צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
amazon שולחים לארץ? מישהו התנסה וקיבל את המוצר? וכיצד ניתן לממש אחריות בעת הצורך?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אפשר גם בארץ וגם בחו"ל, מה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב שלי אני מחפש חנות מחשבים איכותית עם מחירים סבירים באיזור הצפון, עדיפות לאיזור נהריה-מעלות מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הודעה על כמה עניינים צרכניים חמים : 1. רמי לוי פתח חברת סלולר הפועלת על תשתית חברת פלאפון תעריפים : 15 ש"ח תשלום קבוע על המנוי 55 ש"ח עבור 5GB גלישה 20 אג' בגין דקת שיחה 15 אג' בגין הודעות SMS המחירים כוללים מע"מ, ללא התחייבות/קנסות יציאה וכו'. 2. משיחה שערכתי עם נציגת שירות בחברת פלאפון נמסר לי כי ביום ג' פלאפון תודיע על חבילות ומבצעים שאמורים לתת מענה מסוים למצב החדש שרמי לוי הגדיר בשוק.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר נייד וקו, איזה חברה כרגע בשוק מציעה את המסלולים הכי אטרקטיבים? כמו-כן האם משתלם לקנות את המכשיר סלולארי מהחברה (אני דיי סגור על Samsung Galaxy S2) או מגוף פרטי כזה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי בחיפוש, רציתי א', לשאול אם משיהו התנסה על השילוב הנ"ל, קיבלתי חודש חינם מבזב"ל לכל הבאנדל, מה שאני עדיין חושש לגביו, אבל שווה את הניסיון... ולאחר מכן 179 לבאנדל. בנוסף עיינתי בהסכם מול הוט וכתוב שם שהטרפיק מוגבל ל50 ג'יגה בייט, ושמעבר להם יהיו שינויים במהירויות ותוספות מחיר???? האם יגבו ממני עוד כסף עם אעבור את המכסה הזו? האם המהירות תצנח? תודה רבה חברים ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
כותרת ועדיפות לדגמים חדשים שכרגע נמכרים כמובן...
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אודה לכם על הבהרה ואולי אף על המלצה היכן ניתן לרכוש לגו-דופלו במחיר טוב (ברור שלא בארץ), וכמה אצטרך להוסיף (במכס) מעבר למשלוח המוצר+המוצר בהנחה שסה"כ המחיר לא עובר את ה-1100 (או 1200 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-