ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל להחזיק CROSSFIRE של HD2900XT לקחת בחשבון שצריך שני חיבורים של 8 פינים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי מארז שכזה בתמונה שהופיעה במוסף המחשבים של ידיעות אחרונות שמופיע מדי יום ראשון . יש מארז דומה מתוצרת חברה בשם "רדימקס " http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html מה דעתכם ? יש משהו בסגנון דומה ,אבל עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=890 המארז הזה עולה 2100 שח אבל מאוד התרשמתי מהדלת הנפתחת מישהו יכול להמליץ על מארזים טובים מהסוג הזה בטווח מחירים של עד 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי מארז HTPC של JSP-TEK עם ספק של ez-cool 300W. המארז יפייפה מגיע עם שני מאווררים שקטים בצדדים אבל מה... לספק הזה יש מאוורר 80mm שעושה רעש מטורף אולי 50 dba. הרכבתי מאוורר אחר 0.15A והמחשה נדלק אבל לא עולה כלל. חזרתי את המאוורר 0.19A המקורי והכל חזר לעבוד. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19059&catid=878 חברה בבקששה עצות מה לעשות עם הרעש האיום?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,עקב ריבוי הפסקות חשמל באיזור שלי אני צריך המלצה לאל פסק שיתן לי לכבות את המחשב כאשר יש הפסקת חשמל,המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635@ 3400 MHz Gigabyte GA-770T-USB3 Transcend 8 GB Ram Leadtek GeForce GTX 460 OC ASUS Xonar Essence STX SeaSonic S12II-620 אני גם רוצה לרכוש SSD ולכן אני מעדיף לקנות אל פסק לפני בכדי שההפסקות חשמל לא יהרגו לי את הSSD. איזה אל פסק אני צריך? תודה. רק עכשיו שמתי לב,טעיתי בפורום אם מישהו יוכל להעביר את הט'רד לפורום המתאים,תודה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת UPS טוב שיתאים למפרט עתידי: Core i7 2600k gigabyte ga-p67-ud3 8gb ram ddr3 GeForce GTX 460 1gb כונן SSD וכונן SATA3 ספק Antec 620W Neo Eco מארז NZXT Tempest Evo התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה לכם
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובכן,קיבלתי את האנטק 300 שלי ואני שמח לשתף אותכם בדעותיי לגביו. נתחיל מעניין העיצוב. בסה"כ המארז נראה לא רע בכלל מקדימה כשמסתכלים עליו ישירות. משאר הכיוונים נראה סטנדרטי לחלוטין בסה"כ,מארז שחור קומפטקטי ונחמד. מקדימה יש לו גריל/רשת שחורה שעשויה ממתכת,לכל אורכו שבהחלט תורמת למראה הנאה מקדימה. היא בהחלט נעימה למגע ומעבירה תחושה איכותית יחסית לעומת רשתות מקבילות שיצא לי לראות. אני קצת מצטער שלא הוספתי מקדימה שני מאוררים על לדים כחולים כי זה היה יכול להיות מאוד אלגנטי,אבל אני לא חובב לדים. מי שכן חובב יכול להוסיף שניים כאלו ולשפר משמעותית את אפקט ה-Wow מהמארז. שני חיבורי ה-Usb ממקומים במקום אידיאלי לדעתי. בקידמת המארז בחלק העליון ביות (מעל לכונן ה-5.25 העליון) ומרוחקים מספיק …
-
- 85 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה פשוט WOW. לא יודע אם למישהו פה יצא לתפוס את הבן זוג שלו בוגד בו- זו הרגשה בלתי נתפסת. אני יודע שאני אולי אובססיבי מדי אבל יש לי בדיוק את אותה ההרגשה כרגע. רכשתי את הספק הנ״ל לפני כ 4 חודשים בהמלצת הפורומים השונים(בעיקר מכאן), חברים וקצת ידע כללי אישי. הספק היה פשוט אדיר: מודולרי, FANLESS עד לניצול של 40-50% מההספק, נראה טוב, חשבונות חשמל סבירים. עד ש.. לפני כשבוע וחצי המחשב התחיל להכבות ולהדלק ולהכבות באופן פתאומי, לא נדלק/ לא נכבה בכלל, i7-3770K שמגיע ל80 מעלות בזמן מנוחה ללא OC ! (לפני כן היה על 40 מעלות) GTX780 שמגיע ל70 מעלות בזמן מנוחה ללא OC! (לפני כן היה עומד על 30 מעלות) הקש ששבר את הגב העצל שלי ללכת למעבדה ברגע שהתחילו הבעיות זה היה לפני כיומיי…
-
- 35 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
מחפש להתקין צורב חלופי במקום דגם WDC WD1600AAJS-00B4A0 שמותקן במחשב של חמי. אני רוצה לקנות לו מראש על מנת שיזמין טכנאי הביתה להתקין (אין לו היכולות להתקין לבד). הוא משתמש בצורב רק לשמיעת מוזיקה. לא לביצוע צריבה כלל.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
באותו התקציב הרי ניתן לקנות http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3563, שלפחות מבחינת קירור הוא טוב בהרבה... אולי מישהו יסביר לי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע שאם ננתק כבלים power של hdd ו cd או floopy זה לא טוב אבל מה בקשר לכבל נתונים: כלומר האם זה גם יגרום לנזק אם ננתק את כבלי ה IDE או SATA או כל כבל נתונים אחר בזמן שהמחשב עובד (אני מעריך שאם ננתק את ההרדיסק הראשי זה יכבה את המחשב או יתקע אותו אבל מה קורה למשל אם יש עוד הרדיסקים שהם לא ההרדיסק שעליו מותקן ה windows??
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למארז בסביבות ה200 שקל. בארץ המבחר לא גדול בכלל וכל המארזים בסביבות ה200 שקל נראים די מעפנים, אבל אולי יש לכם המלצה על משהו. חשוב שיהיה לו צד שקוף (זכוכית או אקרילי?) ושיהיה נוח ל cable management ואוורור טוב... מה שאני מחפש לשם השוואה זה מארז בסגנון nzxt h510 פשוט הוא לא נמכר בארץ או שנמכר במחיר לא הגיוני תודה
-
- 21 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז: האם ה- Antec Sonata III הוא השקט יותר בטווח מחירים זה (עד 400) ? הציעו לי גם את LANCOOL PC-K60B ספק כח: ENERMAX PRO82+ 525W או Seasonic - איזו חברה אמינה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק עם שיידר מודל 3 על הגיפורוס 7600GT אני מקבל ריסטארט [כמו בספלינטר סל דאבל אייג'נט] עכשיו חשבתי שיש לי ספק נורמלי עד שקראתי כאן את התרד על הספקים. יש לי TZAG 500W עם 18 רייל על ה12V ונראה לי שהוא ג'נרי ולא נותן באמת את מה שכתוב עליו... עכשיו קראתי כאן שהFSP350GLN ממולץ...[וגם המחיר שלו סבבה כי לא בא לי לפוצץ הרבה כסף על הספק כרגע] בפורום של INVIDIA האנשים שם כותבים שצריך לפחןת 22A על המסילה של 12 יכול להיות? וכמו כן שצריך 2 מסילות של 12V איך זה בדיוק עובד ה2 מסילות האלו ואיך זה יודע לחלק. כי על הכרטיס מסך הזה אין חיבור חשמל בנפרד אלא שהוא שואב הכל מהPCIE אז איך ? השאלה האם הרייל יחזיק את הכרטיס גם במאמץ??? ליאור מה אתה אומר??
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי CROSAIR 620 שניראה לי שהתעייף והגיעה הזמן להחליף אותו . עכשיו אני רוצה ספק כמה שיותר איכותי לא חובה מודלרי אבל שהכבלים שלו יהיו מספיק ארוכים אני חולה על סידור כבלים. אני צריך הספק יעמוד בעומס של שני כרטיסי 570 או 580 עם OC עם מעבד 2500K וOC ל4.5 4 ארד דיסקים קרוסאייר H50 תקציב:1000 ש''ח מוכן לחרוג קצת אם תהיה סיבה תודה רבהה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב חדש. לאחר בדיקה של כמה מארזים, המארז שהכי אהבתי הוא Raidmax Saggita 2 רציתי לדעת את דעתכם על המארז הזה, והמלצות למארזים אחרים באותו תקציב. המחשב שאני קונה הוא בעיקר ללימודים, אבל גם למשחקים קלים. דרך אגב, רציתי גם המלצה לספק כוח, מה שתיכננתי לקנות הוא ה HEC TRT400 ממה שקראתי זאת חברה טובה והספק טוב, אבל אם למישהו יש המלצה אחרת בתקציב הזה אז שיבורך (הספק עולה 210 שח) תודה רבה! ואם במקרה צריך, אז המפרט הוא: Intel E7200 msi g31 corsair 2x1024 GeForce 9500GT Seagate 16MB 320GB SATA II 7200RPM ושוב, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5385 מה אתם אומרים? אני לא מחפש משהו יקר וספק יש לי, זה מה שמצאתי גם מבחינת מחיר וגם פוזה שמתי לב שיש לו גם צג טמפ' משהו נחמד שלא מצאתי במארזים אחרים
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שיהיה מתאים ללוח בגודל 30.5x24.4. ושיהיה מקום לפחות ל8 דיסקים קשיחים 3.5, ולעוד לפחות 2 של 2.5.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! האם יש מכשיר\אפשרות כלשהי למדוד את כמות הזרם והמתח שמוציאה כל אחת מהיציאות USB במחשב שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איזה ספק ומארז הייתם מציעים למחשב הבא לא ל OC לא צריך את זה מחשב למשקים fifa call of dute מוסיקה סרטים עבודה משרדית E7300 Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX לוח אם: GA-EP43- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 DS3L זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח : WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כונן DVD SH-S223F SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA כרטיס מסך 9800GT Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E מארז 6A19B-NPS COMPUCASE 6A19B Black No PSU ספק 340 3 שנים 1 TOP-EZ 500W TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ Modular 180 3 שנים 1 FULL INSTALL תודה מראש ,
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מארז corsair 330R ואני מעוניין לדעת איך אוכל לגרום לקירור יותר טוב.. יש לי למעבד מאוורר scythe katana 3 cpu coole כרטיס מסך R9 270 GAMING למארז עצמו יש קירור אחורי וקדמי.. עד שאני אמכור אם בכלל את המארז הישן לקחתי לו את המאווררים שהיו עליון ואחורי ושמתי את שניהם למעלה במארז 330R למישהו יש המלצות איך כדאי לסדר את שני המאווררים שלמעלה? אחד 120 בטוח והשני פחות ממנו לא זוכר כמה.. מה עדיף שיהיה הסדר? האחד גדול שיכניס אוויר והקטן יוציא? או שמא עדיף ששניהם יכניסו או ההפך?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני אשמח אם תמליצו לי על אל פסק או מייצב מתח שיתאים למפרט הבא... או לסירוגין איך עלי לבחור אחד. אני לא יודעת איך המחירים הולכים בתחום הזה אבל אני אשמח לצאת עם נזק שהוא מתחת ל500 שקלים. המפרט: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) 2*1GB TwinMos DDR II - 667 ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB DDR WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II ASUS DVD-RW 1608P x16 (BLACK) DUAL LAYER ANTEC P150 High Efficiency 430w
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב מחשב חדש לאחות של אישתי, וכעת אני צריך מארז. החלטתי לקנות ספק כח של CORSAIR 450W, לכן אני צריך מארז בלבד. התקציב הוא כ-200 ש"ח, אך בכיף אפשר להוריד מזה. לא צריך משהו שנראה פצצה, או משהו כזה. פשוט מארז, שיעשה את העבודה שלו מבחינת קירור. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-