מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
- ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. בתפריט שלו יש כל מיני אפשרויות ואני רוצה לדעת איך לכייל אותו כדי לקבל את הצבעים הכי טובים שאפשר להוציא מהמסך. האם כדאי להשתמש בניגודיות הדינמית של המסך או ברגילה? תעזרו לי לכייל אותו.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קנייה של מסך מחשב חדש.. התקציב שלי עד 1500 שקל ואני צריך שתביאו לי בבקשה את המסך מסקאי פיסי גודל מסך רצוי 22 , אם יש אפשרות אז גם חיבור HDMI לא חובה.. ועוד שאלה. האם כדי לקנות את המסך הבא http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm תודה לעזורים !
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ?...כלומר, על האמינות שלהם או משהוא אחר אילהם?...תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD עם tuner איכותי בסביבות ה2000 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
סמסונג מביאה ב- 2022 OLED QD ברמת RGB כלומר 3 צבעים כמו שהסרטים מצולמים וזה יתרון מול LG שקל לכיול צבעים , מתאים לכרטיסי מסך שמגיעים ב- RGB ( 3 צבעים ) 2. לא מסכי OLED מתוצרת LG 3. 80% מכלל הצבעים של REC2020 מרחב צבעים גדול שכבר קיים במשחקים וסרטים השאלה עם כרטיסי מסך תומכים במרחב צבעים זה באמת ? 4. 1000NITS שזה טוב ל- OLED בהירות תמונה 5. כיום מסכי OLED נותנים תוצאות טובות לזמני תגובה וזה מדהים למשחקים https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1628238012 https://www.whathifi.com/news/samsung-tipped-to-launch-first-ever-qd-oled-tv-in-early-2022
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המסך: ViewSoinc VP930B 19 LCD עם פאנל MVA, נרכש על-ידי לפני כמעט שנה וחצי. המסך נמצא על פיווט ומתכוונן באופן מלא. הוא במצב מעולה, אין לו פיקסלים צרובים, הוא ללא שרטות ונראה כמו חדש. בזמנו, לפני שנה וחצי, רכשתי אותו על סמך המלצות כאן בפורום ובכתבה באתר, בעלות של 1600 ש"ח - אולי אני חדש בעולם העגמומי של אובדן-מהיר-של-ערך-מסכי-LCD אבל האם מסכים כאלו מאבדים מערכם בצורה כזאתי חריפה? כיצד ההיתם מערכים את שוויו של המסך שלי? אני מעוניין למכור אותו אבל איני יודע מה הוא השווי שלו נכון להיום. תודה מראש על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש T220P וכשחיברתי אותו לכרטיס מסך ATI 4670 אני מקבל מסך שחור ונורית Power מהבהבת. זה קורה גם ב DVI וגם באנלוגי. בכיבוי והדלקה ההתחלה רגילה עד שהויסטה64 עולה ואז המסך שוב מוחשך, והנורית מהבהבת. מה שעוד מוזר זה שגם שאני מחבר את מסך הישן התקלה קורת פת גם בו. למעשה רק במצב Safe Mode לראות את הוויסטה בשני המסכים (בנפרד). אציין שלפני כל הפרשה הזאת הכל עבד חלק. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-