עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. 19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by The Ball,

דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. לשימוש משרדי מסך רחב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. שלום , החלטתי לקנות מסך LCD חדש ומכיוון שאיני מבין במסכים אלו , רציתי שתמליצו לי על מסכים... איזה חברה ? איזה אינץ' ? האם יש בין 17' ל-19' הבדל משמעותי בצפיה ובסכום כסף? מה איזה דגם ? מסך עד 1400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by taiber,

האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by Belli,

לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Jesper,

ההתלבטות היא אם לקחת מסך 19" בינוני או 17" המליצו לי על E196FP Dell או E197FP Dell (שאגב מה ההבדל ביניהם בכלל?), בתור מסכי 19" זולים ולא רעים. מה דעתכם עליהם? ואיפה אני ארגיש הבדל בינם לבין מסך 17" טוב, נגיד 731BF Samsung? במשחקים? כשאני אראה סרטים? הסיכוי שיווצרו בהם פיקסלים שרופים גבוהה יותר?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by robin7,

מה ההבדל בינהם? ואיזה מסך יהיה קל יותר לקרא מאמרים מהאינטרנט ומסמכים האם מסך 24" של Dell יאפשר קריאה קלה יותר ממסכים אלה? אני מעט חושש שהאותיות יהיו קטנות מדי וקשות לקריאה (פחות חשוב שלי גלילת מסך) אולי הפתרון הוא מסך 19" איכותי,אשמח לשמע את דעתכם

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by ram4000,

השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. רציתי להשוות בין כמה מסכים שאני חושב לקנות למשל ASUS MW221C של 22" למסכים אחרים ב20" שהם לא TN ולראות אם הוא מגיע לרמה שלהם ושווה לקחת עוד שתי אינטץ' בהנחה שאין ויתור על ביצועים אני ישמח לקבל מס' אתרים מקצועים אם הבנתי לטומס הארדוואר יש השוואת בין מסכים ? ולראות כמה גרפים מעשיים בנוגע להבדלי ביצועים כמו כן כמובן שדעות שלכם יתקבלו בשמחה כמובן שהגודל חשוב לי אבל הגודל לא תמיד קובע (של המסך יסוטים!חח) יענו יש קדימה לאיכות ... תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by gryffin,

מעוניין קודם כל בהמלצות על מסכים ביחס רגיל (לא רחב). בנוגע ל-wide, הכרטיס מסך שיש לי הוא 7300GS - האם הוא תומך ברזולוציות wide screen? האם תהיה בעיה להריץ משחקים ישנים (ווארקרפט 3 למשל) על רזולוציה זו (גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת איך המשחק יראה)?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Slavikik,

מעוניין לקנות מסך LCD 19 אינץ טוב שיתאים למשחקים=47% וגם לסרטים=46% אינטרנט השאר LOL מקסמיום שהמחיר יהיה 1100 שקל.ועדיף מחנויות בצפון כי אני באזור קריות.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים