עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by cptariel,

ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. אני רוצה לרכוש מסך שישמש בין היתר לסוני 5 ולכן קצב הרענון חשוב, ובנוסף, ממה שהבנתי אין שום משחק כמעט שתומך במעל 60 פריימים לשנייה גם ככה, אז אני מכוון למסך של 60 הרץ'. עכשיו מצאתי את המסך הנ"ל: Sony Bravia X72K 43 ובעמוד הרשמי שלו באתר של סוני מופיעים 2 נתונים מבלבלים: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x72k-x73k-series/specifications PANEL REFRESH RATE: 50Hz Video signal support: 2160p(24,30,50,60Hz),1080p(30,50,60Hz),1080/24p אז מה נסגר פה בדיוק? אם אני אפעיל משחק שתומך ב-60 פריימים בסוני 5, הטלוויזיה תריץ אותו ב-60 או 50 הרץ'? איך זה שהנתונים מתנגשים אחד בשני? תודה רבה.

5. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל‏ כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים‏ Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by X7-007,

הוא ממש מצויין בהשוואה למסכים אחרים חוץ

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by lmlm,

לחבר שלי קנו לא מזמן את המסך :Benq LCD 17 FP72E ב1000 כנראה. השאלה שלי איך הוא יחסית למחיר שלו ולמסכים במחיר שלו? האם יוכל להריץ משחקים בסבבה/סירטונים /סרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by Jesper,

אני מעוניין במסך של 19" בתקציב של עד 1400 ש"ח. המליצו לי על HYUNDAI B90D http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=B90D&affiliate=zap ועל DELL E196FP http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 איזה מהם עדיף לדעתכם? יש לכם המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by davidz85,

אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .

15. Started by tripdd,

*כותרת*

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by liortaib,

תגידו איזה מסך עדיף יותר למשחקים? תקציב 1550

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. כותרת

19. Started by ranyr,

מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Zeev86,

המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. Started by moshe20,

אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by IdolAdmin,

אני בונה מחשב למשחקים ואני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי 19 אינץ' LCD יהיה לי כרטיס מסך או 8800 GTS או GTX תקציב למסך מתחת ל 2000 ש"ח שימוש עיקרי למשחקים\סרטים..אם ההבדל מחירים בין 19אינץ' ליותר לא גבוהה אולי אני אשקיע פשוט 19 אינץ' זה דיי גדול אז זה מתאים לי.. אז איזה חברה ואיזה דגמים כדאי לי לבחון?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מסך חדש. כרגע אני עם MAG 996PF אז ככה, עושה רושם שבפורום הכי מתלהבים מה del 2007. האם במשחקים אפשר לשחק גם במסך רחב? ו... האם אפשר לחבר למסך טלוויזיה (ממיר יס נגיד) ולראות באיכות טובה? מצד שני, המסכים האלה קצת מעבר לתקציב שלי (2000), אז אם יש משהו יותר זול ומומלץ.. כ. מסך: 8800GTS 320 MB

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.