צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, חייב לספר על חוויית שירות: מסך דל U3011 שנקנה לפני שנה התחיל לרצד לפני כמה ימים. ביום רביעי יצרתי קשר עם שירות דל ותיארתי את התקלה. בהתחלה קצת שיגעו אותי, רצו מספר הזמנה - משהו שיש רק לחנות שקניתי ממנה (KSP). בסופו של דבר קיבלו את המספר ואמרו שייצרו קשר למחרת. בחמישי התקשר טכנאי של יעל תוכנה שנותנת תמיכה עבור מסכי דל בארץ. הגיע בצהריים, לא ביקש לראות את התקלה, השאיר מסך חדש (לא מחודש) U3014. הU3011 הוא כנראה מסך מאוד לא נפוץ וכנראה שאין במלאי לצרכי החלפה, אפילו לא מחודשים. אני לא מצפה שזה יקרה עבור דגמים אחרים (גם לא עבור 27"). כאן צריך להגיד שU3014 עבר שיפורים משמעותיים לעומת הU3011. תאורת לד גורמת לכך שהוא צורך פחות מחצי מהחשמל. חוץ מהחיסכון בחשמל זה אומר שאפשר לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון 2 פריטים ולשלוח אותם לארץ באמצעות Mustop \ Buy2USA הפריטים הם http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Mouse-G700/dp/B003VAM32E/ http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Desktop-Memory-CML8GX3M2A1600C9W/dp/B005DKZK84/ ניסיתי לדבר עם אמזון לגבי הגודל של החבילות באריזת המשלוח, אך לצערי הם לא יכולים להגיד לי במדויק אלא רק "אנחנו אורזים את המוצרים למזער נזקים בעת המשלוח" מה כדאי, להזמין כל מוצר בנפרד ? (וכל הניראה לא לשלם מכס\מע"מ) או לאחד את החבילות לצמצם בעלות המשלוח אבל לשלם על שניהם מכס\מע"מ * בבקשה להתמקד בנושא הדיון ולא מעבר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם את זה פה, ותעבירו אם זה לא מתאים. בכל מקרה, מניסיון שלי עם מערכות סטריאו לרכב של Kenwood שמותקנות ברכבי הסעות (ואנים ומיניבוסים), מוניות שירות, מוניות רגילות (ספיישל) ואוטובוסים, למרות שהיה ידוע לי בעבר ש-Kenwood זו חברה בינלאומית גדולה, כיום כל מערכות הסטריאו של המותג הזה שאני רואה ברכבים שציינתי למעלה (ואשר נסעתי או נוסע בהם, נראים איום ונורא: במקום להציג את תדר תחנת הרדיו המשודרת בהם, או את שמה, או את מספר הרצועה של הדיסק, הם מציגים את מה שהם מציגים כאשר הם כבויים (שעה או טקסט רנדומאלי [על פי רוב טקסט בעל אופי פרסומי]). כמו כן, לרבות ממערכות הסטריאו של המותג כיום, יש תצוגות שבקושי אפשר לראות בהן משהו (מדובר לרוב בתצוגות של …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש רשת גדולה למחשבים _ _ _ שמוכרת מפצל USB TO PS2 ב 15 שקל והיבואן מוכר את זה ב 3.5 למה ההפרש כל כך ענק ? אותו חלק אחד לאחד , 15 שקל זה כמעט מחיר של מקלדת שלמה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר Allposters... שמתי לב שיש שם מבחר די גדול של חולצות T יפות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האתר? הוא נחשב זול? אמין? חולצה ממוצעת עולה שם 20 דולר (לא נורא)... אבל אין לי מושג איך זה מתחשב אחרי מיסים (מכס וכו'...). בנוסף, לא הבנתי אם המידות באתר הן אירופאיות או אמריקאיות. מישהו יודע? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה, ראשית אני פתי מאמין אחרת לא הייתי רוכש מוצרים מהאתרים האלו 3 פעמים . אולסייל מספר הזמנה: 7337383 מערכת משולבת לקולנוע ביתי דגם PANASONIC דגם SC-XH10 מיום 04/06/2012,לא הגיעה ולאחר פניות חוזרות ונשנות יותר מחודשיים שלחו את המערכת ללא פיצוי וללא התנצלות ,לא הסכמתי לקבל את המערכת ולא עשיתי כלום בנדון. פי 1000 , טוסטר סנדביץ לחיצה פלטות גריל KITCHENCEFF ממספר הזמנה: 461574 מיום 16/12/2013 לא סופק ושוב לאחר פניות חוזרות ונשנות וברורים אין סוף ולאחר שרכשתי טוסטר אחר "נזכרו" שלא שלחו ושלחו את המוצר ,בינתיים הגשתי תביעה קטנה ואפילו לא הגיעו ונקנסו ב-1000 ש"ח הוצאות ,נקבעה ישיבה נוספת ובאותו זמן פרצה מלחמת צוק איתן ולאור הפגיעה בכלכלה בארץ חסתי עליהם ובטלי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי על המון מקררים ולאחר שפסלתי מקררים שממש רציתי (בוש או סימנס התצורת מקפיא תחתון שלפי הביקורות, רועשים ועם כרטיס אלקטרוני בעייתי), החלטתי ללכת על שארפ בתצורת 4 דלתות בגודל 615 ליטר נטו. כמובן שראיתי אותם בחנות. אני רק מתלבט על איזה מהדגמים ללכת, אינוורטר או לא, ועל ההבדלים המינוריים. הכי חושב לי זה אמינות ועבודה שקטה. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמאזון צרפת ואמאזון גרמניה ממשיכות להציע מבצעים איכותיים למי שמעוניינים לשדרג את המחשב האישי שלהם מבצעי שבוע הגיימינג של אמאזון מסתיימים היום, עם צמד דילים שבהחלט כדאי לשקול אותם. באמאזון גרמניה מוצעים למכירה אוזניות הגיימינג המתקדמות של Logitech השוויצרית, מדגם ה-G930 שכולל שלושה כפתורי מאקרו ניתנים להגדרה, אודיו 7.1 ערוצים וסוללה שאמורה להספיק לכעשר שעות עבודה. המחיר הוא כ-105 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – והוא מתורגם לכ-452 ש"ח, שזולים ב-200 ש"ח מן המחירים הזמינים לדגם כאן בארץ. שווה בהחלט לחובבי האודיו. Logitech G930 באמאזון צרפת, מצידם, מציעים מבצע נוסף על כונני ה-BX200 הבינוניים והמוזלים של חברת Crucial – הפעם עם עלות של כ-110 …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בשני אתרים שמציעים פתרון לניהול מסודר של כלכלת הבית. Sygen - פשוט במסך אחד - מעקב web, היתרון הוא שניתן לגשת למידע מכל מחשב אך החסרון הוא שהמידע מאוכסן על השרתים שלהם. נותן לבצע מעקב אחרי כמעט הכל: חשבונות בנק, כרטיסי אשראי, קופות גמל, חסכונות וכו'. פיננדה - פשוט לשלוט בכסף - מעקב מקומי ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב. כל המידע מאוכסן מקומית ולכן ניתן לגשת רק ממחשב מסוים. ניתן לבצע מעקב רק אחרי כרטיסי אשראי וחשבונות בנק. מישהו מכיר? התנסה? קצת מפחיד אותי שמידע כלכך רגיש נמצא בידיים שהן לא שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הצעת באנדל זולה לתשתית HOT וספקית. המחיר הכי נמוך שהציעו לי בנתיים עומד על 77 ש"ח, יש יותר זול מזה? אשמח לקבל המלצה לאיזה ספקית לפנות לקבלת הצעה זולה יותר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חווית קנייה מהחנות zigzag2000 הי, אני פותח דיון זה על מנת להמליץ על החנות - zugzag2000 ועל איכות השירות שלה. בתאריך 24.06.13 רכשתי מאתר החנות לוח אם מסוג Gigabyte G1 Siper M5. על תהליך הרכישה אין הרבה מה לפרט - כל ההתנהלות הייתה מהירה בלי עיקובים - את הלוח קבלתי לאחר כמה ימים עם שליח עד הבית. (את השליח לא הייתי צריך אז שלחתי אותו לדרכו). אז כמו שרובינו יודעים - את איכות השירות מודדים כשצריך לממש אחריות או לקבל תמיכה טכנית מהחנות. הסיפור הוא כזה: יום לאחר שקיבלתי את הלוח, התחלתי להריץ בדיקות תקינות ולראות שהכל עובד ואין בעיות אבל מהר מאוד הבנתי שהלוח לא מתנהג יפה ועושה לי צרות. את ה "LOG" של הבעיה אפשר לקרוא פה: http://www.iopanel.net/forum/thread64185.html בסופו של דב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הופתעתי לגלות שגם בבנקים מתנהגים כאחרון ספקיות האינטרנט ואם אתה סוגר איתם על תנאים מסויימים, הבנק יכול לשים תאריך יעד של שנה (למרות שהוא לא חייב להגיד לך את זה) ולהפסיק אותם. גם חברות הפנסיה ושות' כנ"ל. פשוט מעצבן שהיום לכל מי שאתה נותן את כספך אתה צריך לשים תזכורות מפה עד הודעה חדשה מתי בדיוק כל דבר נגמר. אני סתם רושם את זה פה כדי שאנשים לא יופתעו ויחשבו שאם אתה סוגר על תנאים בבנק אז יש לך את התנאים לעד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עברתי לאחרונה דירה, דיברתי עם בזק שיבואו להתקין לי בדירה החדשה את התשתית. בדירה החדשה לא היה לי מושג איזה תשתית קיימת ומה היה שם לפני שנכנסתי אבל ראיתי שיש חיבור טלפון בסלון ושם גם רציתי שהראוטר יהיה. קרה ולא יכולתי להיות בבית ביום שהמתקין הגיע (חברה שלי היית). חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שיש בעיה עם השקע הקיים בקיר ושאם בכל מקרה אנחנו רוצים את הראוטר בסלון אז הוא צריך להעביר כבל מבחוץ. אמרתי שבסדר מבחינתי בלי ממש להבין מה המשמעות. מסתבר שהגנוב הזה קדח עם מקדח די גדול חור בקיר אז הוא גילה שהחור נמוך מידי אז הוא קדח עוד חור שיוצא ישירות החוצה משם הוא העביר את הכבל כל הדרך לסלון עם קליפסים. בקיצור עבודה מאד מכוערת ומאד מזלזלת. המצב כרגע הוא שיש לי חור אחד בבית בלי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום. או שאני מוצא מכונת תספורת 0 ואז יש לה 3 קליפסים שמפקיצים את המספר יותר מ-1 מ"מ, או שאני לא מוצא בכלל מתחת ל-0.8 מ"מ. אם מישהו מכיר, ידע או שמע, אשמח לעזרה. תודה רבה לכם ואללה יברך אתכם בימים טרופים אלו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מבצע בלתי רגיל באמאזון גרמניה מספק לכם הנחה גדולה על כרטיס המסך החד ליבתי המתקדם ביותר מבית NVIDIA אנחנו לא רגילים לראות הנחות ומבצעים מרחיקי לכת על כרטיסי מסך בחנויות השונות של אמאזון ברחבי העולם – אך היום זה בדיוק מה שקורה בסניף הגרמני של הענקית, והדיל הזה עשוי להיות פשוט פנטסטי לכל מי שמעוניין בכוח עיבוד גדול. במסגרת מבצע ה-Deal of the Day אשר יהיה זמין רק עד סוף היום הנוכחי (יום חמישי, ה-14 באפריל), ניתן לרכוש את כרטיס ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA, מדגם ה-AMP! Omega Edition של חברת Zotac שמגיע עם קירור בעל שלושה מאווררים, תופס שלושה מקומות (סלוטים) במארז ומציע תדר עבודה של עד 1,280MHz היישר מהמפעל. המחיר? כ-601 יורו בלבד, שכולל בתוכו את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קניתי בבלאק פריידי SSD אני לא מרכיב אותו מסיבות אישיות . האם אם הSSD יתברר כפגום ,לא תהיה לי אפשרות להחליף אותו דרך אמזון עצמם?(לא מימוש אחריות יצרן ) בנתיים לא עבר חודש נראה לי מהקניה . אם יש מגבלת זמן ,ואני יעבור אותה , האם ברגע שאחליט להרכיבו , אני יצלם תיעוד עם תאריך שאני פותח את האריזה רק עכשיו ואז אצור קשר עם אמזון לדעתכם יעזור? פשוט הבנתי שאמזון מאוד גמישים . אין לי אפשרות כרגע לחבר אותו .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. ביום ראשון ה-7 לחודש סגרתי עסקה טלפונית על ניוד שתי קוים מרשת סלקום לרשת אורנג' תחת מסלול עסקי ממקום עבודתי. שליח הגיע עם כרטיסי הסים ביום שלישי ה-9 לחודש סביבות השעה 17:00. באותו הרגע התקשרתי לחברת אורנג' כדי שינידו לי את שתי הקוים. קו אחד נויד יחסית מהר וללא בעיות ביום רביעי ה-10 לחודש לקראת 20:00. הקו השני עד לרגע זה לא נויד. אני כבר לא ידוע באיזה שפה לדבר עם הנציגי שירות. כל פעם עונה משהו אחר ואומר אנחנו מטפלים בזה. כל נציג יודע בבירור שהתקשרתי לא פעם אחת והתלוננתי על שירות שלא בוצע כנדרש. נראה לי קצת מוגזם לרדוף אחריהם ולקבל יחס מזלזל. בשיחה האחרונה שבוצע היום נאמר להם בבירור שהכרטיס אשראי הולך להיחסם והעסקה תבוטל עקב אי שביעות רצון. יש פה חבר'ה בעלי נ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני יודע הנושא הזה נידון מתישהו, אבל אני רוצה לשאול בכל זאת האם מישהו נתקל בסירוב של חנות מחשבים ידועה בארץ בטיפול של כרטיס מסך תקול שנמכר למישהו עם אחריות תקפה? לי אישית לא יצא לממש אחריות על כרטיס מסך של מישהו אחר, פעמיים מימשתי את שלי ממה שאני זוכר, והיה לי לפני כשנתיים כרטיס מסך שקניתי ממישהו שאותו בסוף מכרתי למישהו אחר. הקטע שהדבר הזה הוא חלק מחוק, אני אישית מעוניין עכשיו לשדרג מיד שנייה [ אני סטודנט, ולא כזה עשיר ] אז יש למישהו עניין ו/או ניסיון עם הנושא ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר יש באפשרותי לבצע רכישה בדיוטי פרי בנתב"ג. אילו פריטים כדאי לרכוש שם ? אני חושב בעיקר על פריטים כמו מעבד מזון , מצלמה , מצלמת וידיאו ,מסך וכיוצא בזאת
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לקנות מוואלמארט קניתי דרך buy2usa והם ביטלו לי את הקנייה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סטודנט שלומד הנדסת תוכנה ומעביר 8+ שעות ביום מול המחשב, חיפשתי המלצות על כסאות אך לא מצאתי יותר מדי אינפורמציה, DxRacer יקרים (הכסא שבלט לי רוצים עליו 2000 שח) ויש כמובן כמה דגמים לדר גב במחירים קצת יותר זולים. גם שמעתי על חברת צרעה כמה חוות דעת טובות מישהו יכול להמליץ או לתת דיסהמלצה על כסא / חברה מסויימת מניסיון אישי?(אשמח לדגמים ספציפיים)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזה עוד לא נתקלתי, יש לי אוזניות באחריות, G35, לא סיפור זול במיוחד (למרות שקניתי לפני שנה וחצי שעלה יותר זול. משום מה זה עלה ב200 שקל?!). שלשום שמתי אותן על הראש והן נשברו בציר המסתובב שעשוי מפלסטיק (למה?!), הלכתי לKSP לבקש לנצל את האחריות, הם סרבו בטענה ששברים לא מכוסים באחריות, נשמע לי מוזר ותמוהה אבל זרמתי, קניתי מגלדון במקום ופניתי ללוג'יטק לתמיכה. פה העלילה נהיית מעניינת... Thank you for contacting Logitech's Customer Care Unfortunately, we must inform you that your product is defective and a warranty exchange is needed. Based on the supplied information your product is still covered by warranty. In order to obtain the warranty exchange your first point of call shoul…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-