מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
דרישות: * 19 אינטצ' * מתאים לעבודה משרדית * חיבור אנאלוגי
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבחור מסך בסביבות ה-1300ש"ח מלמיר. ראיתי את ה-LG הרחב הזה שנראה סבבה במחיר טוב: http://lamir.co.il/product.asp?product=12437 אני יודע שיש את ה-VS V930 בחריגה של 350 שקל ואני אשקול את זה.. רציתי לדעת אם יש אצלהם עוד מסכים טובים בסביבת המחיר שציינתי, ראיתי את המסך הזה של סמסונג: http://lamir.co.il/product.asp?product=11135 האם במקומות אחרים באינטרנט יש תמורה טובה יותר לכסף באופן משמעותי, אני יודע שהם לא הכי זולים.. תודה רבה על התגובות, אדם
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן , בשום מקום אין את המסך הזה במלאי וכולם מדברים איתי על סוף החודש - אמצע החודש הבא... אני חייב אותו ליום ראשון!! אם מישהו גם יודע איפה יש מסך 19" של LG יותר מתקדם מזה במלאי זה גם יכול לעזור תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך LCD בגדול 17 אינץ. השימושים העיקריים שלו יהיו קצת משחקים והרבה עבודה שוטפת. התקציב הוא 900 שקל.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תודה רבה! ישראל
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זה 931c http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490357 או זה 931b http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שיהיה לא פחות מ19'. שימושיו העיקריים הם למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-