עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by PuppEDogg,

רציתי לשאול אם יש חנות בארץ שמוכרת, אני יודע שיש בחנויות נייקי משם קניתי את הזוג הנוכחי אבל אין שם מבחר ומה שיש לרוב מעפן. הכוונה שלי אם יש חנות עם מבחר ממש אני בעיקר מחפש את הדגמים 1 ו-3 למי שמכיר. אני מחפש חנות באיזור השרון (אני גר בחדרה)

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by xc1te,

קראתי כמה דיונים על קניית בגדים באתרים כמו ASOS למשל, ואני עדיין לא בטוח כמה אצטרך לשלם בסופה של קנייה מסוימת. הבנתי שעד $75 אין מע"מ ואין מכס - ז"א הבגד ששילמת עליו $70 לצורך העניין ל-ASOS עלה לך נטו 70 דולר ולא יותר. בין $75 ל-$325 אין מכס אבל כן יש מע"מ (18%?). אין מס קניה על ביגוד, נכון? נניח ואני קונה ג'ינס שעלה $150 ב-ASOS, שהם כידוע נותנים משלוח חינם לארץ. אשלם ל-ASOS את ה-$150, פלוס 18% מע"מ (מזומן במקום?) כשאקבל את המוצר מדואר ישראל? זה הכל? שוב, רק כדי להבהיר, קראתי על הנושא ואני רק רוצה להיות בטוח במאה אחוזים שלא אבזבז פה בטעות כסף מיותר. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ew89,

היי, אני שומע דברים טובים על האתר..החלטתי לנסות גם האם המוצרים של החברה עצמה ASOS הם איכותיים? רוצה לקנות כמה קפוצו'נים..בהתחלה רציתי american apparel אבל הם לא שולחים לארץ האם האיכות של ASOS משתווה להם? איפה הבגדים מיוצרים? הבנתי שאפשר גם לפצל חבילות ככה שלא יעבור את ה 75 דולר..איך עושים זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by shirlevi116,

שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuvalm2,

האם הייתם ממליצים או לא ממליצים על קניית ברזים מחו"ל? ראיתי ש-DX מוכרים הרבה ברזים יפים מאד, במחירים זולים יחסית, וכנראה יש אתרים נוספים (למישהו יש המלצות?). מה שאני לא בטוח הוא בנוגע לסטנדרטים בברזים - האם ניתן יהיה להתקין ברזים שאקנה מ-DX בארץ? האם יש תקינה שונה לחיבורי ברזים בארצות שונות? בנוסף, האם מישהו קנה ברזים מ-DX, או ממקום אחר, ויודע לתת המלצות שונות בנוגע לברזים טובים יותר וטובים פחות? (ומה יש לבדוק בעת קניית ברז)

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by sabosal,

ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, אז הרבה שנים לא קניתי אחד (תמיד קיבלתי או שהיה לי...) עכשיו אני רוצה לקנות ואני תוהה איך אפשר לדעת מה איכות הדיסק און קי כשאני מדבר על איכות, הרי בזכרון כמו בזכרון תמיד הוא נשחק. מה שחשוב לי זה שכמו שכולם או לפחות אני מכיר, כאשר אשים שם דברי ערך יקרים לי כמו תמונות מטיולים, ארצה לדעת שאם אפתח אותו עוד שנה הוא לא יגיד לי שהוא צריך פירמוט והוא לא תקין וכו'.. כמובן שאין הבטחה על נושא כזה, אבל הייתי רוצה לדעת האם אפשר לקנות אחד שהסיכוי שיקרו לו מקרים כאלה נמוכים, והוא יהיה רובאסטי ואמין כמה שיותר. (מבחינת מהירות לא באמת משנה לי) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by CountDeMoney,

למישהו יש ניסיון עם זה? שמתי לב שיש המון חברות תיווך פרטיות בין המדינה לאנשים שרוצים לקנות מהכונס עצמו. מה העניין?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AxeOr,

הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..

11. Started by Titan7777,

מישהו קנה מסך \ SSD מאמזון? בצ'ט הנציגים אומרים שהאחריות המלאה אך ורק מולם כל עוד זה מסופק ונמכר ע"י אמזון או אפילו רק מסופק ע"י אמזון אבל נמכר דרך חנות צד שלישי, ואין צורך לפנות ליצרן או לגורם שלישי והם דואגים להכל. כולל משלוח חזרה בחינם במקרה של מוצר תקול, וזיכוי כספי מלא או החלפה. האם זה נכון? כי חבר אמר לי שאמזון לא עומדת מאחורי מה שהנציגים שלהם אומרים. אין התחייבות לנאמר בצ'ט ע"י 3 נציגים שונים? נשמע הזוי. מישהו יודע אולי מה נכון? תודה!

12. Started by Av Ivuz,

אני מתכנן לבקר באנגליה ולקנות שם חלקי מחשב, מה אפשר לעשות על מנת להימנע מתשלום מעמ ומכס?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. במה צריך להתחשב כאשר מזמינים חלקי מחשב\מחשב שלם בנוי מאמזון? המחיר הנמוך מפתה, מאולם לא יצא לי לממש אחריות בחלקים שהגיעו אלי סגורים בקופסא אך מה באמת ניתן לעשות במקרה של בעיה? מה דעתכם בנושא, שווה את החיסכון?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ash Binary,

אני צריך כמה חלקים של מחשבים ניידים לשדרוגים/תיקונים חשבתי להזמין הכול ממוכר 1 כדיי לחסוך על משלוחים ממוכרים שונים, אבל הוא לא נותן הנחה נוספת על קניה מרוכזת אז אני נשאר אם המחירים האלה, מצד 1 הם נמוכים יותר בהשוואה למה שיש בארץ, מצד שני.... עדיין יקר ברמות על...... מדובר בחלקים יד 2 (מפירוקים) במצב תקין, מה שצריך להיות בדוק (דיסקים קשחיים וכו) לטענתו נבדק ונמצא תקין. מחירים ב $, המוכר/המשלוח מ USA מסך ל Thinkpad X60s מורכב בפלסטיק כולל כבלים וצירים 69.88$ פלסטיק ל Thinkpad X60s ללא משטח מגע 19.88$ פלסטיק ל Thinkpad T60 כולל משטח מגע 14.88$ זיכרון 4GB (2x2GB) PC2-6400 DDR2 למחשב נייד 39.88$ זיכרון 1GB PC-2700 DDR למחשב נייד 24.88$ זיכרון 1GB (2x512MB) PC-2700 DDR למחשב ני…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Tomer K,

מחפש טאבלט לילדה שהתחילה לצייר עם הסמארטפון, אז מחפש טאבלט פשוט ולא יקר, אבל חשוב שיהיה עם רזולוציה טובה מעבד טוב וזיכרון גבוהה, חשוב שיבוא עם עט סטילוס או יתמוך באחת ויוכל לעבוד עם אפליקציות ציור למתחילים...

16. Started by Imtheman,

תגידו מישנו מכיר את החוקים בנושא ? אם אני קונה טלוויזיה זה אומר שאני צריך להתחיל לשלם אגרה ?

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by alon7786,

שלום, קניתי לאחרונה טלפון בהנחה של 50% מאתר הרשמי של החברה בארה"ב לכתובת מקומית שסופקה על ידי usa.buy2.co.il. קיבלתי מכתב על תשלום מיסים על פי המחיר המלא מ- usa.buy2.co.il. יצרתי איתם קשר וצירפתי את הקבלה אני ממתין לתשובה... במקרה והייתי מזמין אותו ישירות לישראל, האם המכס שאני משלם יכול להקבע על ידי המחיר ששילתי בפועל, כלומר אחרי הנחה? או שהוא נקבע על פי המחיר המלא בלבד? (יש לי חשבונית מקורית של היצרן, PayPal וכמובן חברת האשראי) בתודה מראש, אלון.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם יש טלפונים שיש עליהם מכרזים (BID) ,האם עדיין יעבירו אותו כל מיני מיסים?

19. אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jviiega,

שלום. אני מעוניין לרכוש כיסא של הרמן מילר, אבל המחירים בארץ פשוט מטורפים. קיימת דרך להזמין מחו"ל שמוזילה את המחיר? כבר אין את הכיסאות האלה באמאזון כמו שהיה בעבר, אני לא כל כך יודע איפה לקנות

21. Started by YKaflalo,

אז חשבתי על כל השעות שאני מבלה מול המחשב והבנתי שאני צריך כסא שנועד לישיבה ממושכת מול מחשב, מישהו יכול לעזור לי? (תקציב עד בערך 600-700 שקל)

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by dd7,

בס"ד היי שלום לכולם, מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש המון זיופים גם באמזון, איך ניתן לדעת ולברר האם יש למוצר מסויים סיריאל או ברקוד, לדוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-64GB-48MB-64G-64-G-GB-MICRO-SD-UHS-1-C10-MEMORY-CARD-NEW-/331205762852?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d1d66df24 ניראה מוכר די אמין וכאן עוד יותר הוא מצהיר שזה Genuine Samsung card http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-16GB-32GB-64GB-Micro-SD-SDHC-SDXC-48MB-s-UHS-I-Class10-Memory-Card-/121584748549?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c4f040805 אגב מה אתם ממליצים? יש מקום אחר שניתן להזמין? שווה לקחת את הריזיקה שאולי זה זיוף במידה וכן האם איביי מבטחים את המוצר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  24. Started by deloy40,

אני לאחרונה אציתי לקנות מעמבד מחו"ל והראיתם לי למה זה לא טוב אבל מצאתי את זה באמזון https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00JMI5HPO שזה נשלח לארץ.אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון מהם ההוצאות הנוספוץ שאני אצטרף לשלם למשלוח ולמס ושני במקרה של אחריות כמה אני אצרטף לשלם.אני די חם על הכרטיס הזה כי זה 6500 שקל בארץ

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by PuppEDogg,

שלום, רציתי לשאול אם אני קונה מחשב נייד דרך איביי האם יד מיסים ומע"מ נוספים מעבר למה שכתוב במהלך הרכישה או שהכל מחושב מראש. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולא רוצה הפתעות. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.