עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by radar,

הי לכולם אני מעוניין לקנות לפטופ, והאתר המועדף עליי הוא אמזון, בגלל רמת השירות הגבוהה והבטחון בקנייה שם. תמיד כשאני קונה מוצר באמזון, אני דואג לבחור שגם ה-Seller יהיה אמזון, ואל אחד מהמוכרים צד שלישי שגם משתמשים בפלטפורמה שלהם. לצערי, עכשיו כשאני בא לקנות לפטופ, זה נראה שבלפטופים אמזון לא ממש מהווה מוכר בעצמה, אלא רק מציגה מוכרים שהם צד שלישי, האם זה אכן כך? האם אין סיכוי לקנות משם גכשגם הם המוכר? (בכל המוצרים האחרים שקניתי עד היום, כלומר מוצרים שהם לא לפטופ, כן מצאתי אותם כמוכר גם) אני תוהה מה כדאי לי לעשות: לקנות באתר אמזון ממוכר שהוא לא אמזון? או שאולי כן יש י…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by law89,

היי הבנתי שאמורים להיות מבצעים באמזון בימים הקרובים. מכיוון שאני לא מכיר את האתר, מישהו יודע משנים קודמות מה סדר הגודל המבצעים. אם יהיה מבצע טוב, הייתי רוצה לקנות קורא ספרים שיש אפשרות להתקין עליו איזה אפליקציות שאני רוצה ולהוריד איזה ספרים שאני רוצה. האם יש בקינדל הם חוסמים לרכישת ספרים רק דרכם? אשמח להמלצות על דגם.

3. Started by mc_elad,

זה בטוח או לא?.. יש מצב שהוא יגיע שבור?.. ואם כן מה עושים?.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. היי לכולם בימים המאוד קרובים עלי לעדכן חבילת גלישה. כרגע אני מחוברת לנטוויז'ן בחבילה ממש לא רלוונטית וברצוני לעלות ל- 20-30 מגה, כנראה בבזק (כל העניין עם לקנות מהם מודם ועוד לקבל כנראה את נטגייר הידוע לשימצה לא נראה לי כלל). זכור לי שלפני מספר שנים אמרו שבזב"ל הטובים ביותר, נטוויז'ן איפשהו באמצע, וסמייל012 לא משהו בכלל. אבל זה אולי היה נכון אז, וללא התייחסות לחבילות המתועדפות. השאלה מה כעת? אם הבנתי נכון היה ואתחבר לבזב"ל, במהירויות של 20-30 מגה אחובר ל- Private NGN. האם התיעדוף הזה באמת מורגש, והאם בזב"ל Private NGN באמת עדיפים על שאר הספקיות?מה אם יציאו לי משתמש מתועדף בנטוויז'ן (או בחברה אחרת) האם זה באמת מורגש? האם שווה את הכסף? קיצור, כדי להוריד טורנטים (רק …

• 27 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by ag43,

מכירה קבוצתית לSSD מדגמי crucial m4/micron c400 בשעה טובה ומוצלחת הגענו להסכם עם CRG יבואנית CRUCIAL וMICRON הרשמית בישראל. במסגרת המכירה יהיה ניתן לקנות את כונני הm4 הנחשקים. עקב מלאי מוגבל של דגמי הcrucial m4 128gb ימכרו גם כונני micron c400 128gb. מדובר במוצר זהה לחלוטין עם מדבקה שונה. הכוננים של crucial יגיעו בעטיפת RETAIL וכונני מיקרון יגיעו בתצורת OEM בשקית בלבד ללא קופסה. מחירם של כונני מיקרון יהיה נמוך מהמחירים המצויינים בכ-5 דולר. בחירת סוג הכונן תתבצע בשיטת "כל הקודם זוכה". לקראת תחילת שבוע הבא אמור להגיע מלאי נוסף של כונני הcrucial m4 128gb. באם יגמר המלאי תינתן אפשרות לקונה שלא מעוניין בכונן של מיקרון מכל סיבה שהיא להזמין את הדגם הנ"ל ולקבלו כשיגיע למלאי…

• 620 תגובות
    • 89.2k צפיות
  6. זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yuvalm2,

האם הייתם ממליצים או לא ממליצים על קניית ברזים מחו"ל? ראיתי ש-DX מוכרים הרבה ברזים יפים מאד, במחירים זולים יחסית, וכנראה יש אתרים נוספים (למישהו יש המלצות?). מה שאני לא בטוח הוא בנוגע לסטנדרטים בברזים - האם ניתן יהיה להתקין ברזים שאקנה מ-DX בארץ? האם יש תקינה שונה לחיבורי ברזים בארצות שונות? בנוסף, האם מישהו קנה ברזים מ-DX, או ממקום אחר, ויודע לתת המלצות שונות בנוגע לברזים טובים יותר וטובים פחות? (ומה יש לבדוק בעת קניית ברז)

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by djdodo,

נמאס לי כבר מכל השטויות האלו של כל החברות הגדולות ראיתי פרסומות של הוט על מבצע של 49 שקלים לחצי שנה וזה גם מה שכתוב באינטרנט. התקשרתי אליהם כדי להתחבר אבל אמרו לי אם אני עובר אליהם דרך הטלפון אז יתנו לי 4 חודשים בלבד!! מה נסגר איתכם רמאים!?!? אמרו לי אם אני רוצה חצי שנה שאני ארשם דרך האינטרנט ומיד אחרי זה הנציג אמר שדרך האינטרנט אני אחכה חודש לכרטיס SIM ואם עושים דרכו אז זה תוך יום. רמאים!!!! פרסום כוזב!!!! עושים הכל כדי שלא יתנו את ההטבה שהבטיחו. אמרתי לכו לעזאזל ואני ארשם באינטרנט, אבל מה, דרך האינטרנט זה בלתי אפשרי לעשות. אני מכניס את הפרטים שלי ולוחץ על הרשמה וזה אומר לי שיש שגיאה. ניסיתי לדבר עם נציג שירות והתשובה היא ברורה "עזוב להצטרף דרך אינטרנט ובוא אני אנייד אות…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Rondh,

היי, מחפש אוזניות ספורט אלחוטיות להתאמן בחד"כ. קראתי ועיינתי במספר אתרים והסתבכתי... המליצו על: Sms Audio SYNC by 50 Cent Wireless In-Ear Sport Earphones ועל Jabra Sport Pulse Wireless Bluetooth Earbuds מה אומרים? תקציב שלי עד 300 שקל באיביי פתוח להצעות נוספות תודה מראש

10. שלום חברים. לפני כשבועיים הזמנתי מebay, כיסוי פלסטיק שמכסה את כל החלק התחתון של מכסה המנוע לאחר שהמקורי נשבר. הרכיב עלה לי 400 שקלים כולל משלוח . (בחלוקה של 280 שקל על הפריט ו120 שקל משלוח) פריט מקביל בארץ עולה 1200 שקל (לתחליפי) והרבה צפונה למקורי אצל היבואן. האתר של הדואר טוען שהפריט ממתין לבדיקה של המכס כמה אתם חושבים יחייבו אותי? מאיפה הם ייקחו את המחיר להשוואה? מהיבואן? אם כן אז אוי ואבוי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום לכולם! אני חושב על לקנות פלאפון חדש, שלא נמכר בחברות הסלולריות, ולהצטרף איתו לאחד מהמסלולים שחברות הסלולר מציעות. אני יודע שאני יכול להצטרף למסלול ולקבל זיכוי על המכשיר, אבל אני לא יודע מה הזיכוי, ואני לא יודע אם גובה הזיכוי מעוגן בחוק ואני גם לא יודע איפה אני יכול לבדוק את כל זה. אשמח אם מישהו יודע פרטים נוספים על מה בדיוק אני אמור לקבל יעזור לי/יפנה אותי למידע הרלוונטי גם אם מישהו יודע את השם של החוק(גיגלתי חוק העברת זיקה וזה לא העלה תוצאות טובות) אשמח לדעת אותו כדי שאוכל להמשיך את החיפוש בעצמי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Teknik,

שלום, אין אחריות על תוכנה( ומידע) ואני מודע ומסכים עם זה. השאלה שלי - האם זה זה כתוב באופן רשמי איפה שהוא ?(אשמח ללינק) או שזה "חוק בעל פה" ש"פותח" עם הזמן ע"י טכנאים\עסקי מחשבים ? אשמח לנימוק עם הוכחות, זה חשוב לי תודה מראש.

13. Started by quantum03,

מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ערב טוב, לאחרונה אמא שלי מתכננת לקנות מייבש כביסה בנוסף למכונת כביסה. פתאום קפצה לי פרסומת של מכונת כביסה + מייבש של lg מדגם F0805CW, האם המוצר טוב? האם זה גימיק?

15. Started by Boris_yo,

הייתי ב-H&O וראיתי שלט שתוכלו לראות בתמונה למטה: האם זה תכסיס שיווקי? זה אומר שהם יכולים לרשום 90 אגורות ולעגל ל-1 ש''ח?

16. לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב של HP. מהרגע שקניתי אותו, המחשב לא מפסיק לעשות בעיות. מעניין אותי לדעת איזה חברה אחראית לתיקון המחשבים הניידים של HP בארץ ומה היא "שווה". תודה רבה, levelone. *** הצעה חמה חמה חמה: לא לקנות מחשבים של HP ולא להתקרב למקום שכוח האל שנקרא BUG. רשת של שקרנים חסרי נסיון שמוכרים מוצרים עם אופי דומה. אני יותר מאשמח לפרט למי שאפילו חושב לקנות מחשב של HP.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by regevk.80,

מה באמת כדאי - Intel Core i7 13700KF vs i7 13700K כן אני יודע שאחד מגיע עם גרפיקה ואחד לא אבל האם זה באמת משנה ? יש לי כרטיס מסך MSI RTX3070 , לא באמת אשתמש בגרפיקה של המעבד. אני משדרג את המערכת הישנה והמעולה שלי.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ראיתי שיש אפשרות לקנות בכרטיס אשראי בדי 2 שנותן ביטחון לקונה. אבל למוצר פשוט שעולה 100 ש''ח שאני צריך אצל מוכר לא מופיע אופציה לרכוש בכרטיס אשראי. וכי המוכר נמצא במרכז, אני לא מרגיש בטוח לקנות למרות שבאפשרות שלי להעביר כסף ב-SMS שימשוך בכספומט קרוב לו. הוא ישלח מוצר בדואר רשום ואז כשימסור לי אותו אני משלם? מה אם זה לא יהיה מוצר שרציתי? מה אני מפספס? אף פעם לא קניתי ביד 2 ואתרים דומים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
    • 118 תגובות
    • 25.5k צפיות
  19. Started by ShaharZ1,

אל תשאלו כמה בעיות בזק עושים לי.. בהתחלה קניתי מ012 את ה 100 מגה שלהם, והיה צריך לחכות לטכנאי מסכן שבוע! כדאי שיבוא ויפתח לי את התשתית פה... באים לפה לפתוח את התשתית אומרים הכל בסדר והם לא עשו כלום זה עדיין לא עובד לי, אחר כך עוד פעם חיכיתי 40 דקות ל 012 שיענו לי ואמרו שישלחו מישהו לבדוק (יום למחרת כמובן לא באותו היום) ואחר כך "יתקשרו" אליי לבדוק אם הכל בסדר, וכמובן שלא התקשרו בסופו של יום, והוא אפילו לא טרח לעלות לדירה שלי!! אני סתם חיכיתי 3 שעות אבל למזלי אח שלי ראה אותו למטה וגם כן אמר "הכל תקין" וכמובן שזה לא תקין, בקיצור ולעניין כוס אמא של בזק ושל 012 ביחד, אין לי מילים כמה גרוע החברות פה בארץ.. מה אתם אומרים? דרך אגב למי שמעוניין לדעת מה המשך הסיפור התקשרתי ל012 היו…

20. Started by yuvalm2,

מישהו משתמש ברובוט מנקה כלשהו? שמעתי הרבה על Roomba, וראיתי שיש המון חיקויים סיניים זולים יותר. מישהו משתמש במכשיר כזה, ויכול לכתוב המלצה?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. שלום לכולם . עשיתי קניה של כמה דברים מאיזה מוכר מאיביי . קיבלתי הכל חוץ מדבר אחד . עכשיו בטיפשותי\תמימותי יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו את זה והוא סיכם שהוא ישלח לי שוב . עבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום . היה עלי לדרוש זכוי , כי לאחר 45 יום מהקניה אי אפשר להתלונן יותר על המוכר . גם בפאי פאל יש את אותו חוק . והמוכר ידע על זה היטב ועכשיו אין לי איך להתלונן עליו . הסתכלתי עכשיו בהיסטוריה של של הפידבקים והרבה אומרים שלא קיבלו כלל את מה שהם קנו ! משמע המוכר הזה בשיטתיות לא שולח כלל איך מתלוננים עליו ? האמת המוצר עצמו עלה לי רק דולר אחד ככה שזה לא נורא כל כך . אבל עדיין דין פרוטה כדין מאה והייתי רוצה להעמיד את המוכר הזה על מקומו . יש אפשרות להתלונן עליו דרך איביי אי…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. אמאזון צרפת ואמאזון גרמניה ממשיכות להציע מבצעים איכותיים למי שמעוניינים לשדרג את המחשב האישי שלהם מבצעי שבוע הגיימינג של אמאזון מסתיימים היום, עם צמד דילים שבהחלט כדאי לשקול אותם. באמאזון גרמניה מוצעים למכירה אוזניות הגיימינג המתקדמות של Logitech השוויצרית, מדגם ה-G930 שכולל שלושה כפתורי מאקרו ניתנים להגדרה, אודיו 7.1 ערוצים וסוללה שאמורה להספיק לכעשר שעות עבודה. המחיר הוא כ-105 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – והוא מתורגם לכ-452 ש"ח, שזולים ב-200 ש"ח מן המחירים הזמינים לדגם כאן בארץ. שווה בהחלט לחובבי האודיו. Logitech G930 באמאזון צרפת, מצידם, מציעים מבצע נוסף על כונני ה-BX200 הבינוניים והמוזלים של חברת Crucial – הפעם עם עלות של כ-110 …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. למישהו יצא להחליף מוצר ברשת KSP במסגרת ה 14 יום? מדובר במקלדת שהגיעה אלי פתוחה (לטענתם היא עברה חריטה) היא לא היתה בשימוש על ידי, אבל מצד שני - היא כן נפתחה - על ידם. רוצה להחליף אותה למשהו אחר, ואין כח להתחיל לריב איתם במקום. סניף בילו אם זה רלוונטי

• 15 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.