צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלפון במחיר $83.19. היום הגעתי לדואר לקבל, ומסתבר שהם רוצים שאני אשלם מכס 314 ש"ח הם החליטו משום מה להעריך את המחיר של הפלאפון ב 880ש"ח במקום 320ש"ח… הפקידה בדואר הביא לי טופס ערעור על גובה המיסים אבל אמרה שזה יכול לקחת כחודשיים. מה אני עושה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשתף אתכם בחווית הקניה המעולה שהייתה לי בTMS. מאחר ואני בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה, חיפשתי לקנות בארץ מארז וקירור נוזלי חדש. תמיד שמעתי כאן בפורום על המלצותיכם על החנות TMS. לצערי בTMS היה מחיר גבוה יותר מחנות מתחרה (שאני ממש לא אוהב את השירות שלה) על הרכיבים שרציתי לרכוש אבל החלטתי להתקשר לTMS ולשאול האם אפשר לקבל הנחה. ביום רביעי בשבוע שעבר, התקשרתי לTMS וענתה לי בחורה מהממת בשם רעות, שהייתה סופר נחמדה ושירותית כמובן. הסברתי לרעות שראיתי את המוצרים בחנות מתחרה במחיר נמוך יותר אז היא בדקה יחד איתי שאכן כך הדבר. היא אמרה לי שתצטרך לקבל אישור הנחה מהמנהל ותחזור אליי. רעות חזרה אליי תוך 5 דקות והודיעה לי שיש אישור +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם רכישת חידוש MSDN בארה"ב? הפרש המחירים עם המוצר בארץ הוא די מזעזע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשנכנסים לאתרים הסיניים, אפשר למצוא המון טלפונים סלולריים, אבל עוד אף פעם לא ראיתי טלפון אלחוטי רגיל - לבית. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה card
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך החנות פלונטר? האם הם אמינים נותנים שירות טוב? אני מעוניין להזמין מהם לוח אם. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי משהוא ספציפי בנושא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לספר על חווית מימוש האחריות דרך Ivory. במרץ 2015 רכשתי ספק כוח של seasonic מדגם 860W XP2, לפני מספר ימים הוא החליט להפסיק לעבוד . ב 09.07.15 ניגשתי לסניף Ivory באר שבע (בית נועם) כדי לראות מה אפשר לעשות אם הספק. הייתי בטוח שהתהליך ייקח זמן - לשלוח את הספק ל seasonicc ולהמתין לספק חילופי (אם אני לא טועה ivory הם היבואן). בכל אופן בסניף בדקו את הספק והגיעו למסקנה שהוא תקול,,והציעו לי או לקחת ספק של TT1000W בלי תוספת תשלום או להמתין עד להגעת ספק של SS (בחרתי באפשרות השנייה). בתאריך 12.07.15 - קיבלתי הודעה שספק חדש ממתין לי בסניף. והיום אספתי את החבילה - ספק חדש באריזה חדשה וכמובן מספר סידורי חדש (בדקתי רק כדי להיות בטוח)...ממש כמוט השירות של seasonic …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי אבקת חלבונים + עוד כמה שטויות מ Vitacost. ידוע לי שלחבילות כבדות לוקח נצח להגיע מהאתר הזה, ואכן החבילה קודם נשלחה למחסן בגרמניה וישבה שם איזה חודש לפני שנשלחה לישראל עם מספר מעקב חדש. מחיר: 73$ אחרי משלוח. לפי דואר ישראל והאתר של DHL, ״הפריט התקבל מגרמניה ב04/03/2015״, כלומר לפני שבועיים. מאז אין עדכונים. מוקדנים של דואר ישראל אומרים שהחבילה יצאה מהמכס ונמצאת אצל דואר שליחים (למרות שזה בכלל לא דואר שליחים), דואר שליחים אומרים שאין רישום שהחבילה הנ״ל הגיעה אליהם. במכס לא ענו לי אפילו פעם אחת בשבוע שניסיתי לתפוס אותם (למישהו יש מספר שעונים בו?). בקיצור אני מתחיל לחשוש שהחבילה תוחזר לשולח, ואז שוב אצטרך לחכות חודש וחצי עד שזה ישלח לישראל. מה אפשר לעשות? - - - תגובה א…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לפתוח חשבון באתר התשלומים Payza (דומה ל-Paypal) ויש לי שאלה על העמלות שם. הלינק הזה מראה את העמלות המתייחסות אליי כישראלי: https://www.payza.com/fees אני מעוניין באזור של Withdraw funds (כמו כאן בתמונה המצורפת). החלון בתמונה נפתח כאשר לוחצים על המילה Varies בעמלות ה-Credit card. כמו שאתם רואים יש כאן שוני בין העמלה של חשבון הבנק וכרטיס האשראי, וזה לא ברור לי. האם אני יכול לקחת את הכסף שיש לי בחשבון ה-Payza ולמשוך אותו לכרטיס האשראי או לחשבון הבנק? לי אישית יש חשבון בנק אחד וכרטיס אשראי אחד. האם זה אומר שאם אמשוך כסף לתוך כרטיס האשראי, הם ייכנסו לתוך חשבון הבנק שלי? משיכת כספים לכרטיס האשראי נראית לי האפשרות …
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
במהלך החיפושים שלי אחר טלויזיה קטנה לחדר, ניסיתי את מזלי באתר של איבורי, שם נתקלתי מתחת לכל טלויזיה בכיתוב "על חלק מהטלוויזיות קיימים מחירי מבצע - פרטים בסניפים" הרמתי אליהם טלפון לשאול באילו סניפים יש מבצעים, ואחרי הטרטורים הרגילים ("תשאיר טלפון ונציג שלנו יחזור אליך", השארתי ווידאתי שהכוונה שהוא יחזור אלי עוד היום, אמרו לי שכן, ובסוף הוא כמובן חזר אלי רק למחרת, כשאני בלימודים וסידורים, ומשחקים של תופסת עם אנשים שאמורים לרצות את הקנייה שלי) שוחחתי עם נציג המכירות, שטען שאין להם שום מבצע כרגע בשום סניף על שום טלויזיה. "אז למה באתר שלכם רשום שכן יש?" שאלתי, והוא השיב ש"לפעמים יש מבצעים, בסופי שבוע..בחגים..", תשובה דבילית למדי. פרטים על מתי בדיוק יש מבצעים כאלה, באיזה סניפי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מוצר יקר באלי אקספרס. כשקיבלתי אותו, ראיתי שהוא לא תואם לתיאור. אני מחזירה אותו כעת למוכר. הבעיה ששילמתי עליו עוד 307 שקלים מע"מ. האם אלי אקספרס תזכה אותי גם על התשלום הנוסף הזה? הרי אני מחזירה את המוצר לא בגלל שהתחרטתי אלא בגלל שקיבלתי לא את מה שהזמנתי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אודה לכם על הבהרה ואולי אף על המלצה היכן ניתן לרכוש לגו-דופלו במחיר טוב (ברור שלא בארץ), וכמה אצטרך להוסיף (במכס) מעבר למשלוח המוצר+המוצר בהנחה שסה"כ המחיר לא עובר את ה-1100 (או 1200 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3118355 לידיעתכם !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, ה-Switcher הוא מין מכשיר שמחליף את המפסק של דוד החשמל, ומתחבר לרשת האלחוטית ולאינטרנט על מנת לאפשר שליטה מרחוק באמצעות סמארטפון. כל השנה שעברה הוא היה במחיר של 220, ועכשיו אני לא מצליח למצוא מחיר קרוב, אבל לא מעוניין לשלם 300. מישהו יודע על מקום שמוכר אותו במחיר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-