עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שאלה אחת. מה יחזיק את המפרט הבא בהנחה שיש לי כ.מסך 8800GT 512MB של פאליט.. ובהנחה שאני אקנה כ.מסך יותר טוב, למשל כזה : GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB MB OVERCLOCKED HDMI RETAIL PCI-E המפרט רשום לכם מתחת לאווטר שלי.. :]

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by yotamavi,

רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

האם הספק הזה: Seasonic X-760 760W יחזיק את המערכת הבאה: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K OC @ 4.5 Gigabyte GA-Z77X-UD3H Crucial 128G SSD Marvell M4 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. 680 GTX SLI 8Gb DDR3

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. יש לי ספק בן כ 6 שנים ANTEC 500W NEO HE אף פעם לא היו לי בעיות ואני שוקל להעביר אותו למערכת חדשה שאני בונה. האם יש בעיה להישאר איתו עד שהוא ימות, או שהוא יכול לסכן את הלוח אם?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  5. האם הוא שקט? ומאוור טוב ? בעיקר שקט חשוב לי

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  6. שלום לכם...! אשמח לעצתם בנוגע לספק ומארז למפרט הזה: לוח : 945P-S3 מעבד:CONROE E6300 כ.מסך: 7600GT של ג'יגהבייט זכרון: 1GB צורב LG WD 160 GB למפרט הזה בחרתי במארז HEC הזה..: ב- 240 ש"ח... והוא משעמם...! ואת הספק שך JSP-TECH 500W ב-260 ש"ח... והוא נראה לי יותר מדי בשבילי ואוכל לחסוך קצת כסף עליו עבור מארז יפה יותר... תכניסו קצת חיים וחשמל למחשב שלי בבקשה...! איזה ספק מתאים למחשב הזה (אני לא עושה אוברקלוקינג)...? יש מארז שתוכלו להמליץ לי עליו ...? (המחיר של שניהם שלא יעבור את ה-500 ש"ח) תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by norm,

אני מחפש מארז איכותי, שקט ומאוורר, שהחיבורים הקדמיים יהיו למעלה. מתלבט בין שני המארזים בכותרת ואשמח לשמוע מה ההבדלים המרכזיים ביניהם ולקבל המלצות על מארזים נוספים עד 500 שח ברמה דומה. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeMaster,

Enermax Liberty 500w 560 שח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=532 שווה את הכסף ? אני מחפש ספק 500 וואט - בדגש על איכות! אני לא רוצה להתעסק עם בעיות חשמל כדוגמא נפילות וקצרים. אני יודע ש- Enermax Liberty הוא ספק מעולה. אבל האם זה באמת שווה 560 שח ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אני קונה מפרט בסגנון הבא מעבד e4300/e4400/e6320 או amd 4200/4600 לוח אם שיתאים זכרון 2gb או אולי אפילו ארבע. הארד דיסק 250GB GB. קחו שבחשבון שאולי תהיה הוספה של עוד אחד בעתיד... וכרטיס מסך 8800gts 320mb לא מתוכנן בקרוב oc, רצוי שיסחוב oc קטן עוד כמה שנים שתיגמר האחריות אבל אני לא יוסיף אפילו שקל בשביל זה. שמעתי שהספק הכי מומלץ וטוב הוא liberty 400w... אבל הוא נורא יקר ומאלץ אותי לקחת מארז ג'נרי. מה המשמעות של מארז ג'נרי? ומישהו יכול להציע לי מארז פלוס ספק למפרט הזה שיש ב-k.s.p? כי אני קונה משם את המחשב... http://www.ksp.co.il/hmain.php ואם אני ייקח 2900xt, liberty 400 יעבוד אותו? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. תענו מהר בבקשה .... :)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  11. למפרט הבא מה איזה ספק הייתם מתקינים לוח P45 E8400 חמישה!!! דיסקים של 1 טרה שני כונני DVD_R וכרטיס 4830

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by spider272,

ENERMAX NAXN ENP550AWT האם הוא ספק טוב ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by MooShoo,

מישהו יודע אם ואיך ניתן לסגור את פתחי האוורור שלא בשימוש במארז CM590? לחילופין - האם ניתן לשים פילטרים ובאיזה אופן? נראה לי שבתצורה הנוכחית - פנים המחשב יספוג כמויות אבק אדירות...

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. מישהו שמע על המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057 יש דימיון בינו לבין CM690.. איך הוא לעומתו מבחינת פוטנציאל קירור, נושא האבק, רמת שקט, מרווח ....ובכלל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Orenk9,

שלום, אשמח לעזרה איזה אלפסק אני צריך לרכוש בשביל להגן על מקרר ביתי. המקרר הוא גדול יחסית וקצת יקר, וגם מאחסן תרופות חשובות, ולכן חשיבות גדולה להגן עליו ככל הניתן מנפילות מתח, נחשולי מתח, וכל מיני "פינוקים" חשמליים כאלה ואחרים. האלפסק צריך להחזיק את המקרר במקרה של הפסקת חשמל כחמש דקות, היות ויש בבית גנרטור חירום אוטומטי שנכנס לפעולה תוך דקה-שתיים. כל הפוסטים באינטרנט מדברים רק על אלפסק למחשבים, ואני לא יודע איך מחשבים איזה אל פסק צריך למכשירי חשמל קצת יותר גדולים. המידע היחיד שאני יודע על המקרר הוא צריכת אנרגיה של 672 קוט"ש. האם המידע הזה מספיק? אנא עזרתכם.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. AMD 3800X2 BFG 8800GTS 320 OC LG H62N WD 250GB SATA2 2500AAKS OCZ 1024X2 667 לא מתוכנן OC ולא כלום. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by a55af,

אני צריך עזרה בהצעה למארז+ספק. הדרישות: 1) ללא לדים זרחניים בכלל (אם אפשר). 2) שקט. 3) שלא נראה מפלצתי(גדול). נועד עבור מחשב i5 ללא כרטיס מסך. 3 דיסקים בפנים(2 של 3.5", 1 של 2.5") אולי נכניס רביעי.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 , Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by blizzard20,

אהלן. יש לי במחשב כרגע כונן דיסקים וכונן קשיח. אני רוצה להוסיף כונן קשיח נוסף, אך מהספק כוח יוצאים רק 2 כבלים של חשמל, אחד מחובר לכונן הקשיח הנוכחי והשני לכונן הדיסקים. אני מדבר כמובן על החיבור חשמל השחור הדק (לא זוכר את שמו המקצועי) ולא ללבן השקוף עם ה 4 פינים. מה הדרך להוסיף חיבור כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by the_lighting,

PSU Hiper Type-R 580W Modular שווה יד שניה 400 ש"ח? איך הוא? נחשב לספק טוב?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. יש לי מעבד AMD 3000 לוח אם K8NF9 של GIGABYTE שתי זכרונות של 512 של KINGSTON כרטיס מסך ATI 1800GTO דיסק קשיח 250GB SATA2 WD צורב DVD וצורב רגיל 2 מאווררים של 120 מ"מ איזה ספק אתם ממליצים לפי המפרט?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. האם ספק של 650W יעבוד יותר זמן מספק 525W?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לספק "Corsair HX750W" יש את תו התקן "80PLUS Gold"? ויש תו תקן יותר טוב מזה?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. אהלן, המערכת שלי מורכבת מ: E6400 + Zalman 9500LED, זיכרון של 2GB, שני כונני DVD ושני כוננים קשיחים עם כרטיס מסך 7300GT. הספק שלי הוא Enermax Noisetaker 2 420W. אני חושב לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו חזק יותר (עדיין לא הוחלט אבל ככל הנראה זה יהיה X1950 Pro או 7900GS). לדעתי לא אמורה להיות בעיה בכלל, אבל רק כדי להיות בטוח רציתי לשאול האם לדעתכם הספק שלי יעמוד בשדרוג שכזה (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.