מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי את המסך benq g2110w הוא יפה וזול ומשך לי את העיין האם כדאי לקנות אותו?הוא עולה רק 1200 ואני יכול לקנות רק ב1000[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 21:53:29 למה לא עונים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:59:49למה אתם לא עוזרים לי?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן. שמעו, קניתי לא מזמן מסך 22 של סמסונג (זה אם זה משנה: http://skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2250~9~0.htm), בקיצור יש סימנים על המסך שזה משגע אותי. משהו יבש לא יעזור כי זה סימנים חזקים כאלה, צריך איזה משהו לח שלא ישאיר סימנים. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה, מישהו יודע מה זה ואיפה קונים? תודה לעוזרים, ואם זה לא קשור לפה, מצטער.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה פשוט לא מהעולם הזה אחרי עבודה של שנה וחצי עם 22 (ASUS) זה פשוט עולם אחר המסך מחובר בכבל DVI-HDMI שמגיע איתו ותקשיבו טוב למשפטים הבאים: בדר"כ למסך LCD יש רזולוציה טבעית שבה הוא עובד הכי טוב והיה לי חשש עם המסך שבעקבות הרזולוציה הטבעית 1920*1200 הגבוהה סרטים שהם לא HD יראו חרא או לחילופין משחקים לא יעבדו טוב ברזולוציות נמוכות יותר.. כל הדברים התבדו כלא נכונים בעליל (לשמחתי) ;D גם ברזולוציה של 1680*1050 המסך חד מאוד ורואים מצויין (ומאוד מאוד גדול) וסרטים באיכות סבירה (DVDSCR ומעלה) נראים נהדר.. וסרטים 720P ו1080P נראים כאילו מישהו חי לי בתוך המסך הכרטיס מסך שלי (המפלצת) סוחב הכל נפלא (FRONTLINE,OBLIVION,MASS EFFECT,WORLD IN CONFLIC,GRID) למרות שכנראה אני …
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המסך מחשב שיש לי כרגע (VX724) למסך בגודל בגודל 22". חשבתי לשדרג למסך 226BW של סמסונג, אז השאלה שלי היא זאת: למסך הזה יש רזולוציה של 1680 * 1050 שזה לא Full HD, נניח שהמסך כן היה ברזולציה של 1920 * 1080 הייתי רואה את ההבדל למרות שהמסך עדיין באותו גודל? (כשאני רואה תכנים של 1080p כמובן)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המסך הזה של סמסונג SAMSUNG 932B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 או המסך הזה של benq fp93gx http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 שימוש לאינטרנט בעיקר..
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-