עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חברים של ההורים מגיעים לארץ עוד חודש כנראה, בעלי דרכון אמריקאי אך בנסיעתם משתמשים בדרכון ישראלי. הם יוצאים מארה"ב, מגיעים ל-X זמן לארץ ואחרי כן חוזרים. האם המכס זה משהו שבכלל צריך לחשוש ממנו? אם אני מנסה להחיל את זה עליי, אז כשאני טס לחו"ל אף פעם לא נעצרתי/שמתי לב למכס בודק אנשים שנכנסים למדינת היעד שלהם אלא רק כאשר הם חוזרים לארץ המקור שלהם עם אי אילו דברים במזוודה שלהם. האם במצב כזה יש מה לחשוש כשאותו אדם ישא במזוודתו מכשיר סלולארי חדש (בקופסא נניח)? האם יש סיכוי שיעצרו אותו במכס בארץ וידרשו ממנו לשלם?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  2. מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Sargon,

רציתי לקנות טאבלט NEXUS 7 אז נכנסתי לGO MOBILE דרך זאפ שנתנו מחיר טוב וגם היה להם ביקורות טוב ואת תוו התקן של אמון הציבור. מלאתי את הפרטים שלי, טלפון, כתובת, שם, אימייל. שמתי לב שאין HTTPS כלומר התופס לא מאובטח. אמרתי נו מילא. שלחתי את התופס ואז ראיתי שגם התופס שמבקש פרטי כרטיס אשראי הוא לא מאובטח. אז פשוט יצאתי מהאתר. עכשיו קיבלתי טלפון מGO MOBILE שהם טוענים שהזמנתי מהם, ואז אמרתי להם שלא הזמנתי. אז הם אמרו שיש להם את הפרטים שלי. אמרתי שלא מילאתי את הכרטיס אשראי אז הם אמרו לי "בשביל זה אנחנו מתקשרים" אז אמרתי שאני כבר לא מעוניין. מה שאני לא מבין איך אתר כזה מקביל את תוו אמון הציבור וכל כך הרבה ביקורות טובות, גם בגלל האבטחה הירודה וגם בגלל החוצפה להתקשר אליי לבקש את הכרטי…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Kirma,

הזמנתי ב 5.3.12 הזמנה מ VITACOST ששוקלת 10.9 lbs ושויה 120.81 דולר ! בתאריך 7.3.12 החבילה נשלחה אליי דרך DHL אחרי שפניתי אליהם ושאלתי איכן החבילה, קיבלתי את ההודעה הבאה Dear Elior Kirma, Thank you for your reply & your patience. According to the following screen shot, DHL Global shipping has provided the following information. http://webtrack.dhlglobalmail.com/?mobile=&trackingnumber=GM5551124770931655 *****במקום הקישור הופיעו תמונה של הקישור **** At this time, If the order is returned to Vitacost we will issue a credit according to our policy: http://www.vitacost.com/International-Shipping#FAQIntl4. Again, we appreciate your business! מה זאת אומרת "DELIVERY NOT …

• 29 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by trovlet,

http://www.ebay.com/itm/Red-HYDRO-FL...item2ee5510334 המחיר של המשלוח פשוט מגוחך מישהו יודע איפה אפשר לקנות במחיר נורמלי? ויש אותם בארץ בכלל?

• 19 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. 1. למיטב ידיעתי סוללה של מחשב נייד ובכלל, נשחקת עם הזמן והפרש הזמן בין טעינה לטעינה קטן עם הזמן כתוצאה מכך. לכן, כשיש סוללה מובנית אין אפשרות לקנות סוללה חדשה ולהחליף אותה כאשר היא נשחקת, ובעצם הניידות של המחשב הופכת להיות כבר לא כל כך רלוונטית כי מסתמכים בעיקר על כבל חשמל. העניין הזה מדאיג אותי כי יש לחברה שלי למשל לפטופ ישן של דל שהיום הסוללה שלו כבר לא מתפקדת וחייבים להשתמש בו רק כשהוא מחובר עם כבל חשמל. 2. האם זה משנה מאיזה חנות קונים לפטופ מבחינת האחריות? כלומר, אם קונים מחנות שידועה בשירות לקוחות לקוי זה אמור לשנות עבורי משהו, או שזה לא משנה מאיפה קונים כי כל סוגיית האחריות מתבצעת מול החברה של המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. רשת KSP מכריזה על מבצע Black Friday משלה, עם מגוון בלתי מבוטל של הנחות ומבצעים על גאדגטים, ציוד היקפי וגם חומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-ה-black-friday-מתחילים-מוקדם-גם-בישראל/

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מעוניינים להתחדש בקונסולה עדכנית? באמאזון יש מבצע מעניין עבורכם, רק לחמש השעות הקרובות גם היום, אמאזון מצליחה להפתיע אותנו לטובה עם מבצע קורץ – הפעם לחובבי הגיימינג הסלוני. באמאזון צרפת מוצעת חבילה של קונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט, בגירסה העדכנית עם נפח אחסון פנימי של טרה-בייט, ויחד עם גירסה פיזית של הלהיט Fallout 4 וקוד להורדה של המשחק Fallout 3 (במסגרת שירות התמיכה לאחור של הקונסולה) – הכל במחיר של 310 יורו, או 358.5 יורו עם מס ומשלוח לישראל. מדובר במחיר אשר מתורגם לכ-1,520 ש"ח (תזכורת – במעמד הרכישה בחרו באפשרות לשלם ביורו, בכדי להימנע מכפל עמלות על המרה ממטבע חוץ אחר כלשהו ליורו, ומשם פעם נוספת לשקלים), ומהווה הוזלה של כ-300 ש"ח מקונסולות Xbox One דומ…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. אני רציתי להזמין את המסך Acer Predator XB271HU מאמזון דרך חברת שילוח. צצו לי שני בעיות כשהגעתי ל-checkout: 1. ההמרה שגויה לגמרי קראתי על זה ממישהו בפורום בעיקרון במקום לחייב אותי 760 דולר ( 2930 ש"ח ) הם מחייבים אותי 801 דולר ( 3,138.20 ) שאני מעביר למטבע ישראלי. יש דרך 'לעקוף' את זה? ויזה נטענת אולי? יש לי אפשרות לשלם USD או ILS 2. המסים - לידע כללי אני מקבל את הכסף לחשבון של רטרואקטיבית איך זה עובד הבנתי שאם המוצר עוזב את המדינה אני מקבל את הכסף של המיסים לא? תודה

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by פילון153,

חשבתם פעם לעצמכם שמעבר לחיסכון הרגיל והשוואת מחירי מוצרים בסופר, מי שמחסל אותנו לעיתים כלכלית, זה הבנק שבו אנו מפקידים את כספנו.. טיפים לחיסכון נכון, על מה גובים מאיתנו כספים, למה, כמה ואיך, בכתבה הבאה.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2297564

11. Started by thedarkknight,

למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם

12. Started by ag43,

לפני כחצי שנה קניתי כרטיס MICRO SDHC 32 גיגה של חברת ADATA לגלקסי 3 שלי. לפני כ3 שבועות המכשיר פתאום הודיע לי שמערכת הקבצים פגומה ואי אפשר להשתמש בכרטיס. כל הניסיונות לשחזר את החומר ולהשתמש בכרטיס עלו בתוהו. ניגשתי לאייבורי רעננה ושם החליפו לי במקום ללא ויכוחים לכרטיס חדש מאותו דגם. הכנסתי אותו למכשיר, וידאתי שהוא מזוהה והלכתי הביתה. חיברתי את הכרטיס לקורא כרטיסים של סנדיסק שברשותי והעתקתי אליו גיבוי של החומר החשוב שלי. תוך כדי ההעתקה קיבלתי הודעה "ההתקן לא זמין" ושוב הכרטיס הפך בלתי מזוהה וכל ניסיונות השחזור לא עזרו. לאחר שבוע ניגשתי אליהם שוב בלב כבד כשצפיתי כבר מאבקים בניסיון למימוש האחריות. הגעתי לחנות, הטכנאי הסתכל במחשב, ציין שהחלפתי אותו שבוע קודם והלך להחליף את ה…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by aviv00,

קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה

14. היצירה החדשה והמדוברת מבית הידאו קוג'ימה נוחתת במחשבים האישיים לאחר שנה של בלעדיות ב-PlayStation 4 - אבל אל תעזו לרכוש אותה ישירות דרך חשבון Steam ישראלי לכתבה

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by pxst17,

התנתקנו מ-012 לטובת HOTNET, מאה מגה ב-20 שקלים לחודש. לפני הניתוק, 012 הציעו לנו את אותה ההצעה וסירבנו לה. האם החברה הזו אמינה וטובה? 100 מגה יציב? תודה.

16. אז ככה יש לי שתי בעיות ואין לי מושג למי לפנות ואיך להתנהל,אתם הסיכוי האחרון שלי חברים,סורי על החפירה: *** חייב לצייין שאני עובד של חברת סלקום כיום (נטוויזין בעיקרון אבל הם קנו אותנו). 1) ב20/5/2013 קניתי שני מכשירים מחברת סלקום, גלקסי 4 וLG OPTIMUS, כשבמסגרת החבילה היה ברור שאני רוצה ביטוח מקיף כולל הכול,אובדן גניבה וקורוזיה(מקבל חדש בהשתתפות עצמית נמוכה) ושילמתי על כך 50 שקל למכשיר עם זיכוי כלשהו שקיבלתי מהם. הייתי בראש רגוע ושקט שיש לי אבא ואמא למכשיר, ב29/5/2014 הגלקסי 4 שלי שבק חיים, והLG שלי התחיל להתחמם בצורה מטורפת רק בשיחות(לא הבטריה),פניתי לסלקום ב1/6/2014 והם טענו של LG שלי אין ביטוח או אחריות כלל, ושלגלקסי 4 יש שירות תיקונים שעולה 19.90 אבל שאינו מכסה אובדן הח…

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2506579

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני בחופשת סימסטר, ויש לי מעט זמן פנוי. החלטתי להשקיע טיפה כדי להוזיל את מחיר האינטרנט שאני משלם. שילמתי 89 שקלים לבזק על תשתית, ו29 שקלים לבזק בינלאומי על ספק של 40 מגה שניהם. ניתנה לי גם הטבה של חודשיים חינם על הספק, והעיסקה כללה גם ציוד. למה לא הלכתי פשוט לאקספון? אני לא רוצה לשלם כמעט 400 שקלים על ציוד במיוחד שאני עוזב את הדירה בעוד שנה, ואני גר עם שותפים שזה אומר שצריך להחליט מה עושים עם הציוד בסוף השנה. טוב התחלתי כרגיל בשיחה לבזק. ביקשתי להוריד את המחיר. נאמר לי ש-"אי אפשר, זה הכי זול שיש לנו. אנחנו יכולים להציע לך באנדל ב114 שקלים". לי זה לא הספיק אז הם אמרו לי לדבר עם בזק בינלאומי ולנסות לקבל הנחות אצלם. אוקיי למה לא באמת? התקשרתי לבזק בינלאומי ענתה לי טלפנית נחמ…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום! לאחר שחבילה כנראה נעלמה :-\ בסניף הדואר הקרוב לביתי הבנתי שאני צריך למלא את הטופס הנ"ל http://www.israelpost.co.il/traceparcel.nsf/request3?openform והשאלה שלי אם משלוח מסוג USPS First Class Mail InternationalTM הוא נחשב לEMS מהיר\דואר רשום\דואר רגיל? ד"א החבילה היא מארצות הברית (קליפורניה) והמשלוח עלה לי 18.03$ וזה המוצר http://www.ebay.com/itm/Motorola-T603-Universal-Handsfree-Bluetooth-Speakerphone-Car-Kit-/300733447510?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D789956293337797834%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26#shId תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, אני וחבר הצלחנו להגיע לדיל מצויין עם הספק של ביטס\מונסטר (מוכר רק בכמויות מסחריות) מדובר בשני דגמים , סטודיו: וסולו: המחירים בארץ של הסטודיו עומדים על 1,222-1955. ושל הסולו עומדים על 769-1,089. לא כל הפרטים לגמרי סגורים, אבל זה מסודר מאד, מקורי כמובן ועם תעודת אחריות. האוזניות מגיעות בדואר רשום לכתובת המגורים של כל אחד. הוא הבטיח שאם נגיע ל-12 קונים ומעלה נקבל מחיר של 850 שקל לכל סט סטודיו ו600 שקל לכל סט של סולו. כל מי שמעוניין שיציין בתגובות, כמו כן אם יהיה ביקוש על דגמים אחרים יהיה אפשר לנסות להשיג את הדגמים במחירים טובים.

• 30 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by assa9,

היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני אפרסם כאן את כל חבילות האינטרנט הזולות ביותר בארץ לכל המהירויות הגבוהות החל מ- 2.5Mb ועד ל- 100Mb. החברות שיהיו בהשוואה הן: FAST (פאסט), Triple C (טריפל סי) ו- 018 אקספון. - אלו הן ספקיות אינטרנט חדשות המציעות אינטרנט במהירויות גבוהות, עם שירות מצויין ובמחירים זולים! ואיך אפשר לשכוח גם בלי התחייבות! אז נתחיל: מהירות 2.5Mb: בלי התחייבות: פאסט - 22.00 ש"ח בחודש. 018 אקספון - 24.90 ש"ח בחודש. טריפל סי - 29.90 ש"ח בחודש. עם התחייבות: פאסט - 8.30 ש"ח בחודש בהתחייבות לחצי שנה. 018 אקספון - 16.60 ש"ח בחודש בהתחייבות לחצי שנה. טריפל סי - אין חבילות עם התחייבות. מהירות 5Mb: בלי התחייבות: פאסט - 33.00 ש"ח בחודש. טריפל סי - 39.90 ש"ח בחודש. 018 אקספון - 44.90 ש"ח ב…

• 21 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.