צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
השאלה המתבקשת היא: איזה חנות הכי אמינה? מכל הבחינות: שירות לקוחות,החזרת מוצרים וקבלת החלף/זיכוי,מחירים,וכד'. אני גר בנצרת עילית,אז יש לי את KSP ממש מתחת לאף,את IVORY בצד השני של העיר ואת RSM בעפולה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
http://www.health.gov.il/Subjects/Environmental_Health/food/Pages/Restaurants.aspx יש מה לעשות בנוגע למסעדות רשלניות ומקווה שכזו יוזמה באמת תביא לשינוי או תביא לסגירה של מסעדות שלא שמות קצוץ על בריאות הסועדים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר/access point איכותי לעסק, מעל 30 משתמשי WIFI. חוץ מעניין המשתמשים אני מחפש ראוטר/access point שתומך בגישה לרשת הWIFI דרך לחיצת "לייק" בדף הפייסבוק של העסק. לפי חיפוש באינטרנט הראוטר שאני מחפש הוא NETGEAR R6300 אך אני לא בטוח אם זו באמת הבחירה הנכונה לכן אני מבקש ייעוץ(OVER KILL?). מבלבד עניין הWIFI אני מחפש ראוטר אמין מאחר ובעבר התקלתי בהמון בעיות שדרשו REBOOT/RESET. מדובר במרחב של כ-150 מטר מרובע. (במידה וחרגתי מכללי הפורום אני מצר על כך מראש ואשמח להכוונה למקום הנכון) בברכה, בר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2018/5/13/17349568/hyundai-nintendo-sony-updated-warranties-ftc-warnings מתי אצלנו?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי להזמין מוצרי אלקטורניקה\ גדולים\שבירים מהאינרטנט ורציתי לשאול לגבי זה, נגיד אנימזמין מ newegg כרטיס מסך או SSD או משהו רגיש, אני מקבל את החבילה בדואר רשום\שליח עד הבית? עם הביצועים של דואר ישראל מה הסיכוי שהמוצר יגיע אליי פגום?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מוסך ביצעה תיקון כושל חלקית. במקום לתקן באחריות המוסך מעדיף לבטל עסקה. האם אני חייב להסכים לביטול העסקה מצדו או שמורה לי הזכות לתבוע על אי ביצוע התיקן בצורה ראויה ( אפשר להוכיח על ידיי מומחה ) ולא לתקן אצל המוסך כי יש לי חוסר אמון טוטאלי במוסך ויש לי הוכחות על שקרים בהליך קדם לעסקה. כמובן שביטול העסקה יגרום לי נזקים כמו אובדן יום עבודה וכן אובדן ימיי העבודה של התיקון המקורי.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני גר ברחובות.. אסע עד יפו.. קונה במשקל, כרגע כולם מוכרים ב 200 שקל לקילו. מישהו מכיר מקום שמוכר בפחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל, ולמרבה הצער לא שמתי לב שלישראל היא נשלחת באמצעות DHL. שמעתי הרבה טענות בפורום שחבילות DHL תמיד נעצרות במכס, וגם אם הן מתחת לרף התשלום, אצטרך לשחרר את החבילה בעצמי, ולשלם עמילות מכס עליה. זה נכון? באילו סכומים מדובר? שלחתי הודעה לאתר מיד לאחר ההודעה וביקשתי לבטל את ההזמנה, אבל לא קיבלתי תשובה, ואני חושש שהחבילה תגיע על ידי DHL. :-(
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
היי האם יש הבדל בין החברות השונות של טלוויזיה (סוני וכאלה) מהבחינה של קלות ״לפרוץ״ או להתקין romים שהם משדרגים את החוויה של הטלוויזיה החכמה / פותחים עוד אפשרויות? יכול להיות שיש חברות שנועלות את הטלוויזיה בפני עדכונים / החלפת התוכנה לעומת חברות אחרות שיש להם מערכת יותר פתוחה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם כברהרבה זמן שאני רוצה לקנות ROUTER בחול את TP LINK ARCHER C7 והיום ראיתי אותו באמזון ב70 דולר ובאתי לבצע את העיסקה ואז הסתברו לי מספר דברים משלוח לארץ 14 דולר נוספים אחריות לשנתים 5 דולר נוספים פיקדון לתשלומי מס 14.27 דולר בשלב ראשון הסתבר לי שהאחריות לא נשלחת לארץ ואז למעשה להבנתי אני רוכש מוצר ללא אחריות האם זה נכון ? האם מבחינת המכס דמי המשלוח הם חלק ממחיר המוצר או לא? זה משמעותי להבנתי עקב נושא המס אני מניח שהפקדון לצורכי יוחזר לי נכון ? ואז ראיתי את הראוטר באיבורי במחיר של 394 שקלים ועשיתי חישוב שבשיקלול אם האחריות ההבדל יוצא כ 17 דולר בלבד וזה לא משתלם לקנות בחול אני צודק או שיש משהו שאני מפספס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.marmelada2.co.il/ בעקרון האתר הוא סוג של לוח מודעות סטייל YAD2. אני מוצא שם מוצרים שונים במחירים נמוכים מאוד, לדוג: UN65JS9000 סמסונג במחיר 3500 שח http://www.marmelada2.co.il/products/47074 PS 4 PRO MOVE 1TB ב1100 שח http://www.marmelada2.co.il/products/46031 מישהו קנה בעבר דרך האתר הזה? הוא אמין? יש בטחונות שהמוצר יגיע תקין וכ"ו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לפני כמה חודשים(זה היה בסוף יוני השנה) הזמנתי את הSennheiser IE 80 מאמזון איטליה. היום האוזניה השמאלית נשמעה מוזר, שבאתי להוציא את הeratip , החלק שעליו הוא יושב פשוט יצא! אין לי שמץ של מושג איך , לא הפעלתי כוח רב בכלל. בכל מקרה, שלחתי להם מייל. מישהו יודע אם אמאזון/ sennheiser ממשים אחריות ? החזר כספי? ראיתי מקרה שחברת jaybird החזירה לחבר זיכוי כספי מלא על האוזניות שלו אחרי שהן הפסיקו לעבוד אחרי כמה חודשים .(והוא קנה אותם בארץ ללא אחריות)
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-