צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מי היבואן שלהם?......אני מקווה שהם לא יבאו בעצמם....... תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשמונה שנים קניתי את הגיימינג פיסי הנ''ל ואלו הם המחירים ששילמתי אז. בכמה אפשר למכור אותו היום לדעתם בהינתן שהכל עובד טיפ טופ ? ₪ 1175 | Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (2) ₪ 1078 | G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 Mhz CL16-1.2V - Trident Z Series ₪ 612 | CP-9020092-EU - Corsair - 750W RMx Series™ RM750x - 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU ₪ 632 | Fractal Design - Fractal Design Define R5 Black Window ₪ 74 | Corsair - Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Fan - 67.8 CFM - .84 mm/H20 - 24 dBA - 1150 RPM ₪ 3930 | ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING - ASUS - ROG STRIX GeForce GTX1080TI - OC - 11GB GDDR5X memory ₪ 3862 | PG279Q - ASUS - 27 inch ROG S…
-
- 0 תגובות
- 217 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו חבילה 40 מגה והיינו משלמים איזה 100 ומשהו שקל והחבילה עמדה להסתיים צלצלנו להאריך את החבילה ודרשו עוד כסף בערך 140 לאותה חבילה ועשינו את זה מאז לפני כמה ימים האינטרנט ירד ל 10 מגה והעלאה 0.5 כרגע צלצלתי לתמיכה והוא אומר לי שהוא רואה אצלו ש"מישהו" התקשר וביקש להעביר את החשבון לחבילה 15 מגה חוץ מזה אמא שלי מספרת שנסתה לתפוס את בזק לפני כמה ימים בזמן שהאריכה את החבילה לא תפסה אותם חכתה 15 דקות עד שהתנתק הקו ובמידיי קיבלה SMS שאמר ניסינו לתפוס אותך ולא הצלחנו דבר ראשון נשמע לי כמו תרמית שהם מורידים אוטומטית ל 15 מגה ובונים על זה שאנשים לא ישימו לב ורק אחוז מסויים יתקשר לדרוש את המהירות שקנו ושילמו עלייה דבר שני מה הקטע של לקוח וותיק שמעלים לו את המחיר על החבילה במ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ארשום בכל זאת. אני מוכר את החלקים של המחשב הקודם שלי לחבר טוב ורציתי לדעת כמה הם בערך שווים ואז אני כבר אסתדר איתו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתמחור שלהם. כרטיס מסך מיני gtx 970 4 gb (לא זוכר את החברה של הכרטיס מסך) ssd 500gb 850 evo samsong מסך מחשב -benq xl2411 144 hz מקלדת -razer blackwidow x chroma כרטיס המסך הSSD והמסך היו אצלי בשימוש שנתיים. תודה לעוזרים:)
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך 29 דרך buy2us, השאלה שלי היא: 1) האם זה באמת יכלול את כל המיסים ולא יהיו הפתעות בדרך ? 2) האם מבחינת חשמל/ספק כוח אני צריך לקנות מתאם מיוחד ? זה המוצר: http://buy2.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00VBNQJKU
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתעניין ברכישת אופניים חשמליים. המטרות שלי הם לנסוע לעבודה מהבית, כ 2.5 ק"מ ועוד נסיעות מזדמנות - לא שימוש מסיבי, ולכן אני לא חייב את הדגם הכי מפואר וחזק, לא חייב תצוגה דיגיטלית ו/או מעצורי דיסק, העיקר שיהיה אמין ונוח. העניין הוא שכל האופניים נראים אותו הדבר בדיוק, כאילו כל חנות שמה על האופניים מדבקה אחרת ויוצרת מותג. בחנות עולם הקולנוע המוכר הציע לי את הדגם SMART BIKE S2 , והבטיחו לי 500 ש"ח הנחה לקראת BLACK FRIDAY , כלומר ב3000 ש"ח. נראה לי זה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל עבור אופניים 48V מה אתם אומרים על האופניים, על המחיר? מישהו שקנה אופניים ורוצה להמליץ לי על משהו אחר? הכי חשוב שהחנות והיצרן יהיהו אמינים והאופניים י…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מזרן חדש ואשמח לשמוע המלצות (או אזהרות) לחברה או דגמים מומלצים. הכיוון הוא מזרון ויסקו ג'ל. נ.ב. אני אשמח לשמוע דעה על דוקטור גב ועל הקופון הזה - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/drgav-C1301197814/19568338
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה אמא שלי מתכננת לקנות מייבש כביסה בנוסף למכונת כביסה. פתאום קפצה לי פרסומת של מכונת כביסה + מייבש של lg מדגם F0805CW, האם המוצר טוב? האם זה גימיק?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם מחפשת מקרר עד 84 ס"מ רוחב עדיפות לצקפיא תחתון, אין הרבה אופציות לצערי. מה שמסוגר הכי טוב לדעתי הוא בקט https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1019046 או בלומברג https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=899214 שזה אותו מקרר רק בשם אחר שרות בקו ברימאג ובלומברג ראלקו. שמעתי ששניהם לא משהו בלשון המעטה. יש גם את האופציה של LG https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887585 שם יותר טוב אבל לדעתי מגרת ההקפאה פחות נוחה אין מגרות גמו בבקו או בלומברג. שרות גם ברימאג מה דעתכם? האם השם הרע של מקררים מטורקיה מוצדק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש ברשותי מספר זכרונות PC100 וPC133 בגדלים שונים (16M-256M). אני רוצה להיפטר מהם - השאלה כמה כסף אפשר להרויח עליהם? אפשר לקבל מושג כמה MB אחד של PC100 או PC133 עולה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ממש חשובה !! יש מישהו קנה בכרטיס אשראי שלי מAliExpress בלי שאני אדע.. עשיתי תהליך הכחשה בחברת האשראי.. הם מסרו לי את הפרטים שלו, השאלה שלי האם בתי העסק תובעים את הבן אדם שקנה? או יוצרים איתו קשר טלפוני ? (מדובר בסכום 250$) או מה התהליך ? האם מוסרים את פרטים שלי (בעל הכרטיס) בתביעה ? אשמח לעזרתכם תודה מראש סמי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם האם למישהוא יש מידע בקשר לחברה הנ"ל אם היא אמינה ואם יש בעיה האם ניתן ליצור איתם קשר במהירות ואיך יכולת הקליטה של הטלםון ואינטרנט אשמח מאד שתעזרו לי (היות והחברה שאני נמצא נמאס מהשקרים שלהם )
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני ראיתי באתר שלהם שהם נותנים מענה לכל מיני עכברים מקלדות כיסאות ועוד, והמחיר זול אפילו זול מאוד. עכשיו בדיקה ארוכה שלי ראיתי שהם מציעים עכבר לוגיטק דגם 503 הירו שזה הדגם החדש שלו במחיר של 250שקל ובהתחלה אמרתי זה זול מידי. בדקתי יצרן מקורי של החברה מוכרים אותו ב 378שקל. ב KSP ב 410 שקל השאלה האם המוצר שלהם אכן מקורי ? האם זה אותו יצור אותם החלקים המקורים של החברה? או זיוף? ישמח למענה כנה תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1- אני לא מוצא משום מה תפריט בו נמצאות האופציות בחירה בין המרות מטבע דרך פייפאל עצמו או דרך חברת האשראי אשמח להכוונה. 2- ידוע שיוצא זול יותר המרות מטבע דרך חברת אשראי אבל לפני מספר ימים פתחתי את המחשבון של פייפאל ושערי ההמרה מפאונד סטרלינג היה 5.9 לעומת 6.11 בשווקים. כיום זה 6.09 לעומת 5.88 מה אני בעצם מפספס? 3- לבעלי כרטיסי אשראי של מועדון יותר כיום- לשעבר האם יש אפשרות להרחיב את מסגרת האשראי של 500 ש"ח שיש לכרטיס או שזה מגבלת הסף? אי לכך צריך להזמין כרטיס אחר? כמו כן המלצות לכרטיס נטול עמלות החזקה?
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הנייד הזה מאמזון :https://www.amazon.com/HP-Spectre-i7-8550U-3840x2160-Convertible/dp/B076QQRWZF/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1525882845&sr=1-3&keywords=hp+spectre+x360&dpID=41veppnC8rL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch וראיתי שיש שם אופציה להרחבת האחריות ויש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם האם האחריות תקפה לישראל? האם אני מקבל החזרים על המשלוחים במקרה וקרתה תקלה? ואיפה אני יוצר קשר במידה ואני רוצה לממש את האחריות? ובכללי אם מישהו התנסה איתם ויודע להגיד האם שווה להרחיב את האחריות... תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מחיפוש שעשיתי כעת קראתי שתוך שלושה חודשים ממועד אישור החוק בכנסת (בערך התאריך בו אני נמצאים כעת) לקוחות שבהתחייבות יוכלו להתנתק בתשלום 8% בלבד מהחשבונית החודשית* מס' החודשים שנותרו להתחייבות. השאלה שלי היא מה לגבי התחייבות על ראוטר+ שירות תיקונים שחייבו אותי מלפני כמה חודשים מאחר ונגמרה האחריות עליו? האם זה תופס גם עליהם או רק על התשתית עצמה? יש לי בעיות כבר 4 חודשים עם בזק שגורמות לניתוקים כל יום 4-5 פעמים ויותר. החלפתי 4 ראוטרים, היה טכנאי, דיבורים עם אין ספור נציגים ומנהלים ועדיין אין להם שום מושג מה התקלה (למרות שאני חושד שאולי יש להם תקלה והם לא מדווחים מאחר ולא נראה לי תקלה ב4 ראוטרים שאקראית כמה ימים יש מלא ניתוקים ואז יכול לעבור שבוע בלי שום תקלה, אבל מי יודע …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: הזמנתי מהאתר של לנובו לפטופ בעלות של 949$. בצירוף מס מקומי זה יצא 1015$. תכננתי לשלוח את הלפטופ בעזרת Buy2USA לארץ, אבל היום שמתי לב שהם מחייבים בעוד 75$ על עמילות מכס (בגלל שהמוצר מעל 1000$). מעיון באתר רשות המיסים הצלחתי להבין שלא כל מוצר מעל 1000$ מתחייב בתשלום נוסף מעבר למע"מ, כשסוג אחד של המוצרים זה לפטופ. דיברתי עם נציגה של האתר והיא טוענת שלכל מוצר חייבים לשלם 75$ עמילות מכס. יש פה מישהו שבקיא בדיני מיסי הייבוא? אשמח שיאירו את עיני. תודה מראש! ******** עריכה ******** משיחה עם רואת חשבון הבנתי שאפשר לדרוש החזר גם על העמילות מכס. דווקא כדאי לדעת, ההחזר על המע"מ והעמילות חסכו לי כמעט 1000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם משהוא יכול לעזור על מעבדה לתקון מחשב נייח באזור תל אביב שתהיה הגונה ומקצועית
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-