צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלות בנוגע לציוד צרכנות. 1) האם מומלץ לקנות כלי כזה "שמגלה" קרינה? http://www.radiation.co.il/radiation...&category_id=5 לבדוק במכשירים חשמליים וכו', משך שהייה - מרחק/מגע.. הייתם ממליץ על הכלי הנ"ל? 2) יש המלצה ל"קוטל/דוחה יתושים"? אחד שיכול לקטול גם את הגדולים ואת הקטנים כאחד? כגון: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=697502 טווח מחירים 100 - 250 תודה רבה לעזרה חברים, המשך שבוע טוב
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התקלקל לי מסך דל שקניתי לפני פחות מחצי שנה. התקשרתי לשרות לקוחות ואני כבר מתחיל להרגיש שהם מתחילים לטרטר אותי. בהתחלה ענה לי בחור שביקש מספר הזמנה שזה כשלעצמו מוזר,מאיפה אני צריך לדעת מספר הזמנה , בשביל זה יש מספר סידורי. למזלי אני בחור מסודר ובמקרה שמרתי הכל אז היה לי לתת לו. הוא אמר שישלח לי מייל ושאני יחזיר לו תשובה עם צילומים של הבעיה ושל המסגרת כדי לראות שאין נזק פיזי. ביקשתי מספר קריאה אבל הוא אמר שלא צריך שהם יודעים לפי מספר הזמנה. לא הגיע שום מייל, אז התקשרתי שוב. איך שהתחלתי להקריא שוב את מספר ההזמנה התנתקה השיחה. כמובן שהתקשרתי שוב ,אני מסביר את הסיפור לנציג ובאופן לא מפתיע לא כתוב להם בשום מקום שפניתי אליהם כבר. בסוף קיבלתי ממנו כתובת מייל שאין לי מושג למי הי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה שדרגתי לחבילת טריפל אצל הוט. עם השדרוג הביאו לי ממיר HD. עם הזמן התחילו להעלם לי ערוצים. תחילה זה היה ערוץ MGM HD (לא ידעתי שהוא מגיע עם חבילת אקסטרה), ולאחרונה נעלמו לי בכלל כל הערוצים של חבילות אקסטרה. התקשרתי לנציג תמיכה טכנית, אמרו לי שיחזירו לי את הערוצים. אכן כל הערוצים חזרו חוץ מערוץ MGM HD. וכעת נוצרה בעיה חדשה - הHOT VOD, שבקושי עבד במשך כל התקופה מאז שדרגתי לטריפל, עכשיו בכלל מסרב לעלות וכל פעם יש לי הודעה "נתק את הממיר מהחשמל וחבר לאחר 2 דקות". בנוסף לזה כל השירות של HOT מתחיל ליאש אותי כבר. זאת לא הפעם הראשונה שבעיות קורות לי אצל הוט. נוסף לזה היו לי מקרים: 1. כחודש ימים האינטרנט פשוט לא זז. אני מתקשר לתמיכה טכנית, מסבירים לי שיש תקלה איזורית שנ…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מזגן מיני/נייד לחדר קטן. (ששמים על הרצפה במקום לתלות אותו). כזה למשל: "מזגן נייד 8,735BTU בקירור טורנדו" מה צריך לדעת לפני? האם הוא מצריך צינור ליציאת מים? כמה לחודש בערך אשלם אם צריכת החשמל בקירור 750 וואט? (הדלקה של 5 שעות ביום למשל). תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מהם סויטץ/2DS האם מישהו בזמן האחרון קנה מהם ויכול לתת לי תשובה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן קיבלתי חבילה מאמזון. מחיר המוצרים בה: 62.5$. מחיר המשלוח: 20$. סכום פיקדון המיסים: 14.4$. היום לשמחתי קיבלתי מהם זיכוי על המיסים, אך הזיכוי היה חלקי: 12.85$. מעניין אותי על מה הלכו הדולר ומשהו האחרים. יש למישהו רעיון? מדובר על סכום זעום למדי אבל כדאי בכל זאת לפנות אליהם?
-
- 18 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
זכור לי העניין שבTMS מוצר שנקנה שם ודורש אחריות (תקול וכדומה)<br /> אז הם שולחים מישהו שיקח את המוצר מהבית שלך לתיקון<br /> זה נכון העניין הזה?<br /> אם כן האם בחנות של וולקום זה אותו דבר?
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כברהרבה זמן שאני רוצה לקנות ROUTER בחול את TP LINK ARCHER C7 והיום ראיתי אותו באמזון ב70 דולר ובאתי לבצע את העיסקה ואז הסתברו לי מספר דברים משלוח לארץ 14 דולר נוספים אחריות לשנתים 5 דולר נוספים פיקדון לתשלומי מס 14.27 דולר בשלב ראשון הסתבר לי שהאחריות לא נשלחת לארץ ואז למעשה להבנתי אני רוכש מוצר ללא אחריות האם זה נכון ? האם מבחינת המכס דמי המשלוח הם חלק ממחיר המוצר או לא? זה משמעותי להבנתי עקב נושא המס אני מניח שהפקדון לצורכי יוחזר לי נכון ? ואז ראיתי את הראוטר באיבורי במחיר של 394 שקלים ועשיתי חישוב שבשיקלול אם האחריות ההבדל יוצא כ 17 דולר בלבד וזה לא משתלם לקנות בחול אני צודק או שיש משהו שאני מפספס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאיביי. רציתי לדעת- האם אשלם עליהן מכס? אם כן, כמה? שילמתי על האוזניות 49 דולר, ועוד 7 דולר על משלוח. שאלה נוספת: האם דואר ישראל יחייב אותי בעמלה מסוימת כאשר אאסוף מהסניף את האוזניות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות הרד דיסק 4TB WD BLUE מTMS. אני גר במרכז אז זה לא מסובך להגיע לנתניה. נראה לי שאפילו זה יותר קל להגיע לנתניה מאשר לחכות לשליח שהזמן הגעה שלו משתנה? בנוסף מעניין אותי לדעת על האם יכול להגרם נזק להרד דיסקים, נניח הרד דיסק קשיח או SSD במשלוח ובאיזה סוגי משלוח? בנוסף לHDD WD אני מעוניין לקנות SSD EVO 850 משניידר או שאני אקח מTMS, למרות שבTMS זה יותר יקר ועם פחות אחריות? אני ישאל אותם למה... https://www.pc365.co.il/product-7629-כונן_קשיח_Samsung_850_EVO_Series_MZ_75E500_500GB_SSD_במלאי http://www.tms.co.il/product/14574 אז איזה משלוח כדאי בשביל הרד דיסק SSD שלא ינזק? "יש אחריות" זה לא כזה חכם בהנחה שאני רוצה שהו…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד עם מעבד AMD Ryzen שאין אותם כמעט בארץ, אז בדקתי באמאזון והם כן מוכרים ושולחים לארץ. המחיר נראה ממש נמוך, על נייד שעולה בארץ 8 אלף מאמאזון כולל כל המסים לפי המחשבון באתר יוצא פחות מ5 אלף, הגיוני? איך עובדת האחריות על ניידים מחו"ל? מדובר Lenovo Thinkpad ואם למישהו יש ניסיון עם קנית נייד מאמאזון, על מה לשים לב וממה להזהר. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום,הגיע אליי מידע שיש בדואר ישראל ויזה נטען איתו אפשר לקנות באנטרנט ידוע לכם על מה מדובר?זה בטוח ואמין השיטה הזאת?ואיך קונים עם הויזה באנטרנט?באותו אופן שקונים עם ויזה רגילה? אפשרי ללכת להירשם לאיביי עם הויזה וזהו???
-
- 20 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אני מנוי כיום למבצע טריפל שהיה פעם שכולל חבילת ערוצים, טלפון ותשתית של 12mb.בנוגע לתשתית, זכור לי פעם שהם אמרו שזה תלוי באיזור שאתה גר, כלומר יש אזורים שלא יכול להיות בהם 12mb. ובאמת אצלי יש עכשיו תשתית של 7mb ולא 12mb, זה נורמלי? אולי עד היום כבר השתדרגו ובכל מקום יש 12mb ובעצם אני לא מקבל את מה שמגיע לי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, לאחר שיטוטים ברשת והתלבטויות בקניית מחשב חדש(שלי משנת 06 וגוסס מהתעללויות :-) ) שמתי לב שמחירי מעבדי AMD זהה בין שתי החנויות, מדוע? http://ksp.co.il/?select=.1027..2..42 http://www.ivory.co.il/amd_cpu.html מקריות או דרך לימנוע כאב ראש לחנויות? לא יצא לי להשוות מוצרים אחרים, התעניינתי במעבדי FX וגם גיליתי שבארץ פשוט גנבים- סתם מתמחרים את מעבדי הFX גבווה מהמחיר שלהם. לדוגמא: FX 8120 עולה כ159 דולר בחו"ל ומעבד אינטל I5-3450 עולה כ 189 דולר- תנחשו מה המחיר בארץ? כ1050 שקל לאינטל וכ1000 שקל לAMD! - מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכון שהמחירים פה מאוד גבוהים על הרבה מוצרי מחשוב ותמיד אומרים (גם אני) שהחנויות פשוט מגזימות השאלה שלי אם לדעתכם זה ככה בגלל שאין ביקוש למוצרים האלה בארץ (כי אין קהל גדול למוצרי גיימינג יקרים או מסכים 144HZ 2K למשל) ואז החנויות חייבות להגזים במחיר כדי לפצות על מספר מכירות מועט? או בגלל שפשוט אין תחרות אמיתית? כי היום כולם עברו יותר למובייל ולמחשבים ניידים ובגלל זה חייבים להעלות מחירים? למשל RTX 3080 נמכר בארץ במעל ל-4000 ש"ח.. כמובן שיש מיסים אבל כל המחירים יקרים פה גם אחרי חישוב המס בגלל זה אני שואל
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר כאן על כל השירותים בעלות חודשית, כגון סלולר\אינטרנט, אך גם שירותים נטענים כמו כרטיסי אשראי וירטואליים - נתקלתי בהמון מקרים בהם תהליך הזמנת שירות מסויים קל הרבה יותר מביטולו: להזמין אפשר באינטרנט, לבטל אפשר רק בטלפון. להזמין אפשר בטלפון, לבטל אפשר רק בפקס. להזמין אפשר אצל הנציג בקניון, לבטל אפשר רק במרכז השירות שנמצא בפיתול השביעי של מעלה העקרבים. במקרים מקוממים אף יותר, אדם הרשאי מבחינת חברה מסויימת להזמין שירות, אינו רשאי מבחינת אותה החברה לבטלו - תופעה נפוצה למדי בחבילות תקשורת "משפחתיות", כאשר כל אחד מהמנויים יכול להתחבר לחבילות השונות הרלוונטיות לקו שלו, אך בשביל לבטלם החברה דורשת התערבות של בעל החשבון הראשי. אני מניח שרובכם נתקלתם בתופעה הזו בצורה זו או אחרת…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אם אני משלמת באמצעות paypal עבור חבילה שמגיעה לתא לדואר , האם המקור ממנו רכשתי דרך האינטרנט לא יוכל לדעת את שמי ופרטים אחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
2 שאלות לי. קניתי מתאם לדיסק קשיח באיביי, חיברתי אותו לחשמל והוא פסק מלעבוד, התקלקל, מת. (השנאי) שלחתי הודעה למוכר. הוא כתב לי בחזרה ככה please send me a photo of the label of your old power adapter to ebay@aa-comsys.de (please put you ebay user name) אני לא מצליח להבין: איפה בדיוק לכתוב את שם המשתמש שלי? וד"א- למה הוא מתכוון ב OLD POWER? מה קשור המתאם הישן שלי?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים ערב טוב אני מתעניין במוצר הנ''ל. http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_51948.html?utm_source=Criteo&utm_medium=CPCIL&utm_campaign=Displayads&vip=138119 ואני מבין שזה משהו שקשור לסאונד לקול במחשב אבל השאלה מה באמת עושים אם זה ומה מטרתו?אשמח להסבר\סירטון\וכדומה. אבקש להעביר לפורום המתאים אם זה לא המקום
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך בארה"ב שהגיע עם קרוב משפחה. הכרטיס תקול וכבר הגשתי וקיבלתי אישור ל RMA - return merchandise authorization אני שולח את המוצר לגרמניה - מה התהליך של החזרה לארץ ? האם אני אקבל לשלם על המוצר מע"מ ? אשמח לשמוע מנסיון של אנשים שכבר נתקלו בעניין.
-
- 24 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש מזה כבר שנתיים+ במסך של חברת LG מסוג LED. באמת מסך פצצה, מאוד מרוצה ממנו. לפני כחצי שנה ממש במקרה שמתי לב שהכיסוי של המסך נפתח. המסך מורכב מזוג מכסים קדימה ואחורה, וכמובן כל העסק הזה סגור כנראה על ידי קליפסים. אז המסך נפתח בצד שמאל, אין אפשרות ללחוץ ולסגור ונסיתי. http://www.pclaunches.com/entry_images/1009/24/acer_S243HL-monitor2-thumb-450x337.jpg בתמונה אפשר לראות את המסך, אז הוא נפתח ממש באמצע אבל למעלה - לא רואים בתמונה את הצד הזה. כיום: היום נסעתי לח.י בשביל לממש אחריות, אחרי שכחצי שנה לא היה לי זמן פנוי בבוקר. הגעתי כולי שמח וטוב, הנציג אמר לי שכנראה זה משהו קטן ואפשר לסדר את זה בלי בעיה. הוא יצא וטען שהקליפס הפנימי נשבר - רמז שאני ע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדש,ניקיתי אותו במים והכל נזל זה צריך להיות כך?הפח לא צריך להיות אטום? תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני כיום ב-013 , 65 ש"ח לחודש 3 חודשים חינם. ~ לא מרוצה מהביצועים התחברתי לבדוק את 018 ~ 35 ש"ח לחודש מרוצה מהביצועים עכשיו אני רוצה לבדוק אם הכבל החדש באמת שווה משהו והאם כדאי להתחבר אליהם... הם רוצים 80 ש"ח לחודש ללא גיימר ל-30 מגה תשתית הוט שזה מטורף... רציתי לדעת כמה אתם משלמים תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-