עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by benor,

מדובר בבית גדול יחסית עם 5 חדרים (בערך כ- 150 מ"ר) כך שחשוב שיהיה מיכל איסוף מספיק גדול. יש לנו חתולה אז חשוב שהשואב יהיה מספיק חזק בשביל לשאוב שיערות מהרצפה, מהרהיטים וכד'. הדרישות: - עוצמת יניקה 380 WSP ומעלה - עדיפות למיכל איסוף גדול (ללא שקיות) - עדיפות לפילטר נשטף - אין צורך בחובט לשטיחים - שואב נגרר עם עדיפות לכבל חשמל שנגלל באופן אוטומטי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. טוב, אחרי מאבק עיקש אני מוותר וקונה לאשתי רומבה. בית בן 3 חדרים, כלב שעיר ביותר. היא התאהבה בדגם 980. אני נרתע מהמחיר. יש להם עוד מספר דגמים הזולים בהרבה. המלצות? P.S לא מעוניין בILIFE ובשיאומי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לפני שאספר את המקרה יש לציין שאני לקוח ותיק של הרשת ואת כל מה שקשור למחשבים אני קונה דרכם את המחשב הראשון שלי קניתי אצלם ב 2002 ותמיד הייתי מרוצה והכל היה בסדר. בשבוע שעבר קניתי קירור למעבד של antec flow ב 170 ש"ח בחנות שלהם בקריות ושהגעתי הבייתה פתחתי את הקופסא של הקירור והקירור היה רטוב לחלוטים פשוט ספוג במיים... והקרטון היה ממש מסריח מבפנים שזה אומר שהוא היה רטוב דיי הרבה זמן... חזרתי לחנות בדקו את זה ונאמר לי שהמזגן שלהם טפטף על הקרטון ולא שמו לב...(לי נראה שכן שמו לב וניסו לדחוף אותו)... בכל מקרה לא היה להם את אותו הקירור להחליף לי אז שלחו אותי לסניף החדש בקריית חיים ושם קיבלתי קירור חדש. לאחר התקנה של הקירור גיליתי שהוא ממש גרוע למעשה הקירור שהיה לי לפני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. רכשתי מספר זכרונות ניידים (דיסק-און-קי) מסניף אשדוד באייבורי. ניגשתי למוכר, ביקשתי דיסק-און-קי אחד עם נפח 16 גיגה ושני USB בנפח 8 גיגה. המוכר הביא לי 3 חבילות, אבל לאחר זמן קצר אמר לי שאת 16 גיגה הוא אינו יכול לתת לי, ואני מצטט "מצטער אני לא יכול לתת לך את ה16 גיגה בגלל שאין לי פלוס ומינוס במערכת". אוקיי. לקחתי את ה2 דיסקים בנפח של 8 גיגה והלכתי הביתה. היום רציתי להתקין על אחד מהם מערכת הפעלה. אבל התכנה של מייקרוסופט להכנת windows setup usb tool לא זיהתה שום דיסק מהשניים שקניתי. ניסיתי USB TOOL של RUFUS וגם לא עזר. ניסיתי מחשב אחר, אבל גם המחשב השני לא קרא את 2 הדיסקים. כל זה כמובן בקצרה אבל בזבזתי על זה 3-4 שעות עד שהגעתי למסכנה ששום דבר לא עובד. ניסיתי דיסק נייד U…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.

8. Started by D.A.Y.C,

שלום. ראיתי לאחרונה את התוכנה SLOW-PCfighter, שיש לה ביצועים לעשות את המחשב יותר מהיר עם ביצועים יותר טובים. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את התוכנה הזאת שאולי היא באמת תעשה את מה שהיא צריכה לעשות (או לפחות מנסה)! כי נתקעתי פעם אם כמה תוכנות שרק דפקו לי את המחשב.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Eraserhead,

יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו בעיקר לצרכי תלת והכרטיס מסך שלי מפרפר, בדילמה הזאת כבר חודש אני רואה דיבורים על כניסה של חומרה חדשה שתוזיל את מה שכבר קיים בשוק, בכמה בערך המחירים ירדו? עד כמה החומרה החדשה תהיה יותר טובה? אולי שווה לקחת לוח אם ממש טוב עם חומרה בסדר ולשדרג בעוד שנה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. מישהו שלך באמצעות דואר רגיל דברים בודדים מארה"ב ללא מספר מעקב? איך הייתה חוויה? אני שוקל לשלוח עיפרון מיוחד שעולה ~$15 ושוקל 60 גרם ארוז בדואר רגיל לפי מחירון של-DEALTAS. אמור לעלות בסביבות $4.52. מהירות פחות חשובה כי יותר חשוב שזה יגיע וחסרון יחיד זה חוסר מספר מעקב. שווה לשלם $19.36 עבור מספר מעקב ומהירות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!

13. Started by Boris_yo,

אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. אני רציתי לרכוש שולחן מתקפל Table Mate בעיקרון לניוד עם מחשב נייד ועבודה נוחה יותר בבית שגם ניתן לציין ששולחן זה הוא לא רק לכוונה זאת אך גם ניתן לסעוד עליו, לקרוא עיתון ומה שלא... אולם ראיתי ביקורות לרוב שליליות לגבי מוצר זה גם באמזון ארה"ב וגם באמזון בריטניה איפה אנשים אומרים שיש מוצרים חיקויים עם רמת איכות נמוכה מאוד. חלק גם אומרים שאיכות ירדה ואחרים אומרים שעדיף ללכת על דגם אחר - Table Mate II. האם מישהו קנה מוצר הנ"ל ומרוצה ממנו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by xAchilles,

התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. אהלן, אז נכנס החוק הזה בכנסת שמאפשר לספקיות להיות גם תשתית על גב התשתית הקיימת של בזק - אבל זה אומר שבמידה ויש תקלה תשתית זה יתבצע מול הספק ולא מול בזק. בזק העלו לי היום את המחיר ל-100 מגה מ 85 ל 129 שקל! ומוכנים להוריד לי ל 104 שקל פלוס חודש אחד מתנה. המחירים של אקספון לתשתית + ספק 69 שקל! השאלה אם שווה לקחת את זה? או שיש תקלות על ימין ועל שמאל 014 מציעים לי תשתית(014) + ספק ב-99 שקל. מה דעתכם על העניין? מישהו כבר התנסה בזה? אני משחק הרבה ברשת לכן גם הפינגים הנמוכים חשובים לי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. מצ"ב העתק של הפניה שלי בעניין לרשות להגנת הצרכן והסחר ההוגן, שפועלת תחת משרד הכלכלה (בהשמטת פרטים מזהים כמובן): אני מביא כאן את הדברים הללו לטובת חברי הפורום ששוקלים להתחבר אליהם. תחשבו פעמיים. הפרטים הטכניים, שבחרתי שלא להכנס אליהם בפנייה לעיל: חברת טריפל סי מציעה מספר חבילות אינטרנט, הקטנה שבהן 15/0.8 (מגה לשניה בהורדה\העלאה) והגדולה שבהן 100/3. אלו שהיו בעבר מנויים של חבילות איטיות של בזק מחזיקים בביתם, קרוב לוודאי, מודם-ראוטר ADSL שאינו תומך בVDSL. מבין החבילות שטריפל סי מציעה, רק החבילה של ה15/0.8 מתאימה למודמים כאלו, אבל כשתנסו להתחבר לחבילות המהירות והיקרות יותר, יגידו לכם בשמחה רבה שאתם אכן יכולים להתחבר אליהן מבלי להחליף מודם, ויחייבו אותכם בהתאם, וזאת למרות שכפ…

• 6 תגובות
    • 24.4k צפיות
  19. Started by Harbi,

כמו שהיה בשנים קודמות, שכל אחד ירשום מה הוא מתכנן לקנות ומאיפה הוא ככה שאם יהיו מבצעי 1+1 נוכל לקנות יחד במקום לקנות 2 דברים מאותו מוצר... הרשימה שלי: זהו נראה לי עריכה: שכחתי לרשום, מאשדוד ;D

• 320 תגובות
    • 61.1k צפיות
  20. Started by dan111,

מישהו רוצה משהו ב550 ש"ח מבאג קרית אונו \ פתח תקווה? יש מוצר שניה ב80% ככה שאם אתם קונים יחד איתי מוצר שעולה 550 ש"ח ומשתתף במבצע אתם משלמים 330 ש"ח בלבד! אני רוצה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15443 וזה המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=50008&utm_source=sale1&utm_medium=80%%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%20%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99&utm_campaign=blackfriday_web יש מישהו שרוצה משהו ב550 ש"ח בבאג קרית אונו או פ"ת קניון אבנת?

• 124 תגובות
    • 24.9k צפיות
  21. Started by shimonshapira,

קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?

22. Started by kletsman,

קניתי סמארטפון באמאזון ושלחתי ל Buy2usa הם גבו ממני מכס לפי החוק. עכשיו אני צריך את הרשימון של המכס כדאי להיזדכות במע"מ. אבל הם אומרים שהם משחררים באופן קולקטיבי ולא פרטני. על פי מה שהם אומרים שחרור פרטני עולה 75$. בנוסף הם לא חברה ישראלית לכן אין להם חשבונית מס. לכן אני לא יכול להזדכות במע"מ על המכשיר. מישהו ניתקל בדבר הנ"ל? בברכה יונתן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by naor623715,

שלום חברים! אני מניח שזה לא הפורום המדוייק לנושא הזה ספציפית אבל שווה לנסות - כשעזרתי לסבתי לסדר את עליית הגג מצאתי שקית בה מספר גדול של שטרות עתיקים ממספר מדינות שונות (לפי מה שהצלחתי לפענח מדובר בשטרות מספרד בעיקר, אך גם מסין, קנדה, ארה"ב, מרוקו ועוד...) בכל מקרה, רציתי לשאול אם מישהו יודע לעמוד על טיבם, כמה הם שווים כיום? והאם אוכל למכור אותם עבורה באיביי או מקום אחר, רצוי בארץ. מצורפות תמונות, תודה רבה מראש http://i.imgur.com/SOXuIeE.jpg http://i.imgur.com/y06BWMR.jpg נאור

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם. פוסט זה בא לספר את סיפור החלפת העכבר שלי. בנובמבר שנה שעברה , קניתי עכבר LOGITECH MX1100 נוסף , כך שאוכל לעבוד איתו בעבודה. לאחר כשבוע , שמתי לב שהגלגלת לא זה בצורה חלקה , ולאחר כשבוע נוסף הפסיק הכפתור של הבוהן לעבוד. מכיוון שהיה בידי עכבר נוסף , הבנתי שכנראה פשוט נפלתי על יחידה לא טובה , ולכן יש להחליפה במסגרת האחריות. לאחר ששנעתי דברים טובים על השירות של LOGITECH , החלטתי לפנות ליבואן , ולהחליף שם. לאחר שיחה איתם , מסרו לי שהדגם הנ"ל כבר לא מיוצר , ושיחליפו לי לדגם אחר. (כמעט זהה , רק בלי כפתורי SENSITIVITY). מכיוון שהמרכז שרות עובד רק עד חמש , ואני עד 6 , ומסיבות של חוסר זמן שלי, רק היום ניגשתי להחליף את העכבר. לאחר שהגעתי, והראתי את העבר,הקבלה והתקלות למוכ…

• 26 תגובות
    • 10.2k צפיות
  25. Started by stockss,

היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים