עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Hh,

😡זה הסיפור. נכנסתי למעבדת מחשבים RSM באזור התעשייה בכפר סבא לתקן את הלפטופ כי הסוללה לא היתה נטענת.אציין שיכולתי לעבוד עם המחשב רק עם כבל. לאחר שהסברתי להם,אמרו שצריך לפתוח את המחשב,לאחר שבוע שלא שמעתי מהם התקשרתי ונאמר לי שזו בעיה של הסוללה וצריך להחליף אותה.ביקשו 400 שח ביקשתי שלא להחליף אם ניתן לרכוש סוללה באיביי ב150 שח. הגעתי הביתה מנסה להדליק את המחשב,מסך שחור מולי והמחשב לא מתפקד.חזרתי שוב,מיכאל בעל החנות אומר לי להשאיר ושיבדקו.מחכה שבוע שבועיים ואין קשר ממנו,מתקשרת לשאול עונה שעדיין לא הספיק היום או מחר אסדר ואחזור אלייך.חולפים עוד שבועיים ועוד שלושה ועוד חודשיים כשבכל שיחת טלפון מספר סיפור ומבטיח לחזור.אז כמובן שלא חזר כמו תמיד ,סליחה חוץ מפעם אחת שהבין שהייתי אמ…

3. לאחר פניה לאמון הציבור, קיבלתי תשובה דומה משרות הלקוחות של k.s.p שהפנתה אותי ליבואן. אחרי שהעברתי תשובה זו לאמון הציבור, קיבלתי תשובה חדשה מ k.s.p המזמינה אותי להחליף את המכשיר במכשיר חדש בסניף לבחירתי. המכשיר הוחלף למכשיר תקין אציין לשבח את אמון הציבור על שירות מהיר ויעיל. מנהל הפורם, בבקשה נעל דיון זה. ערן

4. שלום, קניתי הארד דיסק לפני כשנה מעסק קטן, אך אינני עובד עימו יותר. והייתי רוצה להחליף את הכונן אשר מסוג WESTERN DIGITAL. שלחתי מייל לאחד המפיצים, הוא טוען שאינו יכול להחליף את הכונן ואאלץ לעשות זאת דרך העוסק שקניתי ממנו את הכונן. בתור, לקוח שפיטר את העוסק אינני מעוניין ליצור עימו קשר אך הייתי רוצה לקבל את האחריות שמגיעה לי ... מה עושים ? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yoni_h,

לפני כמה זמן קיבלתי חבילה מאמזון. מחיר המוצרים בה: 62.5$. מחיר המשלוח: 20$. סכום פיקדון המיסים: 14.4$. היום לשמחתי קיבלתי מהם זיכוי על המיסים, אך הזיכוי היה חלקי: 12.85$. מעניין אותי על מה הלכו הדולר ומשהו האחרים. יש למישהו רעיון? מדובר על סכום זעום למדי אבל כדאי בכל זאת לפנות אליהם?

• 18 תגובות
    • 9.8k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלום, לפני כשבועיים רכשתי מסך של Dell (P2414H( אחרי המלצות שקיבלתי בפורום. ראיתי גם שסה"כ השירות של Dell נחשב לטוב (נתקלתי במידע כשחיפשתי מחשב נייד). אני אשתף את מה שעובר עלי מאז הרכישה: לאחר דק' ספורות שהמסך נדלק שמתי לב למעין כתם/מריחה על המסך, חשבתי שאולי הוא הספיק להתלכלך. ניסיתי לנקות את אותו כתם, אבל הוא נישאר ללא שינוי. הבנתי שבעיה פה היא בפאנל של המסך עצמו או בצד הפנימי של הפלסטיק שמבודד אותו. מכיוון שהרכישה התבצעה ביום שישי בצהריים לא יכולתי לחזור לחנות או לפנות לשירות לקוחות - חיכיתי לראשון. בראשון בבוקר התקשרתי למוקד של Dell, הנציג ביקש שאשלח לו את הקבלה וצילום של התקלה ושהוא יחזור אלי להמשך טיפול. עברו יומיים - אין קול ואין עונה. בשלישי בבוקר התקשרתי שוב, נציג…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  7. היום עולה לאויר מפעילה סלולרית חדשה, החמישית במספר - גולן טלקום, שתעניק לנו אלטרנטיבה לשלושת הגדולות ולמירס. מירס, שתשנה את שמה להוט מובייל, גם צפויה להשיק בקרוב בתעריפים דומים לאלו שמציעה גולן: 1. חבילה ללא שום מגבלה (יתכן שתהיה הגבלת מהירות גלישה אחרי 2 ג'יגה, אבל לא ב-100% בשלב זה) ב-99 שקלים לחודש, כולל שיחות ל29 יעדים בחו"ל (נייחים), בעיקר אירופה, ארה"ב וקנדה, ותעריפים מאוד נוחים בשיחות לחו"ל ובחו"ל (עד כמה שראיתי סביב ה-75 אגורות עד שקל בנדידה). 2. חבילה הכוללת 60 דקות, 60 מסרונים ו-10 מגה גלישה ב9.99 שקלים לחודש (!!), עלות חריגה: 18 אג' לדקה, 9 אג' למגה גלישה ואגורה בודדת למסרון. בשלב זה ישווקו כרטיסי SIM בלבד, למיטב הבנתי ניתן יהיה להזמין מהאתר שלהם החל משעות אחר …

• 52 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

יש ברשותי סט של lego mindstorms nxt 2.0 עם כל מיני תוספים שלא מגיעים בחבילה המקורית ושמתי לב שבארץ יש רק חנות אחת שמוכרת ואין אף אחד ביד שתיים שמוכר את זה ככה שאני מניח שבארץ למכור את זה לא ילך לי חשבתי למכור את זה באיבי ויש לי כמה שאלות 1.אם יש בעיה לשלוח את זה לחול כי זה חשמלי? 2.אם אני מוכר מוצר באיבי לאן מגיע הכסף? לארנק בPP או ישירות לכרטיס אשראי שרשום בPP? כי אני משתמש בויזה נטען שאי אפשר להכניס אליה כסף ככה שאני חייב שזה יגיע לארנץ של PP ואם זה מגיע לארנק איך אפשר לנוציא את זה משם חוץ מלקנות מוצרים? אפשר להכניס כרטיס אשראי רגיל ולהעביר אליו את הכסף?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Nemesis,

דף הבית מופיע בערבית משום מה, אפשר לשנות לאנגלית. נראה שהמחיר והתכנים כמו בארה"ב כרגע.

10. http://www.getsafe.co.il/radiation-protection-products/ ברצינות? למה? למה שמישהוא יקנה מוצרים מהסוג הזה? תנו תגובה. מזכיר לי את הרמאים הקודמים שנותנים גרושים על מכשיר סלולרי משומש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shloosh,

עשיתי את המבצע החדש שלהם עם הטלוויזיה 32av700, לא הכי טובה של טושיבה אבל יחסית שווה למחיר שקיבלתי טלפון 1000 דקות בחודש,אינטרנט 12 מגה,טלוויזיה עם 6 חבילות,3 ערוצי hd עם ממיר אחד hd ואחד magic+הטלוויזיה של טושיבה. כל זה 359ש"ח * 18 חודשים. הציעו לי את כל זה בלי הטלוויזיה ב329, אבל יוצא שאני קונה את הטלוויזיה ב540 שקל זה נראה לי שווה.... מה אומרים????

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Benny770,

אז קניתי בבלאק פריידי כמה דברים בnewegg. חלקם הגיעו וחלקם לא. מתברר משיחה עם פדקס שכמה מהחבילות כלל לא יצאו מחו"ל והם כנראה תקועים שם. הניסיונות ליצור קשר עם newegg מעלים חרס. בצ'אט, אתה מקום 584 מחכה שלוש שעות, התור שלך מגיע וכלום לא קורה. אף אחד לא עונה. דרך הטלפון המתנתי היום שעה והתייאשתי. מה אפשר לעשות?!

14. אני פותח את הת'ראד הזה מכיוון שאני כבר אובד עצות בפבואר אורנג' הציעו לי חבילה של 1300 דק' + 1300 הודעות + 2.5gb אינטרנט ב 209 ש"ח. במקביל, בגלל מבצע שדרוג לסמארט-פון אני צריך לקבל החזר חודשי בסה"כ 25 ש"ח לחודש כלומר סה"כ החשבונית בסוף החודש צריכה לצאת 184 ש"ח. מאז כל חשבונית אני מקבל סכום אחר ובחשבון האחרון קיבלתי 349 ש"ח. כשהתקשרתי לשאול לפשר העיניין אמרו לי שלא ניתן לזכות אותי על האייפון אם לא עברתי שווי שימוש של 248 ש"ח מה שסותר את מה שהם הציעו. כשאמרתי שזה לא מה שסוכם נענתי ב "אין דבר כזה, בכל הרשתות חייבים לעבור שווי שימוש של 248 ש"ח " אני יודע שאחרי כמה שעות וכמה מנהלים יש מצב שזה יסתדר להחודש ואז חודש הבא זה יתחיל אותו סיפור מהתחלה... אני כבר אובד עצות, לדבר עם אור…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי כותרת כל הרכישות בחודש מרץ- מאי 2020 !!! 1. רכשתי 10 חבילות כפפות בשיא הקורונה , (לא היה בנמצא באף חנות) אחר 33 יום נשלחתי להוציא את המשלוח מבוקסיט ,אך לא היה כל משלוח!!!! הודעתי להם שלא הייתה חבילה ואין לי עניין להמתין יש כבר מלאים בחנויות ואני ארכוש כבר ובזאת מבטל את הרכישה ודרשתי פיצוי אחר 44 יום קבלתי שוב הודעה להוציא חבילה ,התעלמתי ממנה ,ולאחר דין ודברים קבלתי מהם פיצויי ע"ס 200 ש"ח 2. במאי רכשתי מהם כסא גיימינג PRO 3 ,NINJA Extrim במקום זה קבלתי PRO 1 פניתי אל הספק להבהרות ובגמגום הודיע לי משרות הלקוחות כי האריזה היא טעות והכסא הוא PRO 3 היה לי חשד,ובררתי באינטרנט אודות 2 סוגי הכסאות ,התברר לי כי זה אותו כסא ,אותה גברת ב…

16. Started by yz101,

כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.

17. שלום! מתי אפשר להתנתק מספקית אינטרנט אם יש לי עדיין התחייבות? אם אני הבנתי נכון אז חייבים לעבור 3 חודשים מקבלת החוק. פשוט יש לי עוד התחייבות של שנה לבזק בינלאומי ונמאס לי לשלם להם פי-2 מהמחירים שאפשרי לקבל היום עבור 12 MB. לכן, אני רוצה לדעת את היום המדויק כאשר אני אוכל להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולדבר על מחיר החדש או להתנתק אם לא אקבל.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. הרדיסק WD Green 2TB (דגם WD20EADS) מראה סימני גסיסה. אני בתהליכי גיבוי כל המידע שנמצא עליו, ורוצה לממש עליו אחריות. הכונן נקנה לפני קצת פחות משנתיים, ב-26 לינואר 2010 (ב-1,055 ש"ח!! OH MY GOD). אך אבוי! הוא נקנה בפנדה שכבר לא כלכך קיימת יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש השאלה שלי היא מאיזו חנות מומלץ לי לקנות ? עברתי על דיון "החנויות המומלצות" אבל אני רואה שהוא מיושן ואינו מעודכן ברובו. אז אני מבקש את עצתכם. אני גר באיזור המרכז. מאוד מאוד חשוב שתיהיה חנות אמינה מבחינת המוצרים שלה והשירות. חנות שתיהיה מכוונת לקוח ולא מכירת עודפים או רווח טוטאלי בעיקר חנות שלא תנסה להתנער ממני ברגע שהעברתי להם את הכסף. הרשת היחידה שפסולה מבחינתי היא רשת KSP ששם אני לא רוצה לקנות מעבר לזה, אפעל לפי הצעתכם.

• 19 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by A-10,

21. Started by bennash,

אייבורי, ו-KSP הם חברות מעולות כי הן נותנות מחיר נמוך משמעותית מהמכיר בשוק, פשוט בגלל שהם לא רוצים לפתוח אריזות סגורות כדי שהלקוח יקבל מוצר שלא נפתח. אני לדוגמה קיבלתי EVGA 660 Ti OC עם תקלה כל שהיא שיצרה את הבעיה שאין תצוגה אחרי התקנת מנהלי התקנים מהאתר של יצרנית מעבד הגרפי, מהדיסק של EVGA אכן פעלו מנהלי ההתקנים, אחרי KSP אמרה לי לחקות חודש עד יציאת מנהל התקנים חדש. לא הסכמתי והחזרתי את המוצר לחנות כי רציתי בכלל ASUS 7970 ARES II וסתם הבנק לא נתן לי למשוך 5000 תוך 24 שעות אלה 2500. אני איחרתי ביום 1 מה-14 ימי החזרה (לפי החוק) ובגלל זה לא החליפו לי את המוצר בתוספת תשלום אלה בדקו לי את המוצר חודש באיירך ונתנו לי כרטיס אחר ללא OC שהוא לא היה רשום בקבלה וניתן לי מחוץ לחוק ה…

22. אני רוצה להזמין מאיביי נעליים בסביבות 95 דולר כולל משלוח UPS. כמה עמלות ומיסים אני אמור לשלם במקרה שכזה?

• 17 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. ראשית אקדים ואומר, זה לא פוסט תלונה. אני לא בא להאשים אף אחד וייתכן שהכל סתם טעות. זה סתם מקרה שקרה לי לפני כמה ימים וחשבתי לשתף. אולי מישהו ימצא כאן תובנות כלפי העסקים שלו... המעשה היה כדלהלן: לפני כמה ימים נשרף לי המסך הנאמן שלי, והתחלתי בחיפושים אחר מסך חדש. המסך הישן שלי בן כ7 שנים, בגודל 19 אינץ', עם פאנלים רגילים (אני מניח שמדובר בTN), סיפק אותי מעל ומעבר ולכן גם התחלתי לחפש מסך בעל תכונות דומות רק בגודל קצת יותר גדול(23 אינץ'). לבסוף, אחרי קצת חיפוש שטחי ברשת נעצרתי במסך שעל הנייר נשמע מתאים ובעיקרון זה המסך שהחלטתי לקנות. שאלתי גם חבר על הנחיות כלליות לבחירת מסך שאמר שכל המסכים מהסוג שאני מחפש הם אותו דבר ואני רק צריך לוודא שמדובר במסך מט ושהוא מציג בפול HD. החנות…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.