ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
התקציב למארז הוא בסביבות ה-800 שקל. אני צריך מארז שקט שיש לו קירור טוב. במפרט שלי יהיה Q6600 ו-8800GTS. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: antec P182 Thermaltake Eureka Aluminum איזה עדיף? אולי כדאי משהו אחר? בגלל שהמערכת שלי לא כל כך כבדה אולי כדאי לקנות מארז יותר זול? תודה לעוזרים! :-*
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה מארז יותר טוב? CM590 או NZXT APOLLO מבחינת איוורור וקרור והשקט? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה הקרובה אני עומד לקנות מחשב חדש חשוב לי שהמחשב לא יעשה רעש של מטוס ממריא ואם ניתן אז שהוא לא יפיק רעש כזה שאוכל לשמוע אותו ממרחק של מעל 4 מטרים המערכת עצמה עומדת לכלול כרטיס מסך HD7970 של גיגבייט בעל 3 מאוררים, הקירור למעבד סביר להניח יהיה שקייט מוגן3 אבל זה עוד בבירור כאמור אני רוצה מארז שקט ומשקיט כמה שיותר בטווח מחיר של כ 500 ש"ח (מוכן להוסיף קצת אם ישרת את המטרות שהוזכרו) חשוב לי שלוח האם ישב בו רגיל ולא הפוך (מאווררים של כרטיס מסך כלפי מטה) עדיף מארז בעל כניסות USB3 קדמית
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ... בקרוב אני הולך לקנות את המחשב הראשון הרציני שלי מהכיס הפרטי שלי ואני רוצה להוציא ממנו את המקסימום [במסגרת התקציב כמובן] בעיניין המפרט כבר עזרו באשקול של המפרטים ורק נשארתי לא סגור לגבי המארז... *חשבו לי שלא יהי רועש מכיוון שאני הולך לישון בחדר שהוא יע בוד ושלא ישמעו אותו בכל הבית... * עיצוב נחמד רק מוסיף *שהקירור יהיה טוב כי אני מתכנן Oc רציני *שיהי באיכות סבבה שלא היתפרק הציעו לי את הP150 -- העיצוב פשוט מדי לטעמי אבל נגיד ... אבל אני לא חושב שהמאוור היחדי שלו יספיק לoc .. ראיתי שהציעו באשקול אחר את ה/Thermaltake EurekaNZXT ZERO ... מה אתם אומרים עליו?? או כל הצעה למארז שלא מצקיך עוד השקעה במערכת קירור ושלא יעשה יותר מדי רעש .. אשמח לקבל חוות דע…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבור הR6? אם יש לו יתרון כלשהו אז עוד 200 ש"ח הם לא אישו עבורי בהרכבת מערכת של 7500 ש"ח. אגב...זה המפרט שאני רוצה להכניס לאחד מהם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 1700X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1528 קירור למעבדים: Noctua NH-L12S CPU Cooler Low Profile for HTPC or SFF כמות: 1 - מחיר: ₪ 242 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 584 זכרונות: DDR 4 32G (16GX2) 3200 CL16 1.35V Night Hawk Team כמות: 1 - מחיר: ₪ 1624 מארזים: Fractal Design Define R5 Titanium כמות: 1 - מחיר: ₪ 552 ספקי כוח:…
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל אני חייב לדעת עם מה יש לי עסק: האם המאוורר שלו מכניס אוויר פנימה לתוך הספק והחוצה או שהוא מוציא החוצה לתוך חלל המארז?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בKSP, המפרט הנ"ל: Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CoolerMaster Elite 370 והספק: Corsair CX 430W Active PFC הם טוענים שהם לא מצליחים להפעיל את המערכת עם הספק הזה. השאלה היא האם הספק חלש מדי למערכת (לאחר שהמחשב יגיע יתווספו שני HDD), ואם כן מה יש מומלץ באותו טווח מחירים (260~) בלי OC וSLI וכו'.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב לרעש מוזר שבא מהמחשב הרעש נמשך 2-3 שניות כל פעם כך שאני לא מספיק לאתר את מקור הרעש המדוייק, אבל החשוד העיקרי הוא הספק כוח זה נשמע כמו רעש של שני חוטים בעלי מטען זהה שנוגעים אחד בשני, מעין 'טסס טסס' כמו ברעש של קצר זה קורה בתדירות לא קבועה וזה לא תלוי במאמץ כלשהו, קורה גם במנוחה מלאה המחשב מעולם לא קרס או נכבה באופן פתאומי או משהו בסגנון הזה. הכל עובד כרגיל (עד עכשיו לפחות..) מה נראה לכם שזה יכול להיות? זה מסוכן? המחשב ברשותי כ-4 חודשים וכל הרכיבים עדיין באחריות את המפרט אפשר לראות בצד <<<
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל.מערכת אל פסק גם מייצבת מתח נכון? ובאותו נושא.אני מחפש המלצה למכשיר אל פסק בסביבות ה500 ש"ח פלוס מינוס.יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הלך הספק במחשב של החברה שלי ;D בקרוב מאד היא תירכוש מחשב חדש וחזק מהחנות KSP וברצוני לרכוש אותו עם ספק חזק וטוב שיש להם תכולו לעזור לי בבחירה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik (אני יודע שזו לא החנות וכבר שמעתי אבל אנה עזרו לי)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבד Quad Q6600 לוח אם P35 זכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 320 ג'יגה צורב dvd כרטיס מסך HD2600XT ראיתי מארז Armor עם ספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=3065 מה איכותו של הספק,והאם כדאי לקנות את המארז עם ספק אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני הולך להזמין עכשיו את המארז הזה NZXT APOLLO Steel Midtower SILVER הוא בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני רואה שהרבה אנשים מתייחסים לאמפר של ספקי כוח במסילת ה 12V כסכום של כל האמפרים בכל המסילות. מהידע שלי בחשמל ואלקטרוניקה, א"א להעביר אמפרים ממסילה למסילה, כלומר יכולים להיות לי 10 מסילות של 18A,אבל אם אני אחבר לשם מכישר אחד שצורך 25A, הוא פשוט לא יעבוד כי אין אף מסילה שנותנת לו את הזרם שהוא צורך. האם זה שונה בספקי כוח למחשב, ואם כן, יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי רכשתי מKSP מחשב, רק הגיע ונשבר לי הזכוכית של המארז , מכירים למי יש מלאי ? היצר עד אתמול איפשר להזמין ועכשיו מפנה ישר לריטיילרים מקומיים. אשמח לסיוע / אם למישהו יש למכור במחיר טוב רק את הדלת / להמליץ על דלת חלופית שתתאים זה גם טוב. תודה ענקית מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המארזים האלו, קראתי כאן שה CM690 שואב יותר אבק. אבל מה יותר קריר ושקט?? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 21:41:27 שאלה נוספת: אם אני שם את המחשב מתחת לשולחן האם המאוורר שיש ל ANTEC 300 למעלה יעשה את העבודה ועדיין יקרר כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אשמח למארז וספק - משולב או לא משולב - עד 800 שקל השקט לא חשוב הניראות של המארז - לא חשובה OC - לא מתוכנן שיתאים למרפט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - G…
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ספק כוח בתקציב של 250-275 ש''ח.. המערכת בנתיים היא : Q6600 + 4gb + 8600 שבקרוב יוחלף כנראה ל- 9800 או ל 4850 בערך ( אלה אם נוודיה יפתיעו בעוד איזה כרטיס חדש דנדש או הורדת מחירים משמעותית).. עכשיו אני חשבתי על הספק הזה בנתיים : http://skypc.co.il/pl_product~RAPTOR-R450~24~0.htm כמובן חשוב שהספק יהיה אמין ולא ג'נרי .. יחזיק את המערכת טוב ואם אפשר שקט.. חריגה : אם צריך עד 300 ש''ח גג .. ( אבל באמת אם צריך כי זה מכספי האישי ובנתיים עדיין אין לי אישור עבודה לזמן לימודים( אני בן 16 )..
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני כבר קניתי אותו לפי איך שהוא נראה ממש פצצה שווה את המחיר קניתי ב KSP 310 שקל קצת פרטים עליו: בסה"כ אני מרוצה ממנו אבל רוצה לשמוע מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום,רציתי לברר מה קורה אם הספק כוח במחשב שיש לי מפסיק לעבוד מה יקרה לכרטיס המסך שלי: 8800GTS האם המחשב יכבה או לאט לאט עם הזמן הכרטיס מסך יישרף...? ולמה בכלל צריך ספק כוח טוב וחזק?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מארז עד 920 ש"ח והדרישות שלי למארז הן: 1.חלון צד שקוף. 2.שקט לחלוטין 3.גדול מאוד 4.שוקל קצת. 5.USB מקדימה 6.דלת 5.5 כונני 5.25 תודה אני כבר חשבתי על אורורה 570.אבל אני צריך את דעתכם אולי יש מארז יותר עדיף
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה איך הספק כוח הזה? החברה של יותר טובה מ FSP וHEC? http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=985 הוא טוב? הוא משתווה לליברטי 400? הוא מחזיק יציב מאוד את 8800GT עם Q6600 3 ג'גה שלוש כרטיסים והרד דיסק 250? (אין לי מחשב כזה. אני רק שואלה עם הוא יחזיק יציב מערכת כזאת?) יש משהו יותר איכותי וטוב עד 350 מFOXPC ?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
מחפש מארז קטן ויפה +ספק שיחזיק כרטיס מסך מסוג 7600GT
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/marz-define-usb30-white-p-12770?cPath=208 בפרטים הטכניים רשום מפורשות : On top of front panel: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 and Audio I/O
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-