עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by boss,

כרגע יש לי ספק בזק בינלאומי 40 מגה עם גיימר עולה 62 שקל בחודש בזק 40 מגה 120 שקל בחודש.. אני מחפש יותר מוזל בנדל או נפרד... בזק בינלאומי שיש להם גיימר. אחרים אין גיימר נכון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  2. Started by g99999901,

שלום האם יש אפשרות להקים קבוצה לקניית דיסק 4TB http://www.tms.co.il/product/12191 דיסק מוצלח

• 24 תגובות
    • 12k צפיות
  3. שלום אם גם לכם נמאס בכל מצעצועים נוצצים עם איכות בנייה זולה אתם מוזמים להצטרף אלי המקלדת שאני מעוניין שנארגן קנייה שלה היא SteelSeries 6Gv2 , המקלדת מגיעה עם 2 סוגי מקשים , black and red , קישור לאתר ההחברה : http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2 ביקורות : אז ברמת העיקרון מדובר במקלדת נטו , בלי קישוטים ושאר הבולשיט , מקלדת חזקה , עמידה ואיכותית.

• 10 תגובות
    • 9.4k צפיות
  4. Started by Mpro,

כמו בכותרת אבל לא משחקים דיגיטליים! אמאזון ואיביי לא אקטואלי כי המחיר של המשלוח הוא כמו מחיר המשחק!

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. אהלן חברה, אני מעוניין לקנות לבית מספר מוצרי חשמל. אני בדרך כלל עושה מחקר לפני שאני קונה מוצר כלשהו כי אני רוצה לקנות את המוצר הטוב והמתאים לי ביותר... למשל אני מחפש תנור אפיה רחב 90 ס"מ ולא מוצא שום המלצות. איך אני יודע איזה חברות הכי מומלצות לתנורים? אותו דבר לגבי מדיח כלים, איזה חברה לקנות? מישהו מכיר איזה אתר אמין (בחו"ל) שיש שם דירוג או המלצות אמינות? ניסיתי לחפש אך ללא הצלחה...

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. היי. אני מחפש אתרים טובים שאפשר להזמין מהם מוזיקה וספרים (אם לדייק אני צריך דיסק של Parkway Drive והספר Playbook של בארני). אם אתם מכירים חנויות שמוכרות את המוצרים בארץ באזור המרכז גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. לא צריך משהו רציני, מברג קטן (פיליפס+שטוח), פלייר וכו'. בכללי אני הולך להשתמש בזה לעבודות אלקטרוניקה קטנות, עד עכשיו השתמשתי בקאטר ופלייר של 20 שקל כמו שקונים בתיכון ולרוב הם נוראיים (פלייר שיותר חלש מרגליים של ג'וקים וקאטר שמתקשה לעבור מילימטר של מתכת) לקנות יקרים יותר נראה לי מעט בזבוז כשאפשר להוסיף עוד כמה עשות שקלים ולקנות כלי אחד שיעשה הכל ראיתי את ה LEATHERMAN SQUIRT PS4 והוא נראה מאוד נחמד, הוא קטן מאוד ויש בו כל מה שצריך ולפי מה שראיתי האיכות שלו לא רעה בכלל יחסית למחיר ולגודל. http://www.ebay.com/itm/LEATHERMAN-SQUIRT-PS4-BLACK-KEYCHAIN-MULTI-TOOL-831195-/350479555130?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519a359a3a#ht_2738wt_1139 יש עוד אפשרויות במחירים האלה …

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by morpheus1234,

לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מקום בארץ\בחו"ל שאפשר לקנות דרכו פוסטרים של להקות וסרטים במחירים סבירים. יש למשהו המלצה על מקום כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. יש לי במטבח ספוטים GU10. במקור עבדו עם הלוגן, אבל זה בזבזני וגם לא מחזיק מעמד - כל חודשיים הייתי מחליף נורה. קניתי לניסיון שתי נורות LED בארץ, מחנויות שונות, והן עושות את העבודה למרות שהן היו מאוד יקרות. בינתיים יצאו דורות חדשים של לדים, גם high power (הספק של וואט אחד לכל לד) וגם SMD, שאמורים להיות טובים יותר וחסכוניים יותר, אבל המחירים גבוהים יותר בהתאמה. מאחר שאני צריך להחליף כמה, חיפשתי בחו"ל. קניתי דרך איביי שלושה ספוטי לד high-power ג'נריים במחיר של פחות מספוט לד מדגם ישן אחד בארץ, עברה חצי שנה ושניים מהם הלכו באותו יום. מה שיותר מוזר זה שהאחד שעוד עובד מאוד חם, מה שלא אמור להתרחש בנורות לד. כשהברגתי את השרופים החוצה, ההברגה הפנימית של אחד מהם השתחררה וראיתי שבתוך ה…

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by ag43,

אני רוצה לקנות מברגה קטנה שכל תפקידה הוא למחשבים, אלקטרוניקה וכדו'. שמתי עין על שתי המברגות האלו: http://www.amazon.com/Black-Decker-LI4000-Lithium-Ion-SmartSelect/dp/B001GFINJ8#productDetails http://www.amazon.com/Black-Decker-BDCS40G-4-Volt-Screwdriver/dp/B008R5259Y מישהו התנסה איתן? יש אחרות מומלצות? אני משער שיהיה צורך להוסיף ממיר מ110V ל220V, זה יפגום בשימוש בהן בצורה כלשהי? מה עלותו של ממיר כזה? תודה מראש.

• 57 תגובות
    • 14.6k צפיות
  13. שלום, מפאת הגיל, אני מחפש מכונת תספורת טובה ע"מ לספר את ראשי אחת לשבוע- שבועיים קצוץ (0.3 ומטה) אודה אם תמליצו לי על אחת אמינה. תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ag43,

מחפש המלצה למכשיר ריצה\הליכון שישמש בעיקר להליכה מהירה ומעט מאוד לריצה. צריך להתאים לאדם ששוקל מעל 120 ק"ג. צריך גם שיהיה אפשר לאחסן אותו בקיפול. אשמח גם לקישורים לפורומים שמתעסקים בזה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש המלצה למנגל חשמלי & קיימים עדיין מכירות חיסול מלאי ברשתות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yossi21,

חשוב לי שיהיה לו חיבור HDMI האם אתם יכולים להמליץ לי על מסך מכאן: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db7819295=7819323&orderby=price תקציב: עד 2000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by benor,

תקציב: 1000 - 1500 ש"ח הדרישות: - עוצמה חזקה - מיכל בנפח של 1.5 ליטר בהחלט יספיק. אשמח לקבל המלצות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי

19. ה Logitech G430 נפל על הרצפה ונשבר :-( והוא אינו בן יותר משנה וחצי. בכאב אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות + מיקרופון מובנה ואשמח להמלצות. תקציב אם אפשרי שיהיה בסביבות ה- 50 יורו פלוס מינוס כמו שאלו עלו לי (45 יורו). מבצע מזדמן באמזון יתקבל בברכה. אם לומר את האמת האזניות האלו לא היו ממש מוצלחות והסאונד היה סביר עם ווליום לא כל כך רציני גם שהיה במקסימום. תודה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by Elad Cohen,

היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. אני מחפש חברת שליחויות חדשה מארה"ב לישראל לאחר שתפסתי את חברת השליחויות BUY2USA בשקרים , רמאויות ,גניבת כסף ממני מנהלת השירות שם חושבת שהיא מעל החוק . הפרסומים שלהם שקריים על הנחות . במקום לטחון את השירות הגרוע שקיבלתי עדיף לחשוב קדימה - איפה לקבל מחירים טובים

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. אם משהו מכיר דגם ספיציפי בתקציב של כ2000-2500 אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מחפש המלצה על מזגן 1 כ"ס אמין וחסכוני ואם אפשר שלא יהיה אינוורטר כי הם יקרים יחסית...

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  24. הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים