צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לרכוש קורקינט חשמלי. דגש על נוחות, מהירות, בטיחות, צריכת חשמל, קילומטרים. האם זה http://www.kooperscooter.com/Kooper.aspx יספק אותי לפי הנתונים (למבינים)? אשמח גם להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלשום הלכנה מכונת הכביסה (קריסטל) אחרי 7 שנים אשמח לקבל המלצה למכונת כביסה טובה עד אזור ה-2,000 שקלים. הבנתי שמכונות כביסה של בוש וסימנס טובות (גם אותו יבואן/אחריות), אבל אף פעם לא יצא לי להתעסק עם זה. אשמח לשמוע ממי שקנה ומרוצה. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי חבר שהזמין כזה: http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN56U/ עיקבו את המוצר במכס ומבקשים ממנו אישור ממשרד התיקשורת. יש בעיה עם ראוטרים כאלה בתקן N?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ברצני לחלוק עמכם חוות דעת בנוגע לחנות TMS הממוקמת בנתניה. לפני שבוע רכשתי בחנות חלקי מחשב במחיר של כ8500₪ במזומן. כשהגעתי הביתה והתחלתי בתהליך הבניה הבחנתי בכך שהלוח אם אינו תואם את מה שהזמנתי והביאו לי לוח זול בכ120₪ (הלוח שהוזמן היה x99 g1 וקיבלתי x99 ud7 שניהם של gigabyte) למחרת התקשרתי לחנות והסברתי להם על המקרה הם אמרו בוא לחנות ונחליף. הגעתי לחנות עם הלוח ארוז בדיוק כמו שקיבלתי אותו. ופה התחילו ההתחמקויות. ״תקשיב הלוח שהבאת פגום״ ״ניסו להרכיב אותו״ הסברתי להם ששמתי בדיוק 2 ברגים ופתאום הבחנתי בדגם שכתוב על הלוח והבנתי שזה לא מה שהזמנתי. יש לציין שיצאתי מהחנות הכל היה ארוז כך שלא רואים את דגם הלוח. בתגובה החנות אינה מוכנה לקבל את הלוח להחלפה. ואותי ״עקצו״ בלוח פ…
-
- 59 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
כונני SSD במחירים שמתקרבים לשקל אחד בלבד עבור גיגה-בייט ומוצרי אחסון נוספים מוצעים במחירים מעולים כעת באתר של הקמעונאית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מרשים-כונני-ssd-של-סאנדיסק-במחיר/
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בדבר חמור... לפני כמה חודשים, הייתי בצרפת וקניתי חלקים כדי להרכיב מחשב חדש. את הספק והמארז, החלטתי שאני קונה אותם בישראל בגלל משקלם. לספק, הבחירה שלי הלכה לכיוון Seasonic X-560/X-660 אני הולך לחנות ראשונה, K.S.P סניף קרית ביאליק, החנות הקרובה אליי שהספק נמצה במלאי. בקיצור שילמתי ואז מוציאים לי את הקופסה מהמחסן...דבר ראשון שאני רואה, הקופסה לא אטומה בנייר פלסטיק (לא SEALED) אני שואל את המוכר למה...הוא עונה לי שזה חדש וככה זה. אני אומר לו שספק Seasonic חדש אמור להיות SEALED ואז הוא מתחיל להתעצבן... לקחתי את כספי חזרה וברחתי משם. היום, אבא שלי הלך לנתניה אז אמרתי לו שבדרך ילך לבדוק בחנות שקוראים לה T.M.S וכמה מפתיע...שוב אותו סיפור, המוכר מביא לו …
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיין לא סגור על דגם ספציפי. כנראה ה One מחיר בחול 500-550 ש"ח. בארץ מעל 900. (לי יש כבר כמה שנים את ה525 ואני לא יכול בלעדיו. פשוט כבר מאוד בלוי)
-
- 25 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכם ובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבלים נוח מאוד יש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר *המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח) *כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה *המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכם אם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני רואה הרבה סרטים סדרות בזמן האחרון.אני כמו כן משתמש בchromecast הראשון ממש מעולה לשימושים שלי.הבאסה היחידה שאני צריך דרך האפלקציה לעצור\להעביר אחורה,קדימה דרך הטלפון.אני גם רואה סרטים מהמחשב לטלוזיה בכבל HDMI וכול פעם צריך לקום ולעצור וזה ממש לא נוח,לכן מסקנה=אני מחפש משהו שיעשה את העבודה שיכול לעזור לי גם שאני רואה בכרום כסט וגם בטלויזיה רגיל מהמחשב. תודה מראש לעוזרים. אפילו רק לתת כיוון מה לחפש וכדומה.אין בעיה לרכוש מאיבי או מהארץ.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בשעות הערב פשוט אי אפשר לראות Twitch ו Youtube. יש מה לעשות בנידון? או שכל החברות בארץ ככה? אין לי בעיה אפילו לשלם כמה שקלים יותר עבור אינטרנט נורמלי...
-
- 32 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
"שיק הידרו 5" ליתר דיוק. אני מתגלח במכונה מאז ומתמיד. היום חילקו בבן גוריון סכין הידרו 5 השאלה היא אם הסכין הזאת שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מתנה מסך מחשב מתנה למישהו שמשחק הרבה משחקי מחשב, אבל המחשב עצמו בן כמעט 4 שנים. לא גדול יותר מ-24 אינטש. לא צריך שיהיה 4K כי גם ככה המחשב לט תומך אבל כן מחפשת משהו באיכות טובה שלא יעייף את העיניים והגרפיקה תהיה טובה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט של בזק (לא זוכר מי הספק) בעלות של 110 ש"ח בערך. מהירות הורדה 40Mb והעלאה 3Mb. אני רוצה מהירות העלאה זהה להורדה (או לפחות להגדיל את מהירות העלאה). מישהו יודע כמה זה עולה? האם השירות הזה ניתן גם ללקוחות פרטיים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי MK802IIIS באי ביי, המכשיר עובד טוב ולא עושה בעיות מיוחדות. אך משהו מסקרן אותי, כשרכשתי את המכשיר הוא עלה 67 דולר, עכשיו אותו מכשיר מאותו מוכר עולה 96 דולר. יש מדבקה על הקופסא ומצויין בה האות "B", חלק אומרים זה סימן לבלוטוס וחלק אומרים שזה סוג ב', כלומר מחודש או עבר שחזור. שאלתי את המוכר, הוא אמר לי ש-"B" זה סימן לבלוטוס. מה אתם אומרים? (כשרכשתי את המכשיר לא צויין שהוא משומש, היה כתוב BRAND NEW וכו...) לא אהיה קטנוני, המכשיר עובד טוב מאוד אך ברצוני לדעת האם הוא חדש או מחודש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים אתר ישראלי חדש שעושה השוואות מחירים למוצרים של אמאזון מול כל חנויות אמאזון בעולם ומציג את המחיר הכי זול.הדבר הכי מגניב זה שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח עד לבית https://www.mudcompare.com/homeקחו תתרשמו ותנו פידבקים מה דעתכם
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום שילמתי לבזק 65 ש"ח על 15MB. כעת עומדת להסתיים לי ההטבה, התקשרתי אל בזק. להפתעתי גיליתי שהמחירים שהם מציעים (ושבניגוד לשנים עברו הם אינם מוכנים לזוז מהם) עומדים על 99 ל-15MB ו- 89 10MBIT ו - 79 ל- 5MB!!. מדובר בקפיצה של עשרות אחוזים במחיר, והם בעצם שובים את הלקוחות: - הוט בעייתי מבחינה טכנית, מה גם שאם לוקחים בחשבון את עלויות ההתקנה וכו' זה כבר יוצא לא משתלם בעליל. - שימוש באינטרנט הסלולרי לא ריאלי ללקוח כמוני שנוהג להוריד קבצים כבדים. גם שאיימתי בהתנתקות הם כלל לא "התרשמו" ושאמרתי להם שאני מעביר להם פקס דרך האתר נתק, הם העבירו אותי לנציגה שאמרה כי היא יכולה לנתק אותי באופן מיידי. ממתין לרגע שסוף סוף תכנס לשוק שחקנית חדשה בנושא תשתיות האינטרנט ואני אוכ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על מהירות 10 מגה. פשוט כרגע עם הספק הנוכחי שלי הלאג בשרתי משחק בארה"ב הוא בלתי נסבל ומחפש פתרון לבעיה. מחר אני אתקשר אליהם, אבל תהיתי עם הדבר הזה עדיין קיים או שכבר לא כי לא צריך אותו יותר לפינגים נורמלים
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי אוזניות GHS 1 מעל הראש רצועת הפלאסטיק מתחלקת לשניים כאשר אחת הרצועות נשברה מעייפות החומר וכתוצאה מזה נוצר שקע של שני החלקים השבורים בצורת V כלפי הראש. אחרי 10 דקות אי אפשר כבר להחזיק אותן על הראש כי נקודת הלחץ מתחילה לכאוב ממש. הבאתי את מוצר לבאג שעדיין תחת אחריות והם מצידם אמרו לי שאין אחריות לשברים אלא רק לחלקים שניתן לתקן כלומר כל האלקטרוניקה. המוצר לא שמיש פרט לכמה דקות בהתחלה... זה נשלח למעבדה בשביל ליראות אם אפשר לעשות משהו, ונאמר שהתיקון אם יהיה, יהיה בתשלום. האם אני יכול לדרוש מוצר אחר דומה בטווח המחירים, זיכוי אולי או שאין מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מזה כמעט 10 שנים אני לקוח של בזק\בינלאומי איך שלא תרצו לקרוא לזה.. לפני שנה שדרגתי מאינטרנט של 5 מגה לחבילה של 10 מגה ברשת NGN עם חבילת סינון אתרים המכונה בבזק safe. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק עם השדרוג בחינם (חיוב\זיכוי) של DLINK בהתחלה תמך בתקנים b/g וכשיצא דגם חדש התומך גם בתקן n התקשרו אלי ואמרו לי שיחליפו אותו בחינם - וכך עשו. יש לי 3 מחשבים בבית + 2 ניידים כשבתכלס רק מחשב אחד פעיל 24\7.. 3 חודשים ראשונים בNGN היו תענוג. מעבר לשיפור אמיתי בחווית הגלישה, סרטונים ב720 ו1080 ביוטיוב נטענו תוך מספר שניות, מהירות ההעלאה גם עלתה, פינגים נמוכים במשחקי רשת והכל רץ פשוט מ ה ר! אז מה השתנה מאז? חוץ מזה שסרטונים ביטיוב הפסיקו להטען (עולים רק ב240 וגם זה בקושי), יש נפילות מהירות מ…
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-