צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
טוב, זה רק כדי שיווצרו קבוצות. אח"כ נתקדם עם זה, כשנדע לאן הדברים הולכים.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו לי, שמתי לב שיש מבצעים של כסאות שמתחילים ב-300 ש"ח, מכל חנויות רהיטים כמו אופיס דיפו, איקאה ועוד'. מישהו כבר ניסה וקנה אחד? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה בא באחלה מחירים, רק צריך לחפש אחד שנראה איכותי ונוח לישיבה וזהו. יש לכם המלצה?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בואו ננסה להתארגן לרכישה קבוצתית לHDD ביקורת של HDD של סיגייט שעשו פה באתר http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/Seagate_barracuda עריכת הנהלה - מקווה שזה עוזר... לדעתי חשוב לשים לב לנתון של האחריות, כי לא כל החנויות נותנות 3 שנים לכל דיסק קשיח אני אישית צריך 2X1T לשני מחשבים.. *עריכה מס' 5" ע"פ הסקר, כדאי להסגר על 2 דגמים שך 2TB, כי זה מה שהרוב רוצים פה +אופציה 1 פנימי, עדיפות לגירסה ירוקה/חסכונית חשמל +אופציה 2 חיצוני USB3 דגם, תלוי ביבואן/ספק. *עריכה מס'4* עושה רושם שרוב המשתמשים בעד 2TB פנימי, 3.5, ירוק/5400RPM.. עדיין אין תגובות מחנויות/ספקים עדיין אין תגובות משום חנות/ספק(שעדיין בודקים את הנושא :-\ ) לכן עוד אין מחירים ודגמים ספציפיים. כא…
-
- 357 תגובות
- 75.1k צפיות
-
-
היום עולה לאויר מפעילה סלולרית חדשה, החמישית במספר - גולן טלקום, שתעניק לנו אלטרנטיבה לשלושת הגדולות ולמירס. מירס, שתשנה את שמה להוט מובייל, גם צפויה להשיק בקרוב בתעריפים דומים לאלו שמציעה גולן: 1. חבילה ללא שום מגבלה (יתכן שתהיה הגבלת מהירות גלישה אחרי 2 ג'יגה, אבל לא ב-100% בשלב זה) ב-99 שקלים לחודש, כולל שיחות ל29 יעדים בחו"ל (נייחים), בעיקר אירופה, ארה"ב וקנדה, ותעריפים מאוד נוחים בשיחות לחו"ל ובחו"ל (עד כמה שראיתי סביב ה-75 אגורות עד שקל בנדידה). 2. חבילה הכוללת 60 דקות, 60 מסרונים ו-10 מגה גלישה ב9.99 שקלים לחודש (!!), עלות חריגה: 18 אג' לדקה, 9 אג' למגה גלישה ואגורה בודדת למסרון. בשלב זה ישווקו כרטיסי SIM בלבד, למיטב הבנתי ניתן יהיה להזמין מהאתר שלהם החל משעות אחר …
-
- 52 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
-
ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעצמי והחלטתי על המפרט הבא (פחות או יותר): i5 2500k Gigabyte Z77-D3H G.Skill Ripjaws X 1600 MHz 2x4GB GeForce GTX 560 Ti Western Digital Caviar Black 1TB SATA3 64mb Cooler Master Hyper 212+ PSU 550W (CoolerMaster or Corsair) DVD-RW (any one will do) זו פעם הראשונה שאני קונה מחשב בארץ ושמתי לב שההבדל במחיר לארה"ב (newegg.com) עבור החלקים האלה זה בערך 1,500 ש"ח! יש משפחה וחברים שכל הזמן מבקרים פה ויכולים להביא לי או יכולים לשלוח לי בדואר. זו לא הבעיה. השאלה היא האם כדאי לחסוך כסף ולייבא חלקים (אולי הקטנים יותר כמו זכרון, כרטיס גרפיקה, והמעבד) או פשוט לא כדאי כי יותר מדי כאבי ראש עם מע"מ וגם העניין של אחריות אם חס וחלילה צריך להחזיר רכיב מקולקל? מחש…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1000 - 1500 ש"ח הדרישות: - עוצמה חזקה - מיכל בנפח של 1.5 ליטר בהחלט יספיק. אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להזמין את הGlide 4 של אדידס בצבע שחור במחיר 100$,מאחר שאין את הצבע בארץ נסעתי לחנות,שם מדדתי ובדקתי שהם נוחות לי. עכשיו לבעיה,את הנעליים רציתי להזמין מאתר בשם runningwarehouse לינק לנעל - http://www.runningwarehouse.com/descpage.html?PCODE=AGLI4M2 הבעיה היחידה היא שהם שולחים לארץ ע''י UPS מחיר המשלוח הוא 30$ אבל לאחר שהתקשרתי לUPS בלבלו לי את המוח ואמרו שעלות השיחרור ,טיפול ועוד כל מיני חרטות תגיע לאזור ה200 שקל שזה כבר ממש מוגזם.אז רציתי לשאול,האם מישהו הזמין עם UPS ואיזה מחיר הוא שילם על הטיפול בחבילה? ושאלה נוספת,יש לי אמריקן אקספרס אז אני יכול להזמין דרך גלובל שופ האם זה עדיף? אשמח להמלצות והסברים על התעריפים של UPS וגלובל שופ
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות סים אם אחד מכרטיסי החיוג(פריפייד) שלהם וראיתי שכתוב שם שתוקף הכרטיס הוא ל12 חודשים. האם הכוונה היא ל12 חודשים מהטעינה האחרונה(כלומר ניתן להאריך את תוקף הכרטיס ע"י טעינה לקראת סיום התוקף), או שבכל שנה מנפיקים לי כרטיס חדש ויש צורך לנייד את המספר מחדש?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדמה לי שלא נפתח עדיין שרשור בנושא. באג חוזרים למבצע הנחות של שבוע, ה-Bug Attack אני כבר מרים את הכפפה - מישהו מעוניין במוצר גיימינג כלשהו כדי לקבל הנחה של 50%? אני מעוניין לרכוש את האוזניות Steelseries Siberia V2 אזור ר"ג-גבעתיים-ת"א
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לספר לכם מקרה שקרא לי ולהזהיר את חברי הפורום, ובכללי כמה שיותר אנשים! לפני קצת יותר מחודשיים, החלטת לעבור לטריפל של הוט 100 מגה. עד אז הייתי מנוי באינטרנט 012 (תדתית + ספק הוט) במהירות 5 מגה. (במחיר יקר להחריד) בקיצור התקשרתי להתנתק! ולאחר המתנה של יותר משעה (!!!) לנציג "מתאים" שיכול לנתק אותי. ולאחר עוד טירטורים ונסיות שכנוע לא להתנתק. (עד כדי כך שהתחילו לומר לי כמה השירות של הוט גרוע, אני אומנם לא חסיד של הוטאבל זה פשוט עלוב) בקיצור לבסוף שהבהרתי שלאחר היחס המשפיל וההמתנה הארוכה אני לא נשאר גם בחינם הבטיוח לנתק אותי, תוך כמה ימי עסקים עם תשלום של 30 ש"ח על הזמן הנותר של החודש. הכל טוב ויפה, עד שהיום אני פתאום מקבל שיחה ממספר חסום של נציג 012 שמודיע לי שתקופת …
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
**"פטור ממס על מכשיר פלאפון סלולארי ביבוא אישי לכל אזרח"** היא מטרת הקבוצה שלנו, ברצוננו להאבק למען הצרכן, למען שוק תקשורת חופשי באמת ונטול מונופולים. בקבוצה דיון בנושא, נגבש הצעה ונפנה לחברי כנסת ושרים על מנת לקבוע תיקון לחוק. אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק ולהשתתף בדיון בנושא! http://www.facebook.com/groups/yozma/ ככל שיהיו יותר חברים בקבוצה כך יהיה לנו יותר כח אל מול הלוביסטים של המונופולים. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ציטוט מתוך הדיונים בקבוצה: Tomer Shtarker יוזמה מבורכת! אף על פי שישנו חוק ניתוק הזיקה אשר מאפשר לקנות מכשיר מחוץ לחנויות הסלולר ועדיין לקבל עליו זיכוי לא משנה אם המכשיר משו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני קצת יותר משבועיים שתי חבילות מחו"ל בהפרש של שעתיים בערך , אחת בדואר רשום ואחת רגילה. החבילה הרגילה הגיעה לי בתיבת דואר והחבילה השנייה (דואר רשום) עוד לא הגיעה ושאני שם את המספר מעקב שלה בדואר ישראל אומרים לי שאין מידע על הפריט הזה. יכול ליהות שהחבילה כבר בסניף דואר ולא קיבלתי הודעה על כך ? ואם כן אם אני יבוא עם מספר מעקב זה יספיק לקבלת החבילה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בטוח שיש פה מספיק קהל שהיה סטודנט או שעכשיו נמצא בתקופה הזאת ויצא לו לבדוק קצת את עניין ההלוואות. בעיקרון אני ממש לא בקיא בתחום, למדתי כמו כל סטודנט להנדסה קצת כלכלה הנדסית שעוזר להבין קצת בהלוואות סוג לוח סילוקין שפיצר\קרן שווה וכו'... אני רוצה לדעת איזה הצעות קיבלתם להאחרונה? באיזה בנקים כדאי לעבור או אולי מחברות ביטוח? ההלוואה אמורה להיות בגובה בין 10-30K ולתקופה של כ5 שנים.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לי לציין שivory הם ואל תקנו מהם בחיים,אני אפרט בהמשך למה. אוקי, לפני משו כמו שלושה חודשיים מי שזוכר היה ל ivory הרבה מבצעים על מוצרי גיימינג. אני קיניתי מהמבצע שני מוצרים. razer deathadder 3.5 ב150 ש''ח ואת האוזניות corsair hs1 ב200 ש''ח. במרבה הפלא שני המוצרים נהרסו לי. את העכבר הם החליפו לי ל razer imperator 2012 שהוא דיי טוב אבל לא אהבתי אותו אז החלפתי עם חבר שלי שוב לDA. אחרי כמה שבועות האוזניות התחילו לההרס,לפעמיים לא שמעו בכלל,ובסוף זה הגיע למצב שלא שמעו כלום בצד שמאל,זאת אחרי שקראתי אין סוף סיקורים שאלה אוזניות אמינות(כלל הסיקור של HWZONE). היום האוזניות עולות באתר 430 !! והם לא מוכנים לתת לי אותם !! גם את הכסף הם לא מוכנים להחזיר אני ר…
-
- 85 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
ביום שישי עברתי לרשת הסלולרית של רמי לוי מאורנג', אתמול התקשרה אלי נציגה של אורנג' וניסתה להחזיר אותי בחזרה אליהם עם הצעה מפתה, בתוכנית אני משלם 35 שקל לחודש ומקבל 25 אגורות לדקת שיחה/סמס, אם התשלום עבור שיחות/סמס עובר את 35 שקל אז אני משלם רק את השיחות/סמס, אם הוא לא עובר אז אני משלם את ההשלמה ל-35 שקל. בנוסף הוצעה לי חבילת אינטרנט של 1GB ב40 שקל. אמרתי לנציגה שאני צריך לחשוב על זה ושתחזור אלי היום, היום היא חזרה אלי והייתי מוכן כבר לסגור עסקה, אבל פתאום חבילת האינטרנט קפצה מ-40 ל-45 שקל, אמרתי לה שאתמול דיברנו על 40 שקל ולא 45, היא ביקשה סליחה שהטעתה אותי והבטיחה לי זיכוי של 50 שקל בחשבונית ראשונה (5 שקל לחודש למשך 10 חודשים), ובנוסף הובטח לי החזר של 40 שקל על סים ששילמ…
-
- 50 תגובות
- 8.1k צפיות
-