עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. איפה זול יותר לקנות מחשב? ב-TMS או ב-KSP אילת ללא המע"מ?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Alex662,

אהלן, ראיתי שכאן הרוב בונים באתר של פלונטר. עם זאת, כל מי ששאלתי אמר לי ללכת עם TMS. הם מומלצים ועוזרים אם יש בעיות. בנוסף הם רשת גדולה יותר... בעבר קניתי מSkyPC ואז גיליתי שהם פשטו רגל... אז אני מעדיף ללכת על משהו יציב ואמין. כמו כן אני גר במגדל העמק ואני צריך שיעשו לי משלוח, וTMS יותר קרובים. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אהלן, אני רוצה להזמין מוצרים בשווי של בערך 65 דולר, אמזון מוסיפים לי על המשלוח עוד 11 דולר, ובגלל זה מייקרים לי את הסיפור ממש בגלל שאני צריך לשלם על כל החבילה עוד 17 אחוז, מדוע עליי לשלם מיסים?

4. מה קורה ?? תגידו פרסמו לפני תקופה שמתחילת שנה הבאה אורנג סוגרת את הבסטה של האינטרנט ונטלפוניה הביתית , היום אני לקוח אינטרנט של אורנג מישהו יודע מה קורה עם זה ?? מתי בדיוק יסגרו ואיך אני אדע אם העבירו אותי ל 012 או לא ?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by רון88,

שלוםאני הולך לקנות טלויזיה חדשה.חשוב לי שיהיה לה מעמד חזק.וחשוב שתהיה גישה טובה דרך הסמארטפון(הטווח מחירים שלי הוא עד 3000-4000 אבל עדיף מאוד לחסוך)הייתי בחנות פומפה ואמר לי המוכר שאין בחנות את "טלוויזיה Samsung UE50KU7000 4K ‏50 ‏אינטש" אלא יש אותה בגירסה עם אחריות מלאה יותר ואפליקציות שעובדות עם עברית. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת שווה או שפשוט שווה להזמין את הדגם הזה? (זה ב3700)דבר שני ב-3600 הוא הציע לי אם אני זוכר נכון את.... פנסוניק DX400. עכשיו שוב. חשובה לי הפונקיונליות שיש עם סמארטפונים ואם בסמסונג זה עובד הרבה יותר טוב אז עדיף דגם כלשהו של סמסונג.אשמח לשמוע המלצה ממכם. המרחק מהספה הוא 3 מטר

6. Started by Ironbound,

יש לי כרגע אייפון 6 שאכזב אותי פעם נוספת, רכיב ה-GPS הפסיק לעבוד מסיבה כלשהי לאחר עדכון גרסא ואין שום דרך זולה לתקן את זה ככל הנראה. באייפון 4 הקודם הפסיק לעבוד הווייפיי והבלותות' לאחר עדכון גרסא באופן דומה. בכל מקרה, כרגע אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש, שמתי עין על ה-One Plus 5 שהוא אחד המכשירים עם המפרט הטכני הכי מרשים בשוק ביחד עם מחיר לא יקר בכלל. אשמח לשמוע חוות דעת עליו אם יש, וכמו כן גם פתוח להמלצות לדברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eliom,

האם משתלם לקנות באיביי אייפון או גלקסי? 2.האם אפשר לעשות תשלומים באיביי 3.האם יש אחריות על המוצרים? 4.באיזה אתר סיני מומלץ מוכרים מחשבים וסמרטפונים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה להזמין קו טלפון נוסף לבית בשביל המכשיר פקס שלי ורציתי לדעת האם שווה לי להתחבר לקו טלפון של 012 בעלות של 10 ש"ח למשך 36 חודשים (עבור המתאם). אני כרגע מקבל פקסים דרך השירות ONE MAIL של בזק שהוא גם בעלות של 10 ש"ח לכל חודש (אבל זה דמי מנוי שאף פעם לא נגמרים). השימושים שלי בפקס לא גדולים אני שולח בממוצע 10 פקסים בחודש ומקבל בערך 3. עכשיו רציתי לדעת האם יש איזה בעיה בשליחת הפקסים על קו טלפון VOIP? האם יש עדיין את התופעה של קבלת דואר זבל בפקס שגומרת את כל הדפים והדיו? והאם תיהיה לי בעיה שהספקית אינטרנט שלי היא 013? (כאילו חייב שגם הקו טלפון וגם הספק אינטרנט יהיה של אותה החברה) תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בתאריך 29/04/13 רכשתי מחשב מתוצרת חברת HP. על פי החשבונית על המחשבחלה אחריות של חברת HP לתקופה של 3 שנים באתר הלקוח.מהימים הראשונים היו בעיות עם המחשב. תוך כדי תפעול המסך קפא במקום,נאלצתי לכבותו ולהפעילו מחדש. זה קרה פעמים רבות בכל יום. פנייותי לתמיכה הטכניתלא עזרו. התמיכה הייתה רק דרך הטלפון. למרות בקשותי החוזרות לאהסכימו לקחת את המחשב לבדיקה במעבדה. לבסוף, היום 30/12/13 לקחו את המחשב למעבדה. המחשב הוחזר אלי ביום03/02/14 , כלומר לאחר חמישה שבועות. התקלה לא תוקנה, המחשב קופא מספרפעמים ביום ולא מאפשר שימוש נורמאלי. פניתי לשרות הלקוחות של החברה ובקשתי להחליף את המחשב או חילופית להחזיראת הכסף ששילמתי, וכן לפצות אותי על הסבל שנגרם לי. והזמן בו לא היה לי מחשב. לבקשתילא קבל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by needacomp,

לאחרונה יצא לי לקרוא במעבר זריז פה בפורום שסוגייה של משלוח מחשבים מורכבים (מה לעשות, לא לכולנו יש נגישות להרכבה של מחשב בבית/משרד) היא ממש בעייתית. החל ממארזים שנשברים, דרך קירור שמתנתק וכו'. חבל שכשעושים בירורים עם החנויות הם לא מעלים את הסוגיה הזו כבעייתית (אני כמעט עשיתי את הטעות הזו עם ציוד ממש יקר)... המצב חמור יותר כאשר במרחב צפון הארץ (חיפה וצפונה) אין ממש אלטרנטיבה לחנויות הדגל בתחום למעט הרשתות הגדולות ומוכרות... זה לא ממש לעניין לנסוע דרומה בשביל לקבל מחשב ו/או לממש אחריות. יש לכם הצעות מה לעשות לגבי אנשים שרוצים מחשבים טובים מבית טוב אבל גם שלא צריכים להתרוצץ ברחבי הארץ ו/או לקוות שבמשלוח לא תהיה תקלה ? כמו כן, אני רואה שכיום רוב המפרטים שמרכיבים בפורומים השוני…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. שלום אשמח לעזרה בנושא - https://www.amazon.com/gp/product/B014MIBLSA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by OverBooking,

אני רוצה לקנות טלויזיה 4K במחיר זול יחסית, ומכל האופציות הזולות ומותגי המדבקה השונים, מצאתי טלויזיה של טושיבה עם 4K וגם מערכת אנדרואיד סמארט במחיר של 2000 ש"ח . הדגם: 55U7751 המפרט המלא מצורף. חיסרון אחד שהצלחתי לשים אליו לב הוא שאין לה טכנולוגיית HDR (יש משהו אחר בשם AMR שאני לא מכיר). האם החיסרון הזה משמעותי? האם ישנם חסרונות נוספים? toshiba.pdf

13. אז מחיפוש שעשיתי כעת קראתי שתוך שלושה חודשים ממועד אישור החוק בכנסת (בערך התאריך בו אני נמצאים כעת) לקוחות שבהתחייבות יוכלו להתנתק בתשלום 8% בלבד מהחשבונית החודשית* מס' החודשים שנותרו להתחייבות. השאלה שלי היא מה לגבי התחייבות על ראוטר+ שירות תיקונים שחייבו אותי מלפני כמה חודשים מאחר ונגמרה האחריות עליו? האם זה תופס גם עליהם או רק על התשתית עצמה? יש לי בעיות כבר 4 חודשים עם בזק שגורמות לניתוקים כל יום 4-5 פעמים ויותר. החלפתי 4 ראוטרים, היה טכנאי, דיבורים עם אין ספור נציגים ומנהלים ועדיין אין להם שום מושג מה התקלה (למרות שאני חושד שאולי יש להם תקלה והם לא מדווחים מאחר ולא נראה לי תקלה ב4 ראוטרים שאקראית כמה ימים יש מלא ניתוקים ואז יכול לעבור שבוע בלי שום תקלה, אבל מי יודע …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iSolt,

אז הזמנתי אוזניות ב700 שקל עם משלוח חינם בדואר המוכר (חנות פרטית מזאפ) החליט על דעת עצמו לשלוח עם שליח (משו שעולה 40, שלא ביקשתי ולא שילמתי) עכשיו החלטתי לבטל עסקה כי הזמנתי אותן מאמזון במהדורה מוגבלת של צבע אחר אני מבין את ההגיון של ה5% ביטול עסקה, לא מבין את ההגיון שהוא דורש ממני גם לשלם על המשלוח שלא ביקשתי. זה יוצא 30 על ה5% ביטול ו40 על השליח סהכ 70. כשהעסקה היתה 700. זהו אין מה לעשות? פשוט צריך לספוג את זה? אני לא מוכן לשלם את ה40 האלה, זה שירות שלא ביקשתי.

15. מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה

16. Started by neo690,

כיום בלוטוס זה הפיתרון הנוח ביותר? אני מעדיף פיתרון שימנע ממני לבזבז כמה שניות בהדלקה וכיבוי הבלוטוס (באוטו המשפחתי הכבל הטענה כל הזמן נעלם ) ובמידה וכן, מה לגבי זה ? איך נראה לכם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by biotech326,

אהלן חברים אני מטייל במזרח ואגיע לדרום קוריאה האם כדאי לקנות שם פלאפון ולפטופ ואולי עוד דברים טכנולוגיים מבחינת המחיר? ברמה של ארה"ב או פחות תודה ...

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by vincecarter,

בוקר טוב, בשעה טובה עברתי היום לתשתית של בזק, הבעייה שאני כמה שעות טובות מנסה להגיע לשירות לקוחות של HOT ואין מענה שם. כמה פעמים השיחה אפילו "התנתקה" . לעומת זאת כאשר חייגתי כאילו אני מעוניין להצתרף לחלאות האלה ענו לי תוך 15 שניות, ואז כמובן שוב בטון גס אמרו לי שאני צריך שירות לקוחות.. ושוב אני שומע את המנגינה שאני כבר לא יכול לסבול. בכל מקרה מישהו אולי מכיר טלפון ישיר? ולא ה *6900? ודרך אגב במידה והם יענו לי אפשר לקבל טיפים להתנתקות חדה וחלקה? ותוך כמה זמן לוקח להם לאסוף את המודם? תודה רבה מראש. מקווה לקבל תשובה במהירות האפשרית.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by numnumnum,

היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tzolerguy,

היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nili Turian,

שלום לכולם, מחפשת מתנה מסך מחשב מתנה למישהו שמשחק הרבה משחקי מחשב, אבל המחשב עצמו בן כמעט 4 שנים. לא גדול יותר מ-24 אינטש. לא צריך שיהיה 4K כי גם ככה המחשב לט תומך אבל כן מחפשת משהו באיכות טובה שלא יעייף את העיניים והגרפיקה תהיה טובה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by SPONER,

אם אשלח שני חבילות דרך אמזון לישראל , אחת 71 השניה 68 (הסכומים כוללים משלוח ) כל מוצר במשלוח נפרד , האם כל עוד החבילות הגיעו מאותו ספק לאותו יעד במהלך 48 שעות ,המכס יאחד את סכום החבילות ואלשם מע"מ? נראה לי שראיתי איפה שהו שכתבו את זה , תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש טלוויזיה בגודל 55" לשימוש סטנדרטי (נטפליקס, יוטיוב, פרטנר TV) אשמח להפעיל את הכל בשלט אחד ולהימנע מקנייה של סטרימר חיצוני בטושיבה ראיתי שאין את האפליקציה של פרטנר TV הבנתי שב LG וסאמסונג יש מערכות הפעלה פופלריות יחסית שזוכות לעדכונים. כדי לקחת אחד מהם? עדיף להתעקש על אנדרואיד TV? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yz101,

חבר סיפר לי שאחיו הביא לו מארה"ב SAMSUNG GALAXY NEXUS I9250 ב400 דולר, מחיר אטרקטיבי למדי. כ1000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ. חבר שלי מגיע מלוס אנג'לס בקרוב, מישהו מכיר חנויות באיזור?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Idan111185,

בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.