צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
-
בחיוב של אחד החודשים האחרונים ראיתי בנוסף ל 89 שקל הרגילים חיוב נוסף על סך 6 שקלים. לטובת הסקרנות התקשרתי להוט מובייל, חיכיתי על הקו כמו ילד טוב (הפעם רק 8 דקות) ודיברתי עם אחת הנציגות. שאלתי אותה לגבי החיוב הנוסף, היא אמרה לי שהתקשרתי למספר מיוחד. אני לא זוכר שהתקשרתי למספר מיוחד (144, *43 וכו') .. לכן התקשרתי אליהם מלכתחילה. אני: לאיזה מספר התקשרתי? נציגה: לא יודעת. אני: מי יודע? נציגה: אף אחד אני: אז מה עושים? נציגה: אין מה לעשות אני: אז אתם לוקחים לי כסף ואף אחד לא יכול להגיד לי על מה?? נציגה: זה המצב כרגע Nice
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, (אני בטוחה שדנו בנושא הזה אבל אני ממש לא מעודכנת לגבי מה קורה עם מע"מ או עם מיסים ואם יש כאלו בכלל) אני מעוניינת לרכוש את הכרטיס N680GTX Twin Frozr 2GD5 ראיתי שבארץ הוא עולה 3050 ש"ח ואילו בחנות כגון newegg-com הוא עולהה 519$ - (שזה 2000ש"ח) וההבדל הוא 1000ש"ח (כ250$) אנא תרשו לי להראות לכם: הנה זה בארץ: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16800&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה זה בחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127672 אני שואלת כך: 1 - במידה ואזמין את הכרטיס בעלות של 519$ , האם אצטרך לשלם עוד משהו כגון מיסים, מע"מ ..או מה שזה לא יהיה? (אני ממש לא מבינה בזה). 2 -…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכם ובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבלים נוח מאוד יש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר *המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח) *כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה *המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכם אם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אנשים לאור מוות הדיון הקודם החלטתי לפתוח דיון נוסף שבו נעסוק בנושא. מטרת הדיון: בחירת קשיח למטרות אחסון וגיבוי ע"פ יתרונות וחסרונות. אז ככה הגדלים העומדים בפנינו הם כמובן 1-3TB עם נטייה לכיוון בחירה ב2 או 3 TERA. ללכת על 1TB יהיה : 1. סטייה מהקבוצתית ואי מיקוד. 2. "בזבוז" של קנייה לאור העובדה כי זה נחשב כבר נפח קטן במונחים של היום. אז אני דיי חושב שנסגרנו על 2 ו3. נשארו לנו 2 נושאים על הפרק: 1. חברה: א. WESTERN DIGITAL ב. SEAGATE ג. SAMSUNG (במסווה של SEAGATE). 2. סוג קשיח: א. GREEN 2. RED. אני חושב ששחור או דיסקים שמתאימים לביצועים ממש לא מתאימים פה מכיוון שמי שמחפש ביצועים יילך לכיוון SSD. דיסק קשיח בגודל כזה מתאים למטרות אחסון לא למטרות ביצועים. אני מבקש מאנשים ל…
-
- 36 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי חכת דייג מEBAY בעלות של 50 דולר והמשלוח חינם, והשאלה שלי היא האם יחייבו אותי במכס/מס או משהו כדומה ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי כרטיס מודם סלולרי ללפטופ. מדובר על דגם דיי ישן שאמור לעשות את העבודה ונמכר באיביי באזור ה 17$ . יומיים אחרי, קיבלתי אישור שהוא נשלח אלי וגם פידבק חיובי על העסקה. הכל טוב ויפה. לפני יומיים, קיבלתי סוף סוף את הכרטיס. נראה משומש בצורה סבירה אבל זה לגמרי לא מפריע לי, אפילו שהוא תואר כחדש : http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Dell-5530-Eircsson-F3507G-GPS-HSDPA-WWAN-3G-MINI-PCI-E-Wireless-Card-/130716478968?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item1e6f4f2df8 לא אותו מוכר אבל בדיוק אותו תיאור "100% brand new and high quality" התקנתי אותו במחשב ומערכת ההפעלה (פדורה לינוקס) שמגיעה עם דרייברים מתאימים מיד זיהתה אותו. בהתלהבות רבה מיקמתי כרטיס סים במקום הייעודי שלו…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כיום כל הספקים נותנים את אותם רוחבי הפס בעליות זהות לחלוטין (לדוגמא 10M ב 30 ש"ח). במי לבחור? בספק גדול כמו בזק בינלאומי (מה בכלל היתרונות של הPOWER NGN אם יש בכלל) או בספק קטן כמו CCC, או נטויז'ן, אורנג, סמייל 012 וכולי. לא מצאתי השוואה עדכנית מבחינת איכויות הגלישה והבנתי שיש הבדלים בין הספקים השונים. יש נושא של חסימות, או הורדה/צפיה בעייתית בסרטים אצל חלק מהספקים. דיברתי עם מספר ספקים וכל נציג מספר לי סיפורים כמה הם טובים והאחרים גרועים. אודה להמלצה מניסיונכם על ספק , או הפניה לסקרים/חוות דעת אם קיימים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר "לצאת" מזה? אני ממש לא צריך "התקנה" בעלות של 150 ש"ח בשביל לחבר ראוטר לשקע ולהגדיר אותו
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: ב22/6 השנה ובעקבות הפרסומים והבשורה על מהפכה בתחום התקשורת הסלולרית הזמנתי לי 3 קווים דרך אתר גולן טלקום, קו אחד במסלול ללא הגבלה ובחיוב חודשי של 100 שח, ו2 קווים נוספים במסלול של 10 שח לחודש - על הזמנת 3 הסימים חוייבתי 120 ש"ח. את שני הקווים במסלולים של ה10 שח בחודש הפעלתי לאחר מס' שבועות(לא זוכר בדיוק מתי), ואת הקו במסלול ללא הגבלה לא הפעלתי כלל עד היום. עתה הסתבר לי שב30/7 השנה גולן ביצעו שינוי חשוב מהותי מאוד בהסכם ההתקשרות בו נכתב כי "החיוב יתחיל ממועד הפעלת הסים או בתוך שלושים יום ממשלוח כרטיס הסים", השינוי הזה למרות שנכתב רק ב30/7 הוחל רטרואקטיבית גם עלי(שהזמנתי כמצוין לעיל ב22/6). אדגיש כי שינוי מהותי זה לא נשלח בדואר או למייל אלא מופיע באתר ש…
-
- 38 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אפשר לכתוב פה על חוייה מאוד לא נעימה שהיתה לי עם TMS(וכנראה שאני לא אקנה מהם יותר) או שזה נוגד את חוקי הפורום?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום. עברו חודשיים מאז שהצטרפתי אליהם והכל היה סבבה עד לפני יומיים .. אני שמתי לב שאני לא מצליח לגלוש בכלל דרך OPERA MOBILE !!! הדפדפן מוגדר על USER AGENT : DESKTOP , ז"א להציג את התכנים כמו במחשב .. כל אתר שאני נכנס מנותב אוטומטית לדף הגרדות של הוט מובייל באתר שלהם . רק במצב שמוגדר MOBILE USER AGENT אני מלציח לגלוש מהמכשיר... זה לא יאומן , הם שמו פילטר על USER AGENT !! בינתיים אני מנסה למצוא USERAGENT שהם עדיין לא חסמו והלגדיר לבד דרך ABOUT:CONFIG בינתיים ללא הצלחה, כל יוזראגנט שאני מכניס ואיכשהו קשור לגלישה רגילה "desktop" אני נחסם ... פשוט חוצפה מבחינתם לעשות את זה!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לנסוע לשבוע ליוון, ומתלבט איך וכמה יעלה לי להחזיק סלולרי זמין. איך הייתם ממליצים לי לעשות דבר כזה, וכמה זה יעלה לי?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קראתי את הדיון על הבחור שרכש מקלדת-עכבר ופשוט התחרט וביקש להחזיר. לעזרתו נחלצו המומחים בחוק וגיבו את בקשתו בסעיפי החוק שעומדים לצדו. אין לי דבר נגד אף אחד, להיפך, תודה לכל הידענים שעוזרים לנו. אבל זה העלה לי לראש מחשבה שאולי ניתן לצרכן כוח מופרז. למי שלא עוקב, נטען שהחוק מתיר לאדם לקנות מוצר באינטרנט/בטלפון, לקבל את המוצר, לפתוח אותו, לעשות בו שימוש שלא פוגם בו משמעותית, ואז להחליט שלא בא לו על המוצר ולדרוש את כספו בחזרה. אולי זה לא משתלב יפה עם המסך, או שהצבע לא מתאים לשולחן, לא יודע. זה לא משנה. אני מקבל תחושה של ניצול שלילי. שבעלי העסקים מוכרים מוצר תקין, מוציאים קבלה, מעדכנים את המלאי, אולי אפילו הזמינו את המוצר במיוחד ללקוח הזה, ושלא באשמתם נאלצים פתאום לבטל הכל ולחש…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למקלדת+עכבר שקניתי (microsoft natural ergonomic desktop 7000), די בפזיזות יש לומר. בכל מקרה, הזמנתי את המוצר הנ"ל, קיבלתי אותו לפני יומיים, פתחתי את האריזה, השתמשתי בו כשעה והחלטתי שזה לא ממש מה שרציתי בעצם (פזיזות, אמרתי כבר), והחזרתי את המוצר לאריזה. השאלה שלי היא, האם מבחינת החוק מותר לי להחזיר את המוצר ולדרוש החזר כספי? או שהפזיזות עלתה לי ביוקר הפעם?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הזו לאחרונה: http://ranh.co.il/tag/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9D/ אחרי ביקור קשה שלי בחברת סלקום.רשמתי בגוגל סלקום הם השטן .... בכול אופן נתקלתי בכתבה הזו שמדברת על המסלוליןם שבפעם הציעו בשנת 2008-2009 ,מי היה מאמין: אתה מתחייב למספר שנים,משלם על חבילה שעלותה בין 350 ל500+ יחד עם אייפון 3GS. איפה הימים ההם ואיפה היום?? היום ב99 אתה מקבל קו ללא הגבלה. תודה לגולן טלקום,תודה לרמי לוי ,תודה(מאולצת) להוט מובייל ותודה לכחלון! בקרוב מאוד אני עובר מן העושקים לגולן! מדהים כמה עשקו אותנו פעם!! ועדיין עושקים בתחומים אחרים...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-