צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
כידוע אנחנו הגברים לא כל כך מתבגרים (בכל מה שקשור לצעצועים לפחות), אתם וודאי מכירים את התופעה שהילד קיבל מכונית על שלט חדשה והאבא שעות "מסביר ומדגים" לו איך הרכב נוסע, לאיזה מהירות הוא יכול להגיע ואיך הוא יכול לעבור מכשולים. גם בגיל מבוגר הצעצועים לא כ"כ משתנים אלא רק משתכללים, אם בתור ילד היה לך מסוק קטן ונחמד שלא יודע לעשות כלום (הוא עף אך ורק בדימיון שלך, או כשהוא מחובר ליד...) היום וודאי יש לך מסוק על שלט, עם כמה וכמה ערוצים. אחרי כל ההקדמה נגיע לנקודה... בקרוב (מאוד, לכן זה דחוף) יש לאבא שלי יום הולדת (50) ואנחנו רוצים לקנות לו מסוק על שלט (המסוק הקודם "ערק" לנו בטיסת הבכורה, ומאז לא מצאנו אותו , השלט שלו עדיין שוכב אצלנו אחר כבוד במזוודה המהודרת שלו...), אשמח לה…
-
- 24 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מצאתי משחק PS3 בZAP במחיר טוב אצל Mediagame. התקשרתי אליהם, אומרים לי יש רק יד שניה. בהתחלה לא רציתי להזמין אבל המוכר שכנע אותי שהם בודקים את הדיסקים ושהכל יהיה בסדר. אז חסכתי 50 שקל ובמקום לקנות יד ראשונה ב150, קניתי יד שניה ב100 שקל. שוב פעם אני מדגיש, המוכר אמר שלפני שהם שולחים את הדיסק, הם בודקים אותו בקונסולה ושהוא לא שרוט. מגיע אלי משלוח, אני מסתכל מאחורה ואין אפילו סנטימטר אחד בלי שריטה. ה-כ-ל שרוט. כמובן שהקונסולה שלי מתקשה לקרוא אותו. דיברתי עם החנות, והם אומרים שאני צריך לשלוח להם את הדיסק ואולי הם יחליפו לי אותו. כל זה היה נחסך ממני אם הם היו אשכרה שמים את הדיסק בקונסולה שלהם בחנות כדי לבדוק אם הדבר הזה בכלל עובד. אבל לא בגלל זה פתחתי את הדיון. הלכתי לZAP לפרופ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונני ה-SSD370S של היצרנית הטאיוואנית מוצעים כעת במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, כשדגם ה-500 גיגה-בייט משתלם במיוחד אם אתם נוהגים לעקוב אחרי המבצעים השווים שאנחנו מפרסמים כאן ב-HWzone מדי כמה ימים, יש סיכוי בלתי מבוטל שלא התאפקתם וכבר החלטתם להתחדש בכונן SSD עדכני ועתיר ביצועים, אבל גם במידה ולא – ההזדמנויות לעשות את זה באופן משתלם פשוט לא מפסיקות להגיע. עכשיו, מבצעי Deal of the Day באמאזון ארה"ב (רק ל-14 השעות הקרובות, אז מומלץ למהר) מתרכזים במוצרי האחסון של חברת Transcend – ומעבר לכמה כונני USB וכרטיסי SD בולטים להם כונני סדרת ה-SSD370S המוצלחת, שמוצעים בתגי מחיר קורצים מאוד. כונן ה-256GB מוצע לרכישה בעבור כ-92 דולר כולל מס ומשלוח לישראל, שהם כ-350…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני שבועיים ביום שני (ב-13 באוגוסט) הזמנתי מחנות מסויימת בארץ (אני אזכיר את שמה אם יהיה צורך) גלקסי S2. לפי האתר שלהם המוצר אמור להגיע בדואר רשום תוך 5 ימי עסקים. ביום שלישי שבוע אח"כ (ביום העסקים השישי מאז ההזמנה) זה עוד לא הגיע. שיצרתי איתם קשר הם התנצלו והבטיחו לשלוח את זה תוך יומיים עם UPS ולהוסיף מגן מסך כפיצוי. יומיים עברו, וכלום. המספר הראשון שפניתי אליו טען שהגעתי לסניף הלא נכון אבל בכל זאת אמר שהוא ינסה לברר, ולא חזר מאז. מספר שני טען שהוא רק מקבל תלונות אבל לא מטפל בהם. היום (ראשון) ששוב דיברתי איתם הם הבטיחו לשלוח עם UPS תוך 24 שעות ולשלוך באימייל עד סוף היום מספר מעקב, נכון לעכשו שום אימייל לא הגיע. את זה ששירות לקוחות מופתי אין פה, כבר הבנתי. השאלה שלי היא מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שחברת הבת של דוגי (Doogee) יHomTom הובילה בעיקר בתחום המחיר - תמורה וגם בתחום הסוללות הענקיות שהיא שמה במרבית במכשירים שלה , עכשיו HomTom רוצה להיות מובילה טכנולוגית גם כן ! , מכשיר הHomtom Ht10 של החברה יהיה הסמארטפון הראשון אם טכנולוגית זיהוי באמצעות רשתית מהדור השני !כיף לשמוע שחברות סיניות מתחילות לעקוף את החברות הגדולות גם מבחינה טכנולוגית לכתבה :http://articlesfromxda.azurewebsites...y-homtom-ht10/
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מארז zalman z9 u3 ,מתי יהיה בארץ? אני מעוניין לרכוש.. ומתי יתחיל לעבוד יבואן חדש של זלמן בארץ? מחו"ל להביא כזה דבר אי אפשרי , יותר מידי כבד.. והדואר ישראל לא מוכנים לקבל מארזים אפילו עם תוספת של 17% מע"מ
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ההתחייבות שלי ל-T.V של הוט מסתיימת ב-14.11 ... אני רציתי להישאר...אך לא הייתי מוכן להעלאת המחיר שהם דרשו (מחיר שיש לי כיום לחב' בסיס+ממיר VOD הוא 80ש"ח ורוצים לעלות באיזה 15ש"ח לחודש). אם הם לא יהיו מוכנים - פשוט אתנתק...למעשה כבר ביקשתי זאת מהם. השאלה: 1. יש סיכוי שגם על לקוח "קטן כמוני" הם לא יוותרו בכזו קלות בשביל עוד 15ש"ח לחודש? 2. במידה ואני אכן מתנתק מהוט - אני רוצה ללכת על ה-DTT משום שגם כך מתי שאני צופה ב-TV זה ב-90% מהמקרים בערוץ 2.... האם יש לכם איזו המלצה על ממיר מסויים שאיכות הצפייה בו היא הטובה ביותר? האם בנוסף לממיר...יהיה עלי להתקין גם אנטנה על הגג? תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קניתי זוג נעליים מאמזון והעדפתי לבחור במשלוחים של MUSTOP על פני BUY2USA מכיוון שהם מציעים משלוח של זוג נעליים ב-19$ ולא ב-20$. הבעיה היחידה שלא שמתי לב אליה היא הקטץ' שיש במשקל הנעליים. מסתבר שיש את עניין המשקל הנפחי שנמדד לפי נפח החבילה. MUSTOP מתנים את ה"מבצע" בנעליים עם משקל נפחי/פיזי של עד 2 ק"ג- הגדול מבין השניים - ואם זה חורג מזה אז משלמים תוספת. לעומת זאת, BUY2USA מתנים זאת במשקל של עד 3 ק"ג. המשקל הפיזי של הנעליים שלי יצא 1.3 ק"ג אבל המשקל הנפחי 2.5 ק"ג ולכן חייבו אותי ב-6$ נוספים, כלומר בסה"כ 25$. אמנם מדובר פה על הפרש של 5$ לעומת BUY2USA אבל זה ממש הכעיס אותי לגלות את זה. בקיצור, על מנת לחסוך עצבים מיותרים אני מציע להשתמש ב-BUY2USA או כל חברה אחרת שמציע…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור שלי עם אייבורי הוא כזה: מסוף שבוע שעבר אני רודף אחריהם אחרי מוצר, שזה משחק PS3 בשם The Last of Us. ביום חמישי ראיתי בZAP שהמשחק אמור להיות זמין בספיני אייבורי. ביום שישי באתי לסניף אשדוד, ואחד המוכרים אמר שהמשחק עוד לא הגיע לסניף אשדוד, וצפוי להגיע ביום ראשון. אוקיי, היום ביקשתי מחבר לעבודה, שעבד בסניף אייבורי עד לפני מספר חודשים, ליצור קשר עם אחד החברים שלו בסניף אייבורי, ולברר אם המשחק הגיע. מה מתברר? שהגיע רק עותק אחד, ושלמרות שהיה ידוע שהיו פניות מלקוחות לקנות את המוצר, אחד העובדים פשוט לקח אותו הביתה והיום בפייסבוק רשמו לי בתגובה " שלום, היחידה שהגיע לאשדוד כבר נמכרה.". כלומר, היחידה שנמכרה כביכול על ידי "לקוח", פשוט נלקחה על ידי העובדים. אבל עזבו את …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שהייתי לי עם אייבורי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות במקרה זה. אני אספר את הסיפור. אני ובן זוגי הלכנו לחנות של אייבורי בבאר שבע, בסניף גרנד קניון. פגש אותנו בחור בחור נחמש בשם א'. א' שאל מה הדרישות הבסיסיות שלנו, אמרתי לו שהמטרה היא לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה בטלויזיה שנמצאת במרחק של 5 מטר מהמחשב. הוא הציע את מכשיר הסטרימר, לאחר התערבות של בחור שהיה איתו במשמרת, הובן כי זה לא משהו שמתאים לי. אמרתי לו שאני עובדת עם שני מסכים ואני רוצה גם חיבור לטלויזיה שיהיה במצב של duplicate. הוא הציע לנו להעביר כאבל HDMI מהסלון למחשב. הוא נתן לנו שני הצעות לשני מחשבים בהרכבה מהאתר ושלח אותנו לדרכנו. הגענו הביתה והחלטנו כי אנחנו ה…
-
- 38 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה לרשום כשמזמינים חבילה שעולה מעל 50 דולר מחו"ל? פשוט שכחתי. computer handle או משהו בסיגנון. בקיצר מה להגיד למוכר שירשום? אני מתכוון להזמין את הקינדל מ EBAY. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המבצע החדש של בזק נזק שאומרים שזה חינם שתי קוום 1500 דקות מתנה לחצי שנה (זה 8.3333333 דקות ליום אנשים מדברים יותר) + שידרוג חינם ל15MB על התקנת הקוו מישלמים וגם על חבילת הגלישה משלמים זה חינה ממש לא זה לחצי שנה ומה היה אחרי חצי שנה שחיטה שלהם בלי אפשרות לבטל לא להמשיך זה הייה קשה כי אתה כבר בכיס שלהם מה הם לא יעשו רק שתהייה כבול להם באזיקים קישור ממליץ ליקרוא מה שכתוב למטה מיתחת לתמונה לא להאמין זה לא חינם כך בזק עובדים על הצרכן http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Campaign-3.aspx? utm_source=sekindo
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בתכנית לילה כלכלי לפני מס' שבועות/חודשים הופיע כתבה על אתר/אפליקציה אשר מאפשרת לייבא דברים מחו"ל ע"י אנשים שחוזרים לארץ. זו מעין פלטפורמה אשר מתווכחת בין רוכשים פוטנציאליים בארץ לבין מי שחוזר מחו"ל ויכול להביא עמו פריטים (לא מדובר על "תושבים חוזרים" דווקא). מי שרוצה להביא לארץ דבר כשלהו כותב כמה כסף הוא מוכן לשלם בעבור המשלוח של אותו המוצר (עם מי שחוזר לארץ) ואז דרך האתר נוצרת ההתקשרות. לא מוצא א האתר או האפליקציה הזו. מישהו שמע? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלות בנוגע לציוד צרכנות. 1) האם מומלץ לקנות כלי כזה "שמגלה" קרינה? http://www.radiation.co.il/radiation...&category_id=5 לבדוק במכשירים חשמליים וכו', משך שהייה - מרחק/מגע.. הייתם ממליץ על הכלי הנ"ל? 2) יש המלצה ל"קוטל/דוחה יתושים"? אחד שיכול לקטול גם את הגדולים ואת הקטנים כאחד? כגון: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=697502 טווח מחירים 100 - 250 תודה רבה לעזרה חברים, המשך שבוע טוב
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
הזמנתי פלאפון סמסונג גלקסי S5 מחברת itechstore פתחתי עכשיו את החבילה שלקחתי מהדואר שהייתה אטומה ותקינה, הקופסא של הפלאפון בפנים הייתה פתוחה. ז"א המדבקות היו חתוכות. על החבילה רשום בכלל electric blue כשהמכשיר שבפנים שחור (הזמתי שחור) על המדבקה שבה רשום electric blue יש imei והוא תואם למספר על המכשיר. אז כאילו במקור הפלאפון הזה היה כחול (?) המטען שיש בחבילה הוא שחור ובהספק של 1A כשאני יודע מכתבות רבות שהמטען המקורי מגיע בצבע לבן ובהספק 2A והכבל טעינה לא נראה איכותי אלא כמו משהו שמזמינים ב1$ באיביי המדבקה שעל המסך הייתה עם בועות ומתחת כשהורדתי בערך חצי רואים על המסך טביעות אצבעות. כרגע מעבר לפתיחת המכסה סוללה והוצאת הסוללה בשביל לראות IMEI לא עשיתי כלום למכשיר מה עליי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך שקניתי מאמזון הגיע עם חיישן מהירות מאוורר תקול, יצרתי איתם קשר והם הודיעו לי שהם שלחו לי כרטיס חדש במקום (בפריוריטי, נחמד מצידם), ומבקשים שאני אשלח להם את התקול לאחר מכן ב'economical mail method' והם יזכו אותי על העלות. מישהו יודע מה זה אומר מבחינת דואר ישראל? על איזה צורת משלוח מדובר?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חנות הצד השלישי מצטרפת אל Steam במבצעי השנה הירחית החדשה, עם משחקים טריים וגם כאלה שיושקו בקרוב אם לא מצאתם הצעות קורצות מספיק במסגרת מיזם המבצעים העדכני של פלטפורמת ה-Steam – יכול להיות שדווקא חנות ה-GMG המקבילה, שפצחה אף היא במבצעים לרגל ראש השנה הסיני, תוכל לשכנע אתכם לפתוח את הארנק. אספנו עבורכם את מיטב ההצעות הזמינות בה נכון לעכשיו, ולכם נותר רק לעיין ולבחור. שימו לב כי במסגרת מרבית המשחקים והמחירים בכתבה זו ניתן לקבל הנחה של 20 אחוזים נוספים, עם שימוש בקוד הקופון 'FEBURY-SVINGS-20PERC' במעמד הרכישה משחק הפעולה הקטן והייחודי Titan Souls נמכר במחיר של 3.75 דולר. משחק הפעולה מגוף שלישי שלא מוכר ומוערך מספיק, Dark Sector, זמין בעלות ש…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
עדיין מחפשים כרטיסי microSD וכונני SSD לרכוש במחיר משתלם? יש לכם כמה שעות אחרונות לבצע זאת בצורה מקוונת אם יש ביניכם כאלו אשר לא הספיקו לנצל את המבצעים של אמאזון ארצות הברית על מוצרי אחסון אתמול – ודאי תשמחו לגלות שיש לכם צ'אנס נוסף לעשות זאת כעת, בחנות אמאזון הבריטית שמעבר לים. במסגרת מבצעי Deal of the Day, ניתן לרכוש את כרטיס ה-microSD המפורסם של SanDisk בנפח של 128GBובמחיר של 35 פאונד כולל משלוח ארצה – כ-195 ש"ח. אלו שמעוניינים בדגם זריז יותר של microSD יוכלו לרכוש את גירסת ה-64GB של כרטיס ה-Extreme, עם מהירויות קריאה וכתיבה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ועד 40 מגה-בייט בשנייה בהתאמה, במחיר של כ-25.6 פאונד – כ-145 ש"ח, כולל שילוח לארץ. להמשך: https…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-