צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
היישר מספרד, אנחנו מביאים לכם מבצע נהדר על כונני ה-SSD הביתיים הפופולריים ביותר של סמסונג בנפחים של 250GB ו-500GB לכתבה: http://hwzone.co.il/חביב-הקהל-גם-כונן-ה-850-evo-של-סמסונג-מוצע-לרכ/
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שזה מוצר בריאות, האם כדי לחסוך 30 ש"ח על קומקום חשמלי של-AEG ולקחת מתצוגה? האם קנה פה מישהו מ-Cell-Tec ואף חווה בקומקומים של AEG?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזו? נתקלתי בדוכניה במספר קניונים. התעניינתי ספציפית במשקפי השמש האלה ונאמר לי שהעדשות מסננות UV400. מאחר ולא שמעתי על החברה הזו לפני כן, רציתי לשמוע אולי מישהו מכיר/התנסה/שמע..
-
- 12 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, תאמינו או לא אך ההודעה הזאת פורסמה בעזרת אינטרנט במהירות 2.5MB :] במילים מועטות אני אחד מוותיקי הלקוחות של הוט תחת מסלול הטריפל. לא אשכח את הימים הבודדים ש2.5MB הייתה מהירות לקנא בה, וכמות הערוצים ציירה תמונה של משפחה שמפנקת יותר מדי. בכל אופן, מאותה תקופה ועד ליומנו כיום לא אוכל להצביע על שוני משמעותי פרט למחיר שכמובן הוזל עם חלוף הימים. הוט גובה ממני 300 ש"ח עבור תשתית אינטרנט במהירות 2.5MB, שלוש חבילות תוכן לצפייה ו2000 דקות שיחה לטלפון נייח. כל הברוך שצויין אינו בעל שם כולל, לפי דיברי הוט אין מדובר בטריפל מסוים אלה בתשלום נפרד לכל אחד מהשירותים. בשעה טובה החלטתי להתאים את עצמי לסביבה ולנסות להתקדם. אשמח לשמוע כמה אתם משלמים עבור חבילות הטריפל שלכם. ב…
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי חבילה קטנה מבריטניה (של כמה מודלים מודפסי תלת מימד). לפי מספר המעקב היא עזבה את בריטניה ב-30.10 ומאז אין שום סטטוס, ובאתר של דואר ישראל אין עליה פרטים בכלל. 1) האם זה סביר שהיא נכנסה למכס או לדואר אבל לא עודכן סטטוס? הייתי מצפה שיהיה סטטוס כניסה כלשהו לישראל, לא? או שזה נורמלי? 2) האם הזמן (20 יום) סביר? שווי החבילה הוא קצת מעל 75 דולר. האם ייתכן שזה מעכב את התהליך? לא שילמתי דרך האתר מכס או מע"מ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיפוש בפורום הראה תוצאות מעורבות על welcom/tms. ממה שראיתי גם היו החלפות ידיים על החנות הזאת. אז לאור ההחלפות והתוצאות המעורבות, האם למישהו יש ניסיון עם החנות wellcom בשנה האחרונה? כמובן שבניסיון אני מתכוון לחוויית שרות, חוויית קנייה פחות חשובה לי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנסיונכם האישית בשנה שעברה היה מבצעים על מכניות? כמו K70 וכו'
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לאחרונה בטלוויזית חדשות (כאמור מעבר מCRT לפזמות). אני מנוי של YES עם ממירים רגילים כבר כמעט עשור. כשבקשתי להחליף לממיר HD כזה שיתמוך בטלוויזיה החדשה דרשו ממני להוסיף עוד 20 שקל בחודש על כל ממיר?!?! ועוד עלות התקנה של 160 ש"ח - שזה עוד נסבל. אבל להוסיף עוד כסף כדי שאני יכול לראות מה שראיתי עד היום רק בטלוויזיה חדשה? חברי מHOT, גם אצלכם המצב זהה? סתם רציתי לשתף + לשמוע מכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני שנה קניתי מתאם כזה דרך איביי (כמובן דגם סיני לא מוכר שעלה 30 שקלים). המתאם עדיין עובד אך יש לי מלא ניתוקים ואי אפשר לעבוד איתו עבודה רציפה. החלטתי להשקיע סכום יותר נכבד והסתכלתי על דגמים באמזון, אבל גם שם רוב הביקורות מדווחות על חיי מוצר של עד חצי שנה... אשמח להמלצות ועצות לגבי דגמים אפשריים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ראיתי שהפד שאני רוצה Razer Goliathous speed Large עולה בארץ 120 בTMS ובאיביי נמכר ב35-60 ש"ח, הפרש עצום. איך אני יודע שאני לא קונה זיוף ? ראיתי את המוכר הזה למשל http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Fragged-Speed-Gaming-Mouse-Pad-Large-Size-L-New-/121052969958?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item1c2f51bbe6 שהוא אומנם TOP RATED אבל הפד לא מגיע באריזה המקורית, והוא רוצה תוספת 3 דולר בשביל האריזה ??? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לשתף מקרה שהיה לחבר שלי היום עם נטוויז'ן, ולשאול מה דעתכם צריך לעשות ואם יש איזה חוק שיכול לעזור שאתם מכירים. אז ככה: האמא, לא דוברת עברית, התחברה לנטוויז'ן, עשתה חבילה בסיסית וזהו עד כאן. לפני כחצי שנה נטוויז'ן החלו לגבות על שירותי אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו בזמנו בחינם. החבילה לא התעדכנה ונגמרה, ונטוויז'ן חידשו את החבילה במחיר כלשהו מבלי לעדכנה. כך הדבר התנפח לסכומים שמגיעים במצטבר ל 500 שקל ( תסכימו איתי שאפשר לעשות עם הכסף הזה מנוי ל-3 שנים פלוס היום) בחצי שנה האחרונה. הוא התקשר לנסות לבטל את ההוצאה בדיעבד שכן השירותים הללו לא בוקשו מלכתחילה, וכן האמא לא דוברת בכלל עברית ולכן אין מצב שעדכנו אותה. האם זה חוקי ? למי אפשר להתלונן ? מכעיס ... בתודה עידן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכבר ב2017 מאמאזון ארהב, נשלח ישירות. העכבר התחיל לעשות בעיות, פניתי במייל למימוש אחריות. הם אישרו RMA, ואז ביקשו כתובת. אחרי שנתתי להם. אמרו שאין אחריות בין לאומית. והם יכולים לשלוח רק לארהב. פעם ראשונה אני נתקל בזה, אני אישית קיבלתי מהם RMA, ואני מכיר עוד רבה סיפורים דומים.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון קרוסאייר (מי היבואן?) שצריך מימוש אחריות אף אחד לא עונה בחנות בשבוע האחרון ובביקור בחנות הדלת נעולה והמקום מלא בהודעות צווים למיניהם הבנתי שRSM יכולים לנסות במימוש אחריות אבל אולי אפשרי מבחינתי לפנות ישר ליבואן?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לאחרונה את התוכנה SLOW-PCfighter, שיש לה ביצועים לעשות את המחשב יותר מהיר עם ביצועים יותר טובים. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את התוכנה הזאת שאולי היא באמת תעשה את מה שהיא צריכה לעשות (או לפחות מנסה)! כי נתקעתי פעם אם כמה תוכנות שרק דפקו לי את המחשב.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הלנובו C940 ביותר מ-11 אלף שקלים כדי לכתוב עליו סיכומי הרצאות ולהריץ דברים כבדים. מה אני אומר לכם - חרפה של אופרביליות של העט על המחשב הזה והכי גרוע - CPM האשימו אותי שם ,במעמד המסירה של הלפטופ מבדיקה, שאני אשכרה משתמש בעט לא נכון לאחר שהוצגה לטכנאי שם הבעיה בלייב ובנוסף לאחר שנשלח להם הסרטון שמראה בבירור שימוש יותר מסביר בעט על המסך (שעליו אני עדיין מחכה מהם לתשובה), וזאת לאחר שאני שנים השתמשתי ב-Surface pro. הזוי ובזוי. ממליץ בחום להימנע מלקנות לנובו ולהאלץ להתמודד עם החבר'ה האלה שם כמו שאני חוויתי על בשרי. ברצוני לציין לחיוב את שירות הלקוחות של איבורי מחשבים שכן ניסו לסייע. הסרטון שבו אני מדגים שימוש בסיסי בעט על המחשב: https://vimeo…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עולים 30 שקל לחצי ליטר בארץ, בעוד שבארה"ב עולים רק 6$ - 20 שקלים לליטר וחצי. כלומר, המחיר בארץ פי 4.5 מהמחיר בארה"ב. מישהו רוצה לפתוח עסק ייבוא מקבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש בסיס ליצוגית נגד סנדיסק ?, הרי ידוע לכול שאנו רוכשים כונן מכול סוג שהוא אנחנו לא מקבלים באמת את הקיבולת שיצרניות החומרה מציינות על גבי המוצר. כלומר קנינו דיסק קשיח של 100 ג'יגה נניח, אנחנו בפועל לא מקבלים באמת 100 ג'גה, בגלל העובד שיצרניות החומרה מחשיבות ג'יגה כ 1000 מגבייט. זאת למעשה תרמית שהייתה מקובלת עד היום ואף אחד לא יצא נגד התופעה, האם אנחנו מתחילים לראות שינוי מגמה ? והאם יש בסיס לתביעה היצוגית נגד סנדיסק?... http://www.psakdin.co.il/news/article.asp?PDUID=nws_nknm
-
- 136 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רציתי לקנות מחשב חדש אז שאלתי כאן מן הסתם. http://hwzone.co.il/community/threads/543376 קודם כל לפני שכולכם קופצים ואומרים "מה פתאום!! זו החברה הכי אמינה בארץ!!" אני מבטיח לכם שהדברים הבאים שאני רושם הם אמת בלבד, מילה במילה ונורא התאכזבתי מהשירות שלהם, אולי לכם היה קצת יותר מזל. אגב, חופש הביטוי ברצוני להבעיר שלפני המחשב הזה, לא היו לי בחיים שום בעיות עם חברה או מחשב אחר, בחיים לא היו לי BSOD חוץ מפעם שהייתה לי בעיה עם הראם שזה נגמר אחרי החלפת סטיק. בואו נתחיל: החשבונית למי שמעוניין לראות מה קניתי: http://i58.tinypic.com/k4h0ub.jpg המחשב הגיע לאחר כשבוע אחרי ההזמנה ובמשך כיומיים היה בסדר ואז התחילו BSOD עם השגיאה 50 ו3B. וברוב המשחקים שאני משחק …
-
- 259 תגובות
- 193.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שכתבתי קנינו מכונת כביסה ואמורה להגיע בשבוע הבא. הבנתי שהטכנאי ינסה למכור לי את הדברים הנ"ל במחיר יקר. איזה מגן ברקים מומלץ לקנות , וכמה זמן השהיה ? יש לי תוי קנייה להם סנטר מה כדאי ? https://www.homecenter.co.il/catalogue/group/8944/nameblock/Board-Protection-Devices והאם יש צורך במונע אבנית למכונת כביסה ? אם כן מה ? בישנה היה לי מגנט לצינור 17 שנה
-
- 8 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום לכולם(: היום התקשרתי לנטויז'ן כדי להתנתק מהם (יש לי 12 מגה) כי א. אני משלם יקר וקיבלתי הצעה הרבה יותר טובה, ב. אני ממילא לא מרוצה מהאינטרנט שלהם בעיקר בגלל מהירות גלישה לא מספקת, בטח שלא לשרתים כמו ראפידשר וטורנטים. אבל זה לא משנה... קודם התקשרתי למספר חינם שלהם (1800), ענו לי תוך 2 שניות. ביקשתי שיעבירו אותי, הנציגה אמרה שאין לה את האופציה. לא מאמין לה, אבל ניחא. ניתקתי והתקשרתי בשעה 17:00 לשירות לקוחות. כעבור משהו כמו 7-8 דק' ענתה לי בחורה נחמדה, שמעה את מה שיש לי להגיד, נתנה לי מספר פנייה והעבירה אותי לשימור לקוחות. ב17:17 דקות, כלומר אחרי 17 דקות שיחה/המתנה, מישהו בצד השני הרים את השפורפרת, חיכה משהו כמו 15 שניות, וניתק. טעויות קורות. אני בחור רגוע. נשמתי עמו…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-