עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

3. צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לקנות את המסך LG W1952TQ אבל אנלא יודע מה המידות שלו...אם תוכלו בבקשה לתרגם לי את מה שכתוב שם!! (בגלל הספריה שלי בבית)....ואם כבר תגידו לי איך הוא??? http://www.lge.com/products/model/detail/w1952tq.jhtml

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. המסך: ViewSoinc VP930B 19 LCD עם פאנל MVA, נרכש על-ידי לפני כמעט שנה וחצי. המסך נמצא על פיווט ומתכוונן באופן מלא. הוא במצב מעולה, אין לו פיקסלים צרובים, הוא ללא שרטות ונראה כמו חדש. בזמנו, לפני שנה וחצי, רכשתי אותו על סמך המלצות כאן בפורום ובכתבה באתר, בעלות של 1600 ש"ח - אולי אני חדש בעולם העגמומי של אובדן-מהיר-של-ערך-מסכי-LCD אבל האם מסכים כאלו מאבדים מערכם בצורה כזאתי חריפה? כיצד ההיתם מערכים את שוויו של המסך שלי? אני מעוניין למכור אותו אבל איני יודע מה הוא השווי שלו נכון להיום. תודה מראש על העזרה..

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by alax100,

ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by romogen,

יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by mar-kav,

שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by idan oren,

יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Or94,

יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. בתפריט שלו יש כל מיני אפשרויות ואני רוצה לדעת איך לכייל אותו כדי לקבל את הצבעים הכי טובים שאפשר להוציא מהמסך. האם כדאי להשתמש בניגודיות הדינמית של המסך או ברגילה? תעזרו לי לכייל אותו.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?

15. Started by porcshe,

העומדים על הפרק Samsung 953BW LG L1942SM ViewSonic VA1928WM אלה שלושת המסכים שנכנסים במסגרת התקציב שלי, אני יכול למצוא אותם יחסית קרוב לבית, ועומדים בממגבלה הגדולה שלי הגודל! אני מכניס אותם במקום שלא הרבה מסכים אחרים נכנסים, אז.... מי הזוכה? אני צריך תמונה די חדה של טקסט ועצמים קטנים. השימושים העיקריים הם עריכת אודיו ו WOW. כ. מסך SAPPHIRE HD4830 512MB * עוד דבר- ראיתי שאצל כל הנ"ל הרזולוציה המועדפת היא 1440X900. האם זה יכול לגרום לי לבעיות, תמונה מטושטשת, מריחה של טקסט? כי אני לא בדיוק יודע עם הכרטיס תומך ספציפית ברזולוציה הזו, או אם ארצה, איך לקבוע רזולוציה כזו באופן ידני. תודה!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by eiman,

שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)

20. Started by igalll,

תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by faza,

החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by sdyanir,

שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by ject,

תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by zahi74,

מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by stige,

שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים