עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מדגם NU7400 & NU 7100 תודה,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ה-Galaxy A80 בעל מערך הצילום האחורי שמתהפך ומשמש גם לסלפי זמין לרכישה בשוק המקומי, במחירים שכבר יורדים מתחת לרף המומלץ הרשמי לכתבה

3. Started by rivim,

אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חברים שלום. ימים א'-ה' קיימים מבצעים קיימים מבצעים בשופרסל, אני רוצה להתייעץ על מבצעי הללא מע"מ על מוצרי החשמל לחברי מועדון . רוב הדגמים הם PILOT - חברת מדבקה. אך ראיתי מעט של Toshiba, LG, ניידי Lenovo. דעתכם על המחירים? יש לדפדף לעמודים 10-11 למשל, מה שלא רשום מעלה, טלויזית Toshiba 39P2300 LED בעלות של 2280. משתלם לרכוש?

5. נשרפה לי המנורה בחדר והנורה במטבח בבית. אני מחפש נורה בעלת אור לבן אבל שתהיה כמה שיותר חזקה! לא חשוב לי צריכת W אלא כמה שיותר עוצמת אור.אני לומד בחדר ועד עכשיו התענתי עם אור חלש. ראיתי שיש היום נורות פלואורסצנטית ונורות LED בעיקר, לא ברור לי מי מהשניים יותר חזקה שכן רמות הצריכה שלהן לא ניתנות להשוואה ואני לא יודע איך להשוות. העניין הוא שאני מתכנן להזמין כמות מ DX או מ- focalprice. עזרו לי לבחור נורה טובה שכמובן מתאימה לרשת 220V עם הברגה כדורית. http://www.dealextreme.com/c/e27-light-bulbs-936?page=1&pagesize=52&pagesort=relevance http://www.focalprice.com/categorylist/009003007?orderby=hot חפשו באתרים באופן חופשי ולא רק איפה שלינקקתי. תודה.

• 87 תגובות
    • 25.8k צפיות
  6. אני רוצה לעשות מירורינג בין טאבלט (אפל+אנדרויד) לטלוויזיה ומתלבט בין הדונגלים הבאים: Amazon Fire Stick Tronsmart T2000 התכלית היא מירורינג באופן תדיר עד קבוע ולמשך פרקי זמן ארוכים בכל פעם. התקציב עד 80$, מקווה להשיג מקסימום אמינות חיבור וקלות שימוש. האפשרות של קודי היא משנית מול קלות הפעלה,שימוש ולאטנסי נמוך של אופציית המירורינג. אני אשמח לשמוע מנסיונכם וכן המלצות.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. המבצעים העדכניים של החנות המקוונת כוללים זכרונות DDR4 מבית מיקרון, כונני אחסון ייחודיים של חברת VisionTek וגם כונן BX100 בנפח ומחיר צנועים אם אתם חובבי חומרה, אבל כרטיסי מסך של NVIDIA לא מדברים אליכם, לאמאזון סניף ארצות הברית יש עוד כמה וכמה הצעות תחרותיות עבורכם ממש עכשיו. נתחיל בכונן SSD ממשפחת ה-BX100 הראויה של Crucial, אשר מציעה ביצועי ביניים לא רעים בכלל במחיר שפוי. כאן מדובר בהצעה לרכישת כונן בנפח המינימילי של 120 ג'יגה-בייט בעבור עלות של 53.85 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-210 ש"ח, שהוא תג מחיר בו נמכרים בארץ כוננים פחות איכותיים באופן משמעותי בחנויות. מכאן, נעבור למבצע נאה על זכרונות DDR4 ממשפחת ה-Ballistix, גם היא של Crucial. הזכרונות הם מס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by pssheba,

שלום, האם ניתן לבצע רכישות באינטרנט באמצעות כרטיס אשראי נטען של הדואר או של רמי לוי? בעדיפות לרמי לוי כי הוא ללא עמלות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. השלט לא מגיב, והבית לאחר צביעה. כך שנראה לי שהעינית מכוסה בצבע. היכן העינית? יש לי פיקוד ידני שאפשר דרכו להפעיל את המזגן על חום/קור/OFF ועוצמת מאוורר וטמפ'. תודה לעונים.

• 84 תגובות
    • 43.2k צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

ביצעתי הזמנה מ-TMS של מחשב שלם הכולל RTX2080TI, במהלך ההזמנה בטלפון ובמערכות האתר לא התקבלה שום הודעה או אזהרה כי לא צפוי שיהיה במלאי בזמן הקרוב. בדיעבד, במרבית אתרי ספקיות החומרה כלל אין כרטיסי RTX2080TI של גיגהבייט, או שמצויין במפורש שמדובר בהזמנה מוקדמת, ב-TMS הם עדיין מופיעים ללא שום הערה. ההזמנה בוצעה ב-03.10 ונמסר שזמן האספקה הוא שבעה ימי עסקים. התשלום בוצע באותו היום במלואו - מפרט בעלות של כ-12,000 ש"ח. הובהר לנציגי החברה גם במהלך ההזמנה וגם ביתר השיחות שביצעתי מולם שאני ללא מחשב וזקוק למחשב בדחיפות. בשיחה עם TMS מה-09.10, הובטח שכרטיס המסך יגיע, לכל המאוחר היום (14.10) , בדיוק 7 ימי עסקים (אם סופרים החל מה-04.10, היום בו הגיעה ההעברה הבנקא…

11. ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה סלוארי מומלץ לשימוש בסיסי (שיחות וכתיבת הודעות) אך חשוב בהמצלמה תהה ברמה טובה יכולת לצלם תמונות טובות משפחה ילדים צילום באירועים וכדומה.... איזה דגם כדאי - 1. samsung a7 2. samsung a 70 3. samsung a50 או שכדאי גם אחר ? תודה מראש,

13. באמת, יש מישהו בכלל שאי פעם יצא לו לקבל טופס כזה? לחתום על טופס כזה? אני לא אגזים אם אומר שלדעתי החברה אפילו לא ניסחה טופס כזה מעולם. או שיש מישהו? אין לי כבר מושג איך להשיג אותו. נכון שאפשר להתנתק בטלפון (כן, תנסו... ), או בפקס ( ) אבל אני רוצה את הטופס הרשמי שלהם, האם יש פה עובדי הוט שיצא להם לראות טופס ניתוק שכזה? מישהו יכול לסרוק ולעלות? אתם יודעים כמה זה יעזור לאנשים? אין לכם מושג , מי שיש לו -

• 10 תגובות
    • 7k צפיות
  14. חברים שלום. רוצה ליידע את מי שמנוי לרשת סלקום כי יצא מבצע חדש לאוויר (כנראה, בניסיון למנוע עזיבה ולהכניס לקוחות חדשים לרשת) העונה לשם - מבצע "לתת זה לקבל". אגב מי שצפה בפרסומת - מאוד יפה/מרגשת - אהבתי. בכל מקרה, מה שיש לעשות זה פשוט להירשם מדי יום בין השעות 8 עד 23:59 ואתם פשוט.... מקבלים מתנה. http://latet.cellcom.co.il/he/counter.html http://latet.cellcom.co.il/he/terms.pdf - תקנון בהצלחה ! לילה נעים.

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. יחס מזלזל מצד נציגי המכירות והשירות יש מלאי חדש של PS4 במחיר טוב אבל לא נציגי המכירות בחנות ולא הנציגים במוקד מוכנים לענות על השאלות מי היבואן? מי נותן אחריות ? ועל איזה דגם מדובר אירופאי או אמריקאי? פשוט חוצפה שרשת כזאת גדולה ואף אחד לא מוכן לענות על השאלות של הלוקחות.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. מישהו התנסה עם זה לאחרונה? אני מנסה להזמין לפטופ לכתובת בארה"ב עם כרטיס ויזה עסקי שהונפק בישראל. לפי מה שקראתי, יש אנשים שכן הצליחו ולא דרך פייפאל אלא ישירות אני מנסה להזין פרטי כרטיס אשראי ישירות באתר, ואני לא לא יודע איזה מדינה לבחור בbilling address (איך לציין שזה מחוץ לארה"ב) ראו תמונה: http://s27.postimg.org/z55futhr7/newegg.png דרך פייפאל אני מקבל unconfirmed address אשמח לתובנות

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by yp3,

ראיתי הצעה מעניינת לנוט 3 באיביי: http://www.ebay.com/itm/291162521315# על פניו זאת נראת הצעה מפתה. אבל לבחור הזה יש מעט מאוד פידבקים, אולם מצד שני הוא TOP RATED. מה אתם אומרים? דרך אגב, אמורה להיות בעיה עם הדגם הזה בארץ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. אהלן. אני לא יודע אם כדאי לפרסם את כל המחשב למכירה או חלקים ממנו. זה המפרט שיש לי: מחשב בן 3 שנבנה לפי מפרט של גיימר. החומרה מעבד: Intel Core2 Dou E8500 3.16GHz כל שנה מחליף למעבד משחה טרמית. לוח אם: Gigabyte EX38-DS4 כולל 6 כניסות USB, Firewire, eSATA מקדימה ומאחורה וכל מה שניתן לראות באתר הבית. זיכרון: 8GB DDR2 במודולים של 2GBx4 עם צלעות קירור PC2-6400 CL5 (800MHz) מחברת G.Skill כרטיס גרפי: ATI PALIT Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual Edition ספק כוח: ThermalTake 750W toughpower (ספק פשוט מצויין!) מארז: Cooler Master 690 אחד המארזים הטובים שעשו. מגיע עם שני מאווררים עליונים להעפת אויר חם למעלה. אחד מהם מואר בלד כחול. מאוורר אחורי להעפת אויר חם. מאוורר קדמי ליניקת אויר קר לכ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה

20. Started by Sargon,

012 התקשרו אליי והציעו לי טאבלט מתנה וחיסכוני אדיר של איזה שני שקלים לחודש אם אני אתחייב להשאר אצלם לשלוש שנים הבאות. שאלתי אם אני יכול לקבל את ההנחה מבלי הטאבלט, כי המחיר נשאר אותו הדבר כמו קודם בגלל שאני לכאורה גם משלם על הטאבלט. הם אמרו שלא. אז סיברתי להצעה שלהם. כי למה לי להתחייב לשלוש שנים? יש באמת סיבה להתחייב להם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GolanBerlin,

בס"ד יש ברשותי חבילה אצל HOT ובז בינלאומי של 12 מגה. אצל הוט יש לנו טריפל של טלפון, אינטרנט וטלוויזיה. 1. האם כדאי להיפרד מבזק בינלאומי ולעבור לספק החדש של הוט? 2. אם אני עובר לסק החדש של הוט, כדאי לשדרג את הספק והתשתית ל-100? 3. כמה זה עולה? מה הבדלי המחירים? 4. זה שווה את זה? באמת מקבלים 100? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. טוב רק רציתי לספר לכולם שלפני חודשים עברתי דירה ועשיתי באנדל של 1200/1000 אצל הוט עם נטויז'ן. היום גיליתי בחשבונית לחיוב הקרוב וחיובים של החודש שעבר עוד חיוב מסתורי מנטויז'ן של כ-30 שקל. בשיחה עם הנציגה התברר לי שמדובר על שרותי "אנטי ספאם, אנטי וירוס וגיבוי" שקר כלשהו שכמובן לא בקשתי אך לטענת הנציגה אשרתי בטלפון. וכמובן שהתחלנו בכל הפרוצדורה של "בטלתי לך את השרות ותוך 72 שעות נחזור אליך עם תשובה לגבי זיכוי" - אני די בטוח שאף אחד לא יתקשר אלי אבל צריך לתת להם את הזמן הזה לפני שאני מתחיל לאיים בניתוק. אז לא לשכוח לבדוק את החשבוניות חבר'ה, עד הפעם הבאה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by FastJack,

אני מעוניין לקנות את הOnePlusOne ולהביא אותו לארץ דרך שילוח של Shipito. ממה שאני זוכר ישנה בעיה לשלוח סוללות בUSPS. האם ההגבלה הזו תקפה רק לLI-ion או לכל סוללה שמכילה Lithium? הOnePlusOne מכיל סוללת LI-polymer.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  24. Started by avimorde,

אז כיום אני משלם 345 שקל על חבילת טריפל. (100 מגה, טלפון ללא הגבלה, ו6 חבילות תוכן). ונפתחו לי העיניים רק לאחרונה, הבנתי שקצת נתתי להם לחלוב אותי כשקיימת אותה מתכונת תמורת 280+- שח. כמובן שסרבו בתוקף כשדרשתי לקבל מחיר זהה, כשלטענתם זהו מחיר שרלוונטי רק למצטרפים חדשים. מכאן חשבתי לשאול אולי אתנתק ואצטרף מחדש, אשנה לסטטוס "לקוח חדש" ואקבל את המבצע 299 שקלים בחודש, כשחודש ראשון והתקנה חינמית. (299*11 חודשים) \ שנה = 274 שקלים. מנגד טענה הנציגה שלפי החוק עלי להמתין חודשיים בין ניתוק להצטרפות אחרת כולם היו מבקשים את זה. וכשנשאלה איפה כתוב החוק ענתה שזה חוק פנימי של החברה ולא מצויין בשום מקום. האם הם באמת יכולים להתנהל כך? שממציאים חוקים מאחורי הקלעים ללא ביסוס? ובכלל מה הייתם…

25. Started by ettibensimon,

שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.