עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by שמואל דקל,

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R1984DI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1452612727&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=nexus+6&dpPl=1&dpID=41zr3x7Mw3L&ref=plSrch בהצלחה!

2. הי, מתלבט בין המזגנים הבאים: תדיראן ALPHA 10 אלקטרה PLATINUM A 120 ההבדל העיקרי הוא בחברה (המפרטים עצמם דומים מאוד), האם למישהו ניסיון או המלצה? כמו כן, האם כדאי לחכות לדגמי 2016 או שאין טעם (מתי צפויים לצאת)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769820 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769819 הבדל של 50 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. http://www.amazon.com/dp/B000ULAP4U/ המחיר בארץ הוא 1000 שח ומעלה. ביקורות ובדיקות אפשר למצוא ב-head fi

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, רציתי לברר על נושא הכתובת הוירטואליות בארה"ב, האם יש אנשים שהתנסו בשירות, רכשו דברים יקרים (מעל 100$) מי זול, מי אמין, כמה עמלה משלמים בדרך כלל באחוזים? תודה

• 85 תגובות
    • 26.1k צפיות
  7. Started by RAND25,

שלום לכולם כברהרבה זמן שאני רוצה לקנות ROUTER בחול את TP LINK ARCHER C7 והיום ראיתי אותו באמזון ב70 דולר ובאתי לבצע את העיסקה ואז הסתברו לי מספר דברים משלוח לארץ 14 דולר נוספים אחריות לשנתים 5 דולר נוספים פיקדון לתשלומי מס 14.27 דולר בשלב ראשון הסתבר לי שהאחריות לא נשלחת לארץ ואז למעשה להבנתי אני רוכש מוצר ללא אחריות האם זה נכון ? האם מבחינת המכס דמי המשלוח הם חלק ממחיר המוצר או לא? זה משמעותי להבנתי עקב נושא המס אני מניח שהפקדון לצורכי יוחזר לי נכון ? ואז ראיתי את הראוטר באיבורי במחיר של 394 שקלים ועשיתי חישוב שבשיקלול אם האחריות ההבדל יוצא כ 17 דולר בלבד וזה לא משתלם לקנות בחול אני צודק או שיש משהו שאני מפספס תודה מראש

8. האם בבזק? בהוט? כדאי לקנות ראוטר עצמיאת (ואם כן איזה), או דרך אחד המבצעים? אני מעוניין באינטרנט במהירות הכי נמוכה שמציעים כיום, אם איני טועה - 5 מגה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by askme,

ישנה בעיית סוללה בניידים מסויימים של המותג. http://tech.walla.co.il/item/3034963 לידיעתכם.

10. Started by PriorTak,

http://www.marmelada2.co.il/ בעקרון האתר הוא סוג של לוח מודעות סטייל YAD2. אני מוצא שם מוצרים שונים במחירים נמוכים מאוד, לדוג: UN65JS9000 סמסונג במחיר 3500 שח http://www.marmelada2.co.il/products/47074 PS 4 PRO MOVE 1TB ב1100 שח http://www.marmelada2.co.il/products/46031 מישהו קנה בעבר דרך האתר הזה? הוא אמין? יש בטחונות שהמוצר יגיע תקין וכ"ו? תודה.

11. Started by michabb,

שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Pizzahawt,

מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hadasadc,

הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by orbachkl,

נתנו לי פה באתר מפרט לרכיבים מהחנות הזאת ורציתי לדעת איך היא היא לא מופיעה בZAP

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אהלן, למישהו יש מושג איך אני יכול, אם בכלל, לאחד עלויות משלוח כשאני מזמין פריטים מאמזון? הכוונה היא לשלם על משלוח של פריט אחד, בין אם הוא הכי כבד או יקר. אני מזמין לרוב פריטים עם משקל של 100-200 גרם. מדובר על פריטים שנמכרים ונשלחים ע''י אמזון, לא חנויות פרטיות. ניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של אמזון שאמרו לי שכל פריט גם אם נמכר ע''י אמזון עצמה מלווה בעלות משלוח. תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by dkaro,

שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Antec Nine Hundred Two Tower CASE. Intel Core i5-760 @ 2.80GHz. Gigabyte GA-H55M-UD2H MOBO. Corsair 750TX 750-Watt TX Series 80 Plus Power Supply. 8G DDR3 RAM 4X2 GSKILL. scythe mugen 2 COOLING.

18. Started by Old Cat,

נשלח לנציגי בזב"ל למייל שמפורסם לצורך זה, בסוף יום 4 אוקטובר (פרטים מזהים נמחקו כאן, אך הועברו במולאם לנציגי בזב"ל): שלום רב, לקוחה שלכם פנתה אלי בבקשה לתמיכה - נעלמו לה דברים מהמחשב. בבירור שמעתי ממנה כי פנתה אליכם בטענה כי הגלישה איטית ורחוקה מהמובטח לה בעת ששיכנעו אותה לחתום על עיסקת 10 מ"ביט. הגברת מהתמיכה של בזק בינלאומי בשם שיר טענה כי הגלישה איטית כי יש לה הרבה דברים במחשב שאינה צריכה ולכן זה מאט את הגלישה. אבחנה זו נעשתה בטרם שהיתה לנציגת בזב"ל כל פיסת מידע על מה שקורה במחשב של הלקוחה. לבקשת נציגת התמיכה הסכימה הלקוחה כי זו, נציגת התמיכה, תבצע כניסה מרחוק למחשב של הלקוחה ו "תסדר אותו". התוצאה של ה"סידור" הזה בשליטה מרחוק היתה מחיקת קבצים כולל קבצי תוכנות שלדעת ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by redead,

HOT לא בא בחשבון מכיוון שאני מעוניין בטלויזיה של YES . עכשיו השאלה אם בזק או ספק אינטרנט כלשהו שמעביר טלפון על גבי האינטרנט. מה הבעד ומה הנגד? אשמח לחות דעת.

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by eyenir,

אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נייד LENOVO Y40 בארה''ב. את המחשב מביא לי חבר שמגיע מיוסטון לביקור בארץ וכאן יש לי מספר שאלות לגבי אחריות,יבוא ותשלום: -האם אני יכול לשלם עליו לבד דרך האתר של לנובו עם כרטיס אשראי AMEX ישראלי ? -במעמד הקניה הוא מוסיף 8% מס של מדינת טקסס , האם אפשר לקבל על זה זיכוי כמו הזיכוי בארץ ? בסופו של דבר המחשב לא מיועד לשימוש בארה''ב... -במידה והוא מגיע עם שני ניידים לארץ האם המכס יכול להיתפס עליו ? בגדול אין לי בעיה לשלם 18%, אך כל הסיפור יצא משתלם רק במידה ויזכו אותי על ה8%. -המחשב בא עם אחריות של שנה, האם אני אקבל שירות בארץ ? כנ''ל לגבי הרחבת האחריות במעמד הרכישה או אפשרות של הרחבת אחריות בארץ תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  23. אני בקרוב מאוד מתכנן לקנות מחשב חדש ממפרט שבניתי ב5.5K. השאלה היא מאיפה כדאי לי לקנות? המחירים שלהם בדיוק אותו דבר. אשמח לשמוע חוות דעת שלכם.

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. הפאבלט של גוגל ומוטורולה מהדור הקודם זמין לרכישה בעבור כשליש ממחירו המקורי, אולי בפעם האחרונה לפני שהוא נעלם לגמרי אחד המבצעים הלוהטים ביותר שהזדמן לנו לפגוש בימי הבלאק פריידיי בתחילת החודש היה על סמארטפון הנקסוס 6 של מוטרולה וגוגל, אשר החל את דרכו עם תג מחיר יקר מדי והגיע למצב בו הוא מוצע בעבור 250 ו-300 דולר בלבד, אשר הפכו אותו לרכישה כדאית ביותר גם לאחר תוספת מס ושילוח. כעת, אנחנו שמחים להכריז שהמבצע הנהדר הזה חוזר –אמאזון ארה"ב מציעה כעת את הנקסוס 6 בגירסת 32GB, בצבע כחול או בצבע לבן, בעבור 250 דולר בלבד, ואת גירסת ה-64GB של המכשיר, בצבע לבן, בעבור 300 דולר. משלוח ישיר לישראל אינו נכלל במחיר, אך גם במסגרת השימוש בשירותיהן של Buy2USA, Shipito ודומותיהן צפויה …

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום אני דיי נחוש לגדל גראס איכותי בבית אך יש לי מס התלבטויות וכמה שאלות אשמח לעזרה והמלצות מכול כיוון... קודם כול רציתי להבהיר לכם שיש לי הרבה סיבות טובות לגדל גראס הסיבה העיקרית היא כי אני לא סובל אלכוהול הוא משפיע על גופי בצורה רעה (גם אלכוהול מהסוגים הטובים שאנחנו נוהגים לשתות...) וההשפעה שלו לטווח הקצר (ההרגשה של השחרור לעשות שטויות וחוסר הקליטה) לא חביבה עלי. במיוחד שבגללו מופיעים לי פצעונים ויש לי הרגשה של מין "אופוריה" או חוסר מודעות למשך שבוע שלם (אך לעולם אין האנג אובר). גם לחברי יש דעה דומה שאלכוהול רעיל וכו.. לכן אנחנו מעדיפים גראס (חשיש מבסוטון וכול שאר השטויות הרבה פחות!). גם כן אני מעדיף לגדל במקום לקנות גראס כי זה זול יותר וגראס מגידול עצמי הרבה יותר איכות…

• 14 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.