ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים לזה שבכותרת אבל השאלה הגדולה אם הספק הקיים יספיק לי? לפי המחשבון באתר של enermax כן, לפי דף היצרן של הכרטיס צריך מינימום 500W שזה לא מה נראה לכם? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט איזה מארז אני צריך, אני רוצה מארז שקט ומאוורר טוב, אני לא כול כך אהבתי את המארז של ANTEC סונטה 3 - בלי לפגוע - מה אתם אומרים על המארזים של THERMALTAKE כמו למשל AGUILA נ.ב. הגדלתי את התקציב טיפה ללא ספק כוח
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעבד: Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: MSI Z170A GAMING PRO זיכרונות: Kingston HyperX 16G (2x8G) SAVAGE XMP DDR4 2400Mhz CL12 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming אס-אס-די: SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III כונן אופטי: Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: Antec GX500 כרטיס רשת (חיצוני): TP-Link USB TL-WN822N 300Mbps * קיימים במארז 3 מאווררים 120 מ"מ, מתכנן להוסיף עוד שניים שיש לי כבר. * המארז כולל Fan Controller * לא מתכנן OC בכלל. * המפרט כולל הכנה לSLI. אני מתכנן להוסיף עוד כרטיס מסך בדיוק מאותו דגם בעוד שנה-שנתיים. לכן אעדיף להכין …
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כידוע האפולו לא בארץ וגם הטוניק. איזה מארז + קירור למעבד יכולים להחליף את הצמד הזה- חשוב שיהיה שקט, מאוורר היטב ושלא יצטבר אבק. המפרט הוא E4300 (בתקווה לבאס 400), לוח אם GA-P35C-DS3R, דיסק WD 250GB SATA2 AAKS, צורב LG H62N, ספק ליברטי 400W, כרטיס מסך BFG 8800GTS 320 OC. אם שכחתי משהו תגידו. כן כן, בסוף לא הצלחתי להשיג אותם איזה עצבים. תקציב 650 ש"ח לשני החלקים ביחד ולא לכל אחד, צמד טוב שיחליף את הצמד החלומי (שלי לפחות) האפולו והטוניק. אם אפשר שההצעות יהיו מחנויות באזור המרכז (ראשל"צ). איך הטריניטי מבחינת שקט? אם אני לוקח אותו אז אני מוסיף שני מאווררי 120מ"מ שקטים, הוא יהיה מאוורר ושקט טוב ככה? אהה, ויודעים מתי הם צריכים להגיע האפולו והטוניק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS אני יודע שזה ישן וזה...אין כסף אין מה לעשות אני מחפש אחד טוב ושקט...משהו מ KSP תודה...
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ביקורות (הראשונה ווידאו) http://www.3dgameman.com/content/view/15225/103/ http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_haf_922/ http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/HAF_922/6.html http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/5
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך מארז קטן ושקט עד 450 שח.. כמו כן אם תוכלו להמליץ על איזה ספק ומאווררים (אם לא כלולים במארז) הייתם הולכים ללא קשר למחיר. חשוב שהמארז יהיה קטן ושקט אבל שלא ייפגע בביצועים (Q6700, HD4850) המלצותיכם בבקשה.. תודה ענקית מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום .. אני הולכת לקנות מיקרופון קונדנסר שמקליט נדמה לי כל פיפס אפשרי, ולכן אני צריכה לקנות ספק כח(וגם כי הספק שיש לי כרגע לא נראה לי טוב והוא מרעיש, אני חושבת שזה הוא שמרעיש מהמארז, וגם לפעמים המחשב מכבה את עצמו ואז אני צריכה לעשות פן למחשב כדי שיסתדר לכמה ימים...) עכשיו, אני צריכה לקנות ספק כח אמרנו , אז אני רוצה ללכת על ספק כח שלא מרעיש .. (לא לגמרי לא נראה לי יש אחד כזה..) אבל אני צריכה שהוא יהיה ספק שיהיה נגיד אפשר ללכת לישון איתו בלילה בלי להתעצבן מהרעש(רגישה לרעש..) התקציב הוא עד 300, אפשר גם 350.. תאמת שאני לא יודעת, אולי ספקים בכלל לא אמורים לעשות רעש.. כי שלי גונח כמו מטוס אז תודה רבה רבה לעוזרים ואם אפשר כמה שיותר המלצות, קראתי בנעוץ את הספקים המומלצים אבל שום …
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בונה מחשב רב תכליתי שישמש לעבודה עם תוכנות גראפיקה ותלת מימד וגם למשחקים וכל זה בתקציב מוגבל ספק כוח Corsair vs550 290 ש"ח באייבורי *רצוי לציין שהסדרה VS היא הזולה ביותר מבין ספקי קורסאייר חיפשתי עליו פרטים באינטרנט ויצאתי עם יותר שאלות ממה שהתחלתי... כמה תגובות שקצת מדאיגות: http://www.overclock.net/t/1334199/corsair-vs-series http://www.techpowerup.com/177599/Corsair-Unveils-VS-Series-Entry-Level-Power-Supplies-for-220-240VAC-Markets.html לא מצאתי שום סיקור רציני לסדרה VS של קורסאייר וממה שכן מצאתי לא היה ברור אם הוא טוב או לא... האם למישהו יש נסיון עם הספק הספציפי הזה?? מה חוות דעתכם עליו? האם הוא יעמוד בעומס 24/7 עבודה עם תוכנות כבדות וגיימינג על מסך 3…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני דיי בטוח שספק הכוח שלו נהרס. המחשב לא ענתיקה לחלוטין, הוא שימש אותי כמחשב לטלוויזיה והצליח לעמוד יפה בשידורי HD 720P לפלזמה 50 אינצ' (בערך 3 שנים - לא שימוש יומיומי). שאלותיי, רציתי לדעת אם כאשר המחשב לא נדלק זו בוודאות בעיה בספק הכוח (כמובן שהחלפתי כבלים, שקעים וכד'). שנית, האם ספק כוח מתאים לכל מעבד/לוח אם ? ואם כן, מה תמליצו לקנות - מחפש ספק כוח שיריץ מהמחשב לטלוויזיה של 32 אינצ' (ולא 50) - זול ככל שניתן אבל שיהיה בעל איכות מספקת. הייתי מצרף את פרטי החומרה של המחשב אבל הוא לא נדלק ואני לא זוכר מהם תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה מהם עדיף ? ??? המחשב הוא q6600 8gb ram 8800 gts 640 sli אם אף אחד מהם תמליצו משהוא עד 650 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזז ככה לחבר.. מארז +ספק 400w בסביבות ה700 ש"ח אממ הוא אמור להחזיק Conroe 2.4 ati x1950xtx או 7950gx שתי זיכרונות Vdata/twinmos 667 הרדיסק אחד וזהו בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המארזים כמו: 1. איך הם באבק ? 2. מה הרמת השקט שלהם ? 3. מי יותר שווה ? 4. יתרונות ? 5. חסרונות ? 6. ומי עדיף יותר ? ועם יש מארזים יותר טוב ומשתלמים בסוכמים האלה.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, יצא לי בעבר להרכיב ולהתקין חלקים חדשים על המחשב שלי אבל מעולם לא הרכבתי אחד מאפס. חשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה אז המחשב הבא כנראה יגיע בחתיכות... רציתי לשאול עד כמה משמעותי עניין סידור הכבלים - במחשבים הקודמים שלי הכבלים היו די מבולגנים ולא נתקלתי בבעיות התחממות משמעותיות, אבל ראיתי שהרבה אנשים מתעסקים בזה. כמובן שספק עם כבלים נשלפים הוא נכס למי שרוצה לסדר את הכבלים בצורה יעילה, בעיקר כשיש ספיירים. אשמח לשמוע מהמומחים כאן כמה זה משמעותי (אם בכלל) למחשב גיימינג ממוצע שבו אין הרי רכיבים מחממים אלא בגדול כונן קשיח או שניים, CD, ספק כוח וכרטיס מסך. תודה ויום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בצג של הטמפ' מקדימה יש אור אדום כזה מצד ימין למעלה שכל הזמן מהבהב. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או משהו...?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
בעקרון אני מחפש משהו כמה שיותר חסכוני כי המחשב ידלוק 24/7. זה לא מערכת למשחקים אבל אולי יעשה OC קליל.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ברשותי אלפסק מדגם ADVICE PRV650. שימושו הוא להחזיק מחשב נייד מחוסר סוללה וראוטר בחיים בזמן הפסקות חשמל קצרות. בזמן האחרון האל פסק קורס מיד בניתוק החשמל. פתחתי אותו וגיליתי שהסוללה "נזלה". האם החלפת הסוללה תחזיר אותו לחיים או שצריך לבדוק עוד דברים? ומאיפה ניתן לקנות סוללה מתאימה בארץ בזול? מדובר על סוללת 12V 7 אמפר. דגם DJW12-7.0. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא כל-כך בטוח שהנושא שאדבר עליו הוא לכאן, אך בכל זאת אשאל. יש לי מחשב גדול (מארז גדול, לא קטן הכוונה). זה המארז: עכשיו, יש לי גם ספק בעל 500W, כרטיס מסך NVIDIA470, זיכרון 2 גיגה, 3 דיסקים קשיחים (500, 160 ו - 75 - GB), מעבד Q9500.. הבעיה היא כזאת המחשב שלי מרבה להתחמם ובנוסף הוא הופך את החדר לסוג של "סאונה" במידה והדלק סגורה (פרטיות.) רציתי לדעת כיצד ניתן למתן את התופעה של ההתחממות? יש מארזים שממתנים את התופעה? איך ניתן להתמודד איתה בצורה הטובה ביותר - גם שטמפרטורת המחשב לא תהיה גבוהה מידי וגם "תפלוט" חום כמו שצריך על מנת שזה לא יקרה. *בנוסף רציתי לדעת מהי הטמפרטורה שהלוח אם צריך להיות. תודה, אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 360 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שטחנתי את העניין אבל אני זקוק לשקט נפשי בנושא. אז אם אקבל מספיק אחדות דעים בנושא אהיה רגוע ואוכל להנות מהמחשב החדש. אז ככה היום הלכתי לKSP והחלפתי את הכרטיס מסך ל4870X2. עכשיו הסתמכתי על דבריו של DARKLLOTH שאמר שהספק שברשותי "COOLERMASTER eXtreme Power Pro 650W" אמור להחזיק אותו בלי שום בעיה. העניין הוא שסוכני המחירות שם טענו שזה ספק גבולי ולא מומלץ. אני התעקשתי והזמנתי את הכרטיס מסך בכדי שכבר יגיע המחשב. עכשיו אם יהיה פה קונצנזוס אני אהיה מאושר באדם. אם לא אני אאלץ להחליף ספק . בכל אופן ריבוי תגובות חברים זה חשוב לי!! g0vner_x3
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הספק Corsair VS650 650W לוח אם : Asus B85M-G LGA1150 זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz מעבד : intel i5 4570 3.2Ghz כרטיס מסך :MSI Radeon R9 270X GAMING OC 2GB בנוסף לכך הארד דיסק 1 ,ו 4 מאווררים. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, לפני הבקשה שלי, אני חדש בתחום הזה ואני גם חדש בפורום אז אני מבקש שאם עברתי פה על חוק כלשהו (למרות שקראתי אותם) לרחם עלי קצת חחח בקיצר יש לי עכשיו ספק של 500W של איזו חברה סינית ממש לא מוכרת שאני אפילו לא יכול לקרוא את הדגם שלה כי השם של הדגם מוחבא שם איפשהו.. אני עומד לעשות שידרוג למחשב ולקנות כרטיס מסך חדש כניראה GTX 670 ואני מחפש לעצמי גם ספק חדש כי איך שהבנתי, ספק איכותי הוא דבר חיוני למחשב שמתפקד כמו שצריך. התקציב שלי הוא 300 שקל, אם יש פחות אז זה גם טוב ואם יש משהו ב350 תציעו גם את זה אבל אני מבקש לא להציע יותר מיזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עם הגיעו של החורף נתקלתי כבר במספר מקרים בביתי שהאורות (כאינדקציה לזרם החשמל) פשוט דעכו לשניה - נפילות מתח. מכיוון שאני מעוניין להגן כמה שיותר על הציוד שברשותי: מחשב(מפרט מצורף בתחתית ההודעה) , מסך LCD 22 , רמקולים הרמן קרדון, ראוטר, ואם אפשר לחבר גם את המסך טלוויזיה LCD 32" למייצב המתח זה יהיה מושלם. העניין הוא כזה - המחשב הוא ביתי, ואני לא עובד עם מסמכים חשובים ולכן מבחינתי אין לי בעיה עם כיבוי פתאומי של המחשב מבחינת איבוד מידע. מה שחשוב לי זה אך ורק שמירה על הציוד מפני שינויי מתח שיכולים להזיק לו. ולכן השאלה המתבקשת האם כדאי לי לרכוש AVR בלבד ? - דוגמת Advice AVR Pro 2000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6381 א…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-