 10 תגובות
- 15k צפיות
- 1 follower

- 

.thumb.jpg.ff77af616874e4c068e8760a37d016a0.jpg)