עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zombie,

מה אתם אומרים? שווה את הכסף?יש לו איזה מגרעות? יש משו יותר טוב בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שלום כולם. אני מעוניין לרכוש ספק למערכת חדשה שאקנה. מעוניין שיהיה חיבור ל-SLI/CF. הספק מתוכנן להיות משומש אפילו ב-5 שנים הקרובות, משמע שהמחשב שלי יעבור שדרוגים רבים. ניתן לראות בפורום כרטיסי מסך שהכרטיסים שאינטל מתכננת להציע ב-2010 צורכים לא מעט חשמל, כך שכדאי שיספק כמות גבוהה. אני רוצה שיהיה איכותי ואמין מחברה איכותית ואמינה. אני בהחלט מעדיף ואפילו חייב שיהיה שקט מאוד. אין לי שום בעיה לנצל את כל התקציב, בתנאי שאקבל תמורה מוצלחת למחיר. תודה רבה לכולם, המשך יום נעים ושבת שלום!

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום! לקראת סיום בניית המפרט אני צריך להתאים ספק טוב לרכיבים הבאים: 4G 800MHZ זיכרון, מעבד q9550 וכרטיס מסך 9800gtx+! בעיות שיש לי: 1. קראתי בפירוט על הכרטיס מסך, שצריך מינימום 500W, (ה-HD4850 אפילו דורש מינימום 600W), וזה סותר את מה שאתם אומרים פה על מערכות דומות ("400W יחזיק את המערכת מצויין"). כמה באמת יחזיק (בלי לשכוח את המעבד)? 2. כתוב בנוסף, שצריך שני חיבורים בספק, של 6PIN. מישהו יכול להסביר, מה זה וכמה זה נפוץ בספקים? האם יש מצב שאני אקנה ספק שלא יעמוד בדרישה הזו של הכרטיס? 3. הייתי רוצה לקבל המלצה לספק טוב מ-OMC (http://www.omc.co.il/Products.php?category=prdTreeCode_092&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/) שיחזיק לי את המערכת יפה! עד 500¤ תו…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by Dvich,

שלום, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518494.0 חבר של קנה מחשב בשנת 2005 עם הספק שבכותרת, שהיה נחשב בזמנו לספק איכותי מאוד. הוא מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה לבדוק עבורו אם הוא יוכל לחסוך את ה-300~ ש"ח בקניית ספק חדש, על ידי שימוש בספק הנוכחי. המפרט (המשוער) של המחשב שהספק יצטרך לספק...: i5 2500 8GB RAM בשני סטיקים HD6970/GTX 570 (כנראה הרדאון) 3 הארדיסקים 3 מאווררים צורב DVD התקני USB שונים המפרט הטכני של הספק: 28A ב-3.3V 40A ב-5V 33A ב-12V בעתיד יעשה אולי OC קל בלבד, תודה.

5. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לקנות ספק כנראה ביום שישי או ראשון, אז השאלה שלי היא האם עד אז אפשר להתקין את הכרטיס מסך החדש: הספק כוח: EVER POWER 400W נתונים על הספק: http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg המערכת: P4 3.06GHZ 524 HD 3850 256MB DDR3 PCI-E 1.6 2GB DDR2 800MHZ CL4 160GB SATA 3 FANS יחזיק את המערכת איזה שבוע בלי לקרוס או שיעשה בעיות?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by solzi7x,

צריך המלצה למארז 400-500 ש"ח. אפשר טיפהחריגה מהתקציב... אבל ממש טיפה. חשוב שיקרר טוב לפני הכל. חשוב לי גם מאוד שיהיה יפה. אם הוא לא עושה רעש של טרקטור והוא טי טיפה רועש זה בסדר כי אני גם ככה עם אוזניות רוב הזמן. תודה רבה מראש :]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב : מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB אני לא יודע איזה ספק לקנות שמעתי על Corsair VX Series 450W PSU אבל אז הבנתי שהוא לא מודולרי...מה זה מודלורי??? שמשהו יסביר לי בבקשה. או שצריך למפרט שכזה את Corsair VX Series 520W PSU ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lordgod,

תמונה של הספק כוח: http://srv2.jpg.co.il/5/54a05b87ed4f5.jpg אני לא מוצא הרבה מידע על הספק,יש הרבה תמונות שמראות 600W , אצלי כתוב רק 600.. אז אם מישהו מכיר אשמח לקצת מידע ומה הטבלה הזאת אומרת. בנוסף,מה אני יכול לעשות בשביל שהספק יהיה שקט? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות אותו, 1. האם אני צריך כזה ספק? (< מפרט) עם אפשרות לשדרג בעתיד (לא רוצה להחליף ספק כל שנה. שוקל לשדרג לQUAD CORE + לוח חדש בקרוב) 2. איך המחיר הזה? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=ELT400AWT&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=302&aff=Zap אני פשוט מכפ"ס וזה יריקה מהבית.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  11. לצערי עשיתי טעות טיפשית והזמנתי לוח אם בגודל XL-ATX בזמן שהמארז שלי הוא Antec P182 (דיי ענתיקה...), בגלל שאני תקוע כרגע ללא מחשב נורמלי אז רכישת מארז מהירה חשובה לי מאוד. אני זקוק למארז לפי הפרמטרים הבאים: 1. מתאים ללוח אם בגודל XL-ATX (כמובן...) 2. דומה ל Antec P182 מבחינת גודל. הבנתי כי ה-Antec P182 מוגדר כ large midtower (Antec calls it a “super midtower”) ואני זקוק למארז גדול מספיק לקירור אוויר גדול (120 על 120) לאיכסון 6 קשיחים של 3.5 ועוד 4 בגודל 5.25. 3. מאוורר ומקרר היטב. רכשתי בזמנו את ה-Antec P182 כשנכנסתי עמוק יותר להאצת בורדים ו 4 המאווררים שלו (120 מ"מ) איפשרו לי להגיע להישגים גבוהים עם קירור האוויר שיש לי. אשמח גם לתיכנון של "מנהרת דיסקים" כפי שקיים ב Antec…

12. Started by orgabay87,

במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למערכת שלי: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 SEAGATE 160GB 7200RPM SATAII 8MB INNO VISION 8600 GTS TDH 256MB PCI-E Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כונן דיסקטים 1.44 Altec Lansing ATP3 ADVICE ECOM 700VA Abit Ab9 הומלץ לי עליו בחום על ידי נעה מחשבים. תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by asw3,

כרגע יש לי ספק כח מסוג CIDEV P4-500W לאחרונה התקנו מאורר תקרה,שכל פעם שמעבירים מצבים במאורר המחשב נכבה יש לציין שהבאתי מחשב אחר,חיברתי אותו המאורר לא קיצר את המחשב אני חושד בספק כח כמו כן המחשב התחיל להיתקע הרבה היתי רוצה לנסות להחליף ספק קראתי בביקורות פה על הספק הזה והתרשמתי דיי לרעה אין לי מושג איזה ספק כדי לקנות,וכמה וואט אני בכלל צריך מפרט המחשב: CPU Type : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz 3800+ Motherboard Name : MSI MS-7260 Motherboard Chipset : nVIDIA nForce 550, AMD Hammer System Memory : 1024 MB Video Adapter : NVIDIA GeForce 6200 LE (256 MB) \ NVIDIA GeForce 7300 GS(256 MB) כרטיס מסך הנוסף הוא לגיבוי במידה ואחד מהם יהרס Disk Drive : WDC WD2500KS-00MJB0 DVD/C…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by babu,

RAIDMAX SIRIUS תומך SLI ? של סדרה 9 או 8 ! ואיזה ספק יחזיק לי SLI של 88GT/88GTS 98GTX ? ספק שיהיה טוב אבל משו בובה CORSAIR HX520 מספיק?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איזה ספק יתאים למערכת הזאת ויחזיק אותה בצורה טובה המפרט: AMD 4800X2 RADEON 1950XT 2GB RAM WD 250 GB כמעט כל מי שאני שואל אותו לגבי המלצה לספק ישר זורק את הLIBERTY 400. אני חושב שהספק הזה הוא מיותר במערכת שכזאת ולדעתי אפשר לחסוך איזה 100-150 ש"ח ולקחת ספק זול יותר שיחזיק את המערכת הזאת בצורה טובה. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilan_fix,

שלום אני בונה לי מפרט שיכלול כרטיס מסך GTX260 (192), שני כונני DVD, הארד דיסק אחד (אולי עוד אחד בעתיד) ומעבד, כנראה Q6700 שיעבור המהרה. איזה ספק כוח מומלץ למפרט כזה, שיעמוד בסביבות ה300 שקל? אני גם מחפס ספק כוח לחבר שלי שהמחשב שלו עושה הרבה בעיות והיום הוא עובד עם ספק 500 ג'נרי. יש לו radeon 4870. מה מומלץ לכרטיס מסך כזה? תודה...

• 72 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מארז + ספק שקט עבור המפרט לעיל (גם 2gb זיכרון וכונן קשיח) עדיפות למחיר נמוך ומאותה חנות. בנוגע לספקים, ראיתי שאתם ממליצים על Enermax 370W EG375P-VE Noisetaker או Coolermaster 430W eXtreme הקצת יותר זול. איזה עדיף? בנוגע למארז חשבתי על Compucase 6a21, אין צורך בחלון. ממליצים על משהו אחר ? אולי כדאי כבר לקנות אותם ביחד, ראיתי את Antec SLK3800 400W Midi Tower Case ב- 610 ש"ח. האם הספק הזה יספיק ? (זה SmartPower 2.0ת 400W, יש לו 300W=12*10+12*15 ב- 12V rails). זה כבר די יקר אבל הוא אמור להיות שקט לא ? ואם כבר 300W אז ראיתי גם את CoolerMaster - RS-380-PMAR (השקט וזול?) עם 300W ב-12V rails. אולי גם כדאי? תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by moshe88,

איזה ספק יתאים למערכת של (צריך ספק חדש) בנוסף מעוניין לבצע OC קיצוני פלוס תוספת מתח חשוב שיהיה שקט ואיכותי (אחריות גבוהה ככול שאפשר) אין בעיית תקציב ורצוי כמה אלטרנטיבות תודה לעוזרים

20. Started by EAD,

המארז יכלול כרטיס מסך מסדרת GX2 או GX וכמובן לוח אם רגיל ATX, שני כוננים קשיחים, שני כוננים אופטים וכונן 1.44MB רצוי שיהיה לא יותר מידי רועש, ועם איורור מאוד איכותי וחזק. חשבתי על אחד מן הבאים: NZXT ADAMAS Premium Aluminum Chassis Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2487&products_id=17431 או Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2479&products_id=17597 או Gigabyte Aluminium 3D Mars Silver Gigabyte Aluminium 3D Mars Silver וכמובן שאם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by arik89,

יש ביקורות עליו מבחינה של קירור ? שקט? איכות בניה? חשוב שיהיה שקט כי הוא משמש לHTPC. חשוב שיהיה לו קירור סביר כי אני מתכוון לשים בו כרטיס מסך 6600GT ,שהוא פשוט תנור קטן. תקציב עד 400 שח ללא ספק. לוח ATX. בנתיים אני די נעול עליו ,כי אין כאלה מארזים לא ג'נרים במחיר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by Dym,

קניתי את ה-GTX970 של MSI וגיליתי שהוא לא נכנס לי במארז (Thermaltake Soprano) אני מחפש המלצה למארז קטן (עד כמה שאפשר) וסולידי (לא צריך חלונות ואורות), עם עדיפות לכזה ללא ברגים (היה לי את זה בסופרנו וזה היה מאד נוח). התקציב הוא כמה (שפחות) מאות שקלים. במידה וזה משנה, אני עם לוח-אם Gigabyte H87M-HD3 ומעבד i5-4440

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג, והשאיפה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט וייצבור כמה שפחות אבק. בפורום "מפרטי מחשב" המליצו לי, ובצדק, על הבאנדל: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 ואם תגידו שעדיף לי ללכת עליו, אני אלך עליו, אבל רציתי בכל-זאת לראות אם יש לכם רעיון למארז וספק(לפחות 520W, עם עדיפות ל- SeaSonic) שייעמדו בדרישות שלי, אך יוזילו את העלויות בלפחות 100 ש"ח. אוסיף רק שאני מתכוון לקנות ב- TMS, אז זה צריך להיות משהו שהם מוכרים. תודה רבה!

24. Started by oren12,

שלי קצת נהרס אני צריך אחד חדש המפרט שלי רשום בצד < במפרט עד 350 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. הי חברים, אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=10895 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 ברור לי שה-R4 הוא "בליגה אחרת", אבל: - אני צריך 2 מקומות פנימיים ו-1 חיצוני (DVD) בלבד - אני לא מתכנן OC - אני לא מתכנן להוסיף מאווררים, קונטרולרים וכו' המערכת תהיה מבוססת i5, כאשר אני מתכנן לזנוח את כרטיס המסך שלי ולהשתמש בכרטיס ה-OB. החסרון של ה-R4 מבחינתי הוא הגודל שלו מול ה-CoolerMaster. אם אנטרל את השיקול הכלכלי, האם יש יתרון כלשהו ל-R4 מעל ה-CoolerMaster? אשמח לכל עזרה (: תודה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.