צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
לא החזקים והיקרים ביותר, נגיד החזקים ביותר לגיימינג / יצירת תוכן מסדרת RTX. https://tms.co.il/gigabyte-rtx-5090-gv-n5090wf3oc-32gd https://tms.co.il/asus-rog-strix-rtx-4090-oc-edition-24gb-gddr6x ואלה הנמוכים לכל סוג, יש יקרים יותר. מה אגיד ? טירוף !
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, \מאחר ואני בעלים של חנות מחשבים פיזית ואינטרנטית אני קונה המון דברים ישירות מסין שלחו אלי מייל מאנגליה עם הצעה של אייפון לבן, 4S , 16, ב500 דולר בלבד מינימום 3 יחידות השאלה שלי היא האם כדאי לסמוך עליו? ראו את הלינק תגידו מה דעתכם http://www.o2promo.com/iphonew.html תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחשק לי לשדרג את האינטרנט ל200 מגה - בעיקר בשביל האפלוד השארתי פרטים באתר של הוט וחזרו אלי במהירות אך התשובה שקיבלתי היתה: אתה לא יכול לשדרג את האינטרנט כי אתה מנוי סינגל (כלומר ללא שירותי טלוויזיה) השאלה שלי: האם זה חוקי? האם לא מדובר בהתניית שירות בשירות? אם זה חוקי, איפה עובר הגבול? אם מחר יחליטו שאינטרנט 200 מגה זה רק אם אני רוכש גם חבילת ספורט זה עדיין חוקי? בינתיים מחכה שיחזרו אלי מקשרי לקוחות להבהרה.
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים בפיצוציה מסוימת חלב 3% ב 6.50 כאשר המחיר הממשלתי המפוקח הינו 6.30. האם מותר להם לחרוג מהמחיר המפוקח? תודה,
-
- 17 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי פורום נכבדים שלום. הבנתי שאייביי אפשר לקנות דרך פייפל ואמזון צריך לתת להם ישר את המספר של כ.ויזה. אני לא רוצה להשתמש באשראי שיש לי, מעוניין לעשות חדש דרך דואר ישראל. ראיתי שיש מספר אופציות לכן רוצה לשאול אותכם מי התנסה והאם זה עובד. יש ויזה נטען $ שהוא רב פעמי, טוענים אותו בשקלים אבל הדואר ישר מהמיר את המטבע לדולר. האם אפשרי לקשר את הויזה הזה לPAYPAL ולבצע רכישות כמו עם ויזה רגילה או שיש איזה שהם מגבלויות? אני מעוניין שתהיה אפשרות לרכשות באתרים כמו EBAY AMAZON DEALEXTREME וכו'.. איך העמלות ודמי ניהול נראים לכם? http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_currency_prepaid_comissions?opendocument לגבי השורה של דמי כרטיס לא פעיל כלומר אם שנה אני לא השתמשתי בו ירד…
-
- 13 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהקשר של חברות השילוח שגובות עמלות לא ידועות מראש http://www.themarker.com/consumer/1.2705544
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שנמאס לי מהמיילסטון 2 (כבר הרבה זמן האמת) והתייאשתי מלחכות ליורש QWERTY נסגרתי על ה-One X של HTC. כן, אני יודע שה-S3 יותר חזק, מצטער אבל הוא פשוט מכוער בטירוף וזה לא שה-X חלש. מבדיקה ב-Clove.co.uk ובזאפ, די ברור שההפרש במחיר הוא זניח במקרה הטוב (במידה ויקחו רק מע"מ והמשלוח כמעט חינם) ועד זול יותר בארץ. שמח ומאושר ניגשתי לחנויות שונות, באינטרנט דרך זאפ, וחיפשתי לי מכשיר בצבע לבן. בהתחלה לא האמנתי, שיש חנות שלוקחת יותר כסף על צבע לבן, אבל אז ראיתי שמדובר במגמה, כמעט כל החנויות דורשות תשלום נוסף על צבע לבן, בין 150 ל-200 שקל תוספת. יש לציין כי אין הבדלים במחיר בחו"ל. בחנויות הכי זולות בהן אין הפרשי מחיר, המחיר גבוה בכ-150 שקל לפחות מהמכשיר בצבע שחור-אפור ה…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי דיבורית BT לפני כחודש וחצי אחרי כמה ימים הגיע אליי לתיבה טופס של דואר רשום ושהלכתי לסניף לקחת את החבילה גיליתי שהיא לא קיימת(אני בטוח ב 99% שזאת החבילה) חיכיתי עוד קצת והתחלתי לדבר עם המוכר ואמרתי לו שהחבילה נאבדה הוא שלח לי את הטופס הנ"ל למלא ולשלוח לו להמשך הטיפול http://www.sonicelectronix.com/forms/claims/usps_claim.pdf עכשיו כנראה שהחבילה הייתה כבר בסניף דואר ונעלמה משם או לא יודע מה קרה לה ובגלל זה אני מפחד לחתום על המסמך הזה הם יכולים להגיד שכן קיבלתי את החבילה למרות שלא(כי מפחיד אותי הקטע של הקנס)? האם אתם הייתם חותמים על המסמך הזה? ואם יש משהו אחר לעשות? תודה! נ.ב מספר החבילה yy075104918il מראה באתר של הדואר שאין נתונים על החבילה הזאת
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הענקית המקוונת ממשיכה על מוצריו של המותג הפופולרי מבית חברת מיקרון הדילים של אמאזון ממשיכים להקיף אותנו מכל פינה, הפעם בגירסה האמריקאית של החנות העצומה שפצחה במיזם הנחות על מוצרי האחסון השונים של Crucial, רק עד שעה 10:00 בבוקר מחר (יום שלישי, ה-12 באפריל) לפי שעון ישראל. בואו להעיף מבט על ההיצע. זכרונות ה-RAM של החברה הן עבור מחשבים נייחים והן עבור מחשבים ניידים מוצעים למכירה במחירים מוזלים, עם עלות של כ-136 ש"ח למודול SODIMM בודד בטכנולוגיית DDR3, בנפח 8GB ובמהירות של 1,600MT/s, עלות של כ-335 ש"ח לצמד מודולים בנפח 8GB של אחד (2x8GB) מסוג DDR3 ובמהירות 1,866MT/s מסדרת ה-Ballistix Elite, ועלות של כ-344 ש"ח לצד מודולים בנפח 8GB כל אחד (2x8GB) מסוג DDR4 ובמה…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעוניינים בסמארטפון בריטי או במשקל חכם ומקוון? לאמאזון יש הצעות מעניינות בשבילכם ום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצעים מעניינם בחנויותיה הדיגיטליות של אמאזון ברחבי הגלובוס. המבצע הבולט ביותר נכון לעכשיו מגיע אלינו מאמאזון גרמניה, שם מוצעים במחירי מבצע צמד המכשירים החכמים של החברה הבריטית הצעירה Wileyfox, שכרתה ברית עם מפתחת הרום CyanogenOS ומתיימרת להציע מכשירי ביניים במחירים ראויים. דגם ה-Swift מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות הרחבה, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ורום CyanogenOS 12.1 וזמין לרכישה במחיר כ-154 יורו (כ-670 ש"ח) כולל משלוח ישיר לישראל, ואילו דגם ה-Storm מציע מסך IPS בגודל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר מהאתר שלהם,השאלה שלי איך השרות שלהם,והאם הם אמינים? אם מישהו הזמין מהאתר פעם,אפשר לקבל חוות דעת על השרות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז הזמנתי אוזניות ב700 שקל עם משלוח חינם בדואר המוכר (חנות פרטית מזאפ) החליט על דעת עצמו לשלוח עם שליח (משו שעולה 40, שלא ביקשתי ולא שילמתי) עכשיו החלטתי לבטל עסקה כי הזמנתי אותן מאמזון במהדורה מוגבלת של צבע אחר אני מבין את ההגיון של ה5% ביטול עסקה, לא מבין את ההגיון שהוא דורש ממני גם לשלם על המשלוח שלא ביקשתי. זה יוצא 30 על ה5% ביטול ו40 על השליח סהכ 70. כשהעסקה היתה 700. זהו אין מה לעשות? פשוט צריך לספוג את זה? אני לא מוכן לשלם את ה40 האלה, זה שירות שלא ביקשתי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי את בחשבון בנק את ההוצאות באשראי וראיתי חיוב של 4.90 מפנגו. ידעתי שזה לא הגיוני כי באותו הזמן היה לי חניה בחניון מהעבודה ולא הייתי צריך לשלם על חניה בכחול לבן. בקצרה... פניתי לאמון הציבור(לא פניתי ישירות לפנגו כי בעקבות שינוי בתנאי השימוש נדרש ממני להירשם מחדש רק בשביל ליצור איתם קשר). הסברתי בתלונה לאמון הציבור שהמוכרת של פנגו התקשרה אליי שלושה פעמים ובכל השלושה פעמים סירבתי לקבל את השירות. בסוף הם הוסיפו אותי לשירות למרות שסיברתי וחייבו אותי. בתגובה פנגו אמרו שכן הסכמתי טלפונית לשירות אבל משיקולים חוקיים הם יזכו אותי בגלל שאין להם דרך להוכיח אני מניח? בקיצור סוכם שיזכו אותי למרות שלא הודו שכפו עליי שירות של הסכמתי אליו לא במילולי, לא בכתב ו…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מאמזון ולשלוח לארץ (יוצא זול כמעט ב700 שקל מהדגם בארץ) לינק למסך:https://www.amazon.de/gp/product/B00SL4J1M0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF איך זה יעבוד? החבילה תגיע לארץ ומשם דואר ישראל? ups? יש דרך לוודא שזה לא יעבור דרך דואר ישראל (כי אז אני אקבל את זה רק ב2018 ושבור..) ? מה קורה אם המסך מגיע תקול? יש אחריות? יהיה עם מי לדבר באמזון גרמניה? אני ממש מפחד ללחוץ על הcheckout רק בגלל הקטע של הדואר והאחריות, אז אם יש מישהו שעבר את החויה ויכול לשתף אני מאוד אשמח, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש (הפעם זה גיימינג נוטבוק בגלל שאני סטודנט ורציתי משהו נייד) ורציתי לדעת האם יש מקומות שלוקחים חומרה ישנה ונותנים הנחה בחנות או כסף בתמורה. אני גר בחדרה אז אשמח לשמוע האם יש מקומות כאלה באיזור. אני בספק אם מישהו ירצה לקנות ממני את המחשב ביד 2 היות והוא דיי ישן והאמת שאני מעדיף לתת אותו לחלקים כי אני לא רוצה שיבואו אליי בתלונות במקרה של בעיות (החזיק אצלי כמו גדול 4 וחצי שנים אבל בתקופה האחרונה מראה סימני הזדקנות). שמעתי שפעם היה דבר כזה בTMS אבל עדיין לא בדקתי איתם האם זה עדיין קיים. עוד אשמח לשמוע במידה ויש מקומות כאלה על איזה סדר גודל של הנחה אני יכול לקבל על מחשב דיי ישן (בזמנו עלה לי באיזור ה5 אלף)…
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, GO MOBILE שלום, שמי יסמין, רכשתי מכם מכשיר HTC ONE S לפני כ10 חודשים, במחיר שעלה על מחירי המתחרים במאות שקלים, כי סמכתי עליכם, על האחריות והשירות שאתם מתגאים בהם כל כך. לפני כשלושה שבועות, המכשיר שבק חיים בעת שימוש סטנדרטי לחלוטין (הורדת אפליקציה מהחנות), ניגשתי לסניף בביטחון, כזכור, הסיבה העיקרית שרכשתי מכם את המכשיר, אך להפתעתי הרבה נתקלתי בבקשה מגוחכת, לשלם 89 שקלים, רק כדי שטכנאי יבדוק את המכשיר, עוד לפני שנמצאה בעיה. כמובן שסירבתי, ולאחר שבן זוגי פירסם את הסיפור פה בפייסבוק, הם התקשרו במהרה ואישרו לנו "באופן מיוחד" בדיקה ללא עלות. לאחר כמה ימים הגעתי למסור את המכשיר לבדיקה, המוכר האדיב רשם תיאור פיזי של המכשיר, שלאחר שימוש של עשרה חודשים ספג…
-
- 15 תגובות
- 14.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפורום, הבנתי שהדגמים האחרונים של גלקסי מכילים אפשרות תקשורת ישירה ללא צורך בתיווך בלוטות' עם הנייד. המידע ברשת מבלבל משהו, שאלתי היא: מבין דגמי השעונים החכמים של גלקסי, אילו מאפשרים שיחה ישירה עם הרשת? אם רק ה-S4, מתי ניתן יהיה לרכוש אותו בארץ, ומה נדרש מול ספקיות התקשורת הישראליות? בברכה, ירון ה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש המלצה למכונת תספורת עד איזור ה-300 ש"ח. יצא לי לנסות את ה- moser 1881 והיא נחמדה מאוד. יש משהו יותר טוב באיזור המחיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-