מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מסך מחשב לגיימרים LG 24GL600F-B 23.6'' LED מסך מחשב גיימינג MSI Optix G241 FHD 144Hz 23.8'' FreeSync בעקבות מבצעי בלאק פריידי שניהם נשמעים לי כאופציה טובה במחיר די דומה יש למישהו ניסיון עם המסכים? אני רואה שMSI מגיע עם פאנל IPS שזה יתרון מצד אחד אבל מצד שני ידוע שפאנלים IPS זולים לא ממש יעילים בתדר 144, אשמח לדיעה ממישהו מנוסה. המסך מיועד גם למשחקי FPS לכן החשיבות ל 144HZ תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD עם tuner איכותי בסביבות ה2000 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-