עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by e50ddy,

שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Yuvky,

לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר? ואם כבר מסכים רחבים, אז איזה מסך עדיף מבין השלושה?: Samsung 931BW, BENQ FP92W, LG L194WT. אני צריך מסך למשחקים וסרטים, אני יושב הרבה על המחשב. תודה, עומר חצ'ק.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 00:01:50 תיקון:שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by SharonSx,

??? תודה,

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by prager,

מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לקנות את המסך LG W1952TQ אבל אנלא יודע מה המידות שלו...אם תוכלו בבקשה לתרגם לי את מה שכתוב שם!! (בגלל הספריה שלי בבית)....ואם כבר תגידו לי איך הוא??? http://www.lge.com/products/model/detail/w1952tq.jhtml

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by am50,

אני מחפש מסך טוב לצרכי צילום: עיבוד תמונה וצפייה בתמונות, בנוסף לצרכים כלליים. התקציב הוא בסביבות 1700 ש"ח. ראיתי המלצות על viewsonic vp930 ו-samsung 971p. הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך ישן עם יציאה אנלוגית בלבד, ולכן אני לא יודע אם הסמסונג יתאים, האם קיים מתאם שיאפשר לי לעבוד עם הסמסונג? אם יש גם המלצות על מסכים אחרים, אני אשמח לשמוע (אני מעדיף מסך רחב 19 או 20 אינטש). תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by crik,

היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. Started by idan oren,

יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  17. אני בנתיים בלי מסך ואני רוצה לקנות מסך אני רוצה 22 אינץ' מה שאני עומד לקנות זה 2253bw ב1600 שקל איך הוא בהשוואה ל226bw אם פאנל A ואיך הוא בכללי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by DXM,

מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by glory,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by amnonis,

בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by bsphere,

עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by maazg,

שלום רב ממה שאיתי שבפורום יש התלהבות ממסכי DELL. חשוב לי שהסמך יהיה ארגונומי ולמשחקים. האם המסך 2312 הוא מסך שכדאי לקנות? מה עם מריחות במשחקים ? ומה עם האיכות בעבודה שוטפת מול המחשב - כלומר תכנות וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים