ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
ספק שמגיע עם סליבים יפים ומסודרים,עד 700 ש"ח לSLI. נכנסתי לסטיקי,אבל בקשר בקשר לספק שמגיע עם סליבים מסודרים לכמה שפחות בלאגן בתוך המארז,לא הצלחתי להגיע למסקנה חותכת. Thermaltake Toughpower 600W נראה סבבה וגם חזק,אבל לא הצלחתי למצוא תמונות בגוגל שמעידות על הסדר/אי סדר שהוא יוצר בתוך המארז. אשמח לקבל עזרה או המלצה,אני לא סגור על שום דבר... תודה מראש, גיא
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייתי בטוח שהספק הוא מודולרי , הוא לא כל הספקים היקרים שנתקלתי היו מודולרים , והזולים והפשוטים לא היו מודולרים יש יתרונות לספק מודולרי חוץ מנוחות ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של Coolermaster 650W וקינתי אותו בFOXPC בעבר, עכשיו אני חושש שיש לי בעיה עם הספק שגורם לי לנפילות של המחשב בזמן מאמץ של המחשב במשחקים, (כרטיס המסך טוב), עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקבל את האחריות של הספק אם החנות FOXPC נסגרה, כי אני יודע שהחנות נסגרה וכבר לא קיימת, וכרגע אני לא יודע למי לפנות בכדי לקבל את האחריות, לאיזה יבואן וכו'. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. קניתי כרטיס מסך יד שניה - GTX 970. זה הספק שברשותי - יש לי שתי שאלות - 1 - האם ספק מהסוג הזה - 500W צריך להספיק למערכת עם כרטיס מסך כזה? (יש שם גם i5 760) 2 - כשניסיתי לבדוק את החיבורים ראיתי שלספק שלי יש רק חיבור של 6 פינים והכרטיס מסך דורש חיבור של 6 +8 פינים (שאין לי בספק). אפשר לקנות מתאמים לספק כוח על מנת שיתווסף לי החיבור? תודה לעונים, אני ממש חדש בהרכבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אל פסק לחדר למחשב נייח ונייד + מסך 23 אינצ׳. מכיוון שאף פעם לא קניתי אחד, הייתי מעוניין לקבל עצה איזה כדאי לי לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte S3 945P זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים TEAC Optical 800dpi רמקולים ATP3 מסך LG 1750 T ספק יהיה אחד טוב אני לא ידוע בדיוק... כל זה ב5300 עידכון: תנו לי שלוש הצעות מכל חברה שונה, בגלל שזה שאני קונה ממנו הוא לא עובד עם כל החברות. זיכרון אחד של 1G כי אם ארצה לשפר אני אצטרך להוציא את ה512 ולא יהיה בו כל שמוש לאחר מכן. אני צר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.newlaunches.com/archives/scythe_xclio_a380_atx_case.php ממש עונה על כל החלומות שלי עם שני מאווררי 25 ס"מ. גם המחיר ביפן סביר - 130$.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אז ככה אני בקרוב מחליף מסך לאחד עם 24" או יותר לכן גם הכרטיס מסך מוחלף ואני מודע לזה שהספק שלי לא יחזיק כרטיס GTX470 או דומים אליו וגם המעבד עם OC. השאלה שלי היא איזה הספק אני צריך בשביל המערכת שלי +כרטיס GTX470 או GTX480(לא כרטיסי AMD לא באים בחשבון) +OC למעבד ל3.7GHZ חשבתי על משהו בטווח ה 600W + - וגם ראיתי ספק מעניין Corsair GS 600W מה אתם חושבים עליו? כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו ברשת. ספקי SEASONIC גם אני לא כל כך מחפש זה משהו אצלי שאני לא אוהב את הספקים שלהם. והתקציב עומד על 500 עם אפשרות חריגה ל650 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html המארז מכיל 5 מאווררים, לדיסק הקשיח, מאוורר קדמי ואחורי גדולים, מאוורר לכרטיסים ומאוורר שנמצא באמצע החלון השקוף מול המעבד, בנוסף הוא ניפתח לשני הצדדים בקלות בעזרת 2 קליפסים. הייתי אמור לקבל את המארז של GIGABYTE 3D AURORA, אבל הזמנתי לאח שלי מחשב עם המארז של RAIDMAX SMILODON והתאהבתי. היום יש לי מארז של COMPUCASE CI-6a19, האם כדאי לי להחליף? אני לא צריך להוסיף כסף.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בזמו הקרוב ורציתי לבדוק אם הספק שלי יחזיק HD 4850 או4870 +את כל שאר המערכת שלי אני יכול להעלות תמונה אם צריך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האם לדעתכם המארז הזה יהיה שקט בשביל גיימינג? Corsair Crystal Series 460x RGB
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E7200 EP43-DS3 HD4850 320GB 2GB 1066 REAPER DVD ירזיק?הספק הוא TRUE POWER... והאים הוא ירזיק OC? בבקשה זה דיי דחוף כי עוד שעה אני מזמין מחשב...תודה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם איזה מבין המארזים יותר טוב למערכת עם 4870 CF? תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך. העדפה לאדוויס האם התקציב יספיק לי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ורציתי לשאול האם מארז גדול הכולל שני מאווררים מתאים לו או שיש צורך ביותר מאווררים. המפרט הוא: מעבד intel core duo e6400 לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש דרך לדעת אם זה הנורה הכבל או החיבור ללוח? איך אני יכול לבדוק? כמה מתח הנורה הזו צריכה כדי לבדוק אותה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6474 [bFG 800W SILENT PSU Quad 12V Rails]
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התפגר לי הספק כוח, ושמתי עין על ה-Seasonic M12II 620W. יש לי מחשב עם לוח DFI Lanparty p45 t2rs, ושמעתי שיש בעיית תאימות מסויימת בין הספק ולוחות אם של DFI. גוגל לא מספר הרבה, אבל מצאתי את זה: http://www.overclock.net/power-supplies/48476-seasonic-problems-wirh-dfi-lanpartys.html השרשור די קצר, ומדבר בעיקר על לוחות nf4. רציתי לשאול אם מישהו מריץ בהצלחה קומבינציה של זוג הרכיבים הנ"ל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת... נמאס לי מהרעש שהמארז שלי עושה (TT 7000A).. שני דברים מדאיגים אותי: 1) שיהיו לפחות 2 מאווררי 120MM (ראיתי בחלק מהמקומות של 6920 יש מקדימה 2X80MM- באתר יצרן כתוב120MM 2) שכרטיסי D3D10 ייכנסו למארז הGB נמוך יותר אבל יש לו 49ס"מ עומק לעומת 43 ס"מ של ה-6920. הקנייה השבוע, תודה מראש על התגובות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הספק כח שיש לי, האם זה מספיק עבור מחשב עריכה עם כרטיס מסך 570?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-