צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי,לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול את זה אבל ככה:קניתי מחשב נייד (לפטופ) דרך האינטרנט ושלחתי אותו לכתובת של חבר שגר בניו יורק. קיויתי שיהיה מי שיביא לי אותו לארץ אבל בינתיים לא הסתדר ואין לי יותר סבלנות.אם אני מבקש מחבר שלי לשלוח לי אותו דרך חברה כמו FedEx/UPS וכדו' מה אצטרך לעשות ובפרט מה יצטרך לשלם כשיגיע לארץ?חשוב לציין שמדובר בלפטופ מאוד יקר - איזור ה - $2500.המון תודה מראש!-indicava
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כברהרבה זמן שאני רוצה לקנות ROUTER בחול את TP LINK ARCHER C7 והיום ראיתי אותו באמזון ב70 דולר ובאתי לבצע את העיסקה ואז הסתברו לי מספר דברים משלוח לארץ 14 דולר נוספים אחריות לשנתים 5 דולר נוספים פיקדון לתשלומי מס 14.27 דולר בשלב ראשון הסתבר לי שהאחריות לא נשלחת לארץ ואז למעשה להבנתי אני רוכש מוצר ללא אחריות האם זה נכון ? האם מבחינת המכס דמי המשלוח הם חלק ממחיר המוצר או לא? זה משמעותי להבנתי עקב נושא המס אני מניח שהפקדון לצורכי יוחזר לי נכון ? ואז ראיתי את הראוטר באיבורי במחיר של 394 שקלים ועשיתי חישוב שבשיקלול אם האחריות ההבדל יוצא כ 17 דולר בלבד וזה לא משתלם לקנות בחול אני צודק או שיש משהו שאני מפספס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לא הייתה אפשרות לעשות קנייה באתר של KSP והיה אפשר רק להזמין לסניף קרוב בהשארת פרים אישיים. האם זה עדיין אפשר היום? בעמוד של הפריט שאני רוצה רשום "הרכישה בסניף בלבד" אבל לא אוכל לבוא בזמן של מבצע בפלאק פריידי. האם KSP עדיין נותים לשריין רכישה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשהזמנתי מלאסט פרייס לא חשבתי שהם לא מחזיקים מלאי וצריכים להזמין מספק. אמרו לי שהם מתחייבים לספק הזמנה 14 ימי עסקים למחסן שלהם. אתמול זה היה אמור להיות במחסן והייתי אמור לקבל SMS שלא קרה. האם לחכות או להרים שפופרת ולבקש לבטל הזמנה? זה שכיח בארץ שחנויות לא מחזיקות מלאי וצריך להזמין? אני לא קונה הרבה בארץ דרך האינטרנט ואם קונה אז בחנויות וקניונים ומקבל ישר על מה ששילמתי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אני מודע לכמה מטומטמת נשמעת השאלה הזאת אבל: אני.... אה סליחה, חבר שלי, קנה מחשב חדש ועומד למכור את מחשב ישן שלו ויש בו וינדוס 7. לא חוקי. או יותר נכון "נקנה בחינם מהטורנטים"... למכור את המחשב שלו הזה עם הוינדוס 7 , יכול לסבך אותי , אה סליחה.... אותו ? כדאי שהוא יסיר את הוינדוס לפני שהוא מוכר אותו? או שהחבר שלי פרנואיד ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הsurface book החדש מהם.. האם הם אמינים?
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת מה לדעתכם לעשות במקרא כמו שלי. רכשתי לפני חודש (כמעט) נייד חדש של HP דגם PAVILION כיוון שהמחשב משמש אותי לצורכי עבודה ויומיים לאחר הרכישה טסתי לחו"ל, נאלצתי להגיע ביום הרכישה לסניף עזריאלי ת"א לאסוף אותו מאחר שהוא לא היה נמצא במלאי בסניף בו נרכש (מודיעין) מיד לאחר תחילת העבודה וכאשר אני נמצא בחו"ל שמתי לב לשתי תופעות חריגות: 1- פד ה"עכבר" של המחשב החל להתרומם 2-בזמן צפייה בסרטים, קיים ריצוד בצד השמאלי של המסך המכסה עד כ 1/4 מהמסך...ריצוד זה אינו תמידי אך קיים רוב הזמן. התכתבתי עם HP ואמרו לי ליצור קשר איתם כאשר אהיה בארץ. מה הייתם עושים? 1- עומדים על להחליף את המחשב לחדש, הרי התקלות היו כבר בתחילת העבודה איתו. או 2- שיתקנו אותו. הנייד משמש אותי לעבודה ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001170274
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רדיאטור. אני מחפש רדיאטור שיחמם..אבל ממש יחמם. קניתי לפני שבוע רדיאטור של Morphy Richards, דגם SD11 עם 11 צלעות הוא בכלל לא משהו... בקושי בקושי חימם חדר קטן של 9 מטר. יש המלצה למישהו על רדיאטור שעושה עבודה טובה? אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני פחות מחצי שנה קניתי Gainward GTX 1070 מהחנות הגרמנית ComputerUniverse.de. לפני שבועיים הוא פשוט הפסיק לעבוד. המנורות והמאווררים בכלל לא נדלקים. שלחתי לחנות בקשה שאני רוצה להחזיר את הכרטיס והנה מה שהם שלחו לי בחזרה: בחיים לא שלחתי שום דבר דרך הדואר. איך אני ניגש לדואר עם הכרטיס מסך לפי ההוראות למעלה? למה אני צריך לדאוג? מאיפה אני משיג Parcel? איך אני דואג שיהיה stamp לאריזה? (הם כותבים שהם לא מקבלים משלוחים שהם unstamped) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מהם סויטץ/2DS האם מישהו בזמן האחרון קנה מהם ויכול לתת לי תשובה ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר/access point איכותי לעסק, מעל 30 משתמשי WIFI. חוץ מעניין המשתמשים אני מחפש ראוטר/access point שתומך בגישה לרשת הWIFI דרך לחיצת "לייק" בדף הפייסבוק של העסק. לפי חיפוש באינטרנט הראוטר שאני מחפש הוא NETGEAR R6300 אך אני לא בטוח אם זו באמת הבחירה הנכונה לכן אני מבקש ייעוץ(OVER KILL?). מבלבד עניין הWIFI אני מחפש ראוטר אמין מאחר ובעבר התקלתי בהמון בעיות שדרשו REBOOT/RESET. מדובר במרחב של כ-150 מטר מרובע. (במידה וחרגתי מכללי הפורום אני מצר על כך מראש ואשמח להכוונה למקום הנכון) בברכה, בר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מצאתי באינטרנט ביקורות טובות על הדסיק הקשיח Seagate - STDR4000200 - 4TB Backup Plus Portable Drive למטרות גיבוי. בחו"ל המחיר 119$. בארץ משום מה איני מוצא אותם למעט חנות אחת שמוכרת אותה יקר. מבקש מחנויות כמו ivory, ksp, bug, ואחרים ליבא אותן במחיר הוגן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט מעבד AMD Phenom II 920 לוח אם Asus M3N78-EMH HDMI כ. מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 זכרון: 6GB DDR2-800 אחסון: 1000gb + 500gb X2+2TBספק: 500W מחשב מטופל ושמור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה חנות שיכולה ליבא את המוצר הזה במחיר 300-400 שקל? https://www.amazon.com/Metro-ED500-DataVac-500-Watt-Electric/dp/B001J4ZOAW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-3&keywords=Data-Vac https://www.amazon.com/Data-Vac-ED-500-ESD-220VAC-Electric-Duster/dp/B01GOLXIBQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-5&keywords=Data-Vac יש גרסה 120 וולט ו220 וולט יש סרטונים של המכשיר בפעולה בביקורות נראה ממש מעולה לנקיון מחשבים ועושה רושם שיחזיק לאורך שנים זה נותן לי להזמין לארץ מאמזון אבל יותר קרוב ל 500 שקל זה קצת יותר מידי
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.marmelada2.co.il/ בעקרון האתר הוא סוג של לוח מודעות סטייל YAD2. אני מוצא שם מוצרים שונים במחירים נמוכים מאוד, לדוג: UN65JS9000 סמסונג במחיר 3500 שח http://www.marmelada2.co.il/products/47074 PS 4 PRO MOVE 1TB ב1100 שח http://www.marmelada2.co.il/products/46031 מישהו קנה בעבר דרך האתר הזה? הוא אמין? יש בטחונות שהמוצר יגיע תקין וכ"ו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי במאמר שעומדים לבטל מס קניה. אם אני רוצה לייבא מכשיר סלולארי אני אשלם 34% פחות 15% מס קניה? כלומר 19% מעלות המכשיר? בשורה טובה זאת "מגדילה כדאיות" מעכשיו להזמין מכשירים סלולארים מחו"ל בהנחה שלא נסתכל על מימוש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח חשבון ב- Alipay עם כרטיס אשראי ישראלי וחשבון בנק בישראל?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-