עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sabosal,

ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, החלטתי לרכוש תנור אפיה משולב כיריים אך לצערי אין לי מושג רב בנושא. תחילה החלטתי לרכוש תנור Whirlpool ACH104NB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815906 אך מסתבר שזהו דגם ישן שאלקטרה הספקית כבר לא מחזיקה במחסניה. התקציב הוא מקסימום 2,500 ש"ח. תודה !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Boris_yo,

ערב טוב. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי לבית אבל לא יודע איזה דגם של איזה מותג יותר עדיף. רצוי לקשר אותו לטלפון אלחוטי של UNIDEN כדי ליצור שלוחה. בינתיים שמתי עין על דגמים הבאים ולא יקרים דווקא: SAMSUNG KXTG2511 UNIDEN SIREUS 5000 מה אני מחפש בטלפון אלחוטי: איכות שמיעה טובה מאוד ואפשרות לכוון עוצמת קול - לרוב אני מתאמץ להקשיב לשיחה כי UNIDEN אלחוטי שלי נשמע כמו רדיו משובש, יש כזה קול של מונו רמקול מובנה איכותי ולא חלש כך שיהיה אפשר להפעיל בזמן המתנה לשירות לקוחות כלשהו וכו' במקום להסתובב איתו צמוד לאוזן כל הזמן צג מאור עם אותיות / תויות ברורות לחלוטין ולא כמו בטלפון אלחוטי של HYUNDAI זול רצוי אולם לא חובה ממשק תומך שפה רוסית כאשר שפה אנגלית תהיה שפה ראשונית …

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by FastJack,

נתקלתי בשני אתרים שמציעים פתרון לניהול מסודר של כלכלת הבית. Sygen - פשוט במסך אחד - מעקב web, היתרון הוא שניתן לגשת למידע מכל מחשב אך החסרון הוא שהמידע מאוכסן על השרתים שלהם. נותן לבצע מעקב אחרי כמעט הכל: חשבונות בנק, כרטיסי אשראי, קופות גמל, חסכונות וכו'. פיננדה - פשוט לשלוט בכסף - מעקב מקומי ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב. כל המידע מאוכסן מקומית ולכן ניתן לגשת רק ממחשב מסוים. ניתן לבצע מעקב רק אחרי כרטיסי אשראי וחשבונות בנק. מישהו מכיר? התנסה? קצת מפחיד אותי שמידע כלכך רגיש נמצא בידיים שהן לא שלי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. מתוך כלכיסט שתי החברות חייבות להציע 16 ערוצים אז חוץ מהערוצים שמקבלים בחינם בעידן+ "ברת הלוויין YES מציעה חבילה בעלות של 129 שקל לחודש, זאת לעומת חבילת הבסיס שעלותה 211 שקל בחודש. YES מגדירה את זה במחיר מבצע לחודש הקרוב, ולאחר מכן תעלה החבילה ל-169 שקל." הערוצים הנושאיים ש-YES בחרה לשים בחבילה הצרה הם: YES דוקו, ערוץ הספורט ONE, ערוץ הילדים של נגה תקשורת וערוץ הסדרות YES BASE. העיסקה כוללת ממיר רגיל. YES מאפשרת להוסיף עוד חבילות וערוצים בתשלום וגם את שירותי ה-VOD על פי הכללים שקבעה. [table] [tr][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr][/table]חברת הכבלים HOT משיקה את החבילה בעלות 129 שקל למבצע למשך חודש ולאחר מכן המחיר יעלה ל-149 שקל. עלות חבילת הבסיס של HOT עומדת על 220 שקל ב…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by yuvalm2,

האם הייתם ממליצים או לא ממליצים על קניית ברזים מחו"ל? ראיתי ש-DX מוכרים הרבה ברזים יפים מאד, במחירים זולים יחסית, וכנראה יש אתרים נוספים (למישהו יש המלצות?). מה שאני לא בטוח הוא בנוגע לסטנדרטים בברזים - האם ניתן יהיה להתקין ברזים שאקנה מ-DX בארץ? האם יש תקינה שונה לחיבורי ברזים בארצות שונות? בנוסף, האם מישהו קנה ברזים מ-DX, או ממקום אחר, ויודע לתת המלצות שונות בנוגע לברזים טובים יותר וטובים פחות? (ומה יש לבדוק בעת קניית ברז)

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by jsuares,

אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by benor,

האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by haifaboy,

בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  18. היי, אני מוכר את 7850 חדש שיש לי עם אחריות ורציתי לדעת איך מעבירים אחריות לקונה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by Mpro,

אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין פלאפון מחו"ל, יש אפשרות להזמין אותו כשהוא משומש ? כלומר, הוא חדש והכל אבל הבעלים השתמש בו יומיים (לפי מה שרשום) אבל המצב שלו טוב והכל .. יכניסו אותו לארץ ?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by sabichos,

היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים