צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי לפני כ-6 שבועות דיסק און קיי של 32GB ב120₪ כולל משלוח. לפני שהזמנתי ווידאתי על המוכר, זאת חנות שמוכרת משהו כמו 30 DOK שונים והיו עליה הרבה פידבקים חיובים, חלקם גם ישראלים! בכל מקרה, עשיתי את הרכישה דרך איביי ומיד קיבלתי שני אישורים, אחת שההזמנה התקבלה, והשניה היא אישור, קבלה וקוד מעקב אחרי ההזמנה. הבעיה שלי היא שאחרי 30 יום הבחנתי שהקוד עדיין לא מראה שום משלוח. זה אומר שהחבילה לא קיימת. שלחתי לחנות הודעה דרך אימייל שהיה בקבלה, הם ענו לי ״עקוב אחרי הקוד״ אבל הקוד לא עובד. מה לעשות? לפנות לאיביי? הערה: החנות מציינת שהמשלוח לישראל הוא 15-40 יום. אין לי בעיה לאפילו 50 יום, אבל לפחות שיהיו עדכונים למשלוח.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום הרבה דברים רעים על KSP. אני רוצה לרכוש מחשב חדש ב KSP אילת (מחירים זולים יותר), ומתלבט אם הוספת הכסף כדי לקנות ב TMS שווה את זה. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קניתי כסא מחשב בצרעה תל אביב הכסא היה מורכב כבר ככה שלא הייתי צריך להרכיב בבית. עכשיו לאחר מספר ימים אני רוצה להחזיר את הכסא ולקבל את כספי בחזרה כי הכסא לא נוח לי וגורם לכאבי גב, החנות טוענת שאי אפשר להחזיר וזאת המדיניות שלהם שלא ניתן להחזיר, האם זה חוקי?מה אתם חושבים יש טעם לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להלן מכתב ששלחתי בפברואר 2013 למשרד התקשורת: א.ג.נ., דואופול תשתית האינטרנט (בזק והוט) העלו בחודשים האחרונים את התעריפים שלהם בצורה חדה ביותר. כאשר התקשרתי לחדש מנוי לתשתית אינטרנט נאמר לי שהתשלום מוכפל (!) וכשאיימתי בהתנתקות הנציגה נחרה בבוז ואמרה שמחירי המתחרים זהים לשלה ושיש רק שתי חברות (ולמעשה הודתה בדואופול אשר יוצר אנומליה של מחירים). המקרה שלי אינו יחידני, בכל הפורומים המרכזיים ברשת אנשים מתלוננים על המצב. מחירי תשתית האינטרנט עלו בצורה קיצונית וכולם חושדים בתיאום מחירים. חיבור אינטרנט זה לא מותרות. זה שירות בסיסי וטריוויאלי שאמור להיות נגיש לכולם. לא ייתכן שנשלם על חיבור אינטרנט בסיסי של 20 מגה פי שניים (!!) ממה שמשלמים לדוגמה בקנדה. אנא טיפולכם והתייחסותכם…
-
- 31 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר טוב אמר לי שלהחזיק קרנות נאמנות דרך הבנק, זה מאד לא משתלם, בגלל עמלות גבוהות. בדקתי את זה, ומתברר שמה שקורה היום מבחינת עמלות עבור קרנות נאמנות, זה כך: על פי החוק, אין יותר עמלת קנייה או עמלת מכירה, עבור קרנות נאמנות. מה שכן, הבנק במקרה שלי גובה "דמי משמרת", שמהווים אחוז מסוים מהסכום שבתיק. זה אכן בזבוז מיותר של כסף. השאלה שלי: מישהו מכיר בית השקעות כלשהו עם עמלות כמה שיותר נמוכות? כאמור, אפיק ההשקעה שמעניין אותי כרגע, הוא קרנות נאמנות בלבד. לא מניות, ולא דברים אחרים.. כמו כן, צורת ההקעה שאני מחפש היא מה שנקרא "עצמאית", כלומר בלי שאף אחד ינהל לי את התיק, אלא אני אעשה הכל בעצמי, דרך האתר שלהם. תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור שלי עם אייבורי הוא כזה: מסוף שבוע שעבר אני רודף אחריהם אחרי מוצר, שזה משחק PS3 בשם The Last of Us. ביום חמישי ראיתי בZAP שהמשחק אמור להיות זמין בספיני אייבורי. ביום שישי באתי לסניף אשדוד, ואחד המוכרים אמר שהמשחק עוד לא הגיע לסניף אשדוד, וצפוי להגיע ביום ראשון. אוקיי, היום ביקשתי מחבר לעבודה, שעבד בסניף אייבורי עד לפני מספר חודשים, ליצור קשר עם אחד החברים שלו בסניף אייבורי, ולברר אם המשחק הגיע. מה מתברר? שהגיע רק עותק אחד, ושלמרות שהיה ידוע שהיו פניות מלקוחות לקנות את המוצר, אחד העובדים פשוט לקח אותו הביתה והיום בפייסבוק רשמו לי בתגובה " שלום, היחידה שהגיע לאשדוד כבר נמכרה.". כלומר, היחידה שנמכרה כביכול על ידי "לקוח", פשוט נלקחה על ידי העובדים. אבל עזבו את …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם מערכת התראה לרכב? שמתי לב שלאיווקס יש הנחה בביטוח המקיף לרכב. למישהו יש את הסוג הזה של המערכת ברכב ויכול להגיד אם היא יעילה או לא?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
מי שזוכר זוכר אבל קניתי לפני 6 חודשים מיטת ספר בחנות די ארקה והיא לא הגיע, אחרי כחודשים ביטלתי את העסקה...(על פי תנאי החוזה) חפשתי וחיפשתי מיטת ספר נוחה במקום אחר ומצאתי בחנות בשם "מגה סלייפ" בראשון לציון MEGA-SLEEP... הזמנתי הגיע בזמן. עכשיו המיטה היא מיטת ספר...לא ברור לי אבל הבסיס שלה כבד מאד, הרבה יותר מהמיטה ספר הישנה שלי, ולדעתי הרבה יותר מאשר בחנות. המזרון לא בידיוק תואם את המזרון שהיה בחנות(ויסקו) למרות שהיא דיי נוחה, הלילה ניראה עד כמה נוח אם בכלל... אבל בד הכיסוי התפור למיטה. יוצאים קיפולי עודף באמצע כאשר המיטה נמצאת במצב ספר, בצורה קצת חריגה. מצד אחד זה הגיוני שיהיו שאריות, אבל בחנות לא היה בכלל שאריות כאלה גדולות או שבכלל לא היו אז מה עושים? לא מבין מה הבעיה …
-
- 82 תגובות
- 29.2k צפיות
-
-
-
1. האם ניתן לרכוש סמסונג גלאקסי S3 בפחות ב 2,100 ש"ח, או שזה מחיר טוב? 2. בחנויות אמרו שהאחריות היא שנה אחת והיא אחריות היצרן, ע"י סמסונג בישראל (או משהו דומה), ובכל מקרה לא דרך החנות, החנות רק מוכרת את המכשיר ולאחר מכן אין לה קשר לנושא תמיכה ובעיות, האמנם כך הדבר? 3. בהמשך לסעיף הקודם, האם יש חשיבות לחנות ממנה נרכוש את המכשיר, או שגם חנויות קטנות ולא מוכרות, אשר עובדות על מתח רווחים נמוך (בהנחה ומדובר במכשירים חדשים ותקינים) - לגיטימית? 4. מה חשוב לבדוק לפני המכירה וגם בזמן המכירה (פיזית במכשיר), כדי למנוע עוגמת נפש בהמשך? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי בערך שנה של שימוש הארד דיסק 1 טרה הפך לבלתי אפשרי לקריאה וכתיבה ונכשל במבחנים והלך טרה של מידע הבאתי אותו ל KSP אמרו ששלחו אותו ועכשיו אחרי שבוע הביאו לי אחד אחר אותו דגם שכתוב עליו שהוא refurbished את האמת זה לא אני עשיתי את הפרוצדורה אלא אבא שלי האם זה המקסימום שההליך מציע? כי זאת אפשרות ממש מעליבה ולא מספקת הרי קניתי מוצר תקין עם אחריות ואני מעוניין או במוצר חדש זהה או במוצר חדש אחר שווה ערך לא מעוניין במוצר refurbished שמבחינת האמינות שלו אני לא הולך לשים עליו שביב של מידע יקר ערך האם זה ההליך המקובל או הליך בולשיט מקובל של חנויות מחשבים ומה כדאי היה לעשות היה אפשרי לקבל זיכוי לקנות מוצר אחר או משהו בסגנון ?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה חודשים, הוט פרסמה תוכנית שלהם שנקראה "10", שהוגדרה כך: - 10 אג' לדקה - 10 אג' לסמס - 10 אג' למגה - בלי דמי מנוי כשהולכים לאתר שלהם עכשיו, אין את התוכנית הזו, ויש תוכנית אחרת, דומה לה(גם כן 10 אג' לדקה, סמס, ומגה), אבל עם דמי מנוי הפעם, של 10שח. אני מאד רוצה לקנות SIM של התוכנית "10" הישנה - בלי דמי מנוי.. מישהו יודע אם אפשר איכשהו לקנות SIM כזה עם התוכנית הזו? כל רעיון יעזור תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236380 צריך רק להכניס קוד קידום מכירות EMCXPXN45. (בתוך העמוד My Shopping Cart) שימו לב - מתחת לרף המכס בארץ. כמובן צריך גם שירות של Buy2USA, (או חברה מתחרה) וביחד זה עובר את ה-75$, אבל כשאני קניתי משהו ב-74.99$, והבאתי עם Buy2USA, הם לא גבו ממני מיסים.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי כרטיס MICRO SDHC 32 גיגה של חברת ADATA לגלקסי 3 שלי. לפני כ3 שבועות המכשיר פתאום הודיע לי שמערכת הקבצים פגומה ואי אפשר להשתמש בכרטיס. כל הניסיונות לשחזר את החומר ולהשתמש בכרטיס עלו בתוהו. ניגשתי לאייבורי רעננה ושם החליפו לי במקום ללא ויכוחים לכרטיס חדש מאותו דגם. הכנסתי אותו למכשיר, וידאתי שהוא מזוהה והלכתי הביתה. חיברתי את הכרטיס לקורא כרטיסים של סנדיסק שברשותי והעתקתי אליו גיבוי של החומר החשוב שלי. תוך כדי ההעתקה קיבלתי הודעה "ההתקן לא זמין" ושוב הכרטיס הפך בלתי מזוהה וכל ניסיונות השחזור לא עזרו. לאחר שבוע ניגשתי אליהם שוב בלב כבד כשצפיתי כבר מאבקים בניסיון למימוש האחריות. הגעתי לחנות, הטכנאי הסתכל במחשב, ציין שהחלפתי אותו שבוע קודם והלך להחליף את ה…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שרשור זה נפתח כדי שנוכל לשתף אחד עם השני מבצעים שווים למוצרים שונים (בכל התחומים, לא רק מחשבים וכו'), המטרה הסופית לחסוך כסף על מוצרים שאנחנו רוצים לקנות, אז אם נתקלתם במבצע שווה, שתפו אותו כאן. אני אתחיל... מבצע שווה ליום אחד באמזון על מוצרי Sandisk, לדוגמא כרטיס MicroSDXC 64GB Class 10 UHS-1 ב- $42.99. http://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Memory-Adapter-SDSDQUA-064G-U46A/dp/B007WTAJTO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1370266321&sr=8-4&keywords=sandisk+64gb
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם ברצוני לרכוש DOK במחיר של כ 1,150 ש"ח מ EBAY (באמצעות USPS) האם אדרש לשלם תוספת מע"מ / מכס בעת הבאת המכשיר אלי ? משווע לסיוע, תודה
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-