עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yarin153,

מישהו יודע למה? אין אותו בIDIGTAL חוץ מהדגם הצהוב והאדום אותו דבר גם אצל KSP ואייבורי יש אחד בחיפה אבל העובדה שאין בכל הארץ גורמת לי לחשוד ואני מעדיף לא לקנות אותו אולי מחכים למלאי חדש מחו"ל ? איך אני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Track,

אני צריך משהו בסיסי ביותר. אז ספק מצאתי ב17 ש"ח - לא רע. אבל תשתית.. אין משהו מתחת ל90 ש"ח חודשי.. האמנם?

3. Started by spider272,

האם http://www.aliexpress.com/ אמינים ומבצעים משלוחים לישראל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Kirma,

מחפש להתחדש במזרן חדש בסביבות ה 2500 שקל תוך כדי גלישה בפייסבוק ראיתי הודעה ממומנת של מזרן סילבר ויסקו http://www.camp-david.co.il/lp/mizran-2290/ מישהו יכול להמליץ עליו \ על החברה ?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by LimaC,

שלום לכולם, אז נכון, שאלה כזאת אחרי הקניה היא קצת תמוהה, אבל העסקה ברת ביטול, אז השאלה עדיין רלוונטית. התקרה התקציבית עומדת על 1300 ש"ח עבור טלויזיה 32", שתמוקם בסלון בעל טווח של 2-2.5 מטרים מהמכשיר לצופה. נכנסתי לחנות מוצרי חשמל עם הפרמטרים האלה. כבר בהתחלה שללו לי את הרעיון המקורי לטלויזיה 24-26, (מקווה שזה לא נעשה מרעב למכירות ואכן מהסיבה שנאמרה: "אתה תתקשה לראות כתוביות, לדוגמה, במרחק הנ"ל). המבחר שהוצע היה המכשיר שנקנה - Fujicom 32" LED בעבור 1290 ש"ח. האפשרות הקצת יותר יקרה - Thomson 32" LED במחיר 1390 ש"ח. האפשרות הזולה יותר - TCL 32" LCD במחיר 1000 ש"ח. נאמר לי בנוסף, שההבדל בין LCD ל LED הוא גדול מאוד (לטובת ה LED). המוכר היה כל כך בטוח בטענה שלו שביסס אותה …

6. קנייה קבוצתית למקלדת של Razer: BlackWidow Tournament Stealth Edition. לינק לאתר הרשמי: http://www.razerzone.com/store/razer-blackwidow-tournament-stealth-edition המאפיינים העיקריים של המקלדת היא העובדה שאין לה את סדרת המקשים הרגילים בצד ימין numpad, היא שקטה יותר מהגירסה הרגיל עקב שימוש בסויצ'ים mxbrown. וכמובן תגיע עם חריטה בעברית. המחיר כרגע הוא 400 ש"ח. אני מארגן את הקבוצה על מנת שנוכל לקבל הנחה יותר משמעותית. פתחתי גם דף פייסבוק: https://www.facebook.com/razerkeyboard

• 16 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. Started by chenrp,

חבר שאל איך להחליף את הפילטר של הטבע בר. א. לא הבנתי מדוע הפילטר נמצא מאחורה בצורה כזו פרוביזורית ולא בתוך המכשיר כמו תמי 4. ב. לא הבנתי איך לנתק את הפילטר ולשים אחר במקומו. המחברים נראים חד פעמיים (פלסטיק). תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. השאלה די פשוטה, סיכמתי אם חבר שגר באילת (הוא תושב אילת אם תעודת תושב) שיקנה לי שם טאבלט, התהליך כזה: 1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו. 2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר. 3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף. 4. אני הולך לאסוף את החבילה. PRFOFIT? השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?

9. Started by Eternal Thought,

בנוהל, שאלה על קנייה מחו"ל. אני נמצא בארץ, ורוצה לקנות משהו מ-newegg שיישלח לידידה שלי בארה"ב שתביא לי את זה ארצה. הבעיה היא שמשום מה זה לא מקבל את הכתובת שאני מזין, ולא נותן לי לשלם גם בעזרת פייפאל. אני מחפש כבר שעות על איך לפתור את זה, וכל מה שגיליתי הוא שיש איזושהי בעייתיות עם כרטיסי אשראי ישראלים (אפילו אם משתמשים בפייפאל) או איזה חוסר תיאום בין כתובת המשלוח לכתובת החיוב (שהיא מן הסתם בישראל). יש למישהו ניסיון עם זה ויודע איזה פרוצדורה צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by snaek212,

בס"ד שלום, הזמנתי משלוח מאיביי, אך עדיין הוא לא בא, הסתכלתי ב-track ונראה שהיו נסיונות שליחה (פה בארץ) זה קוד המשלוח: CF010883892US מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי חבריה, כפי שציינתי מצלצלים אלי ומבקשים קבלת קניה עבור המכס, כי המכס פתח את החבילה רכשתי ערכת קריוקי מאיביי והספק שלח אותה באמצעות החברה הזו רשום אצלם באתר תאור החבילה-Description: MP4 PLAYER FOR GIFT SAMPLE אוקיי ,אפילו לא בקשתי שירשום פרט זה או אחר, מה עכשיו? מה עושים? ובכלל מה הדין עם החבילה שלי? תודה ערוך הודעה תגובה הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by shaolin,

שלום לכולם, עד היום שילמתי לבזק 65 ש"ח על 15MB. כעת עומדת להסתיים לי ההטבה, התקשרתי אל בזק. להפתעתי גיליתי שהמחירים שהם מציעים (ושבניגוד לשנים עברו הם אינם מוכנים לזוז מהם) עומדים על 99 ל-15MB ו- 89 10MBIT ו - 79 ל- 5MB!!. מדובר בקפיצה של עשרות אחוזים במחיר, והם בעצם שובים את הלקוחות: - הוט בעייתי מבחינה טכנית, מה גם שאם לוקחים בחשבון את עלויות ההתקנה וכו' זה כבר יוצא לא משתלם בעליל. - שימוש באינטרנט הסלולרי לא ריאלי ללקוח כמוני שנוהג להוריד קבצים כבדים. גם שאיימתי בהתנתקות הם כלל לא "התרשמו" ושאמרתי להם שאני מעביר להם פקס דרך האתר נתק, הם העבירו אותי לנציגה שאמרה כי היא יכולה לנתק אותי באופן מיידי. ממתין לרגע שסוף סוף תכנס לשוק שחקנית חדשה בנושא תשתיות האינטרנט ואני אוכ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. ראיתי את הסרטון המדהים הזה של מותג בשם Neverwet - http://9gag.tv/v/920 מישהו ניסה מוצרים דומים ויודע להגיד אם זה מוצלח כמו שזה נראה? מאיפה קונים דבר כזה בארץ? (ב-Ebay משלוח מארה"ב זה מגיע ל-220 שקל, וזה נשמע לי די מוגזם)

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by idosch,

שלום, כיום אני לקוח של בזק ובזק בינלאומי ומשלם 100 ש"ח בחודש על תשתית ו-60 ש"ח על ספק (15Mb). משיטוט ברשת הבנתי שאני משלם הרבה יותר מאנשים אחרים ולכן התקשרתי אתמול לבזק בינלאומי ושאלתי על מבצעים חדשים ונאמר לי שכיום אני משלם את המחיר הנמוך ביותר. לדעתי זה לא נכון. לכן, בתור מישהו שמחפש אינטרנט כמה שיותר זול (ולא בהוט) האם יש לי דרך להתקדם מפה? אשמח לשמוע כמה אתם משלמים על ספק ותשתית וכיצד קיבלתם את המחיר. תודה. נ.ב - אין לי שימושים אחרים כגון טלוויזיה, טלפון, שיחות לחו"ל וכו' - רק אינטרנט.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אחריי כמעט שנה שהדגל שלי תלוי במקומו הוא מתחיל להיקרע (עוד רגע כבר פדיחה להשאיר אותו תלוי שם ולא הוא לא תלוי שם בגלל שלא היה לי כוח להוריד אותו חח) החלטתי להחליף אותו בדגל חדש רגיל (לא ענק) אך לא ראיתי אף לא דגל אחד למכירה, אשמח אם מישהו יגיד לי איכן ניתן לקנות דגל באזור אשדוד ללא שימוש בפייפל או להעביר את פרטי האשראי באינטרנט...תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כבר שלושה חודשים ברצף אני מנסה להזמין מ- eBay כרטיס זיכרון MicroSD מסוג 32GB Class 10 ותמיד מגיע זיוף שכתוב עליו את הנתון הנ"ל אך ת'כלס (בבדיקה עם H2Testw) אני מגלה שמדובר בכרטיס 8GB Class 2. כבר ארבעה כאלו יש לי זרוקים בבית וכולם אותו דבר.כ כל פעם ממוכר אחר וכל פעם מחזירים לי את הכסף אחרי שאני מתלונן. שיטת מצליח עובדת שעות נוספות והנשמה שלי יצאה

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by razi,

לקראת חופשת החגים המתקרבת, אנחנו מתכננים לנסוע לקליפורניה. יש כאן מישהו שהיה שם? יש מקומות שהם מומלצים במיוחד? מרכזי קניות מעניינים במיוחד? יש מה שכדאי לקנות שם שזול משמעותית מהארץ? בנוסף אני מתלבט אם להשכיר רכב כאן או שם... השיקול הוא כלכלי כמובן וגם מבחינת האמינות- בארץ אנחנו מכירים את החברות ובחו"ל פחות.. מה דעתכם? תודה !

18. האם זה לא יהיה בעייתי במכס? יש איזה גבול של עד כמה חלקים או המחיר של החלקים שאפשר להביא? רציתי שיביא לי, לוח אם, מעבד וקירור נוזלי למעבד 190$ ASUS SABERTOOTH 990FX 70$ COOLER MASTER Seidon 120XL 200$ AMD FX-8350 Vishera 4.0GHz (4.2GHz Turbo) Socket AM3+ 125W Eight-Core Desktop Processor FD8350FRHKBOX ואם זה באמת דיי בטוח להביא את החלקים, אפילו הייתי מוסיף זיכרון ודיסק קשיח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות חגורה לאייפון מאיביי. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0071DGH88/ref=aw_d_img_back_electronics אבל אני לא יודע אם זה מתאים למותניים שלי? איך אני יכול לדעת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jeremymann47,

אתר שגיליתי לאחרונה. לא יצא לי לבדוק אותו לעומק, אבל הוא נראה לי רציני. האתר משווה מחירים של כל הסופרים הגדולים, ולפי הבנתי מעדכן כל הזמן מחירים בשיטת crowdsourcing (אנשים מעדכנים את האתר במבצעים שהם נתקלו בהם באמצעות הסלולרי בזמן הקניות). לא ניסיתי, אבל נראה לי שהמערכת תומכת גם בשליחת התראות במייל על ירידת מחירים של מוצר מסוים. Pricez - השוואת מחירי סופרים

21. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מישהו שיש לו נסיון עם האתר הזה. ספציפית עם ספקים של ציוד למכשירי סלולר (בעיקר אייפונים) אני מחפש מישהו שכבר הזמין סחורה איכותית\מקורית במחירים טובים. אשמח להמלצות תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אשמח לקבל המלצות למקומות לבקר בהם בטיול לברלין בספטמבר. (סד"ג של שבוע) ובנוסף, איזה דברים כדאי לקנות בגרמניה (אם יש דברים כאלה בכלל)

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by tsur1,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חבר שלי רכש כרטיס זיכרון ממוכר מסויים המכירה כאן: http://www.ebay.com/itm/4GB-2GB-2PCS-DDR2-667MHz-Kingston-PC2-5300-NON-ECC-200-pin-SODIMM-Laptop-NEW-/200940980965?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2ec9040ae5&nma=true&si=tLGgnofA4%252BncSgqfIL1dXTYOqz4%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 על הכרטיס יש מדבקה מזוייפת של קינגסטון (אין פס מתכת, והמספר הסריאלי ביברור עם האתר מוכר כמזוייף) המוכר מתגונן בטענה שכתוב במכירה OEM, מצד שני כתוב בבירור KINGSTON האם יש מקום לתלונה מול איביי על מוצר מזוייף? אני מצרף את תגובת המוכר Friend You buy the memory you did not see my description of content? Memory is the OEM factories in China. Not the original king…

25. שלום לכולם, קניתי לבן שלי רכב על שלט - Maisto Rock Crawler. הרכב נוסע נהדר, אבל יש בו שלושה מנועים והוא מחסל סוללות במהירות - 6 סוללות AA לרכב ועוד 2 סוללות AAA לשלט. עם כל היצע הסוגים והמותגים שיש היום, איזה סוללות נטענות כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים