עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by eLado,

החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Karos,

המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by bmw5,

? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by tal_p,

אשמח לקבל חו"ד, והאם הייתם קונים שם את המסך 2443BW?? הינה קישור : http://www.newprice.co.il/Product.asp?Pid=3079&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=360&aff=Kama〈=he

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. Started by tulicooli,

יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by r_y,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מחשב למסך טלויזיה LCD באמצעות כבל VGA. המחשב רחוק מהטלויזיה ודרוש כבל של כ 10 מטר. המחשב מיועד לתפקד כ HTPC ולהזרים תכני HD. האם החיבור עם כבל VGA באורך של 10 מטר יפגע בביצועי הזרמת המדיה וביכולות לנצל את המדיה סנטר בהקרנת סרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by LalA09,

חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by cptariel,

ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. Started by SV123,

אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  17. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by OuTsIDe,

כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by nanus,

זה מסך דודני אבל מה אתם אומרים עליו http://xataka.com/2007/01/22-monitores-samsung-con-2-ms-de-tiempo-de-respuesta

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. מה שרשום: )

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by robin7,

ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Mr King,

http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml המחיר שלו 2000 ש"ח. יש גם את ה L226WA שהוא ישן יותר. למישהו יש חוות דעת על המסך הזה? בהשוואה ל 226bw

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. כותרת

25. Started by yarivot26,

אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.