צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
שלום תאריך:27/12/2020 זהירות מרכישת גקוזי מתנפח דגם מלדיבים גקוזי מלדיבים שנחשב הטופ של גקוזי מתנפח שנימכר היום בין 8000 ל- 9000 שקל אני רכשתי אותו בסוף חודש יוני 2019 , לאחר עונת רחצה אחת החל לצאת אויר מהתפר ההדבקה מסביב הוזמן טכנאי שתיקן לאחר שהוציא את כל האויר מהגקוזי , וביקש שתוך 48 שעות ניתן לנפח שוב. וכך נעשה אך לא היה ניתן למלא אויר כי החל לצאת אויר מהגטים בגקוזי, שוב הוזמן השרות לאחר שנשלחו אליהם התמונה שלא ניתן לנפח, כך שבסוף חודש מרץ השנה החברה החליפה לי מיכל חדש של הגקוזי והכל סודר. בחודש יוני החלטתי להפעיל והכל היה תקין עד חודש אוקטובר ראיתי שאויר יוצא שוב בצורה איטית, ואז הוחלט לרוקן ולנקות ולהכין לעונה הבאה, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני גיימרית חדשה בתחום, משחקת בעיקר מייפל סטורי ופוקימון GO. המליצו לי בחנות על Geforce GTX 3080 TI אבל בגלל המחיר הגבוהה אני תוהה אם זה הכרטיס מסך שמתאים לי. מה דעתכם? אם יחש כאן בעלי חנויות שמוכורות כרטיסי מסך הם מזומנות לפנות אלי ב 0543892791 תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
Antec Nine Hundred Two Tower CASE. Intel Core i5-760 @ 2.80GHz. Gigabyte GA-H55M-UD2H MOBO. Corsair 750TX 750-Watt TX Series 80 Plus Power Supply. 8G DDR3 RAM 4X2 GSKILL. scythe mugen 2 COOLING.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש סוללה נטענת למחשב חברות השילוח לא יכולות להביא כי אסור לשלוח סוללות ליתיום שלא מחוברות למכשיר אני יודע שאי אפשר להביא במזוודה שנכנסת לבטן המטוס (ובגלל זה חברות השילוח לא מביאות) אבל האם מאשרים להעלות למטוס עם תיק העלייה? האם חבר יכול להביא לי אותה איתו בטיסה?
-
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דילים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
רכשתי מיבש כביסה שלהם במעל 2000 שקל מהם עם 3 שנים אחריות. תוך חצי שנה האטימות של הדלת לא טובה. ובכל הפעלה כל החדר מתמלא באבק (קירות חלונות רצפה ) ץ הגיע טכנאי של ח.י ואמר שזה תקין? אם זה נראה לכם הגיוני ?? מה עושים מפה? חוץ ממועצה לצרכנות למי כדאי לפנות?
-
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
עד שיש מבצע עם הנחה מאוד משמעותית, הוא לא מפורסם? https://www.amazon.com/-/he/Rainbow-Special-Crosshair15-גיימינג-i7-12700H/dp/B09RBCLYQ9/ref=sr_1_5?keywords=msi+laptop&m=ATVPDKIKX0DER&qid=1662836494&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A18107822011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&rnid=303116011&s=pc&sr=1-5&language=en_US אני לא מספיק מבין אבל נראה על פניו כמחשב מצויין עם מסך QHD, קצב רענון של 165, 16 גיג'ה ראם ו-SSD עם 1 טרה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 2 followers
-
-
-
המחירים עדיין דיי גבוהים ללוחות מותאמות DDR5. המחירים מתחילים מ-1,000 ₪ ללוח כזה כדוגמת Gigabyte Z690 GAMING X קיט זיכרון הכי זול שראיתי עם מהירות ותזמונים סבירים היה אצל TMS ה-Corsair DDR 5 32G (16x2) 5600 CMK32GX5M2B5600C36 בעלות של 871 ₪ כרגע אני עם רייזן 2600X, ולפי בנצ'ים השיפור משמעותי. אם אתם משדרגים כל 4-5 שנים במה תבחרו ryzen 7600X או intel i5 13600KF ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה למכור את המחשב של אח שלי לבקשתו, אשמח אם תוכלו לתת שיערוך לתמחור של המחשב כיוון שאיני מבין דבר במכירות יד2 של מחשב אלה הם הנתונים שקיבלתי מאח שלי: Intel i5 8400 Arctic Freezer 7 pro Z370xp spi motherboard Corsair vengence 16gb 2400mhz Samsung ssd 870 evo 500gb Hdd st500dm002 Nvidia geforce gtx 1070 Corsair rm 850x Zalman r1 case אודה לעזרתכם!
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את הכונן מוירוסים (אופציה נוספת היא להעביר את הקבצים לדיסק און קי אחר, זה כלום עלויות. השאלה אם הוירוס לא עובר ביחד איתם). הסיבה השניה היא שאני רוצה …
-
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…
-
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאישתי את הנייד של סמסונג - A54. פתאום אני קולט שכולם כותבים שאם קונים שלא דרך יבואן רשמי, זה מגיע בלי NFC. איך זה הגיוני? הם מתערבים בתכנה? כי בטוח שהחומרה זהה. או שהם סתם "מפחידים" כדי לקחת עוד 150 שקל על יבוא רשמי. מכירים את השטות הזאת? זה הגיוני? (בא לי לקנות אותו ואם ה NFC לא יעבוד אז אני אחליף לו רום)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע רעיונות ללפטופ שיוכל לשרת אותי בשנים הקרובות. כפסיכולוג שמקיים פגישות בוידיאו חשוב לי בעיקר איכות מצוינת של מצלמה ומיקרופון וחיבור רציף ואיכותי לאינטרנט. עדיף עד 5000 ש”ח - אפשרי גם יותר.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, האם קיים יבואן רישמי לגיגהבייט בישראל ? אשמח לפרטים, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קשה להתעלם מהזליגה כלפי מעלה של ניידים , במיוחד עם תחילת שנת הלימודים. בין אם זה בקצת יותר ממאה ש"ח כמו במקרה של חנות אחת, ועד 500 שקלים במקרה של חנות אחרת. כמובן שמדובר על עליה במחירי אותם דגמים בדיוק, שעלו פחות בין שבוע עד חודש לפני.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מוצר ב-90 דולר (כולל משלוח), ויש לי בחשבון 16 דולר קרדיט (החזר מהזמנה קודמת שהשתבשה), כך שסך הכל המחיר לתשלום הוא 74 דולר, אני צריך לשלם מס? הבעיה עם אמזון זה שמחשבון המיסים שלהם מחשב את המס לפי מחיר הבסיס. כלומר מה שאני רואה עכשיו בצ'ק אאוט שזה סך הכל לתשלום: 74 דולר, ועוד המס 17%. (למרות שמתחת ל-75$ לא אמור להופיע מס) כתוב שם "IMPORT FEES DEPOSIT", כלומר שזה פיקדון ורק אם במקרה במדינה ידרשו את ה-17% אז אני משאיר את זה אצלם, ואם לא אז הם מחזירים לי את הכסף. השאלה היא מה דעתכם יקרה כשהמוצר יגיע לארץ? יסתכלו לפי מחיר הבסיס או לפי המחיר אחרי הנחה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-