מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב, וחשבתי ללכת על ה DELL 22" ואני מתכנן מחר ללכת לקנות אותו. הייתי היום באופיס דיפו, וראיתי שם את כל המסכים אחד ליד השני (אין שם דל...) והיה שם מסך אחד של PHILLIPS שהתמונה בו הייתה נראית הרבה הרבה יותר טובה, יותר חדה, צבעים יותר טובים מכל המסכים שהיו שם. אני חושב שהמסך הוא TN אבל התמונה בו הייתה שונה לגמרי מכל ה TN שהיו שם. השאלה שלי היא, אם עדיף לקנות את ה 24" של PHILLIPS במקום את ה 22" של DELL? ב DELL רואים יותר טוב אפילו מה PHILLIPS?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
לחבר שלי קנו לא מזמן את המסך :Benq LCD 17 FP72E ב1000 כנראה. השאלה שלי איך הוא יחסית למחיר שלו ולמסכים במחיר שלו? האם יוכל להריץ משחקים בסבבה/סירטונים /סרטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בחוות דעת לגבי מסך SAMSUNG T190P, יתרונות וחסרונות יחסית למסכי 19" אחרים. כמו כן הייתי שמח לשמוע המלצות על מסכי 19" אחרים.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך של 19" בתקציב של עד 1400 ש"ח. המליצו לי על HYUNDAI B90D http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=B90D&affiliate=zap ועל DELL E196FP http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=380777 איזה מהם עדיף לדעתכם? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך בגודל 22-24 אינץ שימוש משחקים וקריאת טקסטים תקציב 1000-1500 כ מסך- 8800GT X2 במערך SLI הכוונה שני כרטיסים 8800GT רזולציית עבודה עדיין לא יודע אבל עד היום עבדתי ב - 1024X1080 במסך WIDE אין לי מושג באיזה רזולוציה אני יעבוד אבל אני מתאר לעצמי שאני יעבוד ברזולוציה גבוהה אם יש חנו מומלצת עם אחריות יבואן עוד יותר טוב בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך lg194wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-