עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני מעוניין להזמין כבר בימים הקרובים מיני בר (מתקן מים) לבית. כרגע אני רואה 2 אופציות: הראשונה - בחוברת ישראכארט יש מיני ברים של "מעיינות" במבצע "עד 50% הנחה". המעניינים ביותר: http://www.mwater.co.il/item-51.html מיני בר טריו במקום 1680 ש"ח, רק 999 ש"ח. http://www.mwater.co.il/item-115.html מיני בר טייגר דיגיטלי במקום 1590 ש"ח, רק 599 ש"ח. *התקנה והובלה 299 ש"ח. או בכלל עדיף לקנות רק את המסננים בלי המיני בר "מעיינות 6 כולל מינירליזטור" רק 399 ש"ח במקום 1190 ש"ח? השני - הידועה המוכרת, החברה שהאנשי שיווק שלה עושים שעות נוספות - תמי 4. מחיר כפול מהחברה הראשונה. http://www.tami4.co.il/sites/tami4.beta.comrax.com/files/15499_TAMI4_tabla_1.pdf תמי בר משפחה לדוגמה עולה 79 ש"ח ל…

2. Started by OhayoNB,

היי, אני מעוניין לקנות מסך למחשב Dell U2720Q. השוואתי מחירים בזאפ, ויש שם המון חנויות שאני לא מכיר והייתי רוצה לשאול עליהן. החנויות היחידות שאני מכיר מכל הרשימה שיש כאן הם שניידר ובאג, והם מציעים מחירים גבוהים יותר מהמון חנויות שלפניהם ברשימה. שתי החנויות WinPrice ו-טריפל 4u מציעות את המחירים הכי זולים וזאפ מגדירים אותן כ"קנייה חכמה" עם המון חוות דעת טובות מאוד, בנוסף לכך הן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי בזמן שבאג מציעים שנתיים. מישהו שמע על החנויות האלה\רכש מהן משהו ? אשמח לדעת. תודה מראש, בר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ronbubl,

שלום לכולם, אודה לכם על הבהרה ואולי אף על המלצה היכן ניתן לרכוש לגו-דופלו במחיר טוב (ברור שלא בארץ), וכמה אצטרך להוסיף (במכס) מעבר למשלוח המוצר+המוצר בהנחה שסה"כ המחיר לא עובר את ה-1100 (או 1200 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. ראיתי 2 דגמים. רח עולה 660 ש״ח c60 והשנייה 790 101 הדגם. לא הצלחתי למצוא הבדל משמעותי חוץ מעיצוב וזמן בקצב של מים. יש למישהו המלצה? תודה

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. כמו שרשום בכותרת, אני מעוניין בשואב אבק רובוטי, והתקציב שלי 1500 ש"ח. יש כ"כ הרבה אופציות ואני לא יודע מה לבחור. חשבתי בהתחלה לקנות את הroomba620 אבל אז ראיתי שיש מלא מבצעים (גרופון, וואלה שופס וכו'..) על שואבים מבית ecovacs LG samsung וכו'.. יש למישהו המלצות? התנסות עם אחת החברות האלו?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Sqeezy,

שלום ליש לי כרגע 15 מגה, ספק בזק ואינטרנט מבזק בינלאומי (או ההיפך אני כל הזמן מתבלבל) אני מעוניין לשדרג ל40+ מגה, מה אתה ממליצים? להשאר בחברות שאני נמצא בהם (אני מחובר אליהם כבר יותר מ10 שנים) או שאתם ממליצים חברה אחרת אולי יותר משתלמת ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rebb,

אהלן אנשים, אז ככה.. קניתי ב1/1/2012 מחשב נייד של אסוס ב3000 שקל. יום אחרי הקנייה היה לי בעייה של מסך כחול, ניסיתי לטפל בבעיה ללא הצלחה, ואחרי שבועיים שלחתי אותו לתיקון במעבדה כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה ושם אמרו לי שהלוח אם פגום/לא תקין. במעבדה של אסוס אמרו לי לפני ששלחתי את המחשב עד 7 ימי עסקים, וכרגע עברו 7 ימים והם מתקשרים ואומרים שצריך להזמין לוח אם וזה יקח 10 ימים!! סה"כ 17 יום. אני הבאתי להם בהנחה שאני אחרי שבוע מקבל את המחשב בחזרה כי אני עובד איתו ובינתיים אני מפסיד הרבה כסף. דיברתי עם אייבורי ואמרו שיראו מה יעשו וזה יקח כמה ימים. כמובן אני מעוניין לתבוע את אייבורי ורונלייט על עוגמת נפש שנגרם לי. מה לעשות?? בינתיים המחשב במעבדה ולאייבורי יקח כמה ימים לחזור אלי…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  9. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by BigTools,

אחרי שבאתר של DX רשום לי שהחבילה כבר יציאה מסין איך אני מקבל מספר משלוח כדי לעקוב אחריה בארץ? זה הגיוני שהחבילה יצאה אלי ב 28 בנומבר (שבועיים וחצי) ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מכניס את המספרי מעקב של הפריטים ל17track זה רושם לי שהמספר מעקב לא נמצא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Mpro,

יש תוסף שהתקנתי והוא נותן מעקב על כל המחירים הקיימים בגירבסט ובעוד כמה אתרים, יש לי כזה גם לאמזון ושניהם מעולים למי שלא מכיר זה התוסף של גירבסט https://www.price-less.online/ זה לאמזון https://keepa.com/#! שניהם מומלצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Lev Tsimbler,

שלום, אני אוהב לקונה דברים באינטרנט, בגלל המחיר, המבחר והנוחות. אבל, יש בעיה: דואר ישראל. ככל שהשנים עוברות כך השירות הופך לגרוע יותר. בגלל שמספר חבילות (כולם לא רשומות) הלך לאיבוד, אם החנות מאפשרת לשלוח בדואר רשום בתוספת מחיר סבירה, אני משלם את האקסטרה. עכשיו עולה השאלה מה הדרך הנוחה ביותר לעקוב אחרי חבילות. מניסיוני, יותר נוח שישלחו לי מייל אוטומטי כסטטוס החבילה משתנה מאשר לבדוק ידנית כל כמה ימים. הנה לינק לשרות שעושה בדיוק את זה: https://www.ugivestars.com/he/%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%97%D7%99%D7%9D/ אשמח לדעת איך אתם מבצעים מעקב משלוחים ומה הטיפים שלכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by 3emi,

פעם הזמנתי דרך אתר שילוח כמו BUY2USA בגלל שההזמנה נעשתה דרכה שהחבילה הגיעה לארץ קיבלתי קוד מעקב לדואר ישראל ככה היה לי קוד מעקב גם מאמאזון לארץ וגם מהארץ לדלת וידעתי בדיוק שהשליח בארץ יצא לכיוון שלי בבוקר ושהוא אמור להגיע האם יש דרך לקבל קוד מעקב לדואר ישראל בהזמנה ישירה מאמאזון ? בלי מתווך כמו BUY2USA הרי זה שיש קוד זה בטוח ברגע שנעשה שילוח בדואר ישראל כנראה יש קוד רק שאני לא יודע אותו יש דרך לאתר את הקוד? כרגע יש לי את הקוד של אמאזון בלבד

• 41 תגובות
    • 22.6k צפיות
  15. אני יודע שכאשר מזמינים חבילות מחו"ל ורושמים מספר נייד, ניתן לקבל התראות SMS שעוזר באיתור. האם אותו דבר נכון לגבי דברי דואר שנשלחים בתוך הארץ? זה עובד בדואר רגיל? עבוד גם בדואר רשום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ישנם המון סוגים היום בשוק של מערכות DVR וקשה מאוד לדעת איזו איכות תיתן לי כל מע'? לכן אני מתייעץ כאן . אני מצרף לדיון כמה מערכות , אשמח לדעת האם אני בכיוון הנכון? ובמידה ולא תכוונו אותי בבקשה. אני מעוניין במערכת DVR ל- 8 מצלמות (שנראית כמו בתמונות) באיכות HD לראיית לילה וכן אפשרות להקלטת אודיו ותמיכה איכותית בטלפונים סלולריים. מספר דברים מטרידים אותי לפני רכישה והם: 1. מה אמור להיות פרמטר קצב ההקלטה ? האם צריך להיות במינימום או יותר גבוה (FPS)100? 2. מהי כמות קווי מסך האידאלי(TLV) למצלמת HD? 3. איזו מע' DVR היא המומלצת שלכם שתיתן לי ביצועים טובים ביום וגם בלילה במיוחד בלילה? 4. האם רצוי לרכוש מצלמות בניפרד ? או שדבר זה ייקר את המוצר עצמו ? 5. איזה סוג של מצלמות באיכות …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by *AlCHEMY*,

ברצוני להתקין בבית מערכת אוסמוזה הפוכה בזמן הקרוב, מה "מחקר" הקטן שעשיתי כרגע אני בכיוון לקנות מערכת של Pentek בעלת 5-6 שלבים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מערכת אוסמוזה הפוכה ? האם יש המלצות על מערכת ספציפית או חנות ספציפית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  18. Started by donhyo,

למישהו יש ניסיון עם מערכת התראה לרכב? שמתי לב שלאיווקס יש הנחה בביטוח המקיף לרכב. למישהו יש את הסוג הזה של המערכת ברכב ויכול להגיד אם היא יעילה או לא?

19. Started by jimbryho,

מאיפה אתם קונים מפסקי חשמל? מה טווח המחירים של מפסקי החשמל, ואיפה אוכל למצוא מגוון רחב שלהם? (הסתכלתי באתרי האינטרנט של איקאה, הום סנטר, אייס וכו', ולא מצאתי כלום) האם, כיוון שהמפסקים מחוברים ישירות לחשמל בקיר, מסוכן לדעתכם לקנות מפסקים מחו"ל שאין להם תו תקן ישראלי? (יש הבדל מהותי בין זה לבין גאדג'ט אקראי שאני מחבר לשקע?)

• 18 תגובות
    • 11.7k צפיות
  20. היום עולה לאויר מפעילה סלולרית חדשה, החמישית במספר - גולן טלקום, שתעניק לנו אלטרנטיבה לשלושת הגדולות ולמירס. מירס, שתשנה את שמה להוט מובייל, גם צפויה להשיק בקרוב בתעריפים דומים לאלו שמציעה גולן: 1. חבילה ללא שום מגבלה (יתכן שתהיה הגבלת מהירות גלישה אחרי 2 ג'יגה, אבל לא ב-100% בשלב זה) ב-99 שקלים לחודש, כולל שיחות ל29 יעדים בחו"ל (נייחים), בעיקר אירופה, ארה"ב וקנדה, ותעריפים מאוד נוחים בשיחות לחו"ל ובחו"ל (עד כמה שראיתי סביב ה-75 אגורות עד שקל בנדידה). 2. חבילה הכוללת 60 דקות, 60 מסרונים ו-10 מגה גלישה ב9.99 שקלים לחודש (!!), עלות חריגה: 18 אג' לדקה, 9 אג' למגה גלישה ואגורה בודדת למסרון. בשלב זה ישווקו כרטיסי SIM בלבד, למיטב הבנתי ניתן יהיה להזמין מהאתר שלהם החל משעות אחר …

• 52 תגובות
    • 10.6k צפיות
  21. לאור התקרבות המועד בו אמורות מגוון רחב יחסית של חברות סלולאריות (הן וירטואליות והן "רגילות") להתחיל לפעול - אני מרגיש כי הדיון הזה נחוץ יותר מתמיד. יש המון פערים במידע, המון מבצעים שיצעו בקרוב והמון שאלות (טכניות ומהותיות) שיעלו. זה המקום לכל אלו. עידכון 1 - רמי לוי תקשורת עולה לאויר 4.12.11 רמי לוי תקשורת יוצאת לדרך ותשווק מסלולים בסלולר לקהל הרחב . רמי לוי פתח מוקד טלפוני במספר 1-800-800-055 לבירורים ועלויות. קידומת מספרי החברה תהיה 055-66 וניתן יהיה כמובן גם לנייד את המספר לחברת רמי לוי. החברה תציע עלויות אחידות לכולם לפי: דמי מנוי חודשי של 14.90 שקלים, 20 אג' לדקת שיחה, 15 אג' להודעה ו- 15 אג' לכל 1 מגה גלישה. החברה גם תציע חבילות גלישה לפי שלוש חבילו…

22. Started by Myrath,

היי, מצאתי מפצל USB "נצמד" של USB 2.0 - לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/Mini-Hub-Multiprise-3-Ports-Usb-2-0-Alimentation-Externe-Socle-Rotation-180/202487238954?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 אני מחפש כזה של usb 3.0 - מישהו יודע אם יש כזה? או לפחות משהו שמזכיר את זה? ז"א, מפצל USB ללא צורך בחיבור לחשמל וש"נצמד" (כמה שאפשר) לחיבור הUSB במחשב. תודה

23. Started by adi518,

מישהו איפה אפשר להשיג? שאלה קצת מוזרה אני יודע, אבל בכל זאת.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים