צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
הת'רד הרשמי נפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548427 כמו כל שנה, בנובמבר אנו מקבלים מבצעים מעולים של BLACK FRIDAY בדרך כלל, אופיס דיפו, באג, KSP ואפילו IVORY דופקים מבצעים בחלק מהמקרים מדובר ב1+1 או מוצר שני ב50%(או יותר) כמו בכל שנה אני פותח את הדיון הזה, על מנת שאנשים ימצאו אדם נוסף לקנות איתו מוצר שהם רוצים, וככה כשנגיע ליום המיוחל ונראה את המבצעים, נוכל לקנות אותם לפני שיגמר המלאי מניסיון של שנים קודמות מוצרים של LOGITECH/MICROSOFT היו מוצר שני ב50% עד 1+1 רמקולים היו בהנחות אבל לא 1+1 (למרות שהייתה שנה אחת שכן) כרטיסי זכרון/DOK - משתנה משנה לשנה לפטופים וטאבלטים ללא מע"מ וכו' חשוב לי גם לציין ששנה שעברה, היו מבצעים בKSP שלמרות שאחוז ה…
-
- 326 תגובות
- 52.1k צפיות
-
-
שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום. הדיון לא מדבר על מכשיר אלקטרוני שנקנה אלא שירות אוטובוסים. אבל עדיין צרכנות לדעתי. אם אני טועה, בבקשה תעבירו לפורום המתאים. לנושא. יש קו אוטובוס מסויים שקרו לו הרבה בעיות. דיווחתי לחברת האוטובוס, לעירייה, לתלונות הציבור של משרד התחבורה. שלושתם הגיבו אך הבירורים נמשכים עוד משנה שעברה. למי אפשר לפנות במצב כזה הלאה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את מארז מחו"ל אם אני לא טועה אין מכס יש רק מע"מ 17 אחוז, השאלה מאיפה כדאי האם יש אתרים מומלצים שמבצעים שילוח לישראל וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כארבעה חודשים XPS 9550 בארצות הברית. הכבל כמובן אמריקאי, אך הוא מתפרק מהמטען עצמו (אם צריך אצלם תמונה). אני מחפש אחד כזה ישראלי אבל לא ממש מצאתי. מאיפה אני רוכש? כרגע אני עם מתאם מאמריקאי לישראלי, אבל אין למתאם הארקה וזה קצת מפחיד אותי. אולי מתאם עם הארקה גם מהווה פתרון טוב? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כשאני מזמין דרך אתרים בריטיים, ASOS למשל, זה שואל אותי אם להמיר את השקלים לליש"ט דרך פייפאל או דרך חברת כרטיס האשראי. מה יותר משתלם לי לבחור? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט. האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ? והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?
-
- 25 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
1. האם PAY PAL אחראים להחזר כל הכסף בקנייה שלא הגיעה ? ( עד היום אם לא חזרו להחזר כסף פניתי לחברת אשראי והיא החזירה מיד כסף ) 2. PAY PAL הוציאה עדכון חוקים שהם נפרדים מ- EBAY , לא הבנתי מה חדש בחוקים ?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצלמת האקסטרים הטרייה והקומפקטית במיוחד של היצרנית האמריקאית סוף סוף מקבלת מחיר אשר מתאים למאפייניה לפני כמה חודשים ראינו את חברת GoPro, ששמה הפך כבר מזמן לשם נרדף עבור פעילויות אקסטרים ו'חיים על הקצה' באופן כללי, חוזרת למקורות עם דגם פשוט וקל במיוחד – ה-Hero 4 Session, אשר לא כלל מסך (כל ההתמשקות היא בהתבסס על מכשיר חכם מקושר) ונראה כמעט כמו צעצוע, במשקל של 74 גרם בלבד. הרעיון עצמו הרגיש חביב והגיוני למדי עבור מוצר שמטרתו המרכזית היא להתחבר לקסדה או לגוף ולתעד את המתרחש כאילו דרך עיני האדם החווה את המאורעות – אך תג מחיר מוגזם בהחלט של 400 דולר מיד העמיד את ה-Session בעמדת נחיתות ברורה לא רק אל מול מצלמות אקסטרים קומפקטיות מוזלות מיצרניות מתחרות, אלא גם מול הדגמ…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצעה 1 לפטופ מחודש של lenovo t440s 14hd intel core 4th i5-4300u 4gb ram 240 gb ssd hdd במחיר 3400 האם ההצעה משתלמת הצעה2 לפטופ מחודש של Lenono t431s 14hd intel core 3th i5-3437u 4gb ram 500 gb hdd תודה לעונים הרלוונטים הצעה שניה קיבלתי מחיר של 2490
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצרים בשווי של בערך 65 דולר, אמזון מוסיפים לי על המשלוח עוד 11 דולר, ובגלל זה מייקרים לי את הסיפור ממש בגלל שאני צריך לשלם על כל החבילה עוד 17 אחוז, מדוע עליי לשלם מיסים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי שני מחשבים לאחרונה בTMS ובשניהם לא קיבלתי כבל מתח. בפעם הראשונה חשבתי שזאת טעות וגם לא היה לי כזה קריטי, אבל ביקשתי שישלחו ביחד עם המשלוח של הכרטיס מסך מהרכישה הקבוצתית ושלחו לי (כבל ממש קצר שבסוף אני לא יכול להשתמש בו). הפעם זה מחשב לאמא של חברה שלי ולה אין כבל ספייר. שאלנו למה הם לא שולחים כבל והם אמרו שהכבלים שהם מקבלים עם הספקים (Seasonic) הם עם חיבור אירופאי והם זורקים אותם ושבד"כ ללקוח יש בבית כבל מתח ואמרו שהם ישלחו מחר. זה לא מובן מאליו שישלחו כבל מתח עם מחשב חדש? המחשב הראשון היה ב5000 שקל, המחשב השני ב2000. למה לא שולחים מראש כבל מתח או לחילופין מבררים אם יש צורך בכבל לפני המשלוח? לעוד מישהו זה קרה? חוץ מהעניין של הכבל שסתם מבאס, אני ממש מבסוט מהם, המחירים…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי מוצרים ב-ebay (יש כבר חשבון) אך לפני זה רציתי לדעת איפה יש מדריך? ועוד שאלה ספציפית, אם אני לוחץ על קניה אך ועוד לא שלמתי מה קורה אם אני רוצה לבטל? האם צריך לשלוח הודעה למוכר ולבקש שיבטל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאלו שקונים מכשירי סלולר או מוצרי חומרה מחו"ל לצורך הדוגמה.. במיוחד כשמדובר בסלולר - אחריות מחו"ל זה דבר בעייתי אני מניח גם כשמדובר באמזון.. בתכלס כשקונים מחול אז האחריות די נפסלת לדעתכם? או שכדאי רק אם המחיר זול באמת בהרבה? כי לשלוח את המוצר לחול זה ייקח המון זמן עד שיחזור..
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום , ראיתי שאפשר להזמין בבלק פרייראדי 250 דולר עם משלוח מעמ מכס כולל הכל עם שליח עד הבית , באתר של אמריקן אווטלט שופרסל, את הגירסה של הסוני 4 עם שלט ובאנדל של ספיידרמן במחיר הנ"ל. האם זה משתלם ? מתי הצפי של יציאת סוני 5? באיזה גירסה לדעתכם מדובר אמריקאי או פאל אירופאי ? מה המשמעות של גירסה אמריקאית ? 20 דולר אחריות כל שנה , האם שווה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני יודע שזה קצת לא קשור לכלום, אבל אולי בכל זאת מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני מחפש לקנות בובה של מיניון מהסרט גנוב על המיניונים. מתנה לאחיינית שלי. לא הצלחתי למצוא אם יש מקום שאפשר לקנות בובה כזאת בארץ. מצאתי באמזון אבל זה ממש מסורבל לי. בובה כזאת: תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 12k צפיות
-
-
עשיתי כמה רכישות דרך PayPal ואני לא מרוצה מאחת מהן בעיקר כי מה שהזמנתי לא סופק לי ולמעשה הולכתי שולל. אז עקרונית האתר ממנו ביצעתי את הרכישה מסרב לתת לי את ההחזר ולמעשה יצא שהכסף שלי התנדף לאוויר, פוף. אז הנה השאלה שלי, למרות שמדובר בסכום קטן של 120 ש"ח, אני יכול לבקש מחברת האשראי שלי לחסום את העסקה ככה שאני לא אשלם על הקריאה של PayPal לעסקה הזאתי, או שאם אעשה זאת למעשה אסתבך ישירות עם PayPal ולא עם אותו הגורם? בPayPal אין אפשרות לבטל, רשום שהעסקה נעשתה והכסף למעשה שולם כבר לדורש. אז יש דרך לבטל או שהתשלום נעשה וזהו?
-
- 19 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי חברים אני מסתכל על 2 טלויזיות LG 82 4K דגם 82UM7580 מול Hisense 85B8500IL מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
CYBERPUNK 2077 עם הקופון 10$ יוצא בישראל 234 שקל(269 שקל בלי קופון), עם VPN יוצא 75 שקל(100 שקל בלי קופון) כפול 3 JUST CAUSE 4 עם הקופון יוצא בישראל 204 שקל(בלי קופון 239),עם VPN יוצא 25 שקל(50 שקל בלי קופון) כפול 8 בכל המשחקים ההבדלים מתחילים מכמעט פי 3. IP של טורקיה למי שמעונין.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-