צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המצב אצלנו בבניין (בחולון) הוא כך: פעם ב 4-8 חודשים (בשנתיים האחרונות) חשבון המים פשוט לא מגיע והחשבון הבא (לאחר חודשיים) מגיע עם התראה על החשבון הקודם שלא שולם. זה קרה כבר 4 פעמים, ותאגיד המים טוענים שהם שלחו. בין במצב שמגיעה התראה ובין במצב שאנו מבקשים שישלחו חשבון (לאחר מס' שבועות שהוא לא מגיע לבד) , הוא מגיע ללא פירוט קוב וצריכה פרטית/משותפת שזה עוד יותר מעצבן. האם גם לכך זה קורה ? זה איזה טריק/רשלנות של תאגיד המים ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יצא לי לשמוע על המשקפיים האלה כבר זמן רב. האם לדעתכם זה שווה או שמדובר בגימיק מיותר? האם זה טוב למשחקי מחשב? תומך בהרבה? זה עובד גם על טלוויזיה? כמה זה עולה בערך?
-
- 48 תגובות
- 21k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר aliexpress והוא הגיע פגום, האם המוכר יכול לדרוש ממני להחזיר אותו ואז הוא יחזיר את הכסף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים לאור מוות הדיון הקודם החלטתי לפתוח דיון נוסף שבו נעסוק בנושא. מטרת הדיון: בחירת קשיח למטרות אחסון וגיבוי ע"פ יתרונות וחסרונות. אז ככה הגדלים העומדים בפנינו הם כמובן 1-3TB עם נטייה לכיוון בחירה ב2 או 3 TERA. ללכת על 1TB יהיה : 1. סטייה מהקבוצתית ואי מיקוד. 2. "בזבוז" של קנייה לאור העובדה כי זה נחשב כבר נפח קטן במונחים של היום. אז אני דיי חושב שנסגרנו על 2 ו3. נשארו לנו 2 נושאים על הפרק: 1. חברה: א. WESTERN DIGITAL ב. SEAGATE ג. SAMSUNG (במסווה של SEAGATE). 2. סוג קשיח: א. GREEN 2. RED. אני חושב ששחור או דיסקים שמתאימים לביצועים ממש לא מתאימים פה מכיוון שמי שמחפש ביצועים יילך לכיוון SSD. דיסק קשיח בגודל כזה מתאים למטרות אחסון לא למטרות ביצועים. אני מבקש מאנשים ל…
-
- 36 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תרסיס אויר לניקוי מארז המחשב. האם מיכל של 400 מ"ל יספיק לי לניקוי יסודי של המארז או שעדיף לקנות 600 מ"ל???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עובדת במשרד עם 5 עמדות מחשב ועד כה גלשנו כלקוח פרטי עם ראוטר N של בזק. אין אבטחה של בזק לראוטר אבל מותקנים אנטי-וירוסים קנויים- NOD32 על כל המחשבים. בשבועות האחרונים נציגי בזק מתקשרים כל יום ומנסים לשכנע אותנו לעבור לקו עיסקי שעלותו כ350 ש"ח בחודש. אומרים שבתמורה מקבלים מודם הרבה יותר איכותי, שירות יותר מהיר, חיבור יציב יותר ואבטחה מובנת של צ'ק פוינט. טוענים שזאת ממש פזיזות מבחינתנו שלא לעבור לקו הזה... מדובר בשירות מאוד יקר יחסית למה שאנו משלמים כיום (120 ספק+תשתית) אז אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי כמה חבילות ב Shipito. אחת 100$, כלומר תזכה למס של 17%. השנייה 10$. אם אני מאחד אותן לחבילה אחת - יקחו לי 17% על כל המוצרים ביחד? כלומר, 110$*17%? או 17% רק על החבילה של ה 100$, וישאירו את ה 10$ כמו שהיא. (כלומר, 100$*17% + 10$). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לסדר את הכבלים מתחת ומעל השולחן אני צריך כמה דברים שיחזיקו את הכבלים על השולחן, מעין קופסא שתסתיר מפצל חשמל ועוד כמה דברים בשביל להסתיר את הכבלים מתחת לשולחן אני ראיתי גם משהו ששמים עליו את הכבל של העכבר והוא שומר עליו מתוח כדי שלא יפריע (נראה לי שקוראים לו באנג׳י) מישהו יודע מאיפה כדאי לי לקנות את כול אלה? לא משנה לי אם צריך לחכות למשלוח, אכפת לי רק מהמחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוטוטו מגיע הרגע, חודשיים מקסימום. התענייתי רבות בכל מיני סוגי עגלות ראיתי והתרשמתי. אני מחפש עגלת תאומים שמאפשרת לשים תינוק מגיל לידה . לא מעוניין להוסיף לעגלה סלקל או מיטה. עגלה שהופכת מטיולון למיטה. בנוסף מחפש סלקל אטרקטיבי לאוטן עד 13 קילו במחיר שפוי וראלי. כמובן שאקנה 2 סלקלים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך לציין שאין לי שום בעיה מיוחדת מול החנות פשוט רציתי לשתף בעניין התקיימו שתי מכירות קבוצתיות אחת של רמקולים ואחת של SSD בשנייהם קניתי מ TMS בקנייה האחרונה של SSD EVO 840 יצא שקניתי במחיר מלא 880 שח ועוד באותו יום יצאה לפועל המכירה הקבוצתית במחיר 775 באותו זמן נאמר לי על ידי קיריל שמשוייך ל TMS שאני יקבל זיכוי בגין ההפרש בין 880 שח למחיר שהמכירה הקבוצתית יצאה לפועל 775 זתומרת 105 שקל ההבטחה נאמרה פה על גבי הפורום לעיני כולם ביצעתי קנייה של ה SSD ומול המוכר פיזית שאלתי במפורש מה זה אומר זיכוי והוא ענה שזה כמו כסף לחלוטין ואני יכול לעשות מה שאני רוצה איתו אצלהם כרגע בעקבות הבלק פריידי אני רואה ש KSP מציעים את הרמקולים SOLO 7 ב 720 שקל אחרי הנחה של 20 אחוז …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי חימום ואני צריך המלצה לרדיאטור לחדר 3על3. למשהו יש המלצה על דגם ספציפי? איך דלונגי כמה צלעות כדאי לקחת? http://www.electrophoto.co.il/items~396~463~845.htm יש שם רדיאטורים שזה אותה כמות צלעות אבל יש פער מחירים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפשת איפה אפשר להדפיס אלבום תמונות על דפי כרומו בגודל A4, סביבות ה30 דפים בכריכה קשה. בזמנו הזמנתי גרופון לאלבום של זומה של 28 עמודים ב49 ש"ח (בנוסף ל- 39 ש"ח דמי משלוח), והייתי מרוצה אבל כרגע אין מבצעים והמחירים שלהם די בשמיים (http://anan.zooma.co.il/price) לא אכפת לי איפה לעשות את העריכה אם באתר של חברה דוגמת זומה או בעצמי ולהכין PDF, כך שאפשרי גם דרך מכון העתקות אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה במחיר סביר... אודה אם תוכלו להמליץ.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם אני אמור לשלם לו על כך שבא להרכיב את המכונה ?(ננאמר לי בחנות שהמכונה נשארת בקרטון עד שיבוא טכנאי ) לא כתוב בהזמנה לגבי זה, וגם במרכז השירות שהזמנתי את הטכנאי לא נאמר לי כלום בנושא זה.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש סיכוי לא קטן שהטיפול בכם לא יהיה מיטבי ... https://www.youtube.com/watch?v=dvDcHwvTqZw
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 2 followers
-
-
סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע קיבלתי מהוט ממיר MAGIC במקום ממיר ה-VOD HD הרגיל שלי. מה אגיד לכם? אני באמת מאמין שזה הולך להיות הדבר הגרוע ביותר שיקרה לי בכל שנת 2012 לפחות. - ממשק פשוט מחורבן. לחיצה על החצים ימינה/שמאלה מקפיצה לי איזה מסך טיפשי של מדריך תוכניות שבנוי בצורה הכי גרועה שאני יכול לחשוב עליו, במקום להציג לי את פס המידע הרגיל (שמופיע עם החצים למעלה/למטה). - ניצול גרוע של שטח התצוגה, בכל רחבי הממשק (וניסיתי גם לשחק עם הגדרות הרזולוציה בממיר, זה לא ממש עוזר). - פונטים קטנים ולא נוחים. - איטיות מחרידה אפילו בגלילת פס המידע בין הערוצים (כלומר הגלילה בפס המידע בלבד, בלי מעבר בפועל בין הערוצים) שאין שום סיבה שלא תהיה חלקה לחלוטין, אבל במקום זה היא מזעזעת לחלוטין. מה זה הזבל האורגני הזה?? אנ…
-
- 20 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
קניתי סלולרי חדש עם מגן מסך זכוכית של ZAGG ב-KSP. בפעם הראשונה שיצאתי איתו מהבית ושמתי אותו במחזיק באוטו - נוצר במגן המסך שבר קטן, ללא כל סיבה סבירה. שימוש סטנדרטי לחלוטין בלי שנוצר עליו איזשהו כוח שיצדיק זאת. אני משער שהיה פגם בייצור או סדק שהתרחב. (מרגע הקנייה עד ליציאה מהבית הסלולרי עם המגן היה בקופסה או בידיים שלי ככה שאני לא יצרתי את הסדק אם היה) ביקשתי מ-KSP להחליף אותו אבל הם לא מסכימים בטענה שהם הם לא יודעים מה אופי השימוש שנעשה בו. אני מבין שמגן מסך זה מוצר שנוטה להישבר ב"שימוש לא מתאים" (נפילה וכו') אבל זה לא היה המקרה אצלי. כמובן שאני לא יכול להוכיח שלא אני גרמתי לנ"ל (כמו שלא ניתן להוכיח דבר כזה בשום מוצר) וגם הדבר קרה רק 10 ימים אחרי הקניה, עד אז המכשיר היה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, הי אודה על סיועכם. מתלבט בין שני נייחים.Dell Optiplex3020 ל-Lenovo e73. כיוון שהמפרט דומה,חשוב לי בעיקר איכות / אמינות וטיב השרות השרות במהלך האחריות (אקנה דגם של 3 שנות אחריות באתר הלקוח). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בזק בינלאומי הציעו לי ב120 שקל זה מחיר סביר???
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-