צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
המבצע על כונני ה-SSD של סאנדיסק חוזר לאמאזון, הפעם עם מחיר טוב אפילו יותר עבור דגם ה-960GB לכתבה: http://hwzone.co.il/קאמבק-כונן-ה-ultra-ii-של-סאנדיסק-זמין-כעת-במחי/
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בפורום כלבים בתפוז אירגנו קבוצתית לרכישת שואב אבק רובוטי IROMBA. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=708&messageid=165762905 אני לא מארגן הרכישה ובעצמי לא קונה, אבל אני זוכר שהיה תרד בנושא בפורום אז רק מביא לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מי שלא יודע זה הפד הטוב בעולם. מחזיק מינימום 4 שנים. מחירו בארה"ב 20$ מתאים גם לגיימרים וגם לאנשים שעובדים הרבה על המכשיר וזקוקים לPRECISION http://www.ratpadz.com/ הם עושים משלוח לארץ אבל זה כרוך בתוספת תשלום. אני חשבתי שנפנה אליהם בתור קנייה קבוצתית ונחסוך כמה שקלים - באם תהיה התעיינות
-
- 8 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן. לכל אחד מאיתנו יש פלאפון בימים אלו. אפילו כמה בבית אחד. אני אישית נמצא במצב בו אני זקוק כרגע לעודד מספר מטענים. המטרה הראשונית זה להגדיר איזה מטען אנחנו רוצים בדיוק- איזה חברה מה הספק ומה מתאים לרוב ה פלאפונים לאחר מכן נוכל לחשוב על מחיר יעד. אם מעוניינים נא לציין זאת ו בכמה
-
- 28 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין לקנות, עוד יום שישי ה-13/9/13. מחירים: 680 ש"ח ל-SOLO7C. 490 ש"ח ל-SOLO6C. 450 ש"ח ל-solo5c. 400 ש"ח ל-solo4c. אופן ביצוע הרכישה: מתבצעת דרך האתר של tms או דרך הטלפון או בסניפים (נתניה וירושלים). בכל דרך שתבחרו לקנות, יש לציין שאתם קונים מהקבוצתית של hwzone ואת שם היוזר שלכם באתר, בקניה באתר לציין בהערות. ניתן גם לשלם במזומן לשליח שיגיע אליכם (משלוח חינם) או עד 3 תשלומים שווים. יש להזמין עד ליום שישי הזה וביום ראשון/שני תקבלו טלפון לאישור קניה וחיוב. שימו לב המחיר באתר לא רלוונטי, אתם תשלמו מה שסוכם פה וציינו זאת ליתר ביטחון בשיחת חיוב. שתקבלו את המוצר, שימו לב שאתם פותחים בזהירות ולא מועכים את האלמנטים..לא יודעים איך, תתקשרו לחנות. יאלה חברים תתחדשו ובהמשך שת…
-
- 496 תגובות
- 139.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לראות את הרמקולים המומלצים הללו, במחירי מבצע. כיום המחיר שלהם באייבורי עומד על 890 ש"ח ל-SOLO7C ו-750 ש"ח ל-SOLO6C. לפי סקירות וביקורות שראיתי, הם נותנים מענה מעולה כרמקולים למחשב. מחירי המטרה הם: 550 ש"ח ל-SOLO7C. 450 ש"ח ל-SOLO6C. מי בעניין?
-
- 167 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הזמנתי מוצר מebay המוצר נשלח מארה"ב במשלוח UPS Mail Innovations® Priority מספר המעקב הוא רצף של 18 מספרים . דיברתי עם UPS ישראל והם אמרו לי שהחבילה עברה לדואר ישראל. ושאני צריך לקבל את החבילה דרכם ! כמובן שלדואר ישראל אין מושג על מה אני מדבר כי הדבר היחיד שקיים אצלם בלקסיקון הוא מספר מעקב שמתחיל ומסתיים בשתי אותיות אנגליות ! חשוב לציין שלפי אתר UPS שרשום שנעשו כבר 3 נסיונות למסור את החבילה ! הם אמרו לי שזה פשוט מתעדכן אצלם אוטומטית למרות שהחבילה נמצאת בכלל בדואר ישראל !
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דולשלום לכולם ב21/12 קניתי מכשיר סלולרי מחנות x דרך פייפללאחר כמה ימים ראיתי שעדיין ההזמנה בעיבוד ושלחתי הודעה לאתר ("מה קורה עם ההזמנה") בתגובה הוא שלח לי שכרגע אין לו את המוצר ושעלי או להמתין או לקחת מכשיר אחר . אגב המכשיר אזל בכל האינטרנט גם באתר הבית ככל הנראה יהיה במלאי ב15/1/14 וואללה לא מתאים לי מכשיר אחר בנוסף אני חושד שלמרות שהזמנתי מכשיר עם 32 גיגה ביט אקבל 16 גיגה כמובן שבחשבונית שסופקה מפייפל כתוב 32 גיגה ברוב האתרים ההבדל בין 32 גיגה ל16 הוא לפחות 80 דולר דבר נוסף ככל הנראה אין תדר 850 ויש רק 900/1900/2100 למרות שהמוכר ציין שהתדר קיים (באתר הבית של המכשיר התדר לא קיים) לי אישית התדר לא ממשמבפריע מקסימום נחליף חברת סלולר לענינינו.. תכלס אני כן יכול לבקש …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי כמה רכישות דרך PayPal ואני לא מרוצה מאחת מהן בעיקר כי מה שהזמנתי לא סופק לי ולמעשה הולכתי שולל. אז עקרונית האתר ממנו ביצעתי את הרכישה מסרב לתת לי את ההחזר ולמעשה יצא שהכסף שלי התנדף לאוויר, פוף. אז הנה השאלה שלי, למרות שמדובר בסכום קטן של 120 ש"ח, אני יכול לבקש מחברת האשראי שלי לחסום את העסקה ככה שאני לא אשלם על הקריאה של PayPal לעסקה הזאתי, או שאם אעשה זאת למעשה אסתבך ישירות עם PayPal ולא עם אותו הגורם? בPayPal אין אפשרות לבטל, רשום שהעסקה נעשתה והכסף למעשה שולם כבר לדורש. אז יש דרך לבטל או שהתשלום נעשה וזהו?
-
- 19 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל, ולמרבה הצער לא שמתי לב שלישראל היא נשלחת באמצעות DHL. שמעתי הרבה טענות בפורום שחבילות DHL תמיד נעצרות במכס, וגם אם הן מתחת לרף התשלום, אצטרך לשחרר את החבילה בעצמי, ולשלם עמילות מכס עליה. זה נכון? באילו סכומים מדובר? שלחתי הודעה לאתר מיד לאחר ההודעה וביקשתי לבטל את ההזמנה, אבל לא קיבלתי תשובה, ואני חושש שהחבילה תגיע על ידי DHL. :-(
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
*מי שרוצה את הסיפור ישר ולעניין שיקפוץ לפסקה 3. הזמנתי לפני שלושה שבועות מחשב נייד של HP מאתר GET-IT. סוף סוף המחשב הגיע אחריי אין סוף טירטורים ובלגן. אחת מהדוגמאות על קצה המזלג היא המוקדנית שירות לקוחות שאמרה לי אחריי ששאלתי אותה מה עם המשלוח ולמה עדיין לא קיבלתי אותו היא הגיבה ככה: "אהה.. כל שבוע שעבר (מדובר לפני שבועיים) לא ביצענו משלוחים", ואני תוהה לעצמי- ככה עובדת חברה?! לא מבצעים שילוחים שבוע שלם ולא מודיעים? "כפיצוי" על המשלוח המאוחר הייתי אמור לקבל דונגל BT שברגע שהיא הציעה לי אותו כמעט והתפקעתי לה בטלפון כי אני מחזיק בבית 5 יחידות כאלה למכירה (סוחר קטנטן ב-DX). בסוף בלית ברירה לקחתי עכבר של SONY (ממתי סוני מייצרים עכברים?). אחריי שדואר ישראל הדפוקים הביאו לי ר…
-
- 72 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חברים באמריקה, ואני תוהה האם זה משתלם להזמין אליהם חלקים ושהם ישלחו לי אותם בדואר רגיל. נניח, משהו כמו כרטיס גרפי (או קטן יותר כמו SSD), להזמין אותו אליהם הביתה והם ישלחו לי אותו בדואר (רגיל או רשום?). לא בתוך הקופסא עם הקבלה או משהו, רק הכרטיס עצמו. אני תוהה, עוצרים דברים כאלה במכס? למישהו יש ניסיון עם משלוחי דואר בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הסלולרי בפרטנר השתנה ל-ביג טוק ללא אישורי,קרה למישהו נוסף? ככה סתם מפה לשם יום שישי בצהריים הפך קו פעיל לביג טוק בטכני נאמר כאילו אני בקשתי את השינוי. כמו כן הקו לא יופעל מאחר ואין זה מקרה חירום אכן רק ביום א' אחרי מסע תלאות של 4 שעות רצופות מול מוקדני פרטנר וניתוק קו נוסף בטעות על ידם תוקנה התקלה שעד לרגע זה לא ידוע ממה זה נגרם בנוסף,האם מגיע לי פיצוי הן בגין 48 שעות ניתוק וכן בעבור 4 שעות אובדן עבודה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התקשרו אלי מ-013 והציעו לי חבילה די אטרקטיבית: קו טלפון 700 דק' ואינטרנט 5MB (לפי הבנתי כולל התשתית, אבל צריך לוודא את זה), בעלות של 85 ש'ח + התשלום לבזק על אחזקת הקו - 25 ש'ח, יוצא ביחד 110. כיום אני משלם לבזק כ-250 ש'ח על 300 דק ואינטרנט 5MB. החשש שלי הוא האיכות שיחות של קו VOB, והאינטרנט של 013. הספק שלי הוא בזק בינלאומי, ומהירות ההורדות היא כמעט מקסימלית. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי). התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה: 500 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש למשך חצי שנה וללא דמי התקנה. דיברתי גם עם אורנג' לגבי הקו טלפון ביתי הם נתנו לי הצעה של 250 דקות לנייח ולנייד בעלות של 20 ש"ח והתקנה חינם (הם רצו שאני אשלם עוד 14 שקל על הראוטר שלהם אבל יש לי אותו אז אין צורך להוסיף עוד תשלום). מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי על גבי האינטרנט? הוא עושה עוד בעיות…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין קו טלפון נוסף לבית בשביל המכשיר פקס שלי ורציתי לדעת האם שווה לי להתחבר לקו טלפון של 012 בעלות של 10 ש"ח למשך 36 חודשים (עבור המתאם). אני כרגע מקבל פקסים דרך השירות ONE MAIL של בזק שהוא גם בעלות של 10 ש"ח לכל חודש (אבל זה דמי מנוי שאף פעם לא נגמרים). השימושים שלי בפקס לא גדולים אני שולח בממוצע 10 פקסים בחודש ומקבל בערך 3. עכשיו רציתי לדעת האם יש איזה בעיה בשליחת הפקסים על קו טלפון VOIP? האם יש עדיין את התופעה של קבלת דואר זבל בפקס שגומרת את כל הדפים והדיו? והאם תיהיה לי בעיה שהספקית אינטרנט שלי היא 013? (כאילו חייב שגם הקו טלפון וגם הספק אינטרנט יהיה של אותה החברה) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר להשיג/למצוא קוד קופון לרכישת מחשב מ-TMS?
-
- 0 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הי הקיף קרב, וקוטל יתושים נדרש. בזמנו קראתי הסבר על כך שלמרות שמנורה אולטרא סגול מפיצה אור, ככל שהזמן עובר היא תמשוך פחות יתושים. מישהו מכיר את ההסבר לעניין? חוץ מזה, המלצה למכשיר יעיל(!), תעזור. תודה
-
- 24 תגובות
- 15.8k צפיות
- 1 follower
-