עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by havitbira,

האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jeremymann47,

מישהו קנה פעם 10 חולצות ב-6DollarShirts, ויודע להגיד מה מימדי החבילה המתקבלת? (להזנה למחשבון של Buy2USA) אולי עדיף להשתמש במשלוח היקר שלהם? (40 ומשהו דולר ל-10 חולצות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, בקרוב חבר שלי מתחתן ואנחנו מעוניינים לעשות עבור רוב המוזמנים חולצות של החתונה, אנחנו רוצים לבצע את זה בעצמנו כי יש לנו את המכבש חום בהישג יד. מצאתי אליבאבא שיש סיני שמוכר חולצות ממש בזול, וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא, אם אני מזמין כמות של 200 חולצות (כנראה תהיה 30 קילו), האם יש משהו שאני צריך לשלם חוץ ממכס ומע"מ? הכוונה למיסי ייבוא בגלל הכמות. אשמח לתשובתכם, ליאור

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Amit Izri,

שלום חברים רציתי לדעת אם אני מבקש מחבר מארהב שיקנה לי SSD 970 PRO החדש שעולה 330$ פלוס נגיד 20 דולר עלות משלוח סהכ 350$ ,ואני אומר לו שיוציא את זה מהקופסא רק את המוצר עצמו ויעטוף לי את זה בתור מתנה (זה שוקל פחות מקילו וחצי) אני אמור לשלם על זה מכס/מעמ ?

5. Started by dima_ga,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד VOSTRO 3450 של דל. המחשב עצמו ממש טוב לדעתי אך לפני שבועיים שמתי לב ששקע האוזניות לא פועל. התקשרתי לשירות שלהם בארץ והם שלחו טכנאי שהגיע יום למחרת ותיקן את הבעיה (ח"ח על השירות!!). הבעיה היא שלא הייתי בבית (חייל) ואמא שלי לא מבינה במחשבים. הטכנאי אמר לי שהוא החליף לי לוח אם ואני בטיפשותי לא שאלתי אותו 2 שאלות. לכן אשאל כאן ואולי אתם תוכלו לענות... האם הוא חייב להחליף אותו בלוח אם תואם (כלומר אותו דגם)? האם הלוח אם הוא חדש או משומש? הוא לא השאיר אף קבלה ולכן אין לי מושג. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sabichos,

היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ego1,

נתקלתי באשכול ישן אשר דן בעניין הפרסום בנענע10 ו-ynet, המתאר מספר מיקרים של בעלי אתרים אשר נפלו קורבן להונאת הפירסום של אנשי המכירות בחברות הנ"ל. עקב חוויה זהה והחלטה אמיצה להילחם בהונאה מתמשכת זו בבתי המשפט החלטתי לפתוח אשכול חדש בנושא ולנסות לאתר קורבנות נוספים על מנת לרכז מקסימום יכולות ומאמצים למלחמה נגד הונאת החברות שלא בוחלות באמצעים. הסיפור התחיל כאשר קיבלתי טלפון מאדם בשם אריק דבוש אשר הציג עצמו כנציג מכירות של אתר נענע10 ו-ynet, אריק דבוש הציע לי חבילת פירסום משולבת באתר נענע10 ו-ynet אשר תכלול חסות לפורום לתקופה של מספר חודשים והופעה במקומות הראשונים במנועי החיפוש של נענע10 ו-ynet, צויין והודגש בשיחה כי אזכה לכמות עצומה של עשרות אלפי חשיפות בחדשות ואלפים רבים של…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…

10. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי , יש לי אינטרנט שמגיע למהירות של מקסימום 40 מגה ואני רוצה אינטרנט מהיר של 100 מגה הספק שלי כיום הוא פרטנר והתשתית היא בזק מהדיבור שלי עם פרטנר הם אומרים בגלל שאני גר בבניין ישן אז זוהי המקסימום מהירות למגיע לכל הבניין אז ישנה אפשרות לאיזושהי דרך לעלות את המהירות ?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by srulikg,

שלום. לאימא שלי יש פטור מארנונה. לאחרונה סגרנו את חשבון הבנק שלה שבו יש הוראת קבע של ארנונה. צריך לעדכן אותם או שאין טעם היות והסכום הוא אפס שקלים? ב"לעדכן" אני מתכוון לעשות הוראת קבע בחשבון אחר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש כרגע מבצע בiherb על תה שאני אוהב.\ כמה יחידות אני יכול להזמין מבלי שהמכס ידפוק אותי?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. במה צריך להתחשב כאשר מזמינים חלקי מחשב\מחשב שלם בנוי מאמזון? המחיר הנמוך מפתה, מאולם לא יצא לי לממש אחריות בחלקים שהגיעו אלי סגורים בקופסא אך מה באמת ניתן לעשות במקרה של בעיה? מה דעתכם בנושא, שווה את החיסכון?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Zeev86,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום. הדיון לא מדבר על מכשיר אלקטרוני שנקנה אלא שירות אוטובוסים. אבל עדיין צרכנות לדעתי. אם אני טועה, בבקשה תעבירו לפורום המתאים. לנושא. יש קו אוטובוס מסויים שקרו לו הרבה בעיות. דיווחתי לחברת האוטובוס, לעירייה, לתלונות הציבור של משרד התחבורה. שלושתם הגיבו אך הבירורים נמשכים עוד משנה שעברה. למי אפשר לפנות במצב כזה הלאה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by madgod,

היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TheSas,

קניתי שני מחשבים לאחרונה בTMS ובשניהם לא קיבלתי כבל מתח. בפעם הראשונה חשבתי שזאת טעות וגם לא היה לי כזה קריטי, אבל ביקשתי שישלחו ביחד עם המשלוח של הכרטיס מסך מהרכישה הקבוצתית ושלחו לי (כבל ממש קצר שבסוף אני לא יכול להשתמש בו). הפעם זה מחשב לאמא של חברה שלי ולה אין כבל ספייר. שאלנו למה הם לא שולחים כבל והם אמרו שהכבלים שהם מקבלים עם הספקים (Seasonic) הם עם חיבור אירופאי והם זורקים אותם ושבד"כ ללקוח יש בבית כבל מתח ואמרו שהם ישלחו מחר. זה לא מובן מאליו שישלחו כבל מתח עם מחשב חדש? המחשב הראשון היה ב5000 שקל, המחשב השני ב2000. למה לא שולחים מראש כבל מתח או לחילופין מבררים אם יש צורך בכבל לפני המשלוח? לעוד מישהו זה קרה? חוץ מהעניין של הכבל שסתם מבאס, אני ממש מבסוט מהם, המחירים…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Boris_yo,

לאחרונה גלשתי באתר דואר ישראל. ראיתי שהם יצרו עוד מרכזי איסוף לדברי דואר: מסירת דברי דואר במרכזי מסירה יש גם Click2Post שהם מציעים שלפי תיאור קצר דומה ל-BOXIT עד לאחרונה הבנתי שיש להם שיתוף פעולה עם סניפי שופרסל בשביל להוריד לחץ בסניפים. אבל עם רשימה לעיל הם החליטו להוסיף עוד נקודות למערך שלהם? מה יקרה אם היום אזמין מחו"ל? אם הם קובעים נקודות איסוף ביזמותם, אז חבילה יכולה להגיע למקומות אחרים ולא ספציפית לסניף שממנו תמיד אספתי? אותי מעניין איך זה לא ייצור אי נוחות לנעמני דברי דואר.

22. Started by law89,

היי רציתי לברר מה המחירים היום לספק + תשתית עבור 100 מגה או 200 מגה? תודה

23. Started by IG,

שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Balaganim,

באתר NEWEGG הסיני, המסך DELL U23H11 נגיד עולה 1449 יין, שלפי גוגל זה 61 שקל, אז איך זה הגיוני שהמחיר שם כזה נמוך? בגלל שזה ארץ הייצור? בארץ המסך עולה יותר מ 1000 שקל ובארה''ב 270 דולר, ובסין אפשר לקנות אותו ב 61 שקל? אם זה באמת ככה למה אנשים לא מזמינים מוצרים מסין? האם אי אפשרי לשלוח מוצרים מסין לארץ? או שמחיר המשלוח מאוד גבוה? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד שם ולמה המחירים כל כך נמוכים והאם אפשרי להזמין משם מוצרים לישראל נגיד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by GMTK,

לפני כמה ימים החליטו לעשות הגרלה על לוח של MSI. לא היה הרבה משתתפים אבל מה שכן בחורה אחת הגיבה וידעתי שהיא תיקח תהגרלה הזאת ושרשמתי להם שכל הגרלה הזאת מכורה ושזה בגללל שהיא בחורה שנראת טוב אז זו הסיבה לזכייה שלה. אני אישית הורדתי תלייק מפלונטר ושוקל להוריד מMSI כי אני לא מעודד דברים כאלה עלק "הגרלות". ואחרי שלפחות 60 אנשים עשו את כל המוטל עליהם ומתוך כולם היא הזוכה תהרגו אותי לא יודע. אשמח עם תרשמו להם שזה מכור ותורידו תלייק כי זאת פשוט בושה. ומי שמשחק משחקי מחשב יכיר תבחורה ישר.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.