עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by karpazi0,

עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, לאחר שרכשתי ממיטב כספי מחשב חדש - החלטתי להתחדש גם במקלדת. החלטי כבר לנצל כמה כרטיסי מתנה שהצטברו ולקנות מקלדת יקרה בכאילו הנחה. החלטתי לקנות STEELSERIES APEX PRO שעלותה כ1000 ש"ח ללא הנחה. מכיוון שהיה מלאי בסניפים בודדים שלחתי את אמא שלי שבמקרה הייתה באזור של אחד מהם לקנות. המוצר הגיע באריזה פתוחה - גם הדבק בצדדים וגם המדבקה שרשום עליה שאם היא פגומה אז האריזה נפתחה. לטענת החנות בעת הקנייה נאמר לאמא שלי שבגלל יוקר המוצר האריזה נפתחת ונבדקת. חוץ מזה שזה נשמע מאוד חשוד - האם כדאי להחזיר ? לבדוק ואז לראות? מה עם אחריות ועוד? נשמע מוזר כי מוצרים אחרים גם יקרים יותר לא נפחים כדי לוודא תכולה. בקיצור חשוד! סליח…

3. Started by MotMot,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מסך גיימר יקר מאמזון. לפי חישובי אמאזון זה יעלה 8000 שקל, כמה ישלם מע"מ ופקדון על המוצר? והאם אני יכול להפקיד סכום כזה בבנק בלי תסבוכת?

• אהבתי!
    • 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום קניתי מבאג אוזניות יקרות מאוד ב(950 שקל). מהיום השני לשימוש גיליתי שהאוזניות לא תמיד נדלקות בייחוד כאשר הן בתנועה. פניתי לבאג ולאחר בדיקות ממושכות (אני מחכה כבר יותר מחודשיים או משהו לפיתרון) הם טוענים שאין שום בעיה באוזניות לפי בדיקת המעבדה שלהם (האוזניות כרגע בחנות). רציתי לשאול מה אומרים הנהלים בנוגע למוצר שלא עובד בצורה תקינה אבל המעבדה לא מצאה בעיה. תודה

5. Started by Calimaro,

החלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב חדש, עשיתי מחקר ויש לי את המפרט שאני רוצה לקנות. כל זה היה החלק הקל. עכשיו הבעיה היחידית שלי היא מאיפה לקנות אותו, אני גר באזור הצפון (קיבוץ קטן ליד קרית שמונה) והחנות היחידה שאני מכיר פה היא L.P. מחשבים, המחשב הנוכחי שלי נקנה מהם אבל לא ממש התעסקתי איתם יותר מידי כי לא היו לא שום בעיות עם המחשב. חבר טוב אמר לי לקנות מ-KSP אבל אחרי שקראתי כמה נושאים על החנות הזאת הבנתי שלא כזה מומלץ לקנות מחשב שלם, אלא רק בחלקים. קראתי גם ש-TMS זה מקום טוב לקנות בו, אך הסניף באזור חיפה נסגר ויש רק סניף נוסף באזור מרכז, אז יהיה בעייתי קצת לממש אחריות במקרה שיקרה משהו למחשב. אז השאלה שלי היא מאיפה מומלץ לי לקנות מחשב שלם? חשוב לי שזה לא יצא לי יקר מי…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני מניח שהנושא דובר פה כמה פעמים אבל הפעלתי חיפוש ולא ממש מצאתי, בכל מקרה: האם ניתן למצוא הוזלה משמעותית באי ביי גם אחרי שניקח בחשבון את תוסף המע"מ שצריך לשלם? קצת חיפשתי ולא מצאתי הבדלים משמעותיים גם בלי המע"מ, אבל אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... ניקח דוגמא של מפרט ב4K בארץ, כמה אפשר לחסוך (אם בכלל אפשר) לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Moon-Mage,

אבא של חבר נוסע לסין וצריך לקנות לעצמו מחשב נייד(בסיסי ביותר) האם מישהו יודע איפה כדאי לקנות והאם בכלל זה כדאי? תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yanital1000,

הקנייה הבסיסית תהיה מורכבת מ: לוח אם, מעבד, זיכרונות. בואו נתחיל מזה. יש ביקוש ? אשמח לדעת.

9. Started by spmguy,

www.zigzag2000.co.il מה דעתכם על החנות (מבחינת מקצוענות, אמינות ועוד) ? אני חושב על לקנות מחשב משם...

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by אגם יפה,

אני רוצה לקנות לפטופ לצרכים משרדיים בלבד אבל שלא יהיה חלש מדי כי אני רוצה לראות בו סדרות וסרטים גם כן התקציב הוא 2500 שח ואני רוצה מעבד i5 יש למישהו המלצה מסוימת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון בקנייה של לפטופ מחודש ברשת או בכללי. מדובר על מוצר שאו שתוקן או שהוחזר לחנות ומוצא למחירה מחדש במצב "כמו חדש". לדוגמא המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-9360-13-3-FHD-1080p-7th-gen-i5-7200U-4GB-128GB-SSD-Silver-Warranty-/112369677249?hash=item1a29c133c1:g:UhIAAOSwTM5Y78qL אני ראיתי כמה לפטופים שמוצעים למחירה באיביי במחירים מאוד אטרקטיביים ורציתי לדעת האם זה באמת שווה. תודה רבה לעוזרים.

13. Started by sine,

לרגל ה-Black Friday המתקרב, אני מעוניין לקנות שלושה מחשבי גיימינג מלאים או לפחות את החלקים היקרים מחו"ל (מעבדים, כרטיסים גרפיים, SSD). מישהי שאני מכיר טסה לישראל בדצמבר הקרוב ויכולה להביא את הדברים במזוודה כך שזה אמור לצאת ממש זול כי אני חוסך את עלות המשלוח. רציתי לשאול כמה שאלות: האם מישהו מהקוראים ניסה פעם משהו כזה? הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב ורק מע"מ, זה נכון? האם ישנה איזושהי תקרה שכאשר עוברים אותה צריך לשלם גם מכס? מהו שיעור המע"מ על חלקי מחשב? מהי הפרוצדורה החוקית להצהרה על ייבוא מוצרים החייבים במע"מ בשדה התעופה? איזה הגבלות \ תוספת מחיר יש בדר"כ מבחינת נפח \ משקל? האם זה תלוי בחברת התעופה? לאיזה עוד הוצאות ומכשולים אפשריים כדאי לשים לב?

14. Started by yakir4u,

קנית את המכונת תספורת הזאת http://www.amazon.com/Remington-PG520B-Head-Rechargeable-Grooming/dp/B003S54HGM עכשיו לפי מה שהבנתי היא תומכת בזרם של 120V לפי מה שאני יודע אם אני רק יחבר אותה עם מתאם רגיל הבטרייה תשרף ממתח גבוה השאלה היא איפה אני יכול לקנות ממיר מתח שיעבוד בטוח כי חבל לי להשקיע כסף גם על ממיר וגם על המכונה ובסוף לזרוק את שתיהם לפח בגלל מתח לא נכון

• 13 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by shaolin,

שלום לכולם, לקראת סוף אוקטובר אטוס לניו יורק כאשר ברצוני לרכוש במקום אחד משלושה מכשירים: oneplus one או galaxy s6 או Lg g4. הפקטור העיקרי מבחינתי הוא המחיר - מה שיהיה יותר זול אותו ארכוש. יחד עם זאת, אני מתקשה למצוא אינפורמציה רלוונטית לעניין המקומות בהם כדאי לרכוש. 1. למיטב הבנתי ל oneplus אין חנות רשמית - יש צורך להזמין ישירות מהאתר. אני אשהה שם בדירה ששכרתי אך מישהו יודע להגיד לי כיצד מתבצע המשלוח והאם מתאמים עמי מראש? שכן רוב הזמן לא אהיה בדירה, אולי יש אופציה לאיסוף עצמי? 2. כמו כן, אם ידוע על חנויות ו/או רשתות פרטיות (ואמינות) שמוכרות את המכשיר אני מוכן לקנות בהן עבור תוספת מחיר סבירה. 3. לגבי ה- LG וה- GALAXY - מה היא האופציה הזולה ביותר לרכישה? - בחנות הרשמית? להמ…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  16. קניית מכשיר פגום מ-Ivory פניתי לאייבורי אמרו לי לפנות לשיא קום היבואנית בקשר לאחריות אז הם אמרו ללכת למעבדות קבוצת ח"י נסעתי ונתתי להם את המכשיר Galaxy S2 אמרו לי שיצרו איתי קשר מה צריך לעשות איתו (לתקן להחליף או לא יודע מה) השאלה שלי האם זה חוקי שאני מקבל מכשיר פגום ושיתקנו לי אותו יש איזה שהוא חוק שאומר שאני אמור לקבל חדש במקרה כזה כי הפלאפון נקנה החודש הזה ולא נפל ואין עליו שום סימן של פגע

• 48 תגובות
    • 10.2k צפיות
  17. Started by AlexBe,

ברצוני להזמין מסך מחשב מ newegg כי המחירים בחו"ל יחסית נוחים בארץ פשוט רוב הדגמים או שלא קיימים או פשוט פי שניים יקרים יותר השאלה הבנתי שהמוצרים שמגיעים מ newegg אלה מוצרים שמגיעים מ ארה"ב אז בגלל שזה מגיע מ ארה"ב האם יכול להיות בעיות תאימות בחשמל בגלל הבדלי מתחים? הרי בארץ משתמשים ב 220v ואם לא טועה באמריקה זה 120 , אפשר לקבל הבהרה בנושא?

18. Started by deloy40,

סליחה עם זה לא קשור לפה אבל זה היה נראה לי המקום הכי מתאים אני מצאתי מעבד שמאד יקר בארץ באיבי ב 2800 כולל הכל זה אמין ? http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Hex-Core-CPU-Socket-2011-3-60GHz-15MB-130W-/191552950572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9972112c כתוב שזה בלי מיסי יבוא בכלל אבל זה באמת נכון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by matan007,

אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים למחשב הבאה: http://www.amazon.com/gp/product/B004M18O60/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER בארץ היא עולה 2300 ש"ח בערך. שם זה יוצא פחות מ-1000 ש"ח. אז מה הפרוצדורה בהזמנה מאמזון? אני יכול בכלל להזמין את זה לארץ? מה מחיר המשלוח? ואיך אני עוקף את המכס אם בכלל אפשר או צריך? (זה נחשב חלקי מחשב פטורים ממס, כי זה רמקולים למחשב?). ודבר אחרון האם אפשר להתקשר עם אמזון כדי שיירשמו מתנה, פחות מחיר וכ"ו.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by greenvector,

למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות זיפו מאיביי .. אבל זכור לי שיש איסור על יבוא של נשקים סכינים ודברים שקשורים לאש מצד שני ראיתי מגיגול מהיר שבFXP יש פוסטים על אנשים שמזמינים מאיביי מצתים האם זה אכן אפשרי? אני מעוניין לקנות משהו יקר אז אני אשמח לאישור רשמי לנושא (ציטוט ממקור מהימן או מישהו שקנה לא ממזמן)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Jhoni1980,

שלום לכל המומחים... אני מעוניין להזמין מקרן קול מאנגליה. האם המכשיר מתאים מבחינת מתח ותדר לארץ או שאצטרך מתאם/ממיר על מנת להפעילו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Mpro,

אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עכשיו מתחילים מבצעי הסתיו ב-steam ובשאר המקומות. מחירים טובים. כדאי לחכות למבצעי החורף בסוף דצמבר כדי לקבל הנחה יותר גדולה, או לקנות עכשיו? -- חברים המבצע של סטים לא נהיה צעיר יותר. באמת לאף אחד אין מה לומר?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.