עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, אני לא זוכר היכן קניתי את הכונן הקשיח לפני שנתיים.. באתר של SEAGATE כתוב שהוא באחריות עד 28/01/13, אך אני לא יודע אם זה תקף רק בשליחה אליהם. שלחתי דוא"ל לח.י, בתור היבואן של SEAGATE, ושאלתי אם הם יטפלו בכונן; לא השיבו עדיין. האם מישהו הצליח לממש אחריות בתקופה האחרונה לכוננים הקשיחים של SAMSUNG? איזה יבואן טיפל בהם? אני יודע שגם אייבורי, אך הם מטפלים לדעתי רק בכוננים שהם ייבאו... ? תודה בכל מקרה על כל מידע...

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by ngc224,

שלום ! פעם כשרכשתי מוצרים ב EBAY היה אפשר לראות את המחיר של המשלוח ב Shipping and payments ואפשרות לשנות את המדינה והכתובת שעליה אתה רוצה לשלוח. היום אני רואה רק את ישראל ולא יכול לשנות את המדינה ב Change country. האם זה אצל כולם ככה ואיך אפשר לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי. כבסיס ראשוני לקחתי את ההמלצות מכאן: http://goo.gl/PuD1M אם יש לכם המלצות מנומקות אחרות (ולא סתם כי בא לכם משהו אחר) - אנא ציינו דגם מדוייק ונמקו. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם…

• 91 תגובות
    • 23.3k צפיות
  4. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by Zeev86,

שלום. אני משתמש לאחרונה המון ב3G ושמתי לב שתמיד המהירות אצלי (הורדה וגלישה) ממש איטית. יש לי חבילה unlimited שאומרת שכל עוד אני לא עובר 3 ג'יגה, אני אמור להוריד על 4 מגה (500 KB לשניה), ובפועל אני אף פעם לא עובר 50 KB לשניה. (במזל יש לי 50-100) אז לשאלה: האם ככה זה גם בחברות אחרות? אם אני לא מקבל את המהירות המגיעה לי, אז אולי עדיף לעבור למשל לhot mobile, שאשלם שם פחות, ואקבל בערך את אותה האיכות של הגלישה. או שזו תקלה ו- (אם יש כאן) לקוחות פאלפון אמורים לקבל מהירות גבוהה יותר משתיארתי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  6. אני עומד להזמין מ-Handtec את הגלקסי S3 ושמתי לב שאפשר לשלם בליש"ט/דולר/יורו. מבחינת שער המטבע, מחישוב שלי, יצא שהכי זול לשלם באמצעות יורו. (אם למישהו יש השגה אחרת, אנא עדכנו אותי). דבר שני, מבחינת עמלת ההמרה: האם יש עמלת המרה שונה בכל מטבע ומטבע? יצויין כי אני משלם באמצעות פייפל ובוחר שם המרה של חברת האשראי ולא את העמלה שלהם. בהתחשב עם כל האמור לעיל, באיזה מטבע הכי משתלם לרכוש את הפלאפון? אשמח מאד לקבל את עזרתכם! תודה מראש

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Googleness,

כמו רבים וטובים גם אני משתמש רבות בשירות התשלומים של חברת PayPal שחוסך ממני את הצורך לפזר את פרטי האשראי שלי ברחבי הגלובוס. אחת הסיבות שרבים מאיתנו משתמשים בשירות בין היתר זה בגלל ה"גב" לכאורה שמקבלים מהחברה במקרה וחלילה מוצר לא מתקבל או שכספכם נגנב. בעברי, מעבר לFrenzy הקניות המטורף שאני עושה ברשת, הפעלתי עסק עצמאי למסחר והייתי מייבא סחורות ומשווק לחו"ל\בארץ ולכן התעסקתי רבות בנושא של משלוחים בינלאומיים והתנהלות מול חברות אשראי. לכן אני הרגשתי מחוייב לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולהזהיר כדי שתדאו להגן על עצמכם במקרה הצורך. המקרה מתחיל בתאריך 23.11.12 כאשר רכשתי מספר מוצרים (5 מוצרים , 6 סה"כ) מאתר DealExtreme ושילמתי באמצעות אתר PayPal. באתר DX נאמר כי כל המוצרים שהזמנתי במלא…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. http://www.amazon.com/dp/B000ULAP4U/ המחיר בארץ הוא 1000 שח ומעלה. ביקורות ובדיקות אפשר למצוא ב-head fi

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by benor,

הבנק/חברת האשראי גובה ממני 19.80 שח מדי חודש עבור דמי כרטיס. (מדובר בחשבון בנק רגיל לא סטודנט) החיוב נראה לי גבוה מדי. כמה אתם משלמים?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ב- 3 לדצמבר נשלחה אליי חבילה מ PPC ומסתבר שיום אחרי (ברביעי לחודש) זה כבר הגיע ארצה לבית המכס בתל אביב. מהרביעי ועד עכשיו אין שום עדכון על החבילה (יש לי מס' מעקב). אתה מתקשר אליהם, אומרים לך זה יכול לקחת חודש עד שישחררו את החבילה. כל כך מעצבן ש PPC מתעקשים לשלוח רק עם priority של USPS. אני אמצא פתרון לעקוף את הצרה הזאת מהיום והלאה. :'(

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. כמעט לכולם יש היום בבית רשת ביתית, אבל ללא ציוד 5GHZ יקר אי אפשר לראות סרטי HD ב-wifi (לא 720p ולא 1080p) הפתרון הקל והנוח ביותר במידה ורוצים לשדר ל-HTPC או מכשיר כמו raspberry pi הוא להשתמש במתאם על גבי תשתית החשמל הביתית. פרטים על הטכנולוגיה ומוצרים אפשר למצוא באתר, ובאתר של netcheif. ובכל מקרה נדרשים לפחות 2 מתאמים. יחסית למוצר כמו זיכרון בו הסיכוי להוזלה קטן, יש מקום להגיע למחיר טוב במקרה של הענות לקניה קבוצתית. יש 2 אופציות על הפרק - מתאם זול יותר במהירות תאורטית של כ-200Mbps (כ-30-40Mbps במציאות להבנתי) או מתאם יקר יותר במהירות תאורתית של 500Mbps וכ-80Mbps במציאות. מתאמים מהאופציה הזולה יותר, עולים היום כ-140-200 שח למתאם בודד, או כ-350 לקיט לדוגמה - http://www.bend…

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by mavingadol,

נתקלתי בחנות כלשהיא שעל החשבונית שלהם כתוב שהאחריות היא לרוכש הבלעדי שכתוב על החשבונית . האם הדבר חוקי והם יכולים לעשות את זה ? מכוון שאני רוצה לקנות ממשהו מוצר והוא הראה לי את החשבונית אבל על החשבונית כתוב שהאחריות היא למי שקנה את המוצר בלבד . משהו מבין בזה מבחינה משפטית האם זה חוקי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DaTHE,

שלום, התחדשתי לאחרונה בטלוויזית חדשות (כאמור מעבר מCRT לפזמות). אני מנוי של YES עם ממירים רגילים כבר כמעט עשור. כשבקשתי להחליף לממיר HD כזה שיתמוך בטלוויזיה החדשה דרשו ממני להוסיף עוד 20 שקל בחודש על כל ממיר?!?! ועוד עלות התקנה של 160 ש"ח - שזה עוד נסבל. אבל להוסיף עוד כסף כדי שאני יכול לראות מה שראיתי עד היום רק בטלוויזיה חדשה? חברי מHOT, גם אצלכם המצב זהה? סתם רציתי לשתף + לשמוע מכם. תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום יש לי כונן של Western Digital שקניתי לפני כמה זמן. בדקתי באתר של החברה והכונן באחריות עד מרץ 13. אני לא זוכר מאיפה קניתי את הכונן (אבא שלי קנה..), אם אני לא טועה זה מוואלה שופס (כבר טעות..). הסיפור הוא כזה, כרגע הכונן לא תקין. ברגע שמחברים למחשב פשוט כלום לא קורה (הוא גם לא מופיע ב-Device manager). למי אפשר לפנות כדי לממש את האחריות הזאת? תודה.

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברי…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by swisaman,

היי, אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש. המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר. אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ. מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. שלום רב, במכירת יד 2 של נייד ביקשו ממני מספר סידורי של המחשב בשביל לבדוק אחריות, האם זה מקובל לתת מספר סידורי של המחשב? הוא כנראה התכוון ל-service tag במחשבי דל, האם זה בסדר לתת לו? אני לא כל כך בקיא במכירות יד 2 אז אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by neogod,

לפני קצת פחות משנה רכשתי עכבר של לוג'יטק מדגם 310M בהנחה של 50%. העכבר התקלקל כאשר ניגשתי עם העכבר לסניף הרשת בו נקנה העכבר הם יצרו קשר עם היבואן/ספק והוא אמר להם להחליף לי את העכבר לדגם 185 מכיוון שהדגם שלי כבר משווק . הדגם שהוצע לי ברמה נחותה מהעכבר שרכשתי אך המוכרת טוענת כי אם שילמתי על העכבר 85 מגיע לי עכבר אחר במחיר הזה ולא ברמתו של העכבר המקורי . מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום, ניידתי את אמא שלי לגולן טלקום לפני שבוע, קיבלנו סים עד כאן הכל מעולה! אך הסים לא עובד, הפעלנו אותו ע"פ האתר שלהם בדיוק אך לא עובד. התקשרתי לנציג שירות כמובן שהנציג שירות לא יכל לעשות כלום, ואמא שלי צריכה את הפלאפון שלה לעבודה דחוף. התקשרתי גם היום, ואז נתקלתי בדבר שממש עצבן אותי: "נציגנו מטפלים בפניות קודמות, להתראות!" ומנתקים אותי מהשיחה! זה לא כאילו שהזמן המתנה למענה הוא 25 דקות. אז הם מתרצים שהזמן המתנה הוא ארוך בגלל המבצע החדש אבל בן אדם שמנסה להשיג אותם מקבל סרטן עד שיענו לו. השירות שלהם כל כך גרוע שעדיף כבר להשאר בחברות הגדולות לשלם 50 שקל יותר על שירות שאיכשהו עוד אפשר לקבל. בקיצור, ממש לא ממליץ לאף אחד לעבור לגולן טלקום, חברה גרועה שירות גרועה, גם כשעונים לא…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yuvalm2,

האם הייתם ממליצים או לא ממליצים על קניית ברזים מחו"ל? ראיתי ש-DX מוכרים הרבה ברזים יפים מאד, במחירים זולים יחסית, וכנראה יש אתרים נוספים (למישהו יש המלצות?). מה שאני לא בטוח הוא בנוגע לסטנדרטים בברזים - האם ניתן יהיה להתקין ברזים שאקנה מ-DX בארץ? האם יש תקינה שונה לחיבורי ברזים בארצות שונות? בנוסף, האם מישהו קנה ברזים מ-DX, או ממקום אחר, ויודע לתת המלצות שונות בנוגע לברזים טובים יותר וטובים פחות? (ומה יש לבדוק בעת קניית ברז)

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים