צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אהלן הקיץ כבר כאן, אבל היום נהיה לי חם בגלל דבר אחר לגמרי. הזמנתי לפני ימים ספורים מחברת ממכר פונטים (או גופנים אם אתם אבשלום קור) משפחת פונטים. המחיר במחירון באתר היה 640 ש"ח. המחיר שסיכמתי עם הנציגה בטלפון היה 640 ש"ח. בפועל מסתבר שהמחיר הזה לא כולל מע"מ. לא נאמר לי בשום מקום שהמחיר לא כולל מע"מ, או שיהיה חיוב נוסף. המחירון לא מצויין בשום כוכבית שהמחיר לא כולל מע"מ ולא כלום. בואו גם לא נשכח שציון מחירים ללא מע"מ מהוה עבירה על החוק: מס ערך מוסף @ ויקיפדיה(אני לא עסק, הפונט נועד לשימוש שלי והחשבונית הונפקה על שמי) כמובן שהתקשרתי לחברה ושאלתי לפשר הדבר. הסברתי להם שהדבר ממש לא מקובל עלי ושטחתי בפניהם את טענותי. אותה הנציגה טענה שבמייל קודם ששלחה לי, ובו חשבונית (פי…
-
- 5 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב+מסך. איזה חנויות יש במרכז זולות? מישהו מכיר את startpc? האתר מלא באגים, האם הם קיימים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אתם זוכרים לפני כשבוע ימים פרסמתי פה הודעה בה אני שואל כמה מכס יקחו על דבר מסוים http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html +4.8 פאונד על המשלוח - סה"כ כ286 ש"ח היום קיבלתי את המוצר ונאלצתי לשלם עליו עוד 164 ש"ח נוספים קיבלתי דף ובו רשום: מצהר יבוא טובים בדואר (רשות המסים בישראל) קבלה ללקוח תאור טובין : משחק טלוויזיה הער' ערך בשקלים: 549 ש"ח פרט מכס: -8186700 מכס: 66 מע"מ 98 סה"כ 164 מתחת רשום שסוג הדואר הוא צרור וארץ המוצא זה UK מספר מעקב וכו'.... השאלות שלי הן: מע"מ - 98 ש"ח (16%) איך זה הגיוני? 16 אחוז מ286 זה 45.76 מכס - 66 שקלים - למה? ערך בשקלים - 549? …
-
- 15 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
זא אתר שלהם: http://www.ezsave.me/he/ הם מתווחים בין לקוח לחברה ומוצאים עבור לקוח עסקאות יותר חסכוניות אחרי שמעלים להם חשבונית לאתר. יש גם מפה בעמוד ראשי איפה יש לראות אנשים בסביבה וכמה ועבור מה הם משלמים. אלה אנשים שלדעתי שהצטרפו לשירות. זה נשמע שירות טוב למישהו שמרגיש שמשלם הרבה אבל אין לו זמן להתמקח עם שירות לשימור לקוחות.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה באמת אפשר לעשות עם פאנלים סולריים בבית פרטי? מבחינת חיסכון בכסף, מבחינת שימושים מעניינים. מבחינת שימושים, השימוש הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו זה להפיק חשמל לבטרייה של מנורה. כמובן יש פאנל בשביל הדוד אבל זה פאנל די גדול... למעשה אני מחפש מעין מדריך לפאנלים סולאריים או קישורים שיכולים לעזור לי להבין איך זה עובד. דברים שהייתי רוצה לדעת... מבחינת מתחים, אני מניח שמדובר בזרם ישיר? איזה מכשירים אפשר לחבר לפאנלים סולרים מסויימים? האם צריך פאנלים שונים בשביל הארץ?(למשל לעומת ארה"ב). האם ניתן לתרגם כמה קוט"ש פאנל סולרי יכול להפיק לי ביום עם שמש? האם אפשר לחבר מחשב לפאנל סולרי? אבל האם יש חיבור "משולב" של חשמל ופאנל כשהמכ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני לא זוכר היכן קניתי את הכונן הקשיח לפני שנתיים.. באתר של SEAGATE כתוב שהוא באחריות עד 28/01/13, אך אני לא יודע אם זה תקף רק בשליחה אליהם. שלחתי דוא"ל לח.י, בתור היבואן של SEAGATE, ושאלתי אם הם יטפלו בכונן; לא השיבו עדיין. האם מישהו הצליח לממש אחריות בתקופה האחרונה לכוננים הקשיחים של SAMSUNG? איזה יבואן טיפל בהם? אני יודע שגם אייבורי, אך הם מטפלים לדעתי רק בכוננים שהם ייבאו... ? תודה בכל מקרה על כל מידע...
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי מטבח מאיקאה בעלות 23 אלף שקלים המטבח, הבטיחו שאחרי יומיים יעשו את ההובלה ואת ההתקנה אחרי 4 ימים, המתקין שלהם הגיע וגילה שחצי מהמטבח או חסר או פגום, הוא דיבר ע נציגה וגם אנחנו דיברנו מאז עברו שלושה שבועות שהם מבטיחים לחזור ועוד אין לנו מטבח . אנחנו לא מצליחים להתקין שיש כי אין מטבח שלם, אין לנו מתקן מים, כיריים כלום! פשוט גרים בבית מלון כי כל דברי המטבח בחדר השינה שלנו ואין מקום למיטה אפילו ... שלושה שבועות מבטיחים לסדר את העניין וכשמבקשים תשובות או מבקשים לדבר עם מנהל פשוט מעבירים אותנו להמתנה ללא כל מענה צירפתי תמונה למטבח שהובטח ולמה שקיבלנו ! כך השאירו את המטבח בצורה הזו פשוט לא נגענו! כששלחתי את התמונה למנהלת היא אמרה שדווקה המטבח נראה יפ…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המתנתי קצת עם חוות הדעת הזאת אין לי הרבה מה להגיד פרט לזה שקיבלתי שירות טוב ומקצועי, המחשב סופק במסגרת הזמן שהובטח, אף על פי שהייתי טפונת לחוץ (פעם ראשונה שאני קונה מחשב שלום מרחוק) תמיד קיבלתי שירות מעולה ולשביעות רצוני המלאה. תהליך הרכישה: לאחר בניית המפרט באתר (די מנימלסיטי אבל מכיל כל מה שצריך), יצר איתי קשר נציג מהחנות לקח מקדמה והם התחילו בבניית המחשב, לאחר שבוע המחשב היה מוכן הגעתי לחנות ואספתי. לבסוף יצא שהחנות אפילו נתנה לי שדרוג קטן על חשבונם הסיבה שהחלטתי לקנות דווקא מסטארט מורכבת משתי סיבות א. לפני שאני רוכש מחנות מסוימת אני מחפש המלצות ויותר מהמלצות אני מחפש תלונות של לקוחות, ובמקרה הזה לא מצאתי. ב. המחיר בסטארט יצא…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למיטב הבנתי הם שולחים עם FEDEX האם אני משלם לפדקס את המיסים בלבד או שהם דורשים גם עמלות שקר כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים כותרת מי מכיר מי יודע תודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי רכיבים למערכת מבוססת AMD KAVERI, ב-KSP סניף נשר. לאחר הרכבה ראשונית, הפתעה אין פוסט, ובלוח אין פעמון... חיפשתי קצת באינטרנט, הבנתי שכנראה חייבים עדכון ביוס לתמיכה במעבד החדש. חששתי קצת מהשמועות על התנהלות של KSP לגבי אחריות. הגעתי חזרה לסניף עם הלוח + מעבד + זכרונות מורכבים. המוכר הקשיב לדברים, ביקש ממני לפרק בעצמי את המעבד והזכרונות -מאוד קורקטי. הלוח עודכן באותו היום והמערכת עבדה ללא תקלות במשך חודש. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, מסך כחול ואז מערכת הפעלה לא עולה. ניסיתי לינוקס לייב שלא עבד ואז בדקתי עם memtest שהראה שסטיק אחד לא תקין. הזכרונות הם סט 2X4GB g.skill ddr3 1866 . השארתי סטיק אחד במחשב וחזרתי עם הזכרון התקול לחנות. המ…
-
- 14 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני מחפש חברה חדשה לעבור אליה לאחר זמן רב שאני פראייר של פלאפון שמשלם להם 75 ש"ח לחודש על 5gb שלא מספיקים לי לכלום ואינטרנט מהיר שהוא לא כל כך מהיר. אני משתמש באינטרנט של הטלפון הרבה, מסמכים קבצים סרטונים. והייתי רוצה לדעת מה החברות ה"חדשות" מציעות שיכול להיות לצרכים שלי במחירים נמוכים. לא רוצה לעבור לחברה שמציע אינטרנט, והוא יהיה צולע. כעקרון אני חושב על לעבור לרמי לוי.. אבל אני לא יודע (החברה האחרונה שאני ארצה זו הוט, פשוט כי ככה.. חברה זוועה). יש למישהו ניסיון כלשהו עם חברות וחבילות מסויימות שיכול להמליץ או להשמיץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני יומיים אוזניות בעלות של 165$ מאיביי (מוכר יפני) , בחשבון Ebay אחר שאלתי את המוכר אם הוא שולח רק ב-EMS או שאפשר Standard Shipping (Registered Airmail) והוא אמר לי שאין בעיה רק להזכיר לו כשאני מזמין ואכן הוספתי את הבקשה בטופס הקנייה עצמו. היום בבוקר קמתי וחשכו עיניי - הגאון כנראה שלח דרך EMS (מספר מעקב EJXXXXXXXXXJP). אין עדיין סטטוס באתרי המעקב ולכן שלחתי למוכר הודעה המבקשת ממנו לבטל את ההזמנה וכמובן הודעת !?!WTF ראשונית. יש לי מה לעשות פה? אני יכול לבטל איכשהו? אני ממש לא מעוניין לשלם עכשיו מיסי שחרור\מיסי הקלדה\מיסי בבל"ת (עם זה שנדפקתי עם המע"מ כבר השלמתי).
-
- 20 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מבצעים בחנות המקוונת לשעות הקרובות בלבד כוללים עוד הזדמנות לקנות את אוזניות ה-G430 ועכבר ה-G710s של Logitech במחירים נהדרים, לצד אוזניות איכותיות מבית Sennheiser מבצעיה של אמאזון אשר קורצים לשחקנים ולחובבי הגאדג'טים באשר הם חוזרים היום, ובגדול. אמאזון ספרד מציעה לרכישה את אוזניות ה-G430 החוטיות והפופולריות של Logitech, במחיר של כ-63.5 יורו כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-271 ש"ח בהמרה ישירה, שהם הנחה של כמעט 100 ש"ח לעומת מחירן כאן בישראל. ממשיכים עם אמאזון צרפת, שם חוזר למחיר מבצע עכבר ה-G700s של Logitech, הפעם עם מחיר של כ-81.6 יורו כולל מס ומשלוח לארץ, אשר מתורגם לכ-350 ש"ח וזול ב-150 ש"ח מכל מחיר שבו נתקלנו בחנויות המקומיות. שווה בהחלט, במידה וטרם…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אף פעם לא קניתי אז אני לא יודע מה הולך טוב, מן הסתם חשוב שלא ייצא מהאוזן בזמן ריצה. איזה דגם מומלץ? ומה עדיף בלוטוס או עם כבל? יש לציין שהוא יחובר לאייפון 6.. אשמח לעזרה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קבור הכלב?
-
- 67 תגובות
- 11.1k צפיות
-