עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חושב לקנות את ה-T260, ומתלבט בין השאר בגלל הנקודה הזו. האם טקסט במסכים אלו חד? השאלה שלי נובעת מכך שהרזולוציה של המסכים האלו היא זו של 24", וגודל הנקודה גדול יותר כדי "לכסות" את השטח. האם זה בא לידי ביטוי בכך שהטקסט הינו פחות חד? (אני שואל דווקא על טקסט כי אני מניח שבמשחקים וסרטים זה וודאי לא מורגש).

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by אדי44,

באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&amp…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Baz34,

היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gofmarat,

יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by ori24,

מישהו מכיר את המסך? יכול להגיד איך הוא? איך הAD-PLS לעומת הIPS מבחינת איכות תמונה,צבעים? יש לי את המסך של דל 24 אינץ הIPS, הוא מסך טוב אבל יש בו תזליגות אור המעצבנות האלו ולכן חשבתי להחליף למסך הזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים ולגלישה. חשוב שלא יהיה בו את הזליגות אור כמו במסך של דל. מצ"ב קישור למסך: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1043905-REG/samsung_s24c650bw_24_led_lcd.html [h=1][/h]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Lahad,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום לכלולם, יש לי שאלה בקשר לתלת מימד, במיוחד במשחקים, האם חייב לקנות מסך שמפורסם באתר נוידיה כ"תומך בטכנולוגיה 3D VISION" או שכל מסך 120 HZ יתן לי את אותה תרומה? ושאלה נוספת היא אם אני קונה מסך או טלויזיה שתומכים ב 3D ומגיעים איתם משקפיים, אז המשקפיים האלה זה רק לסרטים או שיתאים למשחקים גם? תודה לכל העונים!

11. Started by oceans68,

לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by Eli100,

המסך יחסית זול הוא וגם הVW222U שאני לא יודע מה ההבדל ביינהם.. ואני רוצה לקנות מסך כי אני עדין תקוע עם מסך ענק שווה לקנות את הVW222S? או את הVW222U?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. שלום, רציתי לשאול, אם אני מחבר שני מסכי U2414H בDaisy Chain האם אני אוכל להתחבר לשני המסכים דרך חיבור HDMI בודד או שרק ע"י חיבור Display Port בודד? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ovadia10,

קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by composite,

שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  18. Started by esaly,

היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

השאלה היא לגבי המחיר...בגלל שהמסך חדש בד"כ נותנים לו מחיר יקר מידי שיורד די מהר... כרגע הוא עולה 3500~ ... המחיר ירד בקרוב??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by david1792007,

שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Zeev86,

אהלן. הבנתי שיש גרסאות של המסך (A00) שעדיף להמנע מהם. האם הדבר נכון? או שזה שטויות? (http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19520870.aspx)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by poop,

שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Spootnik,

לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by idDFdd,

אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים