צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח, לאשתי יש לפטופ של LG דגם R510 עם סוללה גמורה בדקתי ברשת לגבי מחירי סוללות מקוריות וחילופיות וראיתי שהמחיר הוא 300 שקל וצפונה באיביי לעומת זאת ראיתי שהמחיר הוא 20 דולאר וצפונה האם למישהו יש ניסיון עם הסוללות האלה? מלחיץ אותי האיכות שלהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לקוח של יס 11 שנים(!), משלם 280 ש'ח על מסלול עם רוב החבילות הרגילות+ערוץ לוגי. ממיר אחד yes max total (שקיבלתי לא מזמן "מתנה" על הוותק) ועוד 4 רגילים. זה נראה לי מחיר מופקע. בפעם האחרונה שבדקתי בהוט המחיר דומה רק שהוא כולל גם אינטרנט וטלפון. המחיר ללקוחות חדשים בייס על אותו באנדל כמו שלי הוא 240. דיברתי עם השימור לקוחות - לא מוכנים להוריד. כמה אתם משלמים? צריך אינדיקציה כדי להחליט מה הצעדים הבאים שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להחשף ל-XBLADE, המחירים שלהם ממש אטרקרטיביים.. אני משתמש בד"כ ב-Gillette והסכינים שלהם יקרים בצורה מטורפת, עולה לי 70 שקל לרביעייה כשאני מחליף סכין פעם בשבוע בערך האתר:http://www.xblade.co.il/ יש להם שני סוגי סכינים, אחד עם 3 להבים ב-20 שקל לסכין+ידית ו-29 למילוי של רביעייה. ועוד סכין שזה 5 להבים ב-23 לסכין+ידית ו-36 שקל למילוי של רביעייה. ממה שהבנתי הסכין זו חברה גרמנית שמייצרת אותם ומשווקת אותם תחת שם של חנויות מקומיות.. מישהו התנסה עם הסכין הזו? האיכות טובה כמו של ג'ילט?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שרכשו מוצרים דרך השירות BUY2USA ויכולים לתת המלצות לגבי השירות שלהם? בנוסף, חשבתי לרכוש כרטיס מסך דרך אמאזון בשימוש דרך BUY2USA ורציתי לדעת, במידה וקורה משהו לכרטיס מי נותן אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
למי שמעוניין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי שני מחשבים לאחרונה בTMS ובשניהם לא קיבלתי כבל מתח. בפעם הראשונה חשבתי שזאת טעות וגם לא היה לי כזה קריטי, אבל ביקשתי שישלחו ביחד עם המשלוח של הכרטיס מסך מהרכישה הקבוצתית ושלחו לי (כבל ממש קצר שבסוף אני לא יכול להשתמש בו). הפעם זה מחשב לאמא של חברה שלי ולה אין כבל ספייר. שאלנו למה הם לא שולחים כבל והם אמרו שהכבלים שהם מקבלים עם הספקים (Seasonic) הם עם חיבור אירופאי והם זורקים אותם ושבד"כ ללקוח יש בבית כבל מתח ואמרו שהם ישלחו מחר. זה לא מובן מאליו שישלחו כבל מתח עם מחשב חדש? המחשב הראשון היה ב5000 שקל, המחשב השני ב2000. למה לא שולחים מראש כבל מתח או לחילופין מבררים אם יש צורך בכבל לפני המשלוח? לעוד מישהו זה קרה? חוץ מהעניין של הכבל שסתם מבאס, אני ממש מבסוט מהם, המחירים…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי 2 סטים של מצעים בצבע ורוד וכחול למיטה. לפני הרכישה דיברתי עם המוכר בקשר למידות והצבעים והחבילה והמשלוח וסגרנו את העיסקה שילמתי וקיבלתי מס מעקב . היום הגיע החבילה ויש רק סט 1 של מצעים בצבע ורוד. שילמתי על 2 קיבלתי 1. מה לעשות? שלחתי הודעות למוכר ואין מענה. פתחתי dispue על חצי מהסכום ששילמתי ליתר ביטחון.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חווית קנייה מהחנות zigzag2000 הי, אני פותח דיון זה על מנת להמליץ על החנות - zugzag2000 ועל איכות השירות שלה. בתאריך 24.06.13 רכשתי מאתר החנות לוח אם מסוג Gigabyte G1 Siper M5. על תהליך הרכישה אין הרבה מה לפרט - כל ההתנהלות הייתה מהירה בלי עיקובים - את הלוח קבלתי לאחר כמה ימים עם שליח עד הבית. (את השליח לא הייתי צריך אז שלחתי אותו לדרכו). אז כמו שרובינו יודעים - את איכות השירות מודדים כשצריך לממש אחריות או לקבל תמיכה טכנית מהחנות. הסיפור הוא כזה: יום לאחר שקיבלתי את הלוח, התחלתי להריץ בדיקות תקינות ולראות שהכל עובד ואין בעיות אבל מהר מאוד הבנתי שהלוח לא מתנהג יפה ועושה לי צרות. את ה "LOG" של הבעיה אפשר לקרוא פה: http://www.iopanel.net/forum/thread64185.html בסופו של דב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן אני מנוי מזה כחצי שנה ב012MOBILE בחבילה ללא הגבלה הכוללת 42 יעדים לחו"ל. לפני כחודש-חודשיים התקשרתי לבית מלון ביוון. השבוע אני פותח את החשבוניות של החצי שנה האחרונה לבדיקה לראות שהכל בסדר. אני רואה חיוב נוסף של כ70 ש"ח על חיוג לחו"ל. פניתי לחברה הם אומרים שחייגתי לבית מלון בחו"ל וזה יעד שבין היתר אינו כולל בחבילות ללא הגבלה. עכשיו בתקנון שלהם לא מצויין שיש יעדים כאלה ואחרים שאינם כלולים בללא הגבלה לחו"ל. מצ"ב קישור: http://www.012mobile.co.il/he-il/abroad/rates-israel/ עכשיו אני מחכה לתשובה שלהם אבל אני לא אופטימי בכלל ולכן אני מתכונן כבר לשלב הבא. מה אני יכול לעשות אם הם בעצם לא יכבדו את התקנון שלהם? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לבן שלי רכב על שלט - Maisto Rock Crawler. הרכב נוסע נהדר, אבל יש בו שלושה מנועים והוא מחסל סוללות במהירות - 6 סוללות AA לרכב ועוד 2 סוללות AAA לשלט. עם כל היצע הסוגים והמותגים שיש היום, איזה סוללות נטענות כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו קנה פעם 10 חולצות ב-6DollarShirts, ויודע להגיד מה מימדי החבילה המתקבלת? (להזנה למחשבון של Buy2USA) אולי עדיף להשתמש במשלוח היקר שלהם? (40 ומשהו דולר ל-10 חולצות)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-