עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by xcalibur,

אני כבר המון זמן מציק כאן וכל מקום אפשרי אחר בנוגע לבחירת ביניים בין 0 INPUT LAG, זוויות צפיה רחבות וצבעים עמוקים. אם אני לא טועה, יכול להיות שהגעתי את הנחלה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת בונה ומקצועית על המסך הזה מלבד מס' בלתי מבוטל של כמה קונים מאוד מאוד מבסוטים: http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 מישהו מכיר/שמע/ידע/ראה? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by sheff2k2,

רזולוצית 1920*1080 גדולה מדי לצרכים שלי. מכיוון שמסכי LCD\LED מראים תמונה חדה רק על הרזולוציה הנייטיבית שלהם, אני צריך מסך קטן יותר. ראיתי שקיימים מסכי 19.5 אינץ' זולים, עם רזולוציה של 900 x‏ 1600 , שזה סביר. הבעיה היא, שחשוב לי גם שהמסך יתאים למשחקים. אני יודע שיש חשיבות לזמן התגובה, אבל אני לא יודע אם יש הבדל פרקטי בין 5MS לבין 2MS. שמעתי פעם אחת טענה מפיו של מוכר, שהעין שלנו גם ככה לא מזהה את ההבדל. מצד שני, ראיתי אצל אנשים מריחה משמעותית במשחקים על מסך של 5MS(אני משתמש עד היום בCRT, לכן ה"סטנדרט" שלי למריחה עלול להיות גבוה יותר..) באייבורי ראיתי שלושה דגמים רלוונטיים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13905 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13465 https://www…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כשתסגר הרשימה ע"פ כח הקנייה יתבצע משא ומתן על המחיר. בכל אופן הוא לא יעלה על המחיר הזול ביותר ב-ZAP. אם למישהו יש הגבלה כל שהיא (מחיר, סוג פאנל) - נא לציין זאת בגוף ההודעה. ההזמנה תצא לפועל ביום ששי הבא (לא הקרוב). נא לציין בתגובתכם (אם למישהו יש בעיה עם זה אז לפרטי - אבל לא כפול בבקשה) : שם : מיקום : טלפון : דגם מבוקש : מגבלות : יום טוב, גל

• 101 תגובות
    • 10.6k צפיות
  4. Started by hadaris,

שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tal249,

לפני כמה ימים קיבלתי את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). לאור העובדה שנעזרתי רבות באתר זה כדי לברר מה כדאי לרכוש יהיה זה הוגן לפרסם רשמים לגבי הרכישה: המסך הנ"ל הוא המסך LCD השני שלי ואני מוכרח לציין שהתאכזבתי מאוד מביצועיו שהם נחותים מביצועי המסך הישן (בן שנה וחצי). במהלך מעבר מהיר בין צבע בהיר לכהה, במיוחד בגלילת טקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט (קורונה). הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות. (התופעה ממשיכה גם לאחר הורדת הבהירות) בנוסף, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי ולא לבן חלב. זויות הצפיה נוראיות, גם בעבודה ממש …

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by adam.d,

שלום לכולם. כבר שבועיים אני סורק את הפורום ואת האינטרנט ולא הגעתי למסקנה סופית מה עדיף, asus- 240PW9EB/00 hp- LP2475w או גם dell- 2408wfp אם תוכלו לעזור לי להחליט. יחובר למחשב חזק מאוד מבוסס i7 , כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 TOXIC EDITION תודה רבה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר? איך ה asus VW222U?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by navk2,

לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. יעוד המחשב עפ"י סדר חשיבות: גיימינג, עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ועיבוד תמונה (פוטושופ) מפרט המחשב: Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 (16G (2x8GB GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC SSD Crucial MX100 256GB SATA III SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III SeaSonic 750W Active PFC Modular 80+ כאמור גודל המסך המבוקש הוא 27 פאנל IPS עדיפות ראשונה חברת DELL אבל מוכן לשמוע גם ממסכים של חברות איכותיות אחרות. סכום: עד 2500 ש"ח תודה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. דבר ראשון, עלי להזהיר את כולכם ממסך Samsung 19" 997MB CRT שזו פעם שנייה שמסך כזה נשרף לי ואני מחליף אותו , הפעם אני הולך לקבל זיכוי כי נמאס לי מהמסך הזה! פעם ראשונה היה לי FLYBACK והוא נשרף אז הביאו לי חדש ..פעם שנייה אני מפעיל האף לייף 2 אחרי עדכון וזה ניסה לעשות הרצים וקילוהרצים שלא מתאימים לו אז הוא פשוט נשרף ממש הסריח!!!!!!! אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD איכותי, תקציב עד 1800, עדיף 17 אינץ' כי אני יודע ש19 במחיר כזה אי אפשר למצוא מציאה אז מה כדאי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by taimor,

קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by psyco,

כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by QttP,

ניתוח ההתפתחויות האחרונות בשוק המסכים גורם לי לעצבות מסוימת. כידוע, תהליך התפתחות הטכנולוגיה משפר לא רק את תכונות המוצר, אלא גם את אמינות ויעילות הייצור, מביא בדרך-כלל להוזלה בעקבות תהליכים טבעיים של היצע וביקוש. במקרה של מסכים, ההתפתחויות הטכנולוגיות הביאו למצב שמסכי IPS ו-VA הצליחו לסגור את הפער בתחום היחיד אשר בעבר היה ל-TN יתרון עליהם: זמן התגובה. אני (וודאי לא רק אני) קיוויתי שבמקביל יתרחש תהליך של ירידת מחירים כזו שתביא את המסכים האלה לתחום שבו הצרכן הממוצע יוכל להרשות לעצמו לקנות אותם בלי לשבור תכנית חסכון, וכשזה יקרה, כדור השלג ימשיך להתגלגל וסוף-סוף נגיע לעידן של מסכי LCD איכותיים לכל דורש. למרבה הצער, במקום זה אנו עדים למגמה הפוכה. עוד ועוד יצרנים ועוד ועוד סקטו…

• 65 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. שלום. אז אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך מסך. אני יושב הרבה זמן מול המסך ככה שמשהו שלא יכאב לעניים, מסך שייתן מראה טוב מאד במשחקים כבדים ובגדלים של 19 עד 22 אינץ' ובתקציב של עד 1.8K. שאלה אחת יש לי, "22 זה לא גודל מוגזם? הוא לא כואב לעניים מרוב גודלו וכאחד שיושב מולו הרבה... זהו. תודה מראש, אלן.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by avi03,

תקציב 700 גג.אם אפשר לחסוך זה יהיה מצווין חבר המליץ על אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889457 http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2414-LED-144-FHD-24-1-5ms-1920x1080-24-inch-Full-HD-144Hz-Gaming-Monitor-/111657786714?hash=item19ff529d5a תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\ התקציב הוא 1300 שח מקסימום! אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. (זה לא בישבילי מן הסתם...) רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... : אם שכחתי משו, תגידו. : תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by idan oren,

יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. שאני מכוון את המסך בהירות ויש ניגודיות ... עכשיו שניהם עושים את אותה פעולה לפי מה שראיתי מבהירים את המסך ומכהים אותו מה ההבדל בכלל ביניהם ?!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by אדי44,

כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.