עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/373402 - Intel Core i9 13900K - NZXT Kraken Elite 360 RGB White - Gigabyte Z790 AERO G - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 7200 CL34 Vengeance RGB - LIAN-LI Mid Tower Case O11DEW Dynamic EVO White - Corsair PSU 1200W RM1200x SHIFT 80+ ATX 3.0 - Corsair iCUE QL120 RGB 120mm PWM White X10 - Gigabyte GeForce RTX 4090 AERO 24GB OC - Samsung SSD 2.0TB 990 PRO NVMe M.2 https://vt.Tiktok.com/ZSLucAGQY/

2. Started by Gal Magen,

שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …

3. Started by Raz Demri,

שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rellect,

הזמנתי ג'ינס מהאתר ioffer ב73 דולר.. אני יודע שבאופן כללי מותר לייבא עד 50$ בלי מכס, לדעתי לבגדים מותר קצת יותר אבל ביקשתי ממנו ליתר ביטחון לרשום שזה עלה 40$.. אני לא בטוח אם הוא עשה את זה כי הוא לא ענה לי.. וההודעה הבאה שלו הייתה שהחבילה כבר נשלחה. המשלוח מסתבר היה דרך EMS, גיליתי את זה אחרי שהחבילה נשלחה. בהתחלה חשבתי וואלה אחלה, זה יהיה מהיר.. ואז קראתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי זו חגיגה של עמלות. אני צפוי לשלם מכס / עמלות או משהו? יכולים לעקב את החבילה במכס למרות שזה סך הכל ג'ינס אחד? לא אכפת לי לשלם עוד 50-100 שקל אבל שלא יחייבו אותי להגיע למכס בתל-אביב כדי לקחת את החבילה.. ביאס לי את כל היום חח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. טוב חברים בואו נפתח דיון צרכנות סתמי וכיפי כזה. מה המוצר הכי מוצלח ששווה כל שקל שקניתם לאחרונה? איזה מוצר אתם מתחרטים שקניתם? אני אתחיל : מוצר טוב : אני ממש מבסוט על הסמארטפון Moto G 2014 שקניתי לא מזמן, אני חושב שזה הסמארטפון שנותן הכי הרבה תמורת הכי מעט כסף, הטלפון שלי עובד חלק ואפילו לא נתקע פעם אחת בזמן שמכשירי דגל של חברים שלי מבין סמסונג, אפל וLG בקושי זזים מרוב לאגים. פשוט סמארטפון מושלם. מוצר רע : לאחרונה נרשמתי לחדר כושר אז מיהרתי ללכת לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן, אז קניתי Audio technica ck323m. האוזניות לדעתי ממש אבל ממש גרועות, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ATH M50, כנראה שזה מה שקורה שסומכים על מותג ספציפי בלי לבדוק ביקורות באינטרנט קודם. [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Raanan97,

רציתי לציין שקניתי מסך סמסונג 22 אינץ לפני כחודש במסך קיים כיום פיקסל שרוץ כשהתקשרתי לאייבורי אמרו שהאחריות רק מ 5 פיקסלים ולאחר בירור אחד שי נציג האייבורי כאן בפורום מייד עזר לי בכך שמסדרים לי את הבעיה כשכיים פיקסל שרוף אחד אז רציתי להגדי השירות של אייבורי מעולה ואמין _במיוחד של שי ממליץ בחום_ ורציתי להגיד תודה רבה לאייבורי על האכפתיות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כרגע אני משלם על תוכנית שהיא אצלי כבר יותר משנה 99שח להוט על 12מגה באתר שלהם לא ראיתי מחיר נמוך יותר רק לאינטרנט רציתי לדעת האם מישהו יודע עד כמה יש אפשרות להוריד קצת את המחיר?? (או אולי להעלות מהירות באותו מחיר). אותו דבר לגבי ספק אצלי 33.35שח על 12מגה (אצלי נטויזיון...כן אני יודע אבל אין לי בעיות אתם כרגע). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  8. להפתעתי הרבה משלוח שהתעכב (שלושה חודשים לאחר ההזמנה) נשלח ע"י EMS כ"פיצוי" מבלי ליידע אותי ועכשיו EMS דורשים סכום הזוי של 250 ש"ח כאשר התכולה עצמה עלתה לי 500 ש"ח אינני מתכוון לשלם את הסכום הזה האם ניתן איכשהו להוזיל את העמלה או שעדיף לי שהמשלוח יוחזר לשולח וישלח מחדש בדואר רגיל. במצב שחבילה החוזרת לשליח האם בעל העסק מחויב בקנס כלשהו או שהוא רק מפסיד את עלויות המשלוח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אולי זה משהו חדש אבל אני יודע שרק בטלפונים סלולריים (ביבוא מקביל) בדרך כלל אין מטען. אבל זה רשום במפורש. עם אפשרות לרכוש מטען בתשלום נוס לצערי עכשיו זה הגיע לטאבלטים. (טאבלט ביבוא רשמי של ח.י) אני בהתכתבות מול KSP והעדכן שיהיה משהו חדש

10. יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הפאונד הבריטי נמצא בשפל היסטורי אל מול השקל הישראלי ואל מול שאר מטבעות המערב, וזה הופך את רכישתם של כמה וכמה מוצרים לאטרקטיבית במיוחד להמשך: https://hwzone.co.il/לנצל-את-ה-brexit-מוצרים-באמאזון-בריטניה-שכדא/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אורח MidnightBlaze
    Started by אורח MidnightBlaze,

קניתי מאיביי רמקולים שאני מאמין שהגיעו תקינים, וחיברתי אותם ישר לחשמל בלי לחשוב, והם נשרפו (נבדקו ע"י טכנאי). השאלה היא האם יש טעם לבדיקה נוספת (צילמתי תמונות של המגבר שנשרף) או אם בכלל יש מה למכור או טעם לקנות רק מגבר חדש. רציתי לשאול אם יש מומחים בדבר לדעתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!

14. שלום אחרי השדרוג ל-100 אצל בזק במבצע הגיעה חשבונית ואיתה מחירים לא צפויים, דבר ראשון על השירות עצמו - קיבלנו תשלום של 100, כאמור המבצע היה באותו מחיר של החבילה עד עכשיו ושילמנו 85 לפני כן בנוסף צירפו אותנו בלי ידיעה ל"שירות תמיכה ואחריות" על סך 17 שקלים אני אתקשר מחר לברר על מה ולמה, רציתי לראות אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואם הצליח להוריד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by 1stcowgirl,

שלום, המוצר הזה משום מה ניתן לקנייה רק באתר הבא: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS לא מוצאת בשום מקום אחר, מישהו יכול לומר לי כמה יעלה לי הכרטיס הזה עד לפתח הבית? (נגיד ת"א מרכז). _ כולל המיסים או המעמ .. מה לדעתכם תהיה ההוצאה הסופית? זה המוצר: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3

17. גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by dovik,

יש צורך להתקשר לפייפל, ויש לי כמה שאלות בעניין. אשמח אם מישהו יודע.. 1. כאשר מדובר בשחזור סיסמה (אימות פרטים וכד') האם בזמן השיחה חייבים להיות ליד מחשב עם אינטרנט? 2. המספר שאליו צריך להתקשר הוא 1-402-935-7733. האם צריך לפתוח חבילת שיחות לחו"ל או לקבל חשבון בגודל המשכנתא? 3.האם יש תמיכה בעברית? 4. באיזה שעות אפשר להתקשר אליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. רוצה לשלוח חבילה קטנה שמכילה: מעבד,לוח,זכרונות, SSD, ואולי עוד כמה דברים קטנים. העיקר לא לקנות בארץ, ולא אכפת לי מהאחריות. אז מה צריך לשלם במכס? ואם אני שולח את זה מתנה? איך מי ולמה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Oren Vaitzman,

שלום, אני טס סוף החודש לארה"ב לתקופה של חודשיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס סים שיכלול שיחות ואינטרנט וכמובן שמספר הטלפון הישראלי שלי ישמר (שאוכל לקבל שיחות). צריך חברה אמינה וטובה עם אחוזי קליטה טובים שלא יהווה בעיה שמה. המלצות ??

22. אני רוצה לקנות את המארז coolermaster cm 690 III. אני מעדיפה אותו ולא שום אופציה אחרת למארז אחר. הבעיה שהוא כבר ישן ולא נמכר כמעט , ונמכר רק אצל מי שנשאר לו במלאי. בפלונטר ובסטרט פי סי , אין. בפלונטר היה עד לפני מספר שבועות ולצערי אין כבר. מצאתי כרגע רק ברשתות האלה http://www.coms.co.il/items/1402611-מארז-למחשב-CoolerMaster-CM-690-III-יבואן-רשמי#BigBuyNow https://www.yahavpc.co.il/product/721/מארז-חברת-cooler-master-דגם-cms-693-kkn1-cm-690-iii-צבע-שחור האם אתם מכירים אותם וממליצים מניסיון על אחד מהם ?

23. אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

שלום אני שמתי לב שפורום יש ממש רושם רע על חנות KSP ואני רוצה לשתף את חוית הקניה שלי אצלם! אז ככה קניתי אצלהם לא מיזמן מחשב נייח לגיימינג שווי 8000 שקל ועוד מסך מחשבב וUPS בקיצור הקנייה שלי אצלהם הייתה בערך ב11 אלף שקל מכיוון שאני גר באילת אני נהנה מהמחירים שלהם ונוח ממש ליקנות חוץ מי דבר אחד החוסר מעבדה באילת אז מכיוון זה אני קניתי מחשב בחלקים והרכבה עשו לי מעבדה ניפרדת ! בכל מיקרה המחשב אחרי שבוע עשה לי בעיות יתקלה שקניתי כרטיס מסך תקול (בעיות מתח 970 G1) אני הגעתי לחנות בלי קוספא חזרתי אותה מוכר הבין אותי ולא ביקש לקבל קופסא לאחר שבוע של המתנה קיבלתי הסמס של תבאו לקחת מוצר תיקן מהחנות וזה .. ויש מיכאן יתקשרו מי שירות לקוחות ואמרו לי שהמוצר היה בבדיקה ויצא תקין אבל ביגל…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Mpro,

יש תוסף שהתקנתי והוא נותן מעקב על כל המחירים הקיימים בגירבסט ובעוד כמה אתרים, יש לי כזה גם לאמזון ושניהם מעולים למי שלא מכיר זה התוסף של גירבסט https://www.price-less.online/ זה לאמזון https://keepa.com/#! שניהם מומלצים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.