עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by saarxee,

S12II 430W או FSP RAIDER 450W? http://www.tms.co.il/product/12467 המחירים שלהם נורא דומים.

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by the_lighting,

יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??

3. שלום. אני מחפש ספק שיתאים למפרט שקיים לי עכשיו ושיתאים גם לאחרי השידרוגים: מעבד - 2X P4 630 מורכב על LGA775.(לא מתכנן לשדרג בשנה הקרובה אז לא רלוונטי) לוח אם - ASUS P5GDC PRO. 1.5 ג'יגה ראם.(מתכנן לשדרג בחודשים הקרובים ל-3 ג'יגה) כרטיס מסך ATI 300XEAX 128 RAM.(מתכנן לשדרג בחודשים הקרובים) שני מאווררים מובנים במארז. כרטיס רשת Marvell Yukon. כונן דיסקים DVD וצורב DVD. כונן דיסקטים. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  4. בעקבות הפוסט http://hwzone.co.il/community/threads/529585-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%93-1500-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%94 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. גם המעבד וגם כרטיס המסך צורכים זרם מהפס הנ"ל. האם זה שלמעבד יש כבל נפרד שיוצא מהספק ומגיע אליו (אל לוח האם, ז"א), אומר שהוא יושב על פס 12V נפרד? האם נהוג לשים אותו על פס נפרד? השאלה שמאחורי זה: יש לי ספק Enermax Liberty 400W ( מפרט טכני). הוא כולל שני פסים של 12V, כל אחד מספק עד 20A וביחד הם מספקים מקסימום של 30A. אני מנסה להבין האם כרטיס 4870 או לחילופין כרטיס GTX260 יחזיקו מעמד עם הספק הזה. אם מוקצה להם רק פס אחד של 12V, אז הם לא יחזיקו כי הם צריכים יותר מ-20A. אם הם והמעבד (E6600) יושבים יחד על שני הפסים, זה אמור לעבוד, לא? בנוסף - עפ"י Tom's-Hardware, ה4870 (גרסת 1GB) צורך בשיא 287W (שזה כמעט 24A), ואילו על פי ht4u, הוא צורך בשיא 182W (שזה 15A). גם לגבי הGTX260 יש כאל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avihy,

איך הספק ?NZXT PP500 http://www.nzxt.com/products/pp500/

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by מורן-85,

היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ROEY--1,

שלום...אני צריך הצעה למארז בתקציב של 200- 300 שקל משהו כזה... המליצו לי על שני אלו: NZXT Apollo Black ANTEC THREE HUNDRED מה לפי דעתכם טוב יותר?.. יש מארז מעוצב יפה עם חלון פלסטיק שהוא נחשב לטוב בתווך המחירים הזה?.. חשוב גם שיהיה יחסית שקט..תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by interfan7,

שלום, מדובר בשני ספקים אשר לכאורה מספקים 350W. דווקא ליקר שבהם יש רק שנה אחת אחריות - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=944 ולזול שבהם יש 3 שנים- http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1817 מה ההבדל ביניהם בעצם?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by Black_dregon,

תקציב: 1000 ש"ח. חריגה מקסימלית: אין. איזה רכיב: מארז. האם תהיו מעונינים לבצע OC ? כן. למעבד ולכרטיס מסך. חנות: KSP. מפרט של המחשב: מעבד: Intel Core I7 920 לוח אם: ‏Asus Rampage II Extreme כרטיס מסך: HD 4870X2 הערות ובקשות מיוחדות: שיהיה מארז Full Tower תודה.

11. Started by ilay22,

AMD 3800+ HD2400pro HD: 80GB wd 1GB DDR DVD רצוי מארז עם ספק כבר בפנים (כמובן אם הספק איכותי ולא ג'נרי)

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by Slavak,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כחודש שמתי לב שהמאווררים של המארז הפסיקו לעבוד, אחרי שחפרתי גיליתי שכשאני משחק עם הבקר של המאווררים אז מתחילים רעשים של כאילו שהמאווררים מתחילים לההסותבב אבל הם לא מתחילים, כשאני עוזר להם עם נגיעה קטנה אחד\שניים מהם מתחילים להסתובב ממש ממש לאט. אני חושב שהבעיה היא בבקר, האם זה הגיוני? איפה אפשר לקנות בקר או לחליפין איך אפשר לחבר את המאווררים בצורה ישירה ללא הבקר שיסתובבו במהירות קבועה? זה הבקר: תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעאוניין לבנות מחשב בגודל קטן יחסית, והבחירה הטבעית למחשב כזה היא לוח אם בתצורת Mini-ITX, ומארז מתאים. הבעיה היא שהמארזים של לוחות כאלה בד"כ מגיעים עם ספקי כוח לא סטנדרטיים בגודל, שבעייתיים להחלפה לאחר מכן. אני תוהה אולי עדיף לבחור לוח Micro-ATX, ומארז יחסית קטן, כך אני נשאר עם חלקים סטנדרטיים ונגישים (ספציפית: הספק כוח), בלי הבעיות של Mini-ITX. מה דעתכם? מישהו כאן בנה מחשב קטן לאחרונה (מבוסס Intel/AMD), ויכול להמליץ באיזה מבין 2 האפשרויות לבחור? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by adi518,

יש להם כמה מוצרים נחמדים...אני בינתיים מצאתי רק דגם אחד שנמכר פה ובארץ והוא דווקא יקר מאד ולא נראה "טירוף". בכל אופן יש להם מארז שאני חושב שיכול לעניין הרבה... זה נקרא Shinobi מגיע בשחור ולבן (בגרסה עם חלון וגרסה בלי) וניתן לפרק את המסילות רשת שבאות ולהחליף לצבע אחר או פשוט להשאיר את זה בלי. http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/shinobi המחיר: 59$ לגרסה בלי חלון (לא משהו גם ככה לדעתי) ו- 69$ לגרסה עם חלון. אם יגיע לארץ אפשר לצפות למחיר של לפחות פי 2. :\ יש להם אגב עוד מוצר מעניין שזה חבילה של כבלים עם שרוולים מוכנים ! בא באיזה 7 צבעים ונראה פצצה. אפשר להשיג באיביי מחיפוש זריז.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי ספק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=535&CatCode=65 ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=4669 האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by Inglorious,

שלום, מחפש המלצה לספק כוח 650w מומלץ, שיהיה Gold+ ומודולרי מלא באזור 400 ש"ח. המליצו לי על Antec HCG650, יש למישהו המלצה טובה יותר? אני קצת חסר מושג בכל מה שקשור לספקי כוח אז אשמח לשמוע על הדרך הסבר למה דגם אחר יותר טוב מהדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mor873,

לאחר בירור ובתאם לתקציב הגעתי למסקנה : ANTEC SONATA III 500W SONATA3 או Cooler Master RC-690 + Enermax Liberty 400W 30A @ 12V מה עדיף

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by eliXir,

רק מארז ללא ספק. שיהיה מעודן ומאוורר כיאות (לא COMPUCASE!)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by udi,

שלום אני משדרג את המחשב למערכת חדשה אשר תכלול Q-6600-G0 GIGABYTE GA-P35-DS3P כרטיס מסך זה תלוי 8800GTS G92 החדש או 8800GT השאלה החשובה היא איך אני בודק שהספק יעמוד בעומס אחרי הכל יש גם את הזיכרונות ה HD וכו'.... יהיה די מבאס לרכוש את כל זה והספק יהיה בעייתי לאחר הסתכלות על הספק { ישנה מדבקה } רשום שב- 5V הוא תומך עד 36A שב- 12V הוא תומך עד 26A ושב 3.3V הוא תומך עד 28A איך אני יודע כמה אמפר צורכת המערכת העתידית והאם הספק יצליח לתמוך בה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!

22. מעבד - INTEL E6750 1333FSB C2D מארז - VX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח - LED 12CMF500W זיכרון - PLT 2GB KIT DDR2 800 CZ כ.מסך -ASUS EN8800GT 512 PCIE לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח - 250GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב DVD - SATA LG DVDX18 DL.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Moo,

קיבלתי היום מארז CoolerMaster 690. התאכזבתי מאוד! כמה חסרונות. 1. הדלתות של המארז מאוד דקות. כשנוגעים בהם יש כזה רעש של פמפום. הפירוק הוא קל, אבל ההרכבה שלהם זה ייאוש גדול מאוד, צריך בשביל זה כוח ויד שלישית. 2. המגירות דיסק קשיח הם שבירות מאוד , יש הרגשה שפעולה אחת לא נכונה המגירה תרסק לחלקים. הכנסתי את הדיסק קשיח שלי שהוא IDE , והמגירה לא נכנסה עד הסוף כי הפלאג של החשמל שמחובר לדיסק פוגע בברזל מאחורה. זה בילתי אפשרי כנראה. 3. החיבור של המנורת POWER במארז היא בפלאג של 2 במקום בפלאג של 3 כמו הלוח אם שלי . 4. אחרי שפרקתי את הפאנל הקידמי ניסיתי להחזיר אותו - ההסתבר לי שהכפתור של ה POWER יצא מהחיבור שלו. אני לא בטוח שהצלחתי לסדר אותו , אני חושב שמשהו בצירים שלו התעקם, הכל נור…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. היי אני מחפש ספק שמתאים למתחישראלי ואמריקאי ושמכיל יציאת חשמל נוספת. הרעיון הוא שאני אוכל לחבר את המסך שעובד ב-220 לספק במקום לשקע בקיר ליציאההנוספת בספק.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלומות, עברתי על כל מיני מארזים, הרצתי חיפוש בפורום ובפורומים אחרים וקראתי ביקורות, ועדיין אני מתלבט בין כמה מארזים. אודה אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות. אני מחפש מארז בתקציב של כ400-300 שקל (או בסביבות 600 שקל לספק ולמארז). כנראה ללוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E2180, בלי כרטיס מסך נוסף. העיצוב לא משנה לי יותר מדי, מעדיף מארז כמה שיותר שקט. החלטתי ללכת על ספק ZM360B-APS של זלמן. בינתיים סיננתי לי את המארזים הבאים: Yeong Yang 5603, HEC 6AR6, HEC 6A21, Thermaltake Matrix. אני נוטה למארזים של HEC - הבנתי שהם פחות או יותר זהים, חוץ מהעיצוב - אבל מצאתי כאן בפורום הודעה של מישהו שרומז שהמארזים האלה לא שקטים ולא עמידים במיוחד, וכך שוב חזרתי לנקודת ההתחלה. ואולי יש עוד איזה מארז באיכו…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.