עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לאחר הנסיון הקודם לארגן קניה של מקלדות מכניות עם סוויצ'ים חומים שעד היום טרם נמכרו באופן מסודר בארץ, הגיע הזמן לנסות אופציה נוספת. בדקתי אפשרות לקניה קבוצתית של DAS Keyboard עם סוויצ'ים חומים, וכנראה שיש על מה לדבר. כרגע עוד מוקדם מכדי לפרט, אבל כנראה שאם יהיה ביקוש זה יעזור לנו במחיר. כרגע זה סקר ראשוני בלבד, והמטרה שלו היא לדעת כמה היענות יש לקניה של המקלדת הספציפית הזאת. בכל מקרה, אשמח אם אנשים שמעוניינים במקלדת מכנית אחרת יציינו זאת בסקר ע"י בחירת האפשרות "לא, אני מעוניין במקלדת מכנית אחרת" ********************************************************************************************************************************************* *******************************…

• 49 תגובות
    • 20.8k צפיות
  2. Started by BarBee,

אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by גרימברג,

היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  4. שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by davidavr,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הקניה הסתיימה - תודה לכולם

• 319 תגובות
    • 80.5k צפיות
  7. הקניה הסתיימה - תודה לכולם! תהנו ובהצלחה

• 259 תגובות
    • 38.6k צפיות
  8. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי, כבר יצא לי לקרוא/לדבר על הנושא הזה, אבל תמיד נתקעתי בשלב מסויים ולא היה לי כוח להתעסק עם זה אז מרחתי את הנושא.. עכשיו כבר נמאס לי ואני רוצה את הכונן שלי מתוקן. :-X יש לי כונן קשיח WD 2TB (עם אחריות עד איפשהו ב-2013 או אפילו יותר, לא זוכר בדיוק כרגע.. אבל הוא בתוקף לעוד מלא זמן - בדקתי לפי הסריאל באתר שלהם) שנקנה בפנדה שכבר לא קיימת, שהתקלקל. המחשב אומנם מזהה אותו אבל הוא "פועל" מאוד מאוד לאט (ברמה של פי-10 יותר לאט מאיך שכונן אמור לעבוד) וגם בדיקה דרך התוכנה של WD בעצמה מראה שהוא תקול לחלוטין. היא הציגה הודעה על זה שיש לו סקטורים פגומים, ואז הודעה לגבי זה שהיא גם נכשלה אפילו בניסיון לסמן אותם ככאלה. הנה צילום מסך של תוצאות הבדיקה: הבעיה העיקרית היא שאני לא …

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by deluxe,

אני לא נוהג לקנות ברשת. אבל החלטתי לנסות לבדוק את הנושא... כבר הרבה זמן שאני בודק מחירים של מוצרים באיביי, ואני לא מבין מה כולם מוצאים שם? רוב הדברים הופכים ללא משתלמים בגלל עלות משלוח גבוהה. יש איזה משהו שאני לא שם לב אליו ובגללו הכל נראה לא משתלם? מה מומלץ לקנות דרך איביי? אלו עצות תוכלו לתת למתחיל בתחום כדי להפיק תועלת מקסימלית? תודה רבה!

• 42 תגובות
    • 13.6k צפיות
  11. אני סטודנט, ונוסע בקרוב לניו יורק. (העיר) האם יש לי סיבה להוציא כרטיס סטודנט בינלאומי? הסתכלתי באתר של החברה שמוציאה את הכרטיסים האלה, ולא ראיתי שם שום דבר מעניין במיוחד.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by redead,

הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. רכשתי MK802IIIS באי ביי, המכשיר עובד טוב ולא עושה בעיות מיוחדות. אך משהו מסקרן אותי, כשרכשתי את המכשיר הוא עלה 67 דולר, עכשיו אותו מכשיר מאותו מוכר עולה 96 דולר. יש מדבקה על הקופסא ומצויין בה האות "B", חלק אומרים זה סימן לבלוטוס וחלק אומרים שזה סוג ב', כלומר מחודש או עבר שחזור. שאלתי את המוכר, הוא אמר לי ש-"B" זה סימן לבלוטוס. מה אתם אומרים? (כשרכשתי את המכשיר לא צויין שהוא משומש, היה כתוב BRAND NEW וכו...) לא אהיה קטנוני, המכשיר עובד טוב מאוד אך ברצוני לדעת האם הוא חדש או מחודש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. קודם כל אני מאוד מבסוט מהם מבחינת גלישה,אחלה שירות ואחלה אינטרנט. עכשיו לבעיה - כבר שנה + שאני משלם על האנטרנט (10 מגה) 41 שקל, בחשבונית רשום אפילו את הפירוט 30 שקל החבילה,ועוד 11 שקל שירותים כמו תמיכה ועוד משהו שאני לא זוכר אפילו..מיותר לגמרי. באותה שיחה שסגרתי איתם על המחיר הזה אמרו לי שאני ישלם 41 שקל ואקבל 2 שירותים בחינם. עכשיו התקשרתי כדי לשפר עמדות,ניסיתי להפטר מהשירותים המיותרים האלה,וכשכולם מצליחים להוציא 100 מגה ב30 שקל אני עדיין תקוע עם ה41. עכשיו סגרתי על 15 מגה 42 שקל. אמרתי לו שאני מודע לכך שאני משלם על שירותים שאני לא צריך,וביקשתי שהוא יסיר אותם,אך הוא אמר שהוא לא יכול וזה "מובנה" בחבילה..הוא הוסיף ואמר שאין לו מחיר יותר טוב לעשות לי.. מה אני עושה? איך כולם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש רק 2 שחקנים (בתשתית) והם שניהם יקרים יחסית ( לא רוצה לכתוב מתואמים)יש לשני השחקנים אינטרס משותף להחזיק את המחירים גבוה ולא להכנס לתחרות מחיריםזה מוקד רווח שנותר להם בינתיים והם יחלבו אותו כל עוד אפשר ואם אפשר לדחות עוד שנה מה טובבזק מפסידהבטלוויזיה - מקיזה הפסדים על השקעות ביס , שכל תכליתם להשקות על הוטבקווי- מחירי היצף וכמות הלקוחות יורדת כל שנהבסלולר - מחזיקה בבעלות על פלאפון - שנמצאת במלחמת מחירים ולחץ כלפי מטהבשיחות הבינלאומיות- המחירים ירדו לרמה אפסיתבספקי אינטרנט - תחרות מחירים קשה - אף אחד לא משלם יותר מ20-30 ש״ח על הספקאז ה״תשתית״ זה המוצר היחיד שבו אפשר להרוויח . המתחרה היחיד של בזק , הוטלא מוכנה למכור רק ״תשתית״ במחיר תחרותי . הם לוחצים על הלקוח לקחת רק טריפל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by djdodo,

שלום רב אין גבול לחוצפה וההפקרות שהולכת היום בישראל, הפעם אני אספר על הסיפור שלי עם בזק בינלאומי. לפני יותר משנה עשיתי חבילת בנדל (תשתית + ספק) בחברת הוט וסיפקו לי ספק של בזק בינלאומי. לפני יותר מחצי שנה הקפאתי את המנוי שלי בהוט לחצי שנה, אחרי שתקופת ההקפאה שלי נגמרה אני התקשרתי להוט והמשכתי את ההקפאה לעוד תקופה קצרה ולבסוף ביטלתי לגמרי את המנוי. אבל מה, בזק בינלאומי התחילו לחייב אותי על ספק (בלי שיש לי תשתית) גם אחרי שביטלתי את הבנדל. לא רק שהתחילו לחייב אותי, הם חייבו אותי ב140 שקל לחודש עבור ספק של 12 מגה!!!! (מאיפה הביאו את המחיר הזה????) אני התקשרתי אל בזק בינלאומי והסברתי להם שאני לא משתמש באינטרנט כבר יותר מחצי שנה ושבכלל ביטלתי את הבנדל הזה ואין לי בכלל תשתית. הג…

• 31 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. מה קורה אנשים יקרים. אני לקוח הוט מזה שנים רבות, כיום רוב המכשירים בבית פועלים בשירות הוט. (חבילת הטריפל). בתחילת הקשר הייתי בעל רוחב 750KB, מאז ועד היום עברתי בתחנת 1.5MB ועצרתי ב2.5MB. לאחרונה התחלתי להעמיד את מחיר התשתית בסימן שאלה, האם זהו המקסימום שאקבל תמורת 47 שקלים בחודש? הספק שלי מציע 20 שקלים לכל מהירות אינטרנט כך שהוא לא מהווה בעיה, מצד שני התשתית המוגבלת שברשותי גורמת לאי נוחות חלקית. עכשיו, בהשוואה אליכם המשלמים, האם עלי להודות על כך או לדרוש יותר? תודה מראש לעונים. שבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Mpro,

אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מוכר את 7850 חדש שיש לי עם אחריות ורציתי לדעת איך מעבירים אחריות לקונה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

http://www.ivory.co.il/files/PRESS/21.jpg האם באמת יש פה משהו שאסור לפספס? הK518 DJ ב190 ש"ח.. מחיר מדהים! אומנם יצא דגם חדש אבל זה לא אומר שהאוזניות האלו פחות טובות, הן עדיין שוות יותר מזה.. DOK של 16GB ב34 ש"ח, לא משנה כמה הוא איטי זה עדיין אדיר. רמקולים 2.1 ב69 ש"ח.. רק כבלים עולים יותר מזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות Centrum בחבילה גדולה(365 טבליות) ב-costco.com. הם לא שולחים לארץ, אלא רק בתוך ארה"ב, אז אני אשתמש בשירות של Buy2USA. הכל טוב, רק יש בעיה אחת. האתר costco.com לא מקבל כרטיס אשראי, שה-Billing Address שלו הוא מחוץ לארה"ב. הכרטיס אשראי שלי הוא ויזה בינלאומי, אבל ה-Billing Address הוא מן הסתם בישראל.. הם לא מקבלים את זה - ה-Combobox מאפשר לבחור רק United States עבור המדינה. ניסיתי להכניס ב-Billing Address את ה-Shipping Address שלי ב-Buy2USA, אבל זה לא עבר - ההזמנה לא עברה. כשהתקשרתי אליהם לשאול למה, הם הסבירו לי שה-Billing Address חייב להיות ארה"ב, וחייב להיות תואם לזה שבכרטיס יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה card

• 21 תגובות
    • 16.2k צפיות
  25. Started by Kolshamen,

באתר הדואר אני מקבל הודעה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 03/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען" האם זה אומר שהפריט לא עצר במכס? עובדת של הדואר אמרה לי שהוא עצר ואחת אחרת אמרה שהוא בדרך אלי אני לא מבין אין להם אפשרות לדעת? אשמח לעזרה. תודה מדובר בפלאפון בעסקה של 700$

דיונים חדשים בפורומים