ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU .. הוא מגיע בלי ספק, יש לי תקציב של עד 250שקלים לספק, (ללא חריגות!) . איזה ספק מומלץ? חשבתי על FSP 450W : ATX450-PNR, העניין הוא שאני לא יודע אם הוא תומך ואם הוא חזק ולא יההי רעיש, אשמח לדעת. תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה-thermaltake Mambo vc2000bnsd שעולה 305 ש"ח, ואז ראיתי את ה-soprano vb1000bns שעולה 400 ש"ח אבל לא הצלחתי למצוא הבדלים משמעותיים. מה עדיף בינהם? ואשמח להמלצות על מארזים בתווך ה300-400 ש"ח.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מפרט למחשב חדש, מכל הדברים אני מרוצה חוץ מהמארז והספק שאני לא מכיר המארז והספק שקיבלתי : redline 01 usb3 + seasonic 450W RT 80 + GOLD * השימוש שלי במארז הולך להיות רב תכליתי (לא משחקים כבדים) ואני לא הולך לבצע OC , חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט מה דעתכם על המארז והספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה מאווררים יש למארז, מהו גודלם ואיפה הם ממוקמים? בנוסף אני מעוניין לדעת כמה מאווררים ניתן להוסיף למארז חוץ מהקיימים, באיזה גדלים, באילו מיקומים? ועוד שאלה קטנטונת - ראיתי בפורום שאמרו שאין לו כפתור ריסט, למה זה? איך אני אמור לעשות ריסט למחשב אם הוא נתקע לי או משהו?! והאם יש מארז עדיף עליו במחיר של עד 350 שקל? (בלי חריגה). תודה עצומה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש ספק כזה ברמה של הליברטי 500 ובערך באותו מחיר ? האם זה חשוב במערכת המיועדת לOC ? למערכת: ,P5B-D,6600,2GB,X1950PRO
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פה זה כל הפרטים עליו האם הוא טוב? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 ואם לא אז למה? הנה המערכת: AMD Athlon 64 X2 4200+ Gigabyte GA-M55plus-S3G 2 x Samsung 1 GB DDR2-667 NVIDIA GeForce 6100 (256 MB) WDC 260GB [attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי באחד השרשורים כאן שמישהו כתב על ערכת הדממה שאפשר לקנות למארז ואז עלתה בי השאלה: האם עדיף לקנות מארז שמראש תוכנן, יוצר ותומחר כמארז שקט או לקנות ערכת הדממה ומארז פשוט (CompuCase למשל) ? אשמח לקבל חוות דעת גם מבחינת המחיר וגם מבחינת התוצאה הסופית... ועל הדרך, עוד שאלה בנושא אחר לחלוטין: מי הוא מארז ה-toolfree הזול ביותר ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לא מיועד לגיימינג. מבין ששקט מתחיל קודם כל מהרכיבים הפנימיים, מאוורים וכוד',דואג גם לכך. עד כה קראתי על שקטים כגון- nzxt hush, קולרמאסטר סילו , אנטק סולו (לשעבר 150). הציעו לי גם את הטרמלטייק אלמנט סי, אך קצת התאכזבתי ממה שקראתי בנוגע לשקט. על שני הראשונים קראתי ביקרות טובות בנוגע לשקט עבודה שלהם. שמעתי כי ל- nzxt יש קצת בעיית יבוא סדיר. מבקש התיחסות/המלצה .
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי.. אז ככה, זה אומנם קרב של משקל נוצה על משקל כבד (MID VS FULL) אבל בכל זאת ! חשוב לי מארז FULL TOWER בגלל האופן ספייס, המרווח והסירקולציית אוויר החופשית יותר... לצ'אקרה יש מאורר ברברי בצד... ועוד 2 של 120 קידמי אחרוי, בנוי בצורה אלגנטית ועם גימור יוקרתי.. כנ"ל לגבי הקולר מסאטר שמביא איתו מספר פיצ'רים נחמדים וגימיק שאני לא הכי מת עליו... אפשרות הרחבה ל 7 מארוררים שזה לא שימושי זה כבר הופך לשואב אבק... וגם שהספק למטה.. שהאמת זה מקור לתקלות... לך תדע.. ישפך מיץ או שאני אשתוף ת'ריצפה וזה יהיה אסון =] מה בעקרון יותר מומלץ ל OC... מה שמטריד אותי בצ'אקרה זה שהמאורר הברברי לא יתן לטוניק טוואר או V1 לשבת כמו שצריך במארז.. אשמח לחוות דעת של צ'אקרה אובר או צ'אקרה מיד נגד…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bestprices.co.il/products/65822 בחנות יש גם גרסה של 650VA שעשוי להספיק להרבה אנשים ב- 209 שקל. באתר של "איתן הנדסה" לא מוזכר הדגם הזה אלא רק דגם אחר שעולה 400 שקל ל 800VA. כנראה שמדובר בדגם ישן יותר ולמרות שלא רשום כנראה שהתקשורת מול המחשב היא RS323. השאלה מה הכוונה במחודש? האם החליפו את הסוללה? חוץ מהסוללה יש עוד חלקים עם בלאי גבוה? שניהם באים עם שנה אחריות. מה דעתכם? UPSים של ADVICE שמממליצים עליהם פה עולים הרבה יותר, ADVICE 750VA עולה כ-450 שקל כולל משלוח. האם הם מצדיקים את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו [ בעיקר לסרטים ]. אבל המארז דפוק לגמריי. הוא פשוט מתפרק. לפי מה שהבנתי צריך לבחור כדי שיתאים ללוח אם שמתאים למאבד ולספק ואולי לעוד דברים שאני לא כל כך מבין בזה. אבל בגלל שהמחשב ישן חבל לי להשקיע הרבה כסף במארז. נגיד הלוח אמ שלי זה : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 430 מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ כמובן שעדיף מארז עם כמה שיותר קירור וכמה שיותר שקט אבל במחיר ממש סביר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית מארז למחשב מבוסס i5 2500 ללא OC. חשבתי על ה Antec DF-30, אם אני מוסיף את המאוורר הצידי אני כבר מגיע ל 500 ש"ח. אז אולי עדיף כבר להשקיע עוד טיפה ולקנות את ה CoolerMaster HAF 932. הקטע שאני לא ממש צריך Full Tower וגם ל HAF אין פילטרים נגד אבק. למישו יש נסיון עם 2 הדגמים? איזה מהם יהיה יותר שקט וכדאי?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו האם הוא מומלץ ובכלל המארזים של A TOP ובכלל מה מומלץ במחיר הזה(עדיפות למארז יפה)
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פאנל הזכוכית נשבר ואני מחפש לקנות (ללא הצלחה) אחד חלופי. אני מעדיף שיהיה סגור ולא מזכוכית.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 2 followers
-
-
צריך לדעת אם הוא יכול לחזיק 285GTX Q6600 OC@3.6GH 3 יחידדות של HD 1צורב וזיכרונות שגם הם באוברקלוק האם ישאר לי רזרבות מהספק הנ'ל ? האם הוא איכותי ? והאם יש ספק משתלם יותר עם עוצמה זהה + בברכה ארז נ.ב מקווה שהפעם יענו לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ליברטי 400 שמגיעים איתו 3 כבלים של החיבורים כוננים וכד' . בהתחלה חשבתי שחסר , אבל אז ראיתי על האריזה שזה מה שמגיע איתו . האם זה נכון ? ואם כן , מאיפה אפשר לקנות עוד כבלים לספק ?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב מFOXPC והזמנתי מחשב עם מארז Raidmax Sagitta ולקחתי כבר את המחשב הביתה ובכלל לא חשבתי שזה לא הSagitta ובסוף הבנתי שקיבלתי מארז אחר - Raidmax (?) Sagittarius .. http://www.59hardware.net/~titou/news_1627.2.jpg (הכי שמאלי) עכשיו השאלה היא האם כדאי לבקש מהם להחליף לי לRaidmax Sagitta שהזמנתי או שחבל לי על הזמן ויכול להיות שגם זה מארז טוב.. אין לי מושג :\ אשמח לקבל תגובות
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3 מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz כרטיס מסך: Video Card : NVIDIA GeForce GT 220 זיכרון: Kingston DDR2 2GB USB 3.0 : Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card (הכרטיס הותקן לאחרונה. אני מחבר אליו את ה-Sandisk Extreme USB 3.0, ומתכוון לחבר אליו בעתיד דיסק קשיח נייד) USB 2.0 card: VIA USB Enhanced Host Controller: המדפסת, מצלמת האינטרנט ואוזניות ה-Logitech שלי מחוברים אליו (התקנתי אותו מחדש, כדי להעביר חלק מהחומרה המחוברת אל יציאות לוח האם אליו, כדי להקטין את העומס על לוח האם לפי המלצת טכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון) דיסק קשיח: SAMSUNG HD502HI ATA Device 500 GB, 5400 RPM, SATA-II כונן תקליטורים: LG G…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק ToughPower 600 Thermaltake הוא טוב? בתור ספק ?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי אני משקיע הרבה מחשבה כעת בבניית מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים (I7920+260GTX). אני נתקל בהרבה מארזים ועדיין מתלבט מה לקחת (המון מארזים משוכללים מבחינת אוורור ומודולריות) , ראיתי את המארז החדש שיצא החודש אם אני לא טועה של Antec , המארז הוא בעצם גירסה שנייה של ה Nine Hundred כמובן שאתם זוכרים. הנה קישור אליו באתר החברה : http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=15920 המחיר שלו הוא 717 ש"ח באתר אלוף מחשבים. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431319 קודם כל מבחינת האוורור שלו הוא נראה די מדהים מבחינתי , והמודולריות שלו גם נראית טוב מאוד , מארז לגיימר איכותי ביותר לפי ביקורות שקראתי. אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו ואם אתם ממליצים ל…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-