עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Adar Tzivion,

שוקל לקנות מחשב נייד של שיאומי, עם דור המעבדים החדש של AMD, איפה ניתן להזמין אותו? רוצה את הדגם של ה-15 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Tamirabo555,

מחפש מחשב גימיינג חזק להריץ משחקים. תתנו עצעות תודה לעונים.

3. הזמנתי chuwi hi12 ב 219 $ מעליאקספרס, וזה כבר כשבועיים שמספר המעקב מצביע שהוא ממתין לבדיקת המכס. האם אפשר/צריך לעשות משהו בכדי לזרז את התהליך? תודה.

4. צהריים טובים לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שהייתי לי עם אייבורי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות במקרה זה. אני אספר את הסיפור. אני ובן זוגי הלכנו לחנות של אייבורי בבאר שבע, בסניף גרנד קניון. פגש אותנו בחור בחור נחמש בשם א'. א' שאל מה הדרישות הבסיסיות שלנו, אמרתי לו שהמטרה היא לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה בטלויזיה שנמצאת במרחק של 5 מטר מהמחשב. הוא הציע את מכשיר הסטרימר, לאחר התערבות של בחור שהיה איתו במשמרת, הובן כי זה לא משהו שמתאים לי. אמרתי לו שאני עובדת עם שני מסכים ואני רוצה גם חיבור לטלויזיה שיהיה במצב של duplicate. הוא הציע לנו להעביר כאבל HDMI מהסלון למחשב. הוא נתן לנו שני הצעות לשני מחשבים בהרכבה מהאתר ושלח אותנו לדרכנו. הגענו הביתה והחלטנו כי אנחנו ה…

• 38 תגובות
    • 22.6k צפיות
  5. לפני כמה זמן קניתי מחשב מRSM בעקבות המלצות שקראתי על החנות פה בפורום. (הייתה איזו בעיה בהזמנה, המחשב הגיע עם חצי זיכרון, אבל בסוף, לאחר דין ודברים מתישים, החנות הסכימה לשלוח את הזיכרון בתוספת פיצוי קטן על הזמן שלקח לכל העסק להגיע.. כך שיצאתי עם חווית קניה לא מי-יודע-מה, אבל פסדר..) לאחרונה, המחשב הזה החל לעשות בעיות. עכשיו כשמדליקים אותו - המסך פשוט עובר לStandby, ולא רואים כלום. המחשב עובד, אבל לא משדר אות למסך. או יותר נכון - משדר למסך, אבל לא מה שהוא צריך. השאלה שלי - אני מאמין שהבעיה קשורה ללוח אם (אין כרטיס מסך, הוא מובנה). בדקתי באתר ויש להם 3 שנים אחריות על הלוח-אם הזה. מה הדרך הכי טובה להעביר להם את המחשב? אני גר בירושלים, והסניף הראשי שלהם נראה לי בכלל בכפר-סבא. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Myrath,

שלום, אז אני מעוניין לרכוש מחשב של DELL ולאחר אכזבה מהדגם הנוכחי שלי הגעתי למסקנה שאני חייב לראות את המחשב בפעולה לפני שאני רוכש (לדוגמה המחשב שלי עכשיו נחשב לתקין אבל יש לו כל מיני בעיות scalling וכו' - דברים שלא נחשבים לבעיות מבחינת תעודת אחריות, אבל בהחלט פוגעים בחוויה). רציתי לדעת האם יש חנות או מקום שיש שם גישה למחשבים (של DELL ובכלל...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xCeleSs,

היי, מתיעץ ואשמח לשמוע חוו"דים בנושא וכו'. שמי איגור , אני עובד ברשת חנויות מחשבים קטנה יחסית , אבל לרשת יש מנגנון ייבוא שלם של מחשבים מארה"ב ... החברה מייבאת מחשבים חדשים ומוחדשים [ רובם פקטורי ריפברישד , גם החזרות , גם אריזות שהיו תקולות וגם כאלה שבאמת היו בשימוש וחודשו באופן מלא ]. השאלה שלי היא האם אנשים פה יכולים להיות מעוניינים באפשרות הזו לקבל מחירים אטקרטיביים עם המתנה של כשבועיים לקבלת המחשב במחיר מוזל ביחס לחנויות בארץ ועם אחריות מטעם החברה. הדגמים שניתן להזמין משתנים מיום ליום וחלק גדול מהדגמים מכוון לשוק האמריקאי וחלק מהדגמים כלל לא קיימים בארץ. אני חושב שיש לי אחלה אופציה לעזור לאנשים שמעוניינים בלפטופ \ AIO בעיקר שיש לי אפשרות…

8. Started by michael_3080,

שלום אני מתעניין בלקנות מחשבים מחודשים/דורשים תיקון בסיסי מישהו מכיר מקום שמוכר מחשבים כאילו?

9. היי הנה ציטוט מכתבה בוואלה בקשר לכמה תופעות עקב הקורונה, והציטוט הוא בהקשר של מכירת לפטופים בארץ - " ומה קורה בישראל? מנתוני חברת המחקר IDC עולה כי שיעור מכירות המחשבים הניידים בישראל זינקו ב-109.8% ברבעון השלישי של 2020 לעומת הרבעון המקביל ב-2019 . על פי נתוני החברה, ברבעון זה יובאו לישראל כ-250 אלף מחשבים ניידים, לעומת 131 אלף בשנה שעברה." אז למה ההיצע כזה דל והרבה סדרות ניידים בכלל נעלמו ללא חלופות ?

10. כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by A-10,

לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd

12. Started by .:YoGy:.,

פעם אני זוכר שגרופון היו מוכרים מחשבים "מוחדשים" (שאין לי מושג בדיוק מה זה אומר ולכן העדפתי להתרחק מזה) אבל חבר האיר את עיני וגילה לי שיש היום מחשבים ניידים חדשים לחלוטין למכירה. מישהו יכול להגיד לי איך המחירים האלה? איך המחשבים האלה? האם יש קטצ' מסויים? (מהניסיון שלי בגרופון תמיד יש קטצ') כמה דוגמאות: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1007878/laptop-hp-i5/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1000504/laptop-hp/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1003131/laptop-asus/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1008777/laptop-asus-a9/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ https://www.grouponisrael.co.…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by M.,

מישהו יודע אם אפשר להטעין את AIRPODS 2 עם מטען רגיל או שחייבים מטען מקורי של אפל תודה חברים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ori1,

אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום, אני רוצה לקנות מטען סוללות שיכול להטעין סוללות AA, AAA ו9V (אלא השלושה העיקריים שאני מעוניין בהם). התחלתי לקרוא ולבדוק מטענים , אבל מהר מאוד הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים שונים של סוללות ומטענים (חכמים, טיפשים וכו'). אין לי ממש סבלנות להתחיל וללמוד את כל הנושא הזה- הטיפה שכבר קראתי ייאש אותי. אני בסה"כ רוצה להטעין סוללות למקלדת, עכבר והשעון לילה שלי. חשוב לי שהמטען יטעין מהר את הסוללות (עד שעתיים -שלוש) ושיהיה ניתן להטעין בקומבינציות שונות (לדוג' סוללה מסוג אחד ושני סוללות מסוג אחר). שאר הדברים פחות חשובים לי. מחיר די גמיש, כמובן מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. מישהו שמכיר את הנושא הזה ויכול להמליץ לי על משהו? אולי גם אם יש לו קישור להסבר פשוט ומסודר של כל הנושא.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. רוצה לספר מקרה. לפני כחודשיים שלושה התנתקתי מנטויז'ן 013 ועברתי ל018 אקספון. בהתחלה שניסיתי להתנתק די חיפפו אותי ולא רצו לנתק אותי אז נאלצתי להשתמש ב"נתק". ואכן קיבלתי הודעה שהם קיבלו את הפקס ולמחרת הייתי מנותק. חודשיים באמת עברו סבבה והייתי בטוח שכבר אין לי קשר לחברה הזאת, אבל כאן טעיתי. היום כמו כל כמה ימים נכנסתי לחשבון האשראי לבדוק שכל החיובים תקינים. להפתעתי נוסף לי חיוב מוזר ולא קשור מנטויזן. חשבתי, אולי זה בטעות? אולי נשארתי אצלהם במאגר וחייבו את החשבון הלא נכון? אז חשבתי. נכנסתי לאתר של נטויז'ן, וניסיתי להכנס לאיזור האישי. להפתעתי המשתמש והססמא עדיין קיימים, וכשנכנסתי גיליתי את זה: תחת השירותים שלי - "אינטרנט מהיר ב- adsl במהירות 10mb/800kb במחיר 64.95 שח לחודש. ה…

• 45 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. אני יכול בלב שקט ללכת על גולן? תודה רבה.

19. היי לכולם אני מתכננת טיול לירושלים בשבועות הקרובים (אמצע השבוע) יש שמועות שכדי לשרוד (ולהנות) יום שלם מומלץ גם מתישהו לשלב אוכל. לכן, אני מחפשת המלצות מכם הן הירושלמים (וירושלמים לשעבר) שבינכם והן אלא שפשוט מכירים לגבי מקומות המציעים אוכל טעים ובמחירים זולים-סבירים (או עסקית צהרים) שמומלץ לאכול בהם. הפרמטרים העקריים הדרושים 1. מיקום: מרכז העיר 2. אכילה כמו בני אדם בישיבה (רצוי מאוד ממוזגת או לפחות מצוננת) ולא למשל בעמידה ברחוב ובמקום נעים נקי ונורמלי. 3. סוג מזון: לא חומוס פלאפל או שווארמה. לא ג'אנק פוד לסוגיו, לא מבוסס בעיקר על פיצה' כריכים, או סלט (למשל לא ארומה). אם המבורגר אז טעים ואיכותי ולא בסגנון מקדולנדס. משהו משביע. רצוי כזה היכול להשביע גם בחורים ביום טיול קל…

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. שלום, אני שוקל לשלוח כמה הזמנות דרך משלוח אחד מאוחד אצל שיפיטו כי היו לי כמה דברים אצלהם באחסון כבר. מחוויות של אנשים שראיתי בפורום זה, רוב אנשים שלחו במשלוח אוויר חסכוני - Air Economy יש כאלה ששלחו בשילוח אוויר מהיר? שיפיטו לא לוקחים כסף על עמילות ושחרור ממכס. - מכיוון שבשילוח חסכוני לרוב הכל עבר בסדר איך היה שירות של שיפיטו בשילוח אוויר מהיר? - אם נתקעתם בבדיקה ע"י מוכס איך זה עבר בסוף? - כמה שילמת ולמי שילמתם על שיחרור? קראתי כתבה על קניות בארה"ב ובתגובות מישהו כתב שחברות שילוח כמו USHOPS ו-DEALTAS גובהות עמלת עמילות ושחרור מכס אבל לרוב חבילות לא נאצרות. אז נוצרת שאלה מה קורה עם עמלה שמשלמים להם? …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אהלן חברים, יש דיל ממש משתלם ליבוא אישי של Samsung 840 EVO MZ-7TE750BW 750GB 2.5" יוצא בערך 1600 כולל מיסים ומשלוח לארץ דרך אחת החברות צד 3. פחות 1000 ש"ח מהארץ! תהנו http://www.ebay.com/itm/NEW-Samsung-840-EVO-MZ-7TE750BW-750GB-2-5-SATA-Internal-Solid-State-Drive-SSD/161181776921?customid=gIDW5m8pEeOyJ9ZjVhxZEg0_Egjt3_i2R_0_0&pub=5574652453&afepn=5335869999&campid=5335869999&afepn=5335869999

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי, עבורי, מי השתייה הם מי הברז. אני קונה אחת לכמה זמן 6 בקבוקי מים מינרליים וממלא אותם במי הברז ושם במקרר (כשהבקבוקים מתבלים אני קונה שישייה חדשה). מי הברז אמנם מכילים אבנית וטעמם אולי פחות טוב אך אפשרות זו עדיפה בעיניי על המים המינרליים (גם מבחינת איכות, נזק סביבתי וכמובן עלות). אך לאחרונה גיליתי שכנראה הצנרת בדירה/בניין מוסיפה חלודה למים וזה גרם לי לבחון אפשרויות אחרות. יש פה מישהו שמשתמש בבר מים כדוגמת תמי 4? אשמח לשמוע על עלויות שוטפות, יתרונות/חסרונות, צריכת חשמל וכד'.. תודה

• 18 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by eliom,

שלום. המידה שלי היא XL בחולצות. ואם נגיד אני רוצה לקנות מעיל או חולצה מאיביי. מספיק שאני ידע שהמידה שלי היא XL? האם המידה XL תואם את המידה שמשתמשים בישראל? תודה.

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  24. לאחר ששיאומי הראתה שבכל זאת היא רוצה להמשך עם סדרת הMI4# כהציגה את דגם הMI4S וזות כנראה בשל הצלחת הסדרה . כעת שיאומי מתכוונת להשיק חידוש לסדרת הXiaomi Redmi 3 כשהופצו תמונות של המכשיר אך לצערנו התמנות נמחקו וזה כנראה רק עניין של זמן עד שיופצו עוד תמונות של המכשיר : (בכתבה תמונת של הרדמי 3 הרגיל) לכתבה : http://articlesfromxda.azurewebsites...print-scanner/

25. Started by ציפור-צהובה,

ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים